MÁJ
17
2018

Különös család 3. rész - A másolat

bizarr, anál, hermafrodita, férj-feleség

Mielőtt rátérnék a második kívánság körre, egy kisebb sztorit is megosztanék veletek.
Azt már írtam korábban, hogy én mérnökként dolgozom, de a lányok munkájáról még nem szóltam, pedig talán fontos lett volna. Na mindegy, majd most. Josy szüleinek volt egy cége, ami jelmezek tervezésével, készítésével és kölcsönzésével foglalkozott. Dolgoztak mind színházaknak, mind pedig kisebb rendezvények részére is. Ha volt valami olyan kérés, hogy olyan jelmezre lett volna szükség, ami még nem volt beszerezhető, ők megtervezték és le is gyártották. Josy ebbe a világba született bele és otthonosan is mozog benne mind a mai napig. Bár őt sohasem érdekelte a ruhák és egyéb hozzávalók gyártása, ő is megtalálta a helyét. Sminkesnek és maszkmesternek tanult, és elmondása szerint imádja is ezt a munkát. Azt hinnéd, hogy a nagy kihívást jelentő maszkok és azok sikeressége miatt imádja ezt a munkát, de tévedsz.

MÁJ
16
2018

Tanulólecke 2. rész - Vágyakozás

hetero

Nagyon jó ötlet volt ez a dolog a lánnyal, hogy felkeressem, adjon egy kis leckét, mi kell a nőnek. Reméltem, ezzel javul egy kicsit a helyzet és visszaesünk a régi szexuális kerékvágásba, ismét élvezni fogjuk az együttlétet.
Megbeszéltem a feleségemmel, hogy este várom vacsorával. Felvezetem az egészet, legyen egy egésze a történetnek. De másképp alakult. 8-ra vártam haza. 8:15, nincs itthon, 8:30, nincs itthon, 9:00, nincs itthon, 10:00, nincs itthon. Hívom, nem veszi fel, 11:00, nincs itthon. Hívom, kinyom. Feladtam. Se sms, se hívás, kinyom és itt sincs.
Felhívtam a kis escortlányt, ismét, ha szabad, akkor felkeresem. Nagyon fel voltam pörögve, alig vártam az estét, elterveztem mindent, hogy fog történni az ágyban. Csalódott vagyok, de majd a lánynál enyhülnek ezek a fájdalmak. Felvette:

*  *  *

Hármasban

s/m, nyaralás, anál, vibrátor, bilincs

Erre a napra vártunk már hetek óta. Most, hogy mindhárman rendbe tettük a bringákat és úgy tűnt, az idő is tökéletes lesz egy közös kiránduláshoz, hajnalban indultunk útnak, hogy a perzselő napsütésben már pihenni tudjunk valahol, ahol akár együtt is játszadozhatunk.
Jól esett tekerni, kellemes volt az idő, és tudtam, hogy a bringázás mellett Uram már biztosan izgalmas feladatokat talált ki nekünk, amivel együtt eltölthetjük az időt és élvezhetjük egymás társaságát.
A Badacsonyi hegy lábától indultunk hármasban, végig, az északi parton, egyik faluból ki, a másikba be. Róttuk a kilométereket, és élveztük egymás társaságát, előbb csak a beszélgetésekben, aztán a pihenők alatt izgalmas dolgokba kezdtünk.
Balatonfüreden a hajóállomás mellett találtunk egy jó kis eldugott parkot, nyugodt, csendes és pont játékra való helynek tűnt. Itt pihentünk meg először.

MÁJ
15
2018

Egy házasság titkai 1. rész

gruppen, férj-feleség

Feleségemmel már elég régóta gyűrjük a lepedőt. Többnyire együtt, de az elmúlt években egy kicsit Neki többre lett szükség. Illetve az igazság az, hogy nekem lett egyre kevesebb energiám vele a szexre, ezért sokszor beszélgetünk arról, hogy az Ő örömére bevonunk plusz pasikat. Azt nem nagyon akartam, hogy félrekeféljen a tudtom nélkül, inkább úgy, hogy én is ott vagyok, vagy valamilyen módon részt veszek a dologban.
Kedvesem így a negyvenet épphogy elhagyva egy igazi dögös szexi MILF anyuci lett. A gyerekünk már kiröppent a családi fészekből, de kb. úgy néz ki, mintha a nővére lenne, nem az anyukája. A huszonéves fiatal srácok is eléggé rá bírnak kattanni a Drágámra, amit nem is csodálok. Egyrészt úgy is viselkedik velük mindig, mint aki azonnal levadássza az összest, másrészt pedig elképesztően jól néz ki. 175 cm magas, csinos alkat, nőies forma, szép vörös haj.

*  *  *

A megváltozott életem 5. rész - Kollégiumi évek

homo

Először is itt a kezdeteknél vissza kellene, hogy menjek az időben, mert nem akkor indultak a kollégiumi éveim, amikor az előző részek zajlanak, hanem évekkel korábban. Én 1985 és 1991 között, mint egy hatévfolyamos gimnázium tanulója, majd 1991 és 1994 között szakmunkás tanulóként voltam gimnazista. Talán első felfedezésem, hogy engem valahol érdekelhetnek a fiúk is, inkább a kollégiumi éveim legelejére tehetők, de végül focitáborban és a tollaslabdatáborban/tollaslabdaversenyen élesedett ki.
1989 augusztusának legvégén járunk. Tanévnyitó ünnepség a suliba és a kollégiumba. A korábbi 3 szobatársam elballagott. Isti esetében ez úgy nézett ki, hogy 2 elballagott, 1 pedig elköltözött. A megnyitó napjáig eltelt jó néhány nap a tábor/verseny után, amelyeket többek között arra fordítottam, hogy az érzéseimet tisztázzam magamban, hogy ezek után letudjak majd ülni beszélgetés céljából mindkét fiúval (de persze, mint iskolatárs,

MÁJ
14
2018

Közös fantázia

családi, anya-fia

Az utolsó percben törölt találkozó miatt Claire a szokottnál hamarabb ért haza. A ház előtt egy autó parkolt. Eszébe jutott hogy a fia jelezte hogy egy tanulótársa érkezhet az egyetemről. Amikor Claire belépett az ajtón, dübörgő zene fogadta. “Már nyilvánvalóan nem tanulnak”- mondta magában. Levette a cipőjét és a nappali felé indult. A fia a nappali kanapéján ült és egy fiatal lány térdelt előtte. A karfa és a támla eltakarta az eseményt, de a napnál is világosabb volt hogy a lány éppen orálisan elégíti ki a fiút. Claire csendben hátralépett, hogy ne vegyék észre.
- Ez isteni volt. Te vagy a legjobb! -mondta a fia a lánynak.
A lány felállt és lehalkította a zenét. A lejátszónál állva észrevett az asztalon egy családi képet. Felkapta és megnézte.

*  *  *

Alku 3. rész - Sarokba szorítva

hetero, anál

Az Ildikóval az alku átka már tartott egy jó ideje. Közeledtünk a következő találkozási időponthoz. Jó előre le volt foglalva a szállásunk. Külön kocsival szoktunk érkezni mostanában. Elfoglaltam a szobát és vártam őt. Kopogást hallottam az szobánk ajtaján, de egy kicsit bizonytalant. Kinyitom az ajtót és kit látnak szemeim, hát az Ildikót de nem az idősebbet hanem a lányát a volt menyasszonyomat.
- Hát te? - kérdeztem tőle.
- Nem mehetnék be?
- De igen, gyere be. Nem téged vártalak ám.
- Tudom, hogy kit vártál. Az anyut. De most ő nem tudott eljönni és így engem küldőt, egy levelet is. Tessék, itt van.
- Jó majd elolvasom, később.
- Nem most olvasd el légy szíves, az én kedvemért és természetesen az anyu ért is.

*  *  *
MÁJ
11
2018

A lakókocsi szűze

családi, szűz, tini

1. rész
Rick
Néztem, ahogy a konyhában forgolódik és vacsorát tálal. Nem tudtam a szemem levenni az alabástrom, finom lábáról, ahogy a konyhában tevékenykedik az egyik ingemben.
Ezt csinálja mindig, amikor nagymosás van.
Ahogy egyre idősebb lett az évek során, egyre csinosabb és csinosabb lett és a gyönyörű, kibaszott combjait az utóbbi időben nem bírtam kiverni a fejemből. Késő este, amikor a faszomat vertem, a combjaira gondoltam és arra a lakomára, ami közöttük rejlik. Beakarok osonni a szobájába, és meg ízlelni a fiatal szűz punciját, és csak arra tudok gondolni, hogy azt nekem kell elvennem.
A kezemmel végigsimítok az arcomon és megpróbálom enyhíteni egy kicsit a feszültséget. Ami már hónapok óta egyre csak növekszik bennem. Még sosem éreztem ilyen őrítő vágyat egyetlen egy nő iránt sem. Képtelen vagyok csillapítani...

*  *  *

Legjobb péntek estém

hetero, tini

Délután 2-kor keltem. Péntek volt. A "reggeli" szokásos dolgaim után, egyből a gép elé ültem, ahogy mindig. Ott is maradtam pár óra hosszára. Egyik barátommal beszélgettem. Tomi 30 éves, mégis az én szintemen van agyilag. Nagyon bírom a pasast. Ahogy beszélgettünk, eszembe jutott, hogy akár találkozhatnánk is.
Ő a szomszédos városban lakik egy köpésnyire. Történetesen apám egyik barátjának (Zolinak) a munkatársa. Zolival, Tomival és még néhány haverral szoktunk bulizni Tomi házánál. Zoli többször is a tudtomra adta azt, hogy én nagyon bejövök neki. Konkrétan megkérdezte, hogy benne lennék-e egy hármasban, mert neki van barátnője. De, bár sok mindent kipróbáltam már szexuális téren, nekem ez sok. Ha már gruppenre ,,vetemedem,, az 2 pasival lesz!