Hírek

ÁPR.
12.
2019

Nagyikám volt az első!

Mindig is bolondultam anyai nagyanyámért. Jó húsban levő vidéki asszony volt, s annak ellenére, hogy soha semmilyen kenceficét nem alkalmazott, olyan bőrrel dicsekedhetett, mint egy csecsemő. Sehol semmi pattanás vagy mitesszer, nyoma sem volt rajta a két szülésnek, se narancsbőr, se márványosság, fehér, kreolba hajló bőre mindenütt gusztán feszült kerekded idomain. Hatalmas mellei voltak, mint két nagy, tízkilós görögdinnye, omlós és mégis duzzadó, saját súlyuk alatt lógó óriás körték, mogyorónyi bimbókkal, amelyeket széles, csészealjnyi barnás rózsaszín udvar övezett. Keblei fehér bőre alatt finom kék erecskék futottak. Jó szőrös hónalja volt, soha nem borotválta, viszont napjában kétszer is mosakodott tetőtől talpig – reggel és este. És mindig csak sima pipereszappannal, aminek levendulaillatát érezni lehetett a bőrén, ha közel hajolt hozzá az ember. Duci volt, de hihetetlenül formás és arányos.


A buli

Egyetemista koromban történt meg velem az eset, nagyjából húsz éves voltam.
Egy barátnőm talált egy jónak ígérkező bulit egy szerdai napra, ezért kedden elmentünk bevásárolni, mert nem volt nálunk még erre alkalmas ruha. Korábban egyikünk sem igazán járt buliba így gondoltuk szétnézünk.
A vásárlásból egy fekete alapú mintás harisnyával, egy műbőr-szerű miniszoknyával tértem vissza, ezekhez jól ment régebbi bőrkabátom egy toppal és egy magas sarkúval. Annak ellenére, hogy viszonylag magas vagyok (kb. 175 centi) szeretem a magas sarkúakat.
Öltözés után barátnőmmel együtt gyors sminkelésen estünk túl, majd indultunk is az adott buli helyre.
Kicsit mindketten bizonytalanok voltunk, mert hát nem nagyon szoktuk elengedni magunkat ennyire, de végül is pár vodkanarancs föloldotta kezdeti kicsit ideges hangulatunkat.


ÁPR.
11.
2019

Niki kalandjai

A fiatal nő érezte, hogy valami gond van a kocsival és teljesen kétségbe esett. Úgy hozta el, hogy a férje nem tudott róla és utálta mikor gúnyos megjegyzéseket tesz a női vezetőkre, akik nem tudnak vezetni.
Az övének benzintankja üres volt és ezért vette kölcsön reggel a férje nagy becsben tartott sportkocsiját. Leállt az út szélén és kétségbeesve nézett körül. Segítségre várt és azt nézte hátha jön arra valaki, akit megszólíthat. A pici faluban dél körül szinte senki sem járt az utcán. Aztán néhány tizenéves kölyköt vett észre egy nagy fa alatt ülni a fűben. A fiúk ámulva nézték a drága autót. A lány elindult feléjük és a fiúk ekkor már teljesen le voltak nyűgözve. A testhezálló ruhában hosszú combokkal érkező szirén feléjük tartott.


Barbara 1. fejezet

Barbara összeszorította a fogát, és körbenézett, hátha talál egy kevésbé unszimpatikus figurát.
Nem volt mit tennie, odament egy külsőre viszonylag rokonszenvesebb férfihez, és bátortalanul megkérdezte tőle: - Uram, nem akar megvenni?
- Na, ne nevettess. Ilyen gyenge ajánlatot még életemben nem hallottam. Ez nem volt igazán meggyőző. Egyáltalán miért én vegyelek meg téged? Mi hasznom lenne belőled?
- Mit akar, mit tegyek meg önnek?
- Hát ezt neked kellene kitalálnod. De mutasd, hogy mit tudnál felajánlani. Állj ide elém négykézláb, és dugd ki a hátsód, hadd lássam a picsád!
- Barbarának bár nagyon rosszul esett a trágár beszéd, megtette, amit az illető kért. Négykézlábra állt és teljesen megsemmisülve felemelte a fenekét. A férfi lassan végigsimította ujjával a gerincét, majd folytatta egészen a feneke lyukáig. Barbara ekkor összerezzent, de nem mozdult. Tudta, ma mindent ki kell bírnia, bármi is történjen.


ÁPR.
10.
2019

Történetem egy gyerekkori baráttal.

Huszonegy éves vagyok. Sokak szerint ez egy szép kor. Legalábbis arra, hogy bulizz, csajozz és élvezd az életet. Ezzel nincs is semmi gond, de egy kis faluban élek, igy nem sok lehetőségem van ezekre. Főleg a csajozásra. Elég kevés lány van a faluban, amennyi van, azokkal vagy már összeszűrtem a levet, vagy unokatestvérem, vagy gyermekkori barátom. Ugyan igy vagyok a szomszédomban levő lánnyal is, gyermekkorunk óta jóban vagyunk, bár az utóbbi időkben a barátságunk abban kimerül, hogy néha neten beszélünk, vagy összefutunk a boltban.
A neve Noémi, egész szép lány, hosszú, szőkésbarna haja tökéletesen passzol tengerkék szemével. Átlagos testalkata van, átlagos mellekkel. Igazából átlagos lány lenne, de a combjai és a segge.. egyszerűen tökéletes. A feneke sem nagy, viszont valami benne nagyon megfogja a férfitársaim és engem is, ezt ő is tudja, tehát a facebook képeiben megpróbálja ezekre fektetni a hangsúlyt.


Terka néni, a takarítónő

Terka néni nem volt szép nő. Alacsony, kövérkés, vastag bokájú és combú asszony volt, lötyögős felkarokkal, és rövid nyakkal. Viszont kedves volt, amit az arca is tükrözött, és ami nem elhanyagolható, hatalmas mellei voltak! Óriási, telt, súlyos mellek, amit a Teremtő is arra szánt, hogy játszadozni lehessen velük. De Terka néni mindig csak egy gombot hagyott nyitva a fehér köpenyén, és olyan melltartót viselt, ami nem engedte még csak sejteni sem a mellbimbói formáját sem. Csendes ember volt, alig észrevehetően járt-kelt, tette a dolgát, mindig minden csillogott utána.
Történt egy nyári napon, hogy egy kis technikai malőr miatt bent kellett maradnom a cég műhelyében, aminek a lemez falai és üvegezett teteje jótékonyan emelgette a higanyt a hőmérőben. Péntek lévén már az a kevéske ember is lelépett az irodákból, ami volt, és Terka néni megjelent, hogy csillogóvá varázsolja utánuk a helyiségeket.


ÁPR.
9.
2019

Leszoptam a pasim haverját

Forró, júniusi nap volt. Hétfő. Ahogy beléptem a lakásba, és bezártam magam mögött az ajtót, felsóhajtottam. Végre egy kicsit egyedül lehetek. Tudtam, hogy barátom aznap nagyon későn ér haza.
Egész hétvégén a szüleimnél voltam, mert a pasim a legjobb haverjával töltötte a hétvégét közös albérletünkben, s a haverja csak hétfő reggel utazott el. Bár nem ismertem a fiút, csak annyit tudtam, hogy Tamásnak hívják, mégis féltem, hogy rendetlenséget hagynak maguk után, elvégre fiúkról van szó.
Most, hogy visszaértem a lakásba, kíváncsian néztem szét, mekkora kupit okoztak. Legnagyobb meglepetésemre tök rendben volt minden.
Örömmel nyugtáztam, hogy nem kell takarítanom. Gondoltam, veszek egy zuhanyt a rekkenő hőségben, s már dobtam is le magamról nyári ruhámat, majd meztelenül a fürdőszobaajtóhoz léptem.


A gárdonyi nyaralás 2. rész

Az aktus után lementünk a konyhába és készítettem egy kávét, majd mire azt elfogyasztottuk megjelent Vince is. Ekkor én neki kezdtem megcsinálni a reggelit, vagyis az órát elnézve inkább a tízórait. Volt még majdnem 1,5 kg kenyér megmaradva és úgy gondoltam, hogy az bundás kenyérnek még tökéletes lesz, hisz az enyhe szikkadtságán kívül nem volt semmi baja. Főztem hozzá egy nagy lábos teát. Mire ezzel elkészültem már az ikrek is lenn voltak.
- Gyere csak egy kicsit ki! szóltam oda Vincének
- Miért? kérdezett vissza
- Csak gyere ki és ott elmondom! válaszoltam # jegyeztem meg
- Mit akarsz? kérdezett rá, miután kijött velem
- Te 100%-ig biztos vagy benne, hogy tényleg jó ötlet az, hogy kerékpárral menjünk át Fehérvárra? kérdeztem meg tőle


ÁPR.
8.
2019

29. születésnapom 5. rész

Már egészen vidáman dumálgattunk, felszabadultan nevettünk, mikor váratlanul kulcs-csörgést hallottunk, majd ajtónyitást. Teljesen ledermedtem. Itt vacsorázunk tiszta meztelenül Zsu-val.
Hugi libbent be. Ránk nézett.
- Vacsoráztok? Pillanat rögtön jövök, csak beszaladok a fürdőbe. Bátyus légy szíves nekem is elővenni tányért! - és már el is tűnt a fürdőszobába. Semmi meglepődést nem láttam rajta.
Zsu-ra néztem ijedten, de rajta sem látszott meglepődés. Nyugodtan evett tovább.
Zuhanyozás hangja, majd kis csend. Én még mindig bénán ülök. Agyam egyszerűen leblokkolt. Most mi lesz, hogyan tovább???
- Nem hozod a tányért? - kérdezte vidáman Zsu.
- De, hozom.
Nehezen mozdultam meg, de elővettem még egy tányért és kést is.