A+ A-

Az álmok néha valóra válnak

Fura egy nap volt. Úgy ébredtem, mintha a kisördög bújt volna belém. Szinte eufórikus hangulatom volt, noha még el sem indult a napom, és az előző napok sem voltak valami fényesek, így nem igazán értettem, mi ez a jóleső zsibongás, pezsgés az ereimben.
A tükör előtt álltam duzzadt szemhéjakkal, de mosolygósan - ez az én napom lesz - mozdult bennem az érzés. Hogy mi vár rám, és mikor, azt nem tudtam, de csak jó lehet és ütős.
A zuhany alatt olyan érzésem támadt, mintha sok finom férfikéz cirógatná bőrömet. S ahogy a melleimen legördülő vízcseppek elérték ágyékomat, bedurrant a testem. Te jó ég! Hetek óta nem voltam férfival! Annyira lefoglalt a sok határidős munka, hogy észre sem vettem hiányát a szexnek.
És ekkor beugrott eufórikus hangulatom titkának háttere. Álmomban szeretkeztem. Egyszerre több pasival, és mindegyik nagyon jó volt valamiben. Az egyik fantasztikusan nyalt. Háromnak akkora farka volt, hogy a köldökömnél éreztem a hegyét. És egynek rövid, de fantasztikusan vastag szerszáma volt. Azt hittem szétfeszít, amikor hátulról megdugott. Álmomban órákon át szeretkeztem, és az ég tudja hány orgazmusom volt. Zuhany után visszatértem szobámba, és ahogy ránéztem az ágyamra, az tényleg úgy nézett ki, mint ha egy orgia után lennénk. A lepedőn lévő jókora nedvességfoltok pedig azt mutatták, hogy jócskán folyt puncimból a kéjnedv.
Magamra kapkodtam ruháimat, mert sietnem kellett a munkahelyemre. Feszes melleim nem kívánták a melltartót - tulajdonképpen csak egy exkluzív melltartóm volt jeles alkalmakra. Arányosan hosszú combjaimat sohasem takartam el hosszú szoknyákkal. Had lássa, aki kíváncsi rá. De aznap elővettem egy discós minimet, ami éppen csak annyit takart, amit még a jó erkölcs elbírt, álló helyzetben - ülve már nem. Nem túl magas tűsarkúm kiemelte karcsú bokámat. Vállig érő, természetes hullámos szőke hajam mindig úgy állt, mint ha most jöttem volna a fodrásztól, ezért éppen csak megfésültem. 24 évesen a bőröm csodás volt. Sohasem volt szükségem kozmetikára. Csupán egy kis ajakfényt kentem fel. Táska a kézbe, térdig érő ballonkabátka karomra, és elindultam.
Az utcára érve kicsit hűvösnek találtam a levegőt, ezért megálltam, hogy felvegyem a ballonkabátot. Táska a lábam közé, s amint kezdtem felvenni a kabátot, egy őszes halántékú ötvenes, nagyon jó kiállású pasi termett mellettem - segíthetek kisasszony - azzal kivette kezeimből a kabátot, mögém került, és szinte rásimította testemre. Ahogy megigazította a kabát gallérját, mintegy véletlenül hozzáért nyakam csupasz bőréhez, mire az egész testem libabőrös lett.
- Köszönöm szépen, nagyon kedves öntől - fordultam szembe vele, s a szavam is elállt. Ez volt álmomban az egyik nagy farkú ember!
Ő rám mosolygott - semmiség kisasszony, boldogan segítettem. Ritkán találkozik az ember korán reggel az utcán ilyen üde és szép jelenséggel, mint Ön - mondta, és indult volna tovább.
- Még a nevét sem tudom - mondtam - engem Olgának hívnak, és köszönöm a csodás reggeli bókot.
- Kornél vagyok, és itt lakom pár lépcsőházzal arrébb, mutatott balra. Én már sokszor megcsodáltam Önt, amint reggelente sietve tipeg a buszmegálló felé, és amikor késő délután még mindig frissen haza tipeg. Ön egy igazán csodálatos teremtménye Istennek. A férfi szemnek pedig igazi afrozodiákum. De sokat jár a szám, bocsásson meg kedves Olga.
Egészen belepirultam ebbe a kora reggeli bók özönbe, még a szám is tátva maradt. Szemeim benedvesedtek a meghatottságtól és egy kicsit a bugyim is. De rohannom kellett, hogy elérjem az éppen érkező buszt.
- Köszönöm, Ön egy igazi úriember, kedves Kornél. Remélem, összefutunk néhanapján - és már tipegtem is tovább, sietős léptekkel. Egésztestemmel éreztem, hogy kísér tekintetével.
Éreztem, ahogy tetőtől talpig végigjárja testemet tekintetével és fantáziájával. Hihetetlen érzés volt. Azután jött a busz, volt hely az ablak mellett, le is ültem gyorsan. Ahogy a busz ablakán kitekintettem, még mindig ugyan ott állt Kornél, és addig kísért tekintetével, amíg a busz el nem kanyarodott. A buszon próbáltam felidézni, milyen volt álmomban, az ágyban, de nem sikerült. Valami mindig elvonta a figyelmemet. Többek között egy harminc körüli, csinosan túlsúlyos, magas fickó, aki le nem vette szemeit lábaimról. Az ilyen pasik a gyengéim. Be nem láthatott combjaim közé, mert táskámat összezárt térdeimre tettem. De kitartó viselkedését meg akartam jutalmazni, ezért táskámat feljebb húztam ölembe, kinyitottam, mintha keresnék benne valamit. És persze e mozdulatsor következtében kabátom felcsúszott egészen piciny szoknyám széléig. Egy picinykét szét is nyitottam combjaimat, minek eredményeként annyit láthatott, amennyit akart. Pár másodpercnyi betekintést engedélyeztem a fickónak, majd visszahelyeztem táskámat eredeti helyére. Közben egyre több lett az utas a buszon, és még jó néhány megálló volt hátra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:46
Tetszik
#7 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:35
Elég jó.
#6 mahorek 2012. 12. 29. szombat 16:41
Nem rossz,de sok benne a "tipeg"kifejezés.
#5 sikamika 2012. 11. 27. kedd 20:58
jol megírt sztory . . . !
#4 Rinaldo 2012. 11. 27. kedd 08:41
Valóra vált az álma,jól szét kurták az agyát.
#3 gyuri0926 2012. 11. 27. kedd 07:51
Az álom álom marad a való világban .
#2 genius33 2012. 11. 27. kedd 06:56
Tetszett smile nyes
#1 Törté-Net 2012. 11. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?