Kalandom a moziban

Szavazás átlaga: 7.91 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2006. január 3.
Hossz: 17 736 karakter
Elolvasva: 3 280 alkalommal
Elöljáróban csak annyit, hogy mióta eszemet tudom, vonzódom a női alsóneműkhöz. Már gyerekkoromban belebújtam nővérem bugyijaiba, nejlonharisnyáiba, aztán serdülőkoromban már sajátjaim voltak, amiket jól eldugva tartogattam a szobámban, hogy az éj leple alatt, mikor már mindenki alszik, felvegyem őket és elfantáziálgassak bennük.

Elöljáróban csak annyit, hogy mióta eszemet tudom, vonzódom a női
alsóneműkhöz. Már gyerekkoromban belebújtam nővérem bugyijaiba,
nejlonharisnyáiba, aztán serdülőkoromban már sajátjaim voltak, amiket jól eldugva tartogattam a szobámban, hogy az éj leple alatt, mikor már mindenki alszik, felvegyem őket és elfantáziálgassak bennük.

Rengeteg barátnőm volt, de soha, senkinek nem mertem erről beszélni, és ezt a mai napig sem tudja senki a környezetemben. Mint ahogy azt sem tudja senki sem, hogy a férfiak iránt is táplálok némi vonzalmat. Amikor beöltözök csipkés bugyijaimba, fekete harisnyáimba, és hanyatt fekszem az ágyon, képzeletemben már meg is jelenik egy férfi, fölémhajol, átölel, és belémhatol. De évekig nem mertem megtenni azt a bizonyos első lépést afelé, hogy ez az álom valóra is váljon.

Aztán nagynehezen mégis rávettem magam, és elmentem egy homo – moziba. Beültem, és mondhatni undorral néztem a maszturbáló férfiakat. Hogy kerülök én ide, kérdeztem. Talán öt percig sem bírtam, máris ki kellett jönnöm. Szégyelltem magam, hogy egyáltalán képes voltam beülni egy ilyen borzasztó helyre. Viszont este, mikor harisnyámban az ágyamon fekve újra felidéztem, nagyon izgatónak találtam, hogy a moziban mindenki pontosan úgy nézett rám, ahogyan én szoktam nézni a csajokat. Szemeztek velem, kacsingattak rám, tisztán látszott rajtuk minden szándékuk. Fiatal vagyok, és talán elmondhatom, hogy jóképű, az ott ülők többnyire idősebbek voltak nálam, figyelmüket sikerült néhány perc alatt felhívnom magamra, és ezt élveztem.

Ígyhát hamarosan újra elmentem, farmerom alatt a gyönyörű, csipkés bugyimmal. A mellettem ülő férfi hamarosan simogatni kezdte a combomat. Többször ellenkeztem, eltoltam a kezét, de aztán kezdtem legyőzni a gátlásaimat, és engedtem, hogy szétnyissa a sliccemet. Kissé ugyan csodálkozott a bugyimon, de azt hiszem, neki is tetszett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.91 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. február 20. 04:59
#5
Az átlagtól is gyengébb írás.
1
én55
2022. február 19. 12:02
#4
Nekem nem tetszik.
1
B
Barkas
2020. július 17. 15:27
#3
Nagyon jó a stílusod.
1
j
joe013
2018. október 13. 20:05
#2
nekem spéci nem jött be....
1
T
Törté-Net
2006. január 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1