AUG
21
2018
AUG
17
2018

Egy hideg éjjel anyával

családi, anya-fia

16 éves fiú voltam, mikor egyik téli estén úgy hozta a sors, hogy a családból csak én és anya voltunk otthon. Odakint különösen hideg idő volt, az egész házban csend uralkodott, mindketten lefeküdni készültünk. A fagy mintha elnémította volna a környéket, ahol laktunk.
A csendet anyám hangja törte meg:
- Nem nézünk meg egy filmet még elalvás előtt?
- De, miért is ne – válaszoltam.
Azzal a lendülettel már át is mentem anyám szobájába, ahol a DVD már el volt indítva. Valami vígjáték volt a választása. Befeküdtünk az ágyba a TV-vel szemben és betakaróztunk. Ahogy a film vége felé közeledtünk, mindketten fáztunk, mert egy-egy takaró elég kevésnek bizonyult. Gondoltuk egymásra terítjük a két paplant, úgyis elférünk alatta ketten is.

*  *  *

Azok a szép zalai fiúk...

hetero

1. rész
Kicsit sarkos ember vagyok, a tej vagy fekete vagy fehér, elfogadom ha fekete, azt is ha fehér, de szürke nincs. Így vagyok a pasikkal is, vagy mindent vagy semmit és ha mindent akkor első látásra éreznem kell azt a szikrát, ha nincs szikra, akkor bármeddig udvarol, csak feleslegesen fárasztja magát. Épp ezért idegesített már rég, hogy ha pasizok, mindig én vadászok, mindig én választok, én döntök és én irányítok, bár ügyesen elhitetem velük, hogy mindezt ők kezdeményezték és vitték véghez, az igazság valóban az, hogy nem volt még olyan pasi az ágyamban, aki elég tüzes lett volna nekem. Eggyel találkoztam már, no sajnos nem az ágyamban, mert ügyesen elcsesztem, de így legalább tudom, hogy igenis létezik pasi, aki bár nem erőszakos, tudja mit akar, látom a szemében a tüzet, a vágyat és el is veszi ami jár neki.

*  *  *
AUG
16
2018

Csak egy kirándulás? 1. rész - Simon

hetero, szűz, tini, diák

- Simon! - édesanyja kiáltása éles fájdalomként hasított a tudatába - El fogsz késni!
- Csak még 5 perc, kérlek...
- Nem, fél órája is 5 percet kértél. Ha nem kelsz fel, én nem viszlek be.
- Jó, jó rendben - megpróbálta kidörzsölni az álmosságot a szeméből, de nem járt sikerrel. Gyorsan átöltözött a tegnap már előkészített ruhába, és leronhant reggelezni. Anyjának most kivételesen igaza volt. Vagyis csak majdnem. Abban a pillanatban áldotta azt a néhány jófej buszvezetőt, aki megvárja a rohanó fiút 2 táskával a kezében. De a lényeg, hogy fennt volt a buszon, és nyugodtan tudott terpeszkedni kettő helyen is. Már lassan beletörődőtt abba, hogy egyedül kell végigutaznia azt a 35 percet a suliig, amikor látta Sophie-t felszállni a buszra. Elképesztően csábítóan nézett ki, pedig még a szempillaspirált is lehagyta. Egy lenge pólót vett fel egy olyan "picsagatyával", ami szinte mindent láthatóvá tett.

*  *  *

Emlékek 2. rész

homo

Helmuth segített elfogadni az érzéseimet, önmagamat. Bűntudatom lassan csökkent, bár nem múlt el teljesen. A félelem lépett helyébe, hogy a „többiek” rájönnek ki is vagyok valójában. Ám vele biztonságba éreztem magam. Nem csak egyszerűen a testét kívántam, jó volt vele előtte vagy utána beszélgetni a jövőt tervezgetni. Megígérte, hogy alkalomadtán elvisz majd olyan helyekre, ahová melegek szoktak járni. Alig vártam. Nem feltétlenül a szex miatt, csak olyan jó érzés lett volna a saját szememmel látni, hogy „nem vagyok egyedül”. De addig is még volt egy utolsó próbatétel. Amikor behívott a bérelt lakásába tudtam, hogy eljött ez a pillanat is. Tartok tőle, de várom is. Tudni akarom milyen érzés!
Mögém lép, és átkarolja a derekamat. - Táncolj velem. Reszketően sóhajtok, majd odalépek hozzá, egyik karomat a nyakába fonom, másikat a derekához teszem gyengéden, és

AUG
15
2018

Te ezzel én azzal

hetero

A történet úgy kezdődik, hogy megismertem egy fiatal lányt. Fiatalabb tőlem, talán 22-23 éves körül van. Haja fekete és a háta közepéig ér, szeme zöldes barnás, pici orra van, melle átlagos viszont látványos, hátsó fertályon sem szenved hiányt, azonnal láttam, hogy markolni való segge van. Eleinte általános dolgokról beszélgettünk, ki mit csinál, mióta ilyesmi. Majd kérdezte, hogy van-e barátnőm mire mondtam, hogy igen. Ekkor mintha kissé elkedvtelenedett volna de folytatta. Őszintén kijelentette, hogy már jó pár hónapja nincs senkivel és azért hiányzik neki a fizikai együttlét. Ez meglepett engem hisz nem tudtam mit kezdeni ezzel az infóval csak mosolyogtam. Miután befejeztem mindent kifelé menet utána fordultam, hogy utolsó pillantást vessek a seggére ezt sajnos ő is megláttam és elvigyorodott.

*  *  *

XXI. század - A lányok szabadsága

gruppen, tini

- Hol vagyok, és ki vagy te? – kérdezte Thea, mikor felkelve meglátta a mellette fekvő fiút. Meghőkölt, távolabb kúszott a sráctól, aki vigyorogva adott választ.
- Noah vagyok. És nálam vagy fent.
- Hogy kerültem ide?
- Magadtól jöttél.
- És mi történt itt? Miért vagyok itt?
- Mert megkívántál a klubban, én idehoztalak, és megdugtalak.
Teljesen lesápadt Thea, látható volt rajta a szégyenérzet. Még első éves egyetemista, alig bújt ki a család védelme alól, elkerülve egy kis faluból a nagyvárosba, és máris részeg tiniként dugták egy tök idegen helyen.
- De ne aggódj, élvezted a gruppent.
- Mi? – abszolút elkeseredve huppant vissza az ágyba. – Szóval nem csak te?
- Volt egy másik srác is, nem tudom ki volt ő, nem ismertem, őt hoztad magaddal, de te sem ismerted. Csak miután befejeztük hajnalban, ő lelépett. Még valami csajt szintén ágyba akart vinni.

AUG
14
2018

Hajvágás extrákkal

hetero

Fütyörészve zártam a stúdiót, nyomtam fejembe a sisakomat és pattantam chopperem nyergébe. Gyönyörű vasparipa, első rúgásra indul, méltóságteljesen duruzsol. Nyergében ülve vettem egy mély levegőt, magamba szívva a kertváros virágzó fáinak illatát, majd hanyag mozdulattal megigazítottam kesztyűimet és napszemüvegem. Mosoly jelent meg arcomon, kövér gázt adtam, amire a motor mély dübörgéssel válaszolt.
A Sztendert fölhajtom, indulok.
A városba érve rendőrautó húz mellém az egyik lámpánál. A benne ülő rendőrnő gyanakodva méreget aztán int társának és tovább hajóznak.
Tavasz van, kellemes májusi este. Boldogság tölt el ismét, hogy itt lehetek és élvezhetem ezt a csodát, amit életnek hívnak és mindent, amit vele kapok, ami benne pezseg.

*  *  *

Emlékek 1. rész

homo

Még elég kicsi voltam, amikor először hallottam azt a kifejezést, hogy buzi. Apám jelentette ki, hogy nem veszi fel azt a halványlila színű inget, amit anyám kikészített neki, mert „olyan buzis”. A következő alkalom, amelyre emlékszem az a barátomhoz kapcsolódott. Dávid nem messze lakott tőlünk, és bár két évvel idősebb volt, mint én, átjártam, hozzá, hogy egy megmagyarázzam/megoldjam helyette a matek példáit. Ezzel mindketten jól jártunk: neki meglett a házija én egy zsebpénzhez jutottam és használhattam azt a rengeteg kütyüjét és játékát, melyeket a szülei megvásároltak neki. Ő tanított meg cigizni, megmutatta hogyan kell ledönteni egy shot-ot, és olyan filmeket néztünk meg együtt, melyekre még száz évek koromban is emlékezni fogok. Voltak persze fura ötletei is, például meztelenül ültünk be a jacuzzijukba, néha megdicsért, hogy milyen jól nézek ki, amikor elmentem mindig megölelt, de ezek nem tűntek olyan kellemetlennek. Sőt.