A+ A-

A gyilkos

Fordítás
Eredeti történet
Öt éves voltam, amikor anyám „megölte” az apámat. Hallottam, ahogy veszekedtek, kiabáltak feledtem majd láttam amint mellkason szúrja. Majd ezután megjött Jerry „bácsi” és elvitte az apámat. Soha nem beszéltünk arról az éjszakáról. Amikor néha megemlítettem akkor anyám csak annyit mondott gondolkodás és érzelem nélkül: „Ő elment, és akkor mi van? Legalább nem keseríti az életünket!”
Ő tisztában volt a tettével. Ő azt is tudta, hogy miért kellett ezt csinálnia. Az apám minden este meg verte őt.
Anyám mindig kedves volt hozzám, mindig mindent megadott nekem, de mindig láttam rajta, hogy fél. Azt is gondoltam, hogy ha valamit rosszul csinálnék, biztosan megölne engem is.
Anyám sok évig járt Jerry „bácsi” házába. Aztán egyszer annyit mondott, hogy ő is elment és már többé nem találkoznak. Én erre annyit kérdeztem, hogy: - Ő is már a múlt-é?
Rám nézett elég furcsán és annyit válaszolt, hogy - Igen! – Én ekkor arra gondoltam, hogy őt is eltette láb alól.
Amíg felnőttem addig elég sok kárt csinálta, többek között ablakokat törtem ki, összetörtem egy féltett vázáját, kiégetem egy tűzoltószekrényt – de életben maradtam, úgy hogy reménykedtem, hogy életben maradok bármit is csinálok. A félelmeim, hogy engem is eltesz láb alól egy idő után alább hagytak.
Tizenéves koromban pedig rájöttem arra, hogy anyámat mindig is verte az apám és ekkor már azt gondoltam, hogy jól tette, hogy eltette láb alól.
Egy napon kezdet érdekelni a számítógép, így hát anyu megmutatta, hogyan kell használni. Egyik nap fogtam magam és beírtam a vezeték nevem a keresőben, hogy had lássam mit tud rólunk az internet. A találatok egész hosszú sorra jelent meg előttem, itt tudtam, meg, hogy film producer volt az apán egy egész sor film forgatásán vett részt. Több fényképet is lehetett találni róla, igaz, hogy nem is nagyon emlékszem rá. Anyám szekrényében is volt egy pár darab egy dobozba. Majd találtam egy cikket, amiben azt írták, hogy harmincegy évesen meghalt szívrohamban. Na mi a fene úgy látom, hogy itt csak az „igazat” írták le.
A cikket kinyomattam és elindultam a keretbe, hogy anyunak megmutassam a cikket és egy pár kérdést tegyek fel az apámról a tisztán látás érdekében. Ha még nem mondtam volna Kaliforniába élünk, a házunkat bokrok és sövény veszi körül, szomszéd az elég távol lakik tőlünk. A házunk mögött már semmi nincs, csak a nagy pusztaság.
- Szia, anya! Nézd ez a cikk azt írja, hogy apám szívrohamban halt meg és film producer volt. Tudod én azt hittem, hogy te megölted őt. – kérdeztem az anyámtól.
- Mi az? Mit beszélsz te? – nézet rám az anyám szúrós szemmel mintha megörültem volna.
- Én arra emlékszem, hogy üvöltöztetek egymással, majd de leszúrtad. Tudod én ezt láttam és így emlékszem.
- Mit láttál? - kérdezte leeset állal és ki kerekedet szemmel – Istenem. Jason én azt hittem, hogy nem láttál semmit és azt hittem, hogy nem emlékszel semmire. Én csak a mellét ütöttem…...
- Akkor megölted vagy nem?
- Természeten nem öltem meg őt. –mondta az anyám – Nagyon szerettem őt, nem tudtam beszélni elég sokáig róla senkinek. Ha te nem lennél, akkor nem is tudom, hogy mit tettem volna. Nagyon fiatal voltam akkor még és azt hittem, hogy soha nem lehetek boldog többé. Te tényleg azt hited, hogy….?- ezt elég megdöbbentő arckifejezéssel kérdezte.
- Nos én azt hittem, hogy az éjszaka veszetek és azért kiabálsz és visítasz mivel ver téged.
- Mi van? Mikor láttad, hogy az apád megütött? Hiszen az apád volt a legédesebb és legjobb ember, akit ismertem. Nem volt oka, hogy verjen. Miről beszélsz?
- Hát aznap éjszaka amikor azt hittétek, hogy alszom …. hallottalak titeket.
- Istenem! - mondta és elkezdet nevetni, elég hosszan nevetett, majd így folytatta – Ez hihetetlen, amit mondasz. Egy napon te is nevetni fogsz az egészen Jason. Ő nem vert engem. Mi szexeltünk. – mondta elpirulva – Istenem, te éveken át úgy gondoltad…. és te ezt soha nem mondtad el nekem.
- Hát én azt gondoltam, ha ő azt tette veled, amit én gondoltam, akkor azt meg is érdemelte amit vele csináltál.
- Ó édesem tényleg jobb lett volna erről elbeszélgetni veled. –mondta miközben oda jött hozzám és átölelt - De nekem annyira fájt az egész, hogy nem tudtam róla beszélni. Meg tudsz bocsátani nekem.
- Persze anyu. Én nagyon örvendek, hogy nem csináltál …..
- Ó te bolond gyerek: - mondta miközben magához szorított.
Ez miképpen ragadhatott meg az én fejemben, hogy ilyent gondoltam, hogy az anyám megölte az apámat. Nem tudom én sem. Ekkor tudatosult bennem, hogy ők keményen szexeltek. Ekkor álltam igazán készen arra, hogy bárkivel szexeljek. Talán az anyu még nem tudta, hogy én készen vagyok még arra is, hogy nem csak mással hanem vele is. Ez már akkor volt amikor az osztálybeli lányokra is már más szemmel néztem, az utcán közlekedő nőkre is más szemmel néztem, de az anyura is más szemmel kezdte nézni ezután.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Almoska5 2017. 10. 28. szombat 20:11
Én 72 éves öregember vagyok, de átsegített a holtponton...

5x10 pontot érdemel! /Ne a hibákat keressétek állandóan!!!/
#12 Andreas6 2017. 06. 22. csütörtök 14:41
Nagyon jó lenne, csak ne lenne benne annyi borzalmas helyesírási hiba. Nem elütések, mert ugyanazokat a hibákat következetesen ismétled. Miért nem olvastattad át valakivel, akinek van érzéke hozzá?
#11 sunyilo 2016. 12. 3. szombat 00:49
Nem rossz...
#10 RAVETRAIN 2016. 12. 2. péntek 15:59
Most akkor "megölte" vagy megölte?
#9 vakon54 2016. 12. 2. péntek 12:21
Feleségemnek és nekem tetszik. 10 Pont.
#8 zsuzsika 2016. 12. 2. péntek 09:35
Jó volt.
#7 veteran 2016. 12. 2. péntek 09:31
Megér egy tízest.
#6 deajk2008 2016. 12. 2. péntek 08:49
imádom a családon belüli szexet 10p... folytasd
#5 listike 2016. 12. 2. péntek 07:56
Nagyon tetszett.
#4 feherfabia 2016. 12. 2. péntek 06:38
Nagyon tetszett!
#3 rockycellar 2016. 12. 2. péntek 04:51
Jöhet a folytatás
#2 A57L 2016. 12. 2. péntek 04:02
Ez tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 12. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?