Először

Szavazás átlaga: 6.43 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2022. szeptember 8.
Hossz: 5 155 karakter
Elolvasva: 393 alkalommal
Elképzelem, ahogy a szavak elhalnak. Egymásba feledkeznek a szemek. Kutatják, mit érez a másik, és kétségbeesetten próbálnak megsúgni valamit a kedvesnek. A vágyat, aminek talán vétek lenne engedni. Az övé vagyok, és ő az enyém. A két lélek már rég összesimult, és egymásban feledi magát.

Az ajtó becsukódott mögöttünk. Én még a fa hűvösébe próbálok kapaszkodni, mint a darabokra hullani készülő elme saját valóságába.

Kabátja megkönnyebbülve hullik a sarokban álló fotelba. Tekintete kapaszkodik belém, nehogy köddé váljak. Zavartan a kulcs a kezében, miközben körbenéz, és semmitmondó megjegyzést tesz a szoba berendezésére. Kulcs repül a kabát után, ő pedig mosolytalanul elindul felém.

A hátam mögött nyitott tenyerem már rég átmelegítette az ajtót maga alatt. Érzem, hogy mozdulnom kellene, de abban a pillanatban két karjának ketrecében találom magam. Négy tenyér keresi az ajtó szilárd támogatását. Két szempár néz egymással. Lehelete csiklandozza nyakhajlatomat. Arca simul gyengéden az enyémhez. Kezeim szabadulnak a rejtekből és örömmel túrnak bele a hajába. Kipirult arccal még egyszer egymásra pillantunk, tudjuk, hogy a következő pillanattól már nincs visszaút.

A csókja ismerős édes szédülés. Végre a karjába zár... A kabátom megadóan hullik a földre. Fuldoklunk egymás ölelésében. Ajkaink vesztes csatát vívnak, majd kalandozni indulnak. Arca, nyaka, füle menekülni sem akar. Kezei már felfedezték combomat, és a szoknya alatt már a fehérneműm felől érdeklődnek.

Türelmetlenségtől remegő ujjaim gombolni kezdik az inget, aztán jobb ötletem támad, és a nadrágja derekából rángatom ki, hogy mielőbb megszabadítsam tőle. Kezeim ismét találnak felfedezni való felületet. Mellkasát barangolják be, végigsimítják hasát és derekát, majd ügyes munkájuknak hála, a nadrág a bokájára csúszik. Szorgos ujjaim már a következő feladat után indulnának, de két keze csuklómra kulcsolódik és karjaimat a fejem fölé emeli.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.43 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. november 8. 15:25
#6
Valóban lehetett volna hosszabb is.
1
Andreas6
2022. szeptember 9. 07:31
#5
Hadd kezdjem pozitívummal: a nyelvtan elég jó. Érdekes viszonyban áll a tárgyakkal, érzéseik, lelkük van: a kabát megkönnyebbül, a kulcs zavarba jön (tudnám, miért és mitől?) Történet nincs, a szereplőkről nem tudunk meg semmit. Valamiért - a kielégülés ellenére - nem sikerül igazán az együttlét, erre utalhat az üresség és a szégyenérzet a végén. Lesz ez még jobb is - remélem...
1
kivancsifancsi
2022. szeptember 9. 07:21
#4
Tetszik az írás, csak a nő gondolatain és érzésein keresztül bemutatva.   
1
a
angel234
2022. szeptember 9. 05:30
#3
Az első írásod nem lett rossz,de majd a többi legyen még ettől is jobb.
1
viccesbacsi75
2022. szeptember 9. 01:31
#2
Tetszett a megfogalmazás, az érzéki, fülledt erotika. A párbeszéd teljes hiánya... érdekes választás, mert felkínál egy másik perspektívát. Ha egyetlen negatívumot kellene felhoznom: túl rövid.

Légy szíves, írjál még!
1
T
Törté-Net
2022. szeptember 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1