SZEP
27
2012

Anita és Micah

hetero

Körém fonta a karját és feljebb húzott az ölébe, így érezhettem, mennyire boldog, hogy ott tartózkodom. A puszta érzéstől, hogy milyen kemény volt, ahogy a combomhoz préselődött, elállt a lélegzetem.
- Sose szégyelld a tested reakcióit, Anita. Ez egy ajándék.
A lábam alá csúsztatta a karját, és felállt, velem a karjában.
- Tudok járni. – Mondtam.
- De én vinni akarlak.
Már épp mondtam volna, hogy tegyen le, de végül mégsem tettem.
- Hová viszel?
- Az ágyba.
Próbáltam nem mosolyogni, de esélyem sem volt.
- Miért? – Habár biztos voltam benne, hogy tudom a választ.
- Hogy szeretkezhessünk, szex szex után, és ha már annyit szeretkeztünk, hogy nem bírjuk tovább, leereszted a pajzsod, és táplálod az ardeurt, most, amíg még korán van, nehogy akkor keljen életre, amikor körülöttünk mindenhol FBI ügynökök vannak.

*  *  *

Rámenős rendőrnő

s/m

Kellemesen meleg tavaszi idő van és szélcsend. A tengerközelségétől viszont magas a páratartalom. Mivel közel lakunk a vízhez, behallatszik, mikor a parthoz csapódik a hullám. A szobában kellemes halk zene szól, és délután felé jár az óramutatója. Mivel üzleti ebédről jössz haza, így csak egy kis gyümölcsös desszerttel várlak. Holnap már hétvége és pihenés vár mindkettőnkre. Ezért úgy gondoltam megleplek és beöltözve várlak haza. Még nem láttad rajtam ezt a fekete-piros bőrruha együttest, így meglepi lesz ez is, ezért szépen lassan beöltözöm, mire megjössz.
Belebújok a mini bőrszoknyámba, ami fekete és oldalt fűzős végig. A fűzős részénél lefelé pedig piros. Szeretem a finom puha bőrt érezni a testemen, olyan kellemesen simogatóan lágy érzetet ad. Aztán jó szorosan megkötöm, hogy feszüljön rajtam. Van hozzá egy szintén bőrből készült felső, ami...

*  *  *
SZEP
26
2012

Őszi est

hetero

Zuhogott az eső. Az eső cseppek egymással versenyezve folytak le az ablakon. Edina az ablaknál állt és a szomorú időjárás komorsága rá is hatást gyakorolt.
Készült erre az estére, gyönyörű szolárium barna testét nem sok ruha takarta. Öltözéke egy fekete csipkésmelltartó, hozzá illő tanga, és egy, semmit nem takaró, ám annál többet sejtető selyem hálóing volt csupán.
A szobát csupán az éjjeliszekrényen égő gyertyák világították meg, melyek fénye vad táncot járt a háló vörös falán. Az egész teret körbelengte a fahéj illata, melyet a gyertyák ontottak magukból. A hangulat megteremtéséért felelős gyertyák mellett két pohár társaságában egy üveg behűtött pezsgő várta, hogy minél előbb birtokba vegyék tartalmát.

*  *  *

Az Énem Másik Oldala

homo

Sokáig ettem azon magam, miért nem vonzódom annyira a női nemhez! Próbálkoztam, csak egy éjszakás kaland, hosszútávú kapcsolat. Valahogy mindig hiányzott valami plusz! Ami viszi előre az embert. Ami megadja, amire olyan régóta vágyott. Nem tudtam mit csináljak. romantikus nyálas szövegek, amiért odavoltak az aktuális barátnők nekem valahogy nem jöttek ki a számon. Ha mégis akkor sem volt tökéletes semmi. Huszonkét éves vagyok és valami mindig hiányzott eddig. Addig a szintig mikor már az ágyban sem tudtam teljesíteni. Egyszerű volt a képlet. Azt hittem csak stresszelek és azért van ez a csúfos kudarc. Közben rádöbbentem, nem a stressz okozza mindezt, hanem Én velem van a probléma. Az utolsó kapcsolatom igazán hosszúra sikeredett, amit a korombeliektől elvárni. Buli hátán buli, Nők sorban. Ez a kapcsolat fél évre sikeredett. Nem hosszú. Az exbarátnő persze segített...

SZEP
25
2012

Sziasztok

hetero

Sziasztok!
A nevem Erika. Ez a történet nem kitalált - legalábbis az eleje. Hogy miért írtam meg? Nem tudom. De lehet, hogy szerettem volna, ha magára ismer akiről szól. Szeretek játszani. Ez nem csak abban nyilvánul meg amit itt el fogok követni. Imádom az online játékokat. Legfőképpen azokat, amikben beszélgetni, chatelni is lehet - és kell is, ha az ember jól akar játszani.
Természetesen azt is élvezem, ha a partnereim (játékostársaim) "ragadnak" rám, amint megtudják, hogy tényleg csajból vagyok. Mondjuk némelyiknek csak akkor esik le ez, ha megadom a facebookom. Onnantól kezdve viszont fogadhatom az elképedésüket, mert a legtöbben nem hiszik el, hogy én ÉN vagyok. Párszor leellenőriztem magam, úgyhogy bizton állíthatom, még élek. 172 cm magas, 48 kg, barna vállig érő haj, zöldeskék szemek, telt ajkak, szabályos fejforma párosul 20 évemhez. Ez utóbbit sokszor...

*  *  *

Képzeletem

leszbi

A történet idején egy éve voltam már együtt a barátnommel. A találkozásunk szerelem volt elso látásra. Nekem. Neki nem. Bár kedvelt és nagyon hamar megtudta a „kis titkomat” aminek elfedésébe már jó pár éve nem fektettem energiát, többet nem érzett irántam. Ha pasi lenne, biztos eláraszt az idegesíto kérdésekkel, hogy milyen az, mikor két lány csinálja, de o nem tette. Nyugtázta, hogy a lányokat szeretem, értésemre adta, hogy o nem, és ennyiben maradtunk. Kezdetben persze kicsit azért távolságtartóbban viselkedett velem, de hamar feloldódott a közelemben és végül nagyon jó barátnok lettünk. A környezetünkben mindenki meg volt gyozodve róla, hogy néhanapján a barátságnál több is történik köztünk, de mi tudtuk, hogy nem és úgy gondoltuk, hogy ez nem is fog változni. Eltelt hat év, az o életében jöttek-mentek a pasik, na nem azért, mert kikapós lenne, a szentélyig...

SZEP
24
2012

Kalandos napok 3. rész – Meglepetés

családi, nyaralás, vibrátor

Letusoltam, megtisztálkodtam, majd magamra kaptam az egyetlen inget a táskámból – még jó, hogy eltettem. A tükörben alaposan szemügyre vettem magam, és úgy ítéltem meg, hogy a lehetőségekhez képest egész elegánsan sikerült felöltöznöm. Elővettem a délelőtt táskámba rejtett, hatalmas üveg pezsgőt, s megindultam a konyha felé. Anetthez hasonlóan Nóra is kicsípte magát – szemtelenül hosszan felvágott szoknyája egyből a combjára vonzotta a tekintetem.
- Ejha, micsoda fess fiatalember! – köszöntött Nóra. Elérthette, ahogyan a combjait vizslattam, mert ruháját igazgatva kérdezte rémült arcot tettetve: - Nem jó a ruhám?
- Ugyan, már gyönyörű vagy. És Te is, Anett – igyekeztem megnyugtatni mindkettejüket. – Kinga megérkezett már?

*  *  *

Forró nappalok és még forróbb éjek 2. rész

hetero

- Te meg mit művelsz? - támaszkodtam fel könyökömre első álmomból felriadva miközben bárgyún nézhettem magam elé a sötétben.
- Itt árválkodott szegénykém... - kapta fel a fejét egy pillanatra, már amennyire ki tudtam venni -...gondoltam eljátszadoznék vele egy kicsit... - és csúsztatta is forró, nedves ajkai közé mereven ágaskodó farkamat.
- Hány óra van? - kérdeztem jó nagyot ásítva és nyújtózkodva, amikor felültem.
- Kettő, - válaszolt - legfeljebb fél három lehet - mondta alig érthetően, teliszájjal, mert az ölemben a fejét rendületlenül le- s felmozgatta.
Előre hajoltam és ahogy térdelt a lábaim között, két oldalt a derekától a csípője felé haladva masszírozni, simogatni próbáltam.

*  *  *