A+ A-

Adrienn története

Ahogy írtam is, 29 éves vagyok. Modern, érett gondolkodású embernek tartom magam, és tartanak engem annak az ismerőseim is. Jelen vagyok nagyon sok ismerőssel a Facebook-on, követek embereket, csoportokat a Twitteren, sok ismerősöm van iwiw-en is, bár azt kissé már hanyagolom.
Nagyok sok ügyemet az interneten keresztül intézek: banki dolgok, közüzem, levelezések.. stb. Otthon egy laptoppal vagyok jelen az információs szupersztrádán, munkahelyemen is van lehetőségem internetet magáncélra használni, viszont kissé korlátozott módon, ez talán érthető is.
Férjem, Józsi, egy elég nagy külföldi tulajdonú cég jó beosztású alkalmazottja,sok extrával : céges autó, mobil,laptop,juttatások, külföldi utak,sorolhatnám. Egy Budapesthez közeli agglomerációs kisvárosban élünk, a körülményeink minden tekintetben rendezettnek mondhatók.
Sajnos, kisfiamat nem tudtam sokáig szoptatni, mindössze 5 hónapos koráig, akkor valami megmagyarázhatatlan ok miatt elapadt a tejcsi, kénytelen voltam tápszeres táplálásra áttérni. Rajta ez szerencsére nem látszik, de ez nekem örök fájdalom fog maradni, hogy miért nem tudtam normális anyaként akár 1 éves koráig magamból táplálni Őt. Ez sajnos már megváltoztathatatlan.
Ezen ügy miatt a melleim sem ereszkedtek meg nagyon, persze, azért nyomot hagyott rajtuk a terhesség is, meg a nagyon rövid ideig tartó szoptatás is, de férjem egy nagy project befejezése után 7 számjegyű bónuszt kapott, és felajánlotta, ha nem vagyok kibékülve a melleimmel, csináltassam meg. Nem akartam a felfújtatott szilikon csodákhoz hasonlítani, meg a fájdalomtól is félek, ezért „csak” egy felvarró beavatkozáson estem át, aminek eredményeképp majdnem olyanok lettek a cicijeim, mint 17 éves koromban, de csak majdnem. Mindenesetre hetykén meredtek felfelé, nekem tetszettek, és szerintem a férjemnek is.
Nem vagyok szép nő, én magamat sem tartom annak, és a közvetlen környezetemben sem látok hírtelen felém forduló férfifejeket, nincs az, hogy szinte hallanám: „de megb***lak”, vagy bármi ilyesmi.
Van bennem viszont valami más: sokan mondták már, akikkel bizalmasabb kapcsolatom volt, hogy van egy olyan kisugárzásom, ami a lényemből fakad,és ami miatt nagyon sok férfiból előbújik az a bizonyos ősi, fajfenntartásra vonatkozó ösztön. Akik ilyen közelről ismertek, azok tudták, és elmerték ezt nekem mondani anélkül, hogy konkrétan céloztak volna arra, mit is tennének velem, ha lehetne.
Kisfiam születése a farfekvés miatt császáros volt, ennek eredményeképpen a puncim is majdnem olyan maradt, olyan szűk, mint amikor férjhez mentem. Az egyetlen testrészem volt, ami nekem is feltétel nélkül tetszett: az ajkak nem lógtak ki, állandóan csupaszra borotváltam, mert tudtam, hogy a férjem így imádja a legjobban, a csiklóm pont akkorra volt, amekkorának annak lennie kell.
Ahogy írtam is: elég sok dolgot otthonról intézek interneten keresztül egy olyan laptopon, amit férjemtől kaptam legutolsó születésnapomra. Volt egy vitánk emiatt, mert én egy másik típust néztem ki, a munkahelyemen az informatikusok is ezt javasolták volna, de a férjem hajthatatlan volt: Ő úgy tudta, hogy amit a tv-reklámok mutatnak, az a tuti. Hát, ez nem jött be, kedves Józsi
A masina tönkrement, lassan 1 hete voltam otthon délutánonként gép nélkül.
A szomszéd lakásban lakott egy család, 2 gyerekkel, egy 33 éves feleség és egy 40 év körüli férj összetétellel. A férjnek a főállása mellett volt egy informatikai vállalkozása is, otthonukban programozgatott megrendelésekre, meg gépeket is javított.
Szóltam neki, egyébként Árpinak hívják, hogy bedöglött a laptopom, de mivel épp indult valahová, abban maradtunk, hogy majd átviszem neki, és megnézi.
Eltelt néhány nap, de valahogy sosem sikerült átmennem a géppel hozzájuk.
Azon a napon, amikor a történetem is kezdődött, déltől otthon voltam, egyedül, mert a kisfiamnak az oviban szülői értekezlet volt kihirdetve, és Apa épp vidéken tartózkodott, ergo: nekem kellett előreláthatólag (ide is) elmennem. Ezt nem szemrehányásból írom, de néha van olyan érzésem, hogy ezt a gyereket egyedül nevelem: soha egyetlen egy ovis rendezvényre még nem jött el Apa, pedig a gyermek is várja Őt mindig.
A házaséletünk rendben lévőnek mondható: ritka az a hét, amikor legalább 2 naponta nem bújunk össze, adózva a szerelem oltárán.
A férjem elég régimódi e téren: majdnem mindig ugyanaz a forgatókönyv, ha szeretkezünk:
a gyermek lefektetése vacsora után, mindketten fürdünk, de sosem együtt, bebújás az ágyban, beszélgetés pár mondatban, kivel mi történt aznap, majd a férjem felfedező körútra indul a testemen: tudja, hogy az egyik legizgathatóbb erogén zónám a fülem, és annak környéke. Ha itt elkezd puszilgatni, akkor szinte tuti, hogy felizgat vele. Miután észreveszi rajtam a legkisebb jelét annak, hogy kész vagyok egy orgazmusra, akkor elkezdi a melleimet csókolgatni, szívogatni, nyalogatni, majd lejjebb merészkedik: ujjaival széttárja puncimat, elkezdi nyalni,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2018. 03. 11. vasárnap 10:48
Nem rossz.
#12 deajk2008 2017. 10. 28. szombat 07:15
a hosszúsága is jó lett 8p...
#11 cscsu50 2017. 09. 5. kedd 11:18
jó közepes
#10 sztbali 2017. 09. 4. hétfő 20:44
Átlagos.
#9 sunyilo 2017. 09. 4. hétfő 19:35
Határozottan jó.
#8 Andreas6 2017. 09. 4. hétfő 13:49
Amit férjuramtól nem kapott meg, beszerezte a szomszédtól. (Miért nem igyekezett jobban?) Tetszett!
#7 JakeAmazing 2017. 09. 4. hétfő 12:29
„Utálom a megcsalós sztorikat”

Egy-kettőt mégis felpontozol.
#6 veteran 2017. 09. 4. hétfő 09:20
Jó sztori.
#5 hairy_pussy 2017. 09. 4. hétfő 08:59
10pont
#4 listike 2017. 09. 4. hétfő 07:08
Utálom a megcsalós sztorikat.
#3 A57L 2017. 09. 4. hétfő 03:19
Jó elbeszélés.
#2 vakon54 2017. 09. 4. hétfő 02:28
Fórumozó ez nagyon jooó 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 09. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?