A+ A-

Kalandom a moziban

Elöljáróban csak annyit, hogy mióta eszemet tudom, vonzódom a női alsóneműkhöz. Már gyerekkoromban belebújtam nővérem bugyijaiba, nejlonharisnyáiba, aztán serdülőkoromban már sajátjaim voltak, amiket jól eldugva tartogattam a szobámban, hogy az éj leple alatt, mikor már mindenki alszik, felvegyem őket és elfantáziálgassak bennük.
Elöljáróban csak annyit, hogy mióta eszemet tudom, vonzódom a női
alsóneműkhöz. Már gyerekkoromban belebújtam nővérem bugyijaiba,
nejlonharisnyáiba, aztán serdülőkoromban már sajátjaim voltak, amiket jól eldugva tartogattam a szobámban, hogy az éj leple alatt, mikor már mindenki alszik, felvegyem őket és elfantáziálgassak bennük.
Rengeteg barátnőm volt, de soha, senkinek nem mertem erről beszélni, és ezt a mai napig sem tudja senki a környezetemben. Mint ahogy azt sem tudja senki sem, hogy a férfiak iránt is táplálok némi vonzalmat. Amikor beöltözök csipkés bugyijaimba, fekete harisnyáimba, és hanyatt fekszem az ágyon, képzeletemben már meg is jelenik egy férfi, fölémhajol, átölel, és belémhatol. De évekig nem mertem megtenni azt a bizonyos első lépést afelé, hogy ez az álom valóra is váljon.
Aztán nagynehezen mégis rávettem magam, és elmentem egy homo- moziba. Beültem, és mondhatni undorral néztem a maszturbáló férfiakat. Hogy kerülök én ide, kérdeztem. Talán öt percig sem bírtam, máris ki kellett jönnöm. Szégyelltem magam, hogy egyáltalán képes voltam beülni egy ilyen borzasztó helyre. Viszont este, mikor harisnyámban az ágyamon fekve újra felidéztem, nagyon izgatónak találtam, hogy a moziban mindenki pontosan úgy nézett rám, ahogyan én szoktam nézni a csajokat. Szemeztek velem, kacsingattak rám, tisztán látszott rajtuk minden szándékuk. Fiatal vagyok, és talán elmondhatom, hogy jóképű, az ott ülők többnyire idősebbek voltak nálam, figyelmüket sikerült néhány perc alatt felhívnom magamra, és ezt élveztem.
Ígyhát hamarosan újra elmentem, farmerom alatt a gyönyörű, csipkés bugyimmal. A mellettem ülő férfi hamarosan simogatni kezdte a combomat. Többször ellenkeztem, eltoltam a kezét, de aztán kezdtem legyőzni a gátlásaimat, és engedtem, hogy szétnyissa a sliccemet. Kissé ugyan csodálkozott a bugyimon, de azt hiszem, neki is tetszett. Élvezettel simogatta a bugyi alatt dagadó farkamat, és szégyen ide, szégyen oda, de ennyi nekem éppen elég volt ahhoz, hogy telespricceljem a bugyimat. Az elélvezés után viszont szörnyű szégyenérzet fogott el, gyorsan felhúztam a sliccemet és szinte kimenekültem a moziból.
De aztán újra és újra kedvet kaptam a mozihoz, és egyre bátrabban mutattam meg alsóneműimet a férfiaknak, és közeledésüket is kezdtem elfogadni. Imádtam, ahogy felfedezik bugyijaimat, a lábamon feszülő harisnyát, és vadul markolásszák péniszemet. Volt, hogy én is megragadtam egy-egy szépen álló dákót, de a masztizásoknál több nem történt soha, egészen addig a bizonyos február huszonhetedikéig
Aznap az ügyes-bajos dolgaimat intézni jöttem fel Pestre (merthogy Dorogon lakom), igazából nem is terveztem bemenni a moziba. A Nyugatinál jutott eszembe, hogy ha már itt vagyok, miért ne ülhetnék be egy órára. Mivel rendes fiú-alsóban voltam, a legközelebbi boltban vettem egy fekete nejlonharisnyát, amit a Westend vécéjében felhúztam magamra, csak úgy bugyi nélkül. Egy kicsit kicsi volt, úgyhogy mindenütt szűken rámfeszült, farkamat teljesen a testemhez lapította. Aztán elsétáltam a moziba. A két terem közül a kisebbikbe vettem jegyet. Hárman ültek bent, én mögöttük, az utolsó padban foglaltam helyet. Egy fiatal szemüveges, és két idős férfi volt. A képernyőn egy vitorlás hajó fedélzetén négy vagy öt matróz srác már nagy erőkkel dolgozott egymáson. Az öregek a moziban finoman maszturbáltak, a fiatal srác csak ücsörgött.
Jó ideig nem történt semmi, mindhárom férfi, végigmuslatott szemével, de úgy láttam, hogy főleg a fiatalnak lesznek komoly szándékai. Olyan mereven bámult, hogy már egészen zavaró volt, és amikor néha visszapislantottam rá, egyből azt mutatta, hogy üljek mellé. Nem reagáltam, ami láthatóan csalódást okozott neki.
Hamarosan nyílt az ajtó, és egy magas, középkorú, göndör férfi jött be. Ahogy lassan elment mellettem, alaposan végignézett, majd hátraállt, a terem végébe.
Tovább ültünk, mozdulatlanul, és a filmben látott jelenetektől lassan kezdett harisnyám alatt merevedni a farkam. Óvatosan lehúztam a sliccemet, egy-két ujjal benyúltam, és élvezettel simogattam a farkamra feszülő síkos harisnyát. Az öregek felfigyeltek mocorgásomra, és egyre gyakrabban fordultak meg, várták, hogy én is elővegyem a farkam. A fiatal fiú is türelmetlenkedett, apró gesztusaiból láttam, hogy próbált sürgetni a vetkőzésre. Ő maga is előkapta a farkát, és mutatta felém. Aztán egy idő után azt vettem észre, hogy már nem csak miattam fordulnak meg a férfiak. A hátam mögé néznek, ahol a göndör férfi áll.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 joe013 2018. 10. 13. szombat 20:05
nekem spéci nem jött be....
#1 Törté-Net 2006. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?