Nézzük a jó oldalát 3. rész

Szavazás átlaga: 6.52 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2022. november 15.
Hossz: 33 233 karakter
Elolvasva: 2 489 alkalommal
1.
Nelly a következő 2 héten újra teljes lendülettel a tanulmányainak szentelte magát. A médiában akart elhelyezkedni, de ehhez gyakorlatilag tökéletesre kellett vizsgáznia. Minden adottsága megvolt hozzá, de néha elvesztette a fonalat. Ez a harmadik hét elején kezdett látszani, kissé újra idegesebb lett a szokásosnál. Nem lehet véletlen, hogy Tasha ekkor küldött át nekem egy hozzáférést az Onlyfans profiljukhoz.
A honlapjukon tett első látogatásom alkalmával Tasha egy olyan videoklipet tett láthatóvá számomra, amely nekem készült, és különösen megfogott. Tasha éppen Nick hatalmas farkát szopta, de a férfi az utolsó pillanatban kihúzta a szájából, és az egész adagot a lány gyönyörű arcára spriccelte. Ez egy gyakori jelenet a pornóban, és mindig is tetszett, de ezúttal a szokásosnál is jobban lenyűgözött. Döbbenten ültem. Ez volt az első alkalom, hogy láttam Nick-et spriccelni, és édes Jézusom, a farka egy forró spermaforrás volt. A férfi hét jelentős adagnyi sűrű, gyöngyházfehér gecit spriccelt Tasha arcára és a hajára. A jelenet már önmagában is intenzív volt, hiszen mindkét szereplőt ismertem. De ami igazán odaszegezett a székembe, az a hirtelen belém nyilalló felismerés volt, hogy a férfi kétszer is ugyanennyi
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
férfinedvet lőtt Nellybe.
Kétszer.
Elképedve bámultam a képernyőt. A jelenet
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
rá, hogy lássam a valóságot, és emlékezzem rá. Ennyi spermát pumpált bele a lányba.
Ugyan az is izgalommal töltött el, hogy megdugtam azt a gyönyörű lányt a képernyőn. Furcsa módon mégis inkább Nick nagy farkát bámultam. Nem tehettem róla. Az a farok már volt Nellyben. Ez az a fasz, amelyik megdugta az édes barátnőmet, és ez az a fasz, amelyik orgazmusra késztette, keményen, és nem is egyszer. Remélem nem homoszexuális módon néztem a péniszét. Nincsenek vágyaim a férfi iránt. De valahányszor meglátom ezt a vastag, erezett faszt, mindig eszembe jut, hogyan baszta meg őt. Emlékszem a kéjtől eltorzult édes arcára. Emlékszem a hangokra, amiket kiszakított belőle.
Újra kattintottam az ingyenes videóra. Tasha két kézzel fogja Nick farkát, nyalogatja a rudat, mint az olvadó fagylaltot, és a lencsébe néz. Domborodó mellei kitöltik a képernyő alját. Fantasztikusan néz ki, de engem Nick farka babonázott meg. Megnyomtam a szünetet, és tanulmányoztam a vastag pénisz minden egyes eres centiméterét. Olyan könnyedén juttatta barátnőmet a csúcsra. Elvesztette az önuralmát, az orgazmusok már azelőtt rátörtek, hogy készen állt volna, mielőtt tudta volna, hogy elérik. Egyik csúcspontot a másik után hozta ki belőle.
Bámultam a kövér makkot és a vastag rudat. Felemeltem a tekintetem a férfi jóképű arcára. Kit akarok átverni? Persze, hogy barátnőm megint ezt akarja majd. A vágya adott volt. Az igazi kérdés az volt, hogy kibírnék-e még egy ilyen találkozást?
Sóhajtva, de izgatottan vettem fel a telefont.

2.
A jakuzzi négy személyes volt, velem szemben volt Nick, a jobbomon Tasha, a baloldalt Nelly. Már oldott volt a hangulat az elfogyasztott
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tól
. Nekiérintettem a lábamat a barátnőmnek, aki nagyot ugrott ijedtében, amíg rá nem jött, hogy én vagyok az elkövető. Mindketten felnevettünk, mennyire érzékenyek vagyunk.
Nick kiemelkedett a vízből, hogy az előkészített vízipipát behozza. Mivel mindannyian meztelenek voltunk, előbukkant nagy nemi szerve. Mindkettőnk tekintete rászegeződött, csak Tasha figyelte a reakciómat. A lány kissé gunyoros mosolyától lassan megkeményedett a farkam. Nick visszasűlyedt a vízbe, és meggyújtotta a pipafüvet. Addig fújta, amíg a fű vörösre izzott, majd azonnal átadta a pipát Nelly-nek.
A lány kissé idegesen elfogadta a pipát, Nick pedig az öngyújtót a tál fölé tartotta, miközben Nelly szívott egyet. Tasha keményen rámarkolt a péniszemre, miközben Nelly belélegezte. A barátnőm persze köhögött a füsttől, majd átadta nekem.
Próbáltam jobban csinálni nála, de nem sikerült. Nekem is köhögnöm kellett. Tasha elengedte a farkamat, hogy meg tudja fogni a pipát, és szívott egy jó adagot. Gond nélkül kezelte a füstöt. Egy gyors pillantást vetettem Nellyre, akin jól látszott, hogy a szer máris hatott rá. Tasha átadta a pipát Nicknek, de ő továbbadta Nelly-nek anélkül, hogy beleszívott volna. Erősen dobogó szívvel gondoltam rá, hogy teljesen magánál akar lenni, amikor újra megdugja a barátnőmet. Nelly ezúttal erősebben szívta meg, próbálta bizonyítani mindenkinek, hogy tudja, mit csinál. A víz alatt Tasha ismét a kezébe vette a farkamat. Lefelé csúsztatta a kezét, hogy megsimogassa a golyóimat, majd vissza felfelé, és a körmeivel ingerelte a makkomat. Csukott szemmel próbáltam semleges arckifejezést vágni, de az érzések intenzívek voltak.
Aztán hallottam barátnőm sóhaját, és ránéztem.
A szemei csukva voltak, és a feje teljesen hátradőlt a medence szélére. Néha teste megemelkedett, és mellbimbói megjelentek és eltűntek, ahogy a forró hab körülfogta őket. Kemények voltak, rózsaszínűek, és a látványuk láttán a péniszemben lüktetett a vér. Tasha megszorított, amikor megérezte izgalmamat. Bámultam barátnőmet, és a vágy feltámadt bennem. Meg kellett érintenem az édes punciját. De már Nick rég megelőzött, keze a lány lábai között matatott.
Nelly ismét felsóhajtott. Lassan kinyílt a szeme. Láttam, ahogy koncentrál a beszédhez. Az ital és a füst erősen hatott rá.
“Tomy, ” lehelte halkan. “Nick vastag ujja bennem van, drágám, és csodás érzés. Ezt akartad, baby? Ezért hoztál vissza? ”
Tasha minden eddiginél erősebben megszorított, én pedig izgatottan felnyögtem. Nelly ezt a kéjes hangot beleegyező jelnek vette, és elégedetten elmosolyodott. Nick egy pillanatra megállt és ránk nézett. Tasha pajkosan mosolyogva tartotta kezében merev farkamat, majd barátja felé bólintott. Egyik részem hálás volt neki, hogy ő adott engedélyt, mert én nem tudtam reagálni. Lefagytam, mert a másik részem rettegett az elkövetkezőktől. Nick viszont magabiztos volt és megcsókolta a barátnőmet, aki mohón és szenvedélyesen viszonozta.
“Ne hagyd abba, Nick, ” mormogta Nelly
m
alf
ám
alf
or
alf
os
alf
an
. “Annyira jó érzés az érintésed. Ujjaz tovább. ”
Azt hallani, ahogy barátnőm arra bátorítja Nicket, hogy folytassa az ujjazást, fájdalmasan élvezetes volt. Az elmúlt napokban ilyen pillanatokról fantáziáltam, és most itt volt. Az érzelmeim teljesen maguk alá temettek. Izgatott voltam, de a boldogság Nelly arcán pokolian féltékennyé is tett. Nem tudtam eldönteni, hogy hagyjam továbbmenni, vagy megállítsam. De szerelmem egyértelműen élvezte, miért akadályozzam meg? Végülis ezért hoztam ide, látni akartam rajta a mindent elsöprő kéj hullámait. Amit én nem tudtam neki megadni, de élvezni akartam vele együtt. Próbáltam a háttérbe szorítani a féltékenységet, hogy ne rontsam el a szórakozásunkat.
Tasha remek ütemben kezdte rángatni a farkamat, és az élvezet elállította a lélegzetemet. Szembefordultam vele. A szemei kék jégszilánkokként csillogtak és az ajkai szexi, csábító mosolyra görbültek. Gyönyörű volt.
Nelly felnyögött, én pedig újra felé fordultam, hogy megnézzem. Nick szája rátalált a lány keményen meredező mellbimbóira, felváltva nyalogatta és szopogatta mindegyiket, mire a barátnőm hangosan felnyögött.
Szabad kezével Tasha maga felé fordította arcomat.
"Felejtsd el őt! ” – motyogta. "Hagyd békén. Csókolj meg engem. Ő a pasimat akarja, én pedig téged. Hagyd, hogy élvezzék egymást. Ne légy féltékeny. Láttad a vágyat az arcán. Maradj velem. Csókolj meg. "
Tasha ajkai feszesek, mégis lágyak voltak, és a fű minden érzést extra érzékiséggel ruházott fel. Újra megcsókoltuk egymást és a lábai közé húzott. A vállam fölött hallottam, ahogy Nick arra biztatja a barátnőmet, hogy érintse meg. Tudtam, mire gondol. Tasha szexi volt, de ezt látnom kellett. Tettem egy félfordulatot Tasha lábai között, de a férfi háta kitakarta Nellyt.
Mintha a gondolataimban olvasott volna, Nick felállt és kiemelkedett a vízből. A farka úgy ívelt felfelé, mint egy elefánt agyara, amelyet egy díszes fej koronázott meg. Nelly izgatottan nyöszörgött, amikor meglátta, hogy a hosszú és vastag rúd az arca előtt himbálózik. A nagy herék az izgalomtól felhúzódtak, és a feszes bőr miatt még nagyobbnak tűntek. Leült a medence szélére, és Nelly fejét a lábai közé vezette. Megjelentek barátnőm pici rózsaszín kezei, az egyikkel óvatosan a férfi golyóit fogta, a másikkal pedig áhítattal végigsimította a rudat, és csodálta ezt a tornyosuló húsoszlopot. A korábban érzett féltékenység újra maróan vágott belém.
A férfi meztelen erekciójának látványa sokkolta barátnőm érzékeit. Ez a fasz annyira nyilvánvalóan nem az enyém volt. Ez a farok nem hasonlított semmihez, amit hozzám köthetett volna. Az ajkai szétnyíltak, és a szája tátva maradt a döbbenettől, elképesztette a puszta mérete. Megrázta a fejét, és engem kezdett el keresni. Meglátta, hogy Tasha lábai körülölelnek engem, és felhúzta a szemöldökét.
“Baby, ” mondta álmatagon. “Ne dugd meg! ” És ezt komolyan gondolta. Közben bámultam apró kezeit Nick férfiasságán, és a látvány beleégett az emlékezetembe.
“Drágám, ” mondta, mikor látta, hogy teljesen rá figyelek. “Ezt akartad? Rendben van a számodra? Ezért jöttünk ide? ”
Tépelődtem; Tasha videója óta erre gondoltam, vágytam rá. Úgy gondoltam, hogy fenntartások nélkül el tudom fogadni, de most, hogy úgy tűnt megtörténik, teljesen megijedtem. Imádtam, hogy Nelly ennyire erőteljesen vágyott rá, de hogyan fogok kijönni az összehasonlításból? A napokban többször fantáziáltam erről a pillanatról, és még soha nem álltam ilyen valós és fájdalmas döntések előtt. Ami a legjobban zavart, hogy a férfi mérete miatt ilyen izgatott. De ha jobban belegondoltam, engem is az izgatott fel, hogy ez számít neki.
Nelly gyengéden megmorzsolta a heréket a markában.
“Tomy, Baby, rendben van? Szexi vagyok? Ez téged is felizgat? ”
Megpróbálta megvárni a válaszomat, de a természet átvette az irányítást. A keze megszorította a vastag rudat, és le-fel csúsztatta rajta a bőrt. Megbabonázva bámultam Nick kövér makkjának rezdüléseit. Tasha ekkor ismét keményen rámarkolt a péniszemre a víz alatt.
"Válaszolj neki, Tomy. Kőkemény vagy. Hát nem világos számodra az igazság? Ezt akarod te is. Félsz a pasimtól, de nyugi, hogy minden rendben lesz. Nézd meg, hogy a kedves kis barátnőd mennyire akarja őt. " Újra mozgatni kezdte kezét a farkamon. Mint ahogy Nelly is a másik férfién. Lassú és megfontolt mozdulatokkal huzigálta le a bőrt a büszkén dagadó makkról. Egy tiszta csepp elő váladék képződött a hegyénél, amit barátnőm gyengéden rákent a hüvelykujjával. A lány a száján keresztül kapkodta a levegőt, és úgy nézte a hatalmas péniszt, mint aki megtalálta az élete értelmét.
Tasha nevetve fordította a fejemet maga felé, és szenvedélyesen megcsókolt. A lábaival magához húzott, karjai a nyakam köré fonódtak. Szebbnek tűnt, mint valaha, így hát izgatottan fogadtam a csókjait. Mögöttem vízcsobogást hallottam, de Tasha megakadályozta, hogy odanézzek. Még mindig csókolóztunk, amikor Nick elsétált mellettem, izmos karjaiban úgy vitte a barátnőmet, mint egy kisbabát. Tasha ismét a derekam köré szorította a lábait, csapdába ejtve. Nick megszokta, hogy elveszi, amit akar, és ő újra a barátnőmet akarta. A farka most már teljesen felállt, és a lány teste alatt meredezett, ahogy a hálószobába sétált.
Megpróbáltam kiszállni a medencéből. Nick belépett a hálószobába, és
b
alf
er
alf
úg
alf
ta
maga mögött az ajtót. Pánik tört rám, és Tasha összezárt bokái után nyúltam.
"Tomy, állj meg. Nelly akarja, higgy nekem. Nőként mondhatom, láttam a szemében. Te is láttad; tudom, hogy láttad. Élvezni fogod, ha hagyod őket tenni, amit mindketten akarnak. "
Kinyitottam a számat, hogy elmondjam Tashának, hogy a barátnőm nem tudja mit tesz, hogy ez nem vall rá, és hogy a következő perceket meg fogja bánni. De nem volt időm megszólalni, mert a lábai meglepő erővel rántottak előre, és a péniszem fele hosszában becsusszant szeméremajkai közé. Gonosz vigyor ült ki az arcára, és a szemeiben vad kéj csillogott. Puncija szűk volt, és tűzforró. Kapkodtam a levegő után és remegett a lábam az izgalomtól. Benne voltam ebben a gyönyörű bőben! Megragadta a fejemet és magához húzott, ajkaink forró csókban tapadtak össze. Farkam lassan teljes hosszában behatolt sikamlós testébe.
A
d
alf
ro
alf
go
alf
kt
alf
ól
és
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tól
átitatott érzékeim felrobbantak a gyönyörtől. A számat feszes melleire ejtettem, és nyalogattam, csókolgattam őket. A csípőjét keményen hozzám nyomta, és kádból kicsapta a vizet, ahogy a farkamon kezdett vonaglani. Nem értettem, miért izgul rám ennyire, amikor ilyen férfival volt. Talán szerette elcsábítani a férfiakat a barátnőjüktől. De az igazság inkább az lehetett, hogy az izgathatta fel, ha egy kis időre el tudta terelni a figyelmemet, miközben a barátnőmet a pasija elvitte megdugni.
Néhány percig sikerült is neki; csókoltam őt, végigsimítottam víztől sikamlós testét, szopogattam és nyalogattam nedves domborulatait. Felemeltem a vízből, a fenekét a párkányra tettem, és keményen megdugtam. Barátnőmről szinte megfeledkezve, elmerültem szűk puncija feledésre buzdító gyönyörében. Keményen elélvezett, rángatta a hajamat és meggörbítette a hátát. De mire én is elélveztem volna, meghallottam Nelly jajdulását.
Ez a hang nem a félelemről szólt, hanem a fájdalommal vegyes örömről. Néha hasonló hangot adott ki abban a pillanatban, amikor beléhatoltam, de ez most sokkal hangosabb volt, és sokkal intenzívebb érzelmekről tanúskodott. Elképzeltem Nick vastag ujját 10 centi mélyen, de a lelkem mélyén tudtam, hogy nem az ujjára reagált így. Tasha próbálta a figyelmemet elterelni, de nem engedtem. Egy pillanatig küzdöttünk, aztán engedett.
"Oké, oké – mondta. "De csak lassan. Lehet, hogy nem fogod tudni kezelni a helyzetet. "
“Kezelni mit? ” Kérdeztem.
“A szerelmedet, vele. ”
“Nem válaszoltam a feltett kérdésére, ” ellenkeztem, de tudtam, hogy igaza van. “Kérte az engedélyemet, de nem válaszoltam rá. ”
Tasha kuncogott. “Hidd el nekem, van az a szituáció, amikor nem lehet nemet mondani egy dugásra. ”
Olyan biztosnak tűnt a mondandójában, hogy már én sem kételkedtem. Barátnőmet éppen megdugják, úgy, hogy nem vagyok jelen. Egy pillanatra kételkedtem magamban, hogy tényleg tudom kezelni a helyzetet. De ehhez látnom kellett őket. Megérintettem Tasha lábát, és ő leengedte bokáit a derekamról. Elkezdtem visszahúzódni, de a puncija olyan meleg és nedves volt, hogy megálltam, és visszatoltam. Tasha az ajkába harapott, huncut pillantást vetett rám. Imádta, hogy nem tudtam csak úgy elszakadni tőle. Határozottságomat megacélozva újra megpróbáltam, és teljesen kihúztam. Az izgalomtól remegve arra késztettem magam, hogy felálljak, és a hálószoba felé induljak. Kemény péniszem abszurd módon ugrált. Tasha gyorsan kimászott a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdőből
, és megelőzött az ajtóig. Lekapcsolta a kinti villanyt, ahogy elhaladt a fali kapcsoló mellett. Lassan és halkan elfordította a kilincset.
Óvatosan néhány centire kinyitotta az ajtót. A résen keresztül megláttam Nicket és a barátnőmet a franciaágyon. A férfi a hátát a fejtámlának döntötte, a lábait egyenesen előre nyújtotta, és nagy kezeivel a lány hetyke melleit gyúrta. Nelly lovagló ülésben ült az ölében, térdelve a férfi izmos teste mellett. A szívem vad tempóban kezdett verni, farkam obszcén módon remegett. Tasha halkan kuncogva nézte a reakciómat. Bár szégyelltem testem jelzéseit, de jobban érdekelt, hogy vajon már benne volt-e a férfi?
Összehúztam a szemem, fókuszáltam a gyenge fényben. Nelly csak egy kicsit emelte fel a fenekét, és láttam, hogy puncijának szűk gyűrűje körbefogta a vastag faszt.
Nick megint benne volt a barátnőmben, újra megcsinálta! Ennyire erősen vonzódott Nickhez? Eszembe jutott, ahogy a férfi farkát bámulta a jakuzziban, és megvolt a válasz. Nellyre állandóan ráhajtottak. De simán elbánt, még a vonzó férfiakkal is. De egy ilyen pénisszel szemben nem tudott védekezni, nem volt tapasztalata. Aztán mikor már lett tapasztalata, a bűvkörébe került.
Nelly kezei a férfi izmos vállain nyugodtak, fejét hátrahajtotta, hosszú, egyenes haja leért keskeny csípőjéig. Szemei tágra nyíltak, ahogy a mennyezetre meredt, elérhetetlenül távolra került tőlünk. Egy olyan helyen volt, ahol egy hatalmas fasz a puncijában uralma alá hajtotta érzékeit, és a szégyentelen gyönyör hullámaival öntötte el a testét, túl gyorsan ahhoz, hogy bármit is tegyen ellene.
Annak ellenére, hogy teljese lefagytam, még sohasem éreztem ennyire keménynek a péniszemet.
Tasha halkan a fülembe suttogott, “Nézd az arcát; imádja ezt a hatalmas kemény faszt. Kevés ilyenben volt része. Úgy mozog, mint aki nem ismeri saját teste korlátait. ”
Bólintottam, de felfigyeltem Tasha megjegyzésére. Nelly valóban ügyetlenül, bizonytalanul mozdult. Mintha szégyellte volna az intenzív élvezetet, vagy méginkább féltette saját testét a benne lévő hatalmas idegen testtől. De az biztos, hogy erőteljesen vonzódott hozzá.
Amíg néztük őket, barátnőm 4-5 centit megemelte csípőjét, aztán visszaereszkedett a férfi vastag erekkel átszőtt dárdájára. Lassan és megfontoltan az én édes Nellym dugni kezdte magát rajta. A szívem majd megszakadt a féltékenységgel vegyes fájdalomtól, de a péniszem majd szétrobbant az élvezettől. Tele voltam ellentmondással. Aztán meghallottam a torkából jövő hangokat, amelyek majdnem olyan izgalmasak voltak, mint a látvány. Soha nem hallottam még, hogy így fejezte volna ki az örömét. Félig állatias, félig kurvás; a nyögések és hörgések mintha a lelkéből bugyogtak volna fel. Csípőjét megemelte a férfi fényes rúdján, majd újra leereszkedett, minden levegőt kiszorítva puncijából, mélyen a testébe zárta a férfit.

"Meg kell állítanom őket” – suttogtam határozatlanul, az elém táruló látványtól borzongva.
Tasha halkan felnevetett. “Nelly akarja ezt. És te is. A kemény farkad a bizonyíték. Nem mérges vagy, Tomy, hanem izgatott, élvezed a látványt, tetszik neked. ”
Tasha teste az enyémhez simult, ahogy térdre ereszkedett. Éreztem, ahogy meleg szája elnyeli a péniszemet, és szopni kezdett, miközben néztem, ahogy a barátja megdugja a szerelmemet. Tasha zseniális intrikus volt. Bármennyire is fájdalmas volt a látvány, semmit sem tettem, hogy szörcsögő, nyálas szopását megállítsam. Kéjes
k
alf
ín
alf
alf
alf
ssal
néztem, ahogy a barátnőm egy enyémnél sokkal nagyobb fasznak adta át magát.
Mindig szerettem a pornófilmeket, Nellyvel való kapcsolatom előtt sokszor szórakoztattam magam rajtuk. Ez a látvány arra hasonlított, magamban tudtam, hogy ezért hoztam ide a barátnőmet. Ezt akartam látni, egy pornófilmet a szerelmem főszereplésével. És bár ezt akartam látni, ha nem lettem volna Tasha szájában, akkor most hibának véltem volna az egész ötletet. De olyan merev voltam, mint még soha, úgyhogy nem tagadhattam, hogy teljesen felizgat, amit látok. Pedig rettegtem, ahogy a barátnőm minden egyes szívből jövő nyögésével távolabb került tőlem. Nick a szemem láttára vette el tőlem a lányt, uralma alá vonta a nagy farkával. Nem létezik, hogy velem akarna lenni ezek után. Tudtam, hogy soha sem tudnék ilyen hangokat kicsiholni belőle, vagy ilyen élvezetekhez juttatni.
Nick lecsúszott az ágyon, amíg teljesen a hátán feküdt. Nelly rásimult a férfi testére, az arcát a nyakába temette, nagy mellei a mellkasához nyomódtak. Nick az izmos karjaival körbeölelte a lány testét, és csípőjét keményen felfelé mozgatva, saját maga kezdte el dugni a barátnőmet. És Nelly ezt örömmel elfogadta, a gyönyör kiáltásai most már gyorsabban jöttek. A férfi az orgazmus felé hajtotta a lányt. A puncija a férfira tapadt, szorosan ráfeszült a merev péniszre.
Éppen amikor Nelly elkezdett élvezni, én is hangosan felnyögtem és megrándultam, majd spermámat Tasha szájába lőttem. Erősen az ajtókeretbe támaszkodtam, miközben többször is fröccsentem, orgazmusomat paradox módon még erőteljesebbé tette, hogy láttam a barátnőm bukását.
Az orgazmus lecsengésével a vágyam csillapodni szokott, de most a látvány nem hagyott nyugodni. A pornófilmet bármikor megnézhetem újra, de ezt csak most tudom kiélvezni. És bár a barátnőm arcán látható elragadtatás pokolian fájt, talán ez okozta saját élvezetem kicsúcsosodását is.
Nick a hátára fordította a lányt, és teljesen magától értetődően, a tulajdonos magabiztosságával kezdett el mozogni benne. Egy párnát rakott Nelly feneke alá, hogy könnyebben hozzáférjen, miközben ő előtte térdelt.
“Akarod, hogy újra csúcsra juttassalak? ” kérdezte. “Teljesen be vagy nedvesedve. ”
Barátnőm az ajkába harapott, és bólintott.
“Megdugott már más is ennyire? ”
Nelly megrázta a fejét, nem fordítva el róla tekintetét. A lány nedves puncijának és a férfi pumpáló farkának szörcsögő, nyálas hangjai visszhangoztak a szobában. Tasha közben hozzásimult a hátamhoz, kemény mellbimbói szinte karcolták a bőrömet. Kezébe fogta kissé lankadtabb, de még mindig álló farkamat.
“Gyönyörű vagy, ” folytatta. “Mióta először megpillantottalak akarlak. Tasha már évek óta vágyik rád. A tisztességes, hűséges kislányra. Mikor Chris eldicsekedett vele, hogy megdugott, tudta, eljött az ő ideje. Örülök, hogy benne vagyok, benned vagyok... ”
Nelly ismét megrázta a fejét, és lehunyta a szemét. Ez az egész túl sok volt neki. Az arca most már a csodálattól ragyogott; az ital, a fű, az első erőteljes orgazmusa, és ez a dühöngő félisten a lábai között teljesen felülmúlta a lehetőségét, hogy megbirkózzon vele.
“Ooooohhh igen, ” sziszegte Nelly.
“Szedsz fogamzásgátlót? ” Kérdezte Nick, nem hagyva abba ütemes mozgását.
Képtelenül a beszédre barátnőm csak megrázta a fejét. Tasha meglepődve felsóhajtott.
“Nelly nem használ gyógyszert? ” suttogta hitetlenkedve. Én is megráztam a fejem.
“Tökéletes, ” lihegte mélyen felizgulva. “Ez tökéletes. Ez lesz a teljes behódolási szertartás. A legrégebbi, ősi aktus. Nick megjelöli a területét, és elülteti a magját. Ugye elfogadod a szerepedet? ”
Határozatlanul, de bólintottam. Folytatta gyengéd kézimunkáját mostanra már újra kőkemény farkamon.
“Ez annyira izgalmas, ” zihálta. “Nick előtted termékenyíti meg a barátnődet. Mit érzel? Igazi fájdalom és extázis, ugye? ”
Ránéztem Tashára. A szemei kegyetlennek tűntek, és égtek a vágytól. Hányszor csináltak már ilyet párokkal? Ki tudták szűrni a
f
alf
og
alf
ék
alf
on
alf
yakat
, vagy Nick és Tasha olyan izgalmasak, hogy szinte minden pár beadja a derekát, és szexel velük?
Egy pillanatra bevillant, hogy meg kellene állítanom Nicket, de tudtam, hogy nem fog megállni. Ráadásul Nelly arckifejezése egyértelművé tette, hogy még ő is ellenállna nekem. A barátnőm jobban akarta, hogy megdugják, mint bármikor az életében. A férfi könnyedén felemelte a lány csípőjét, és úgy tartotta, hogy még mélyebben tudjon mozogni benne, és Nelly ösztönösen segített neki. Nick kidolgozott izmai megfeszültek és vonaglottak az egész testén. Legalább háromszor akkora volt, mint a lány. Egy domináns grizzlyvel volt az ágyban. Egy grizzlyvel, aki nem tudta levenni róla a szemét. A tekintete végigvándorolt barátnőmön, miközben megdugta. Szemügyre vette telt, ugráló melleit és lapos hasát. Bámulta azt a pontot, ahol a farka eltűnt a lány szeméremajkai között.
“Ugye tetszik? ” duruzsolta fülembe Tasha. “Akarod, hogy abbahagyják? ”
Tasha finoman mozgó keze, és a látvány soha nem érzett élvezethez juttattak, úgyhogy nemet intettem fejemmel.
“Ezaz! Élvezed te is! ” lihegte Tasha elégedetten.
Nelly a férfi minden egyes lökésénél felkiáltott. Nick egyre közelebb és közelebb juttatta a lányt egy újabb orgazmushoz. Ereje és kitartása megdöbbentő volt. Barátnőm a fejtámlának feszítette a kezét, és engedelmesen szélesre tárta a lábait. Olyan szenvedéllyel vágyta a kéjt, amiről nem is tudtam, hogy képes rá. Éreztem a péniszem lüktetését, annak ellenére, vagy éppen azért, mert a tettei beledöftek a szívembe.
Testük izzadtan egymásnak feszült, a lány mellei vadul ugráltak, és az utolsó lökésnél a férfi mélyre temette a farkát. Mélyen tartotta, majd spriccelni kezdett, kiürítve hatalmas heréit, miközben úgy morogott, mint egy pitbull. Ekkor már Tasha is a heréimet fogta, miközben karja a farkamat szorította a hasamhoz. Mivel már nem mozgatta kezét, ezért én kezdtem el mozgatni a csípőmet, hozzádörzsölve farkamat a karjához.
Nick húsz-harminc másodpercig ürítette a sűrű, fehér spermát barátnőmbe, és közben végig morgott. Láttam az élvezős videóját, így magam elé tudtam képzelni, ahogy szerelmem puncijának szoros ölelésében hatalmas farka megrándul és spriccel, megrándul és spriccel. Miután végzett, mint egy áldozati lándzsát, úgy húzta ki farkát a nő testéből.
Nick térdelve tornyosult a lány legyőzött teste fölé, zihálva lélegzett, teste izzadtan fénylett, izmai remegtek. Erőteljes orgazmusa ellenére szinte teljesen kemény maradt, feszes farka csillogott barátnőm nedveitől.
"Ó, Istenem, csak nézz a pasimra! ” – lihegte Tasha rajongva. Utáltam beismerni, de tényleg lenyűgöző volt. Úgy nézett ki, mint aki épp most dugta halálra a barátnőmet, és diadalmasan térdelt a
h
alf
ol
alf
tt
alf
es
alf
te
fölött.
Nelly ott feküdt, ahová a férfi odaszögezte, széttárt karokkal és lábakkal. Szőrtelen puncijából fehér sperma szivárgott az ágyra. Csípője még mindig apró körökben mozgott, és a szemeit szorosan összezárva tartotta. Orgazmusának lassú lecsengése még mindig éreztette hatását. Tekintetem nem tudott elszakadni a testéből kicsorgó spermától.
Tasha eközben otthagyott, és megkerülve az ágyat letérdelt Nick elé. Megfogta barátja merev péniszét, és érzékien nyalogatni kezdte. Nelly kezdett magához térni, keze óvatosan lecsúszott a puncijához, és kiváncsian megérintette a testéből csordogáló spermát. Aztán az ujjaira kente, majd a szájához emelve megízlelte.
Végül Nelly felemelte fejét, és a könyökére támaszkodott. Tekintete megtalált engem, amint a puncijából szivárgó spermát bámultam. Néhány pillanatra ránézett Tashára, aki Nick férfiasságát rajongta körbe szájával, aztán újra rám nézett. Merev farkamat látva ajkai enyhe, bátortalan mosolyra húzódtak.
Letérdeltem az ágy mellé, és megcsókoltam telt ajkait.
“Menjünk át a másik szobába! ” suttogta. Tasha és Nick el voltak foglalva egymással, így szó nélkül kisurrantunk. Mikor Nelly felállt az ágyról, combjának belső felén több patakban kezdett csorogni a sperma. Talán észre sem vette, de nekem egy erőteljes pulzusemelkedést okozott, és farkam pulzálva jelezte, hogy szeretne ő is beleélvezni. Csípőjét és fenekét szexin himbálva ment ki a szobából, miközben a combján lecsorgó sperma jelentős nyomokat hagyott a padlón. Mikor kettesben maradtunk, felém fordult.
"Ölelj át, szerelmem. Ölelj át, és mondd, hogy minden rendben van. Kérlek, mondd, hogy te is élvezted. "
A karjaimba vettem, és szorosan átöleltem. A péniszem keményen hozzányomódott a combjához. Észrevette, és éreztem, hogy megfeszül a teste. Nem szólt semmit, de arcán cinkos mosoly jelent meg.
“Pokolian élveztem, ” ismertem el, számomra is meglepően őszintén. Farkam lüktetve feszült neki, mire Nelly már szélesen mosolyogva lenézett rá.
"Nem vagy mérges? " – kérdezte, még mindig lefelé nézve. "Nem vagy féltékeny? Mondd el, mit érzel. "
"Egyáltalán nem haragszom rád! És bár hihetetlenül féltékeny vagyok, de valamiért ez okozza a legnagyobb élvezetet. Fantasztikus látvány, ahogy egy ekkora fasszal dugnak meg! És gyönyörű vagy, ahogy élvezed! Függő leszek erre a látványra. És te mit éreztél? "
Megfogta a kezemet, és lehúzta a puncijához. Csúszós szeméremajkait érintve önkéntelenül dugtam közéjük az ujjamat. Belül forró volt, nedves és sűrű folyadékban mozogtam. Nelly csak néhány másodpercig hagyta, hogy ujjazzam, aztán felhúzta magához a kezemet. A szemembe nézve nyalta le az ujjamról a ragacsos nedveket, majd hozzám hajolt és megcsókolt. Éppen csak érződött ajkain a keserű és sós íz, de ez csak tovább korbácsolta vágyaimat. Nelly megszakította a csókot, és lenézett kettőnk közé. Ekkor vettem észre, hogy már magát ujjazta. Aztán pajkosan mosolyogva újra rám nézett.
"Szeretnéd látni, hogy máskor is megdugnak? " Végignéztem gyönyörű, törékeny testén. Nedves ajkain, vágytól csillogó szemein, ágaskodó mellbimbóin, és a combjai között matató kezén. Lelki szemeim előtt megjelent Nick hatalmas farka, majd Nelly orgazmusban vonogló teste, és tudtam a választ.
"Igen! " A válaszra Nelly felemelte kezét, és megmutatta fénylő ujjait.
"Akkor elhiszem, ha lenyalod Nick spermáját! " Szinte mohón várta a válaszomat, és pedig óvatosan a számba vettem az ujjait. Ugyanazokat az ízeket éreztem, mint az ajkain, csak kissé intenzívebben. Nem volt kellemetlen, sőt. Az illata pedig maga a szex.
Letoltam az ágyra, és széthúztam a lábait. Nelly még mindig mosolygott. Tétováztam, amikor a farkam a puncijának bejáratához ért. Szinte úszott a nedvességben, Nick spermája továbbra is szivárgott belőle, még mindig meleg és ragacsos volt. Megtorpantam, amikor rájöttem, mit akarok tenni. Meg fogom dugni a barátnőmet, annak ellenére, hogy a puncija egy másik férfi spermájával van teli. A gondolat, hogy összekenem vele a farkamat, őrülten felizgatott.
"Nem fogsz megdugni, Tomy? " Incselkedett Nelly. "Nem akarod visszavenni, amit Nick elvett? "
Beletoltam farkamat Nelly puncijába, és szinte sokkolt, mennyire nedves volt. Nedvei, Nick spermájával keveredve, szinte fröccsköltek vékony faszom körül, ahogy keményen löködtem belé. Úgy éreztem benne magam, mint egy meleg, nedves medencében. Jelen pillanatban Nelly puncija ki volt tágítva annyira, hogy saját testi adottságaimmal nem éreztem a szorítását.
Arra vágytam, hogy az incselkedő mosoly eltűnjön az arcáról, amint beléhatoltam. Ehelyett reakció nélkül hagyta, hogy a testében mozogjak, gúnyos szemei mélyen a lelkembe láttak.
“Jó érzés, baby? ” Suttogta. “Jó érzés úgy megdugni, hogy előtte Nick a puncimba élvezett? ”
“Óóó, igen... ” Nyögtem élvezettel, lökéseim egyre vadabbak lettek. Nelly lábai átkarolták ütemesen mozgó fenekemet, és még erősebben húzott magába, mintha segíteni akart volna, hogy minél mélyebbre hatoljak.
“Kurvára jól megbaszott, Tomy! ” Nyögdécselte fülembe, ördögi mosollyal az arcán. “Annyira, de annyira jó volt! Sokkal jobb, mint te! ”
Nelly tudta, hogy be vagyok indulva. Tudta, hogy nem bírom tovább az ingerlését és a meleg, nyálkás puncijának érzését a vékony faszomon.
“Olyan területeket érzett belőlem, amit te sosem fogsz, baby. ” Mondta rekedt hangon. “Még néhányszor megdug a hatalmas farkával, és nem is foglak érezni téged többet. ”
“Oh, Nelly! ” Ez már szinte fájt, de közben annyira izgalmas volt, hogy nem bírtam elfordítani tekintetemet perverz szemeiről.
“Talán még fel is csinált! Ez még jobban felizgat, igaz? ”
“Nem! ” Nyögtem fel, de a testem elárult, ahogy Nick sűrű spermájára gondoltam a testében és a farkam körül. Ahogy löködtem egyre beljebb a ragacsos, potens fehér folyadékot védtelen méhének irányába.
Testem megrándult, ahogy minden félelmem és vágyam kitört a farkamból. Dühödten rángatózott és spriccelt, hozzáadva a nedvemet a már amúgy is teli puncijához. Arra gondoltam, hogy az ondóm Nick sűrű magjával versenyez, és újra és újra belepumpáltam Nelly testébe. De élvezetemet csak növelte, hogy tudtam, hiába próbáltam magomat mélyebbre nyomni a méhébe. A farkam még egy utolsót rándult, majd könnyedén kicsúszott a barátnőm meggyötört puncijából.
Ránehezedtem, majd oldalra csúsztam, és mindketten érzelmileg és fizikailag kimerült,
k
alf
áb
alf
ít
alf
ós
alf
zer
okozta álomba zuhantunk.
Egy pillanatra azt hittem álmodom, de lassan realizáltam, hogy valójában felébredtem. A hozzám simuló, forró test, a farkamon matató ujjak, és a szex hangjai valamint illata valós volt. Még mindig Nelly mellett feküdtem, de már Nick feküdt a lábai között, ki-be mozgatva nagy farkát barátnőm puncijába. A leány a térdei mögött fogta meg saját lábait, és addig húzta maga felé őket, amíg a melleihez ért velük, sarkai a férfi vállán nyugodtak. Teljesen megnyílt Nick előtt, szemeit szorosan összecsukta, arcán a gyönyör olyan intenzív volt, hogy már szinte fájdalomnak látszott. A férfi arckifejezésén is tisztán látszott, mennyire élvezi barátnőm csinos arcát és gyönyörű testét. Eközben Tasha simult hozzám, és izgatta merev farkamat.
Próbáltak csendben lenni, és egy ideig sikerült is, amíg a férfi vastag farka erőteljes orgazmust nem szakított ki belőle. Fogalmam sem volt róla, hogy mennyi ideje dugnak már, vagy hogy én meddig aludtam.
Nick lehajolt a lány kerek melleire, és ajkaival megcirógatta az egyik mellbimbót. Nelly meggörbítette a hátát, a nyakizmai megfeszültek, ahogy a férfi még lejjeb tolta lábait. A másik melle centiméterekre volt az arcomtól, így odahajoltam, és a számba vettem a másik mellbimbóját. A szeme hirtelen kinyílt, és ködös tekintettel rámnézett. Miközben a mellén dolgoztam, combja a dugás ütemére löködte a fejemet. Hirtelen ötlettől vezérelve lenyúltam a lábai közé, a hasához. Sejtésem nem csalt, ebben a testhelyzetben tökéletesen lehetett érezni, ahogy a hatalmas fasz a testében mozog. Hihetelenül izgalmas volt, ahogy éreztem a merev pénisz lüktetését, törtetését a barátnőm testében. Kissé erőteljesebben megnyomtam a hasát, hogy méginkább érezzem a tenyeremen a dagadt makk mozgását.
"Ooooooooohhhhhhhhh Istenem! " – kiáltotta barátnőm, és még jobban magáhozhúzta a lábait. Nick teljes súlyával rádőlt a lányra és a lábaira. Néhány másodpercig még dühösen baszta, majd mélyen beledugta a farkát, és még több spermával árasztotta el a méhét. Nyalogattam a mellbimbóját, szopogattam és ingereltem, miközben a férfi ejakulált benne. Éreztem a dagadt makkjából kilövelő kemény sugarakat, ahogy újra elvette azt, ami az övé. Ahogy újra megjelölte a területét. Én pedig vele együtt élveztem el, csak én nem a barátnőmbe, hanem a levegőbe.
"Oh, Tomy! Azt hiszem ami ezután jön, azt mindannyian élvezni fogjuk! " Suttogta bele Tasha a fülembe.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.52 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. május 29. 21:11
#10
Mikor jön a 4.?
 
1
Fluxus
2023. április 17. 07:31
#9
Jöhet a negyedik rész.
1
Z
Zoy11
2023. január 18. 21:35
#8
Ez is tetszett. Varom a negyedik reszt
1
cscsu50
2022. november 16. 21:06
#6
Ez kissé keményre sikeredett - védekezés nélküli beleélvezés-.
2
italianoangelo
2022. november 15. 21:38
#5
Szia. Az első rész az egyik legjobb a témában.
Nagyon vártam a folytatást. Sajnos romlik a minőség, olyan mintha másik történet lenne (2. és a 3. rész egy új történet). 
Ne félj új címet adni, és új neveket…
Olvasd újra az első részt és utána írd meg a következőt, a hangulat azonnal hasonló lesz. 

Engedj meg egy kis kritikát is:
A párbeszédek idézőjelesek nem gondolatjelesek ez zavaró nekem(szándékos stílus elem?), a tagolatlanság is rontja az élményt. 

Várom a jobbnál-jobb történeteidet mint az első. 
1
sportyman (alttpg)
2022. november 15. 11:25
#4
Nagyon izgalmas történet. Szeretem az ilyen feleség/barátnő megosztós történeteket. Erősen felizgat.
2
Andreas6
2022. november 15. 07:17
#3
Nekem nem tetszik, kb. a felénél abba is hagytam az olvasást. Nem az én világom.
1
a
angel234
2022. november 15. 04:45
#2
Tetszik az írás folytatása is.
1
T
Törté-Net
2022. november 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1