A+ A-

A mostohaanyám titka

Fordítás
Eredeti történet
Egy szép, meleg, koranyári nap volt, amelyik egyszerre változást hozott Tom életébe. Amikor a 19 éves fiú hazaérkezett a szakiskolából, először minden olyan volt, mint máskor. Ledobta a táskáját a sarokba, lerúgta a cipőjét, és a konyhába ment, ahol a mostohaanyja - ahogy minden nap - az ebéddel várta. Margit még a tűzhelynél állt és - ahogy máskor is - egy barátságos "Hello!"-val köszöntötte Tomot.
Amint Margit megfordult, hogy az ételt az asztalra tegye, Tomnak elakadt a szava. Lélegzet elállítóan nézett ki a nő. Tomnak kiszáradt a torka. Ő lenne a mostoha anyja?
Valójában mindig is így nézett ki, és valóban az anyja volt. Ám ezen a napon valahogy mégis másnak látta. Margit csodálatos nő volt. Nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, de ez a kor egyáltalán nem látszott rajta. Magas volt, vöröses-barnára festett hajjal, csinos arccal és mindig vonzóan öltözött.
Valami egészen különleges alakkal rendelkezett. Margit nagyon karcsú, csaknem sovány volt, de hatalmas mellei voltak. A méretüknél fogva nem meredtek előre, de csak egy kissé lógtak lefelé a nehézkedésnek engedelmeskedve. Tom sohasem figyelt erre különösebben, végülis ő a mostohaanyja volt. Édesanyja röviddel a születése után meghalt. Az apja egyedül nevelte fel, legalábbis a 15. születésnapjáig, amikor megismerte és megszerette Margitot.
Sajnos Margitnak egyedül kellet gondoskodnia magukról, az egy évvel korábban történt halálos balesett óta. Most a 19 éves mostohafiával lakott egy lakásban. Volt valami munkája, amit esténként 8-kor kezdett és csak hajnalban ért haza. Amikor egyszer Tom megkérdezte, hogy meglátogathatja-e, azt felelte, egy bárban dolgozik a szomszéd nagyvárosban és nincs ideje munka közben rá. Ezzel Tom elintézettnek vette a témát.
A barátai mindig irigyelték őt a vonzó mostohaanyja miatt, de számára eddig a napig "csak" az anyja volt. Mielőtt Margit megismerte a férjét, élvezte az életet minden vonatkozásban. Tulajdonképpen nem számolt azzal, amit háziasszonyként és anyaként hozott számára a sors. Tanulmányai alatt a művészetek számos formájába belekóstolt, ami meghatározta az életét és vágyai szerint az akkori jövőjét.
Aztán megismerte a férjét, Tom apját, és tudta, hogy ő élete szerelme. A házasságuk jó volt. Kivételesen jó. A környékükön sokan irigyelték Margitot és Berndet a házasságukért, ami a sok éves közös úton végig épségben maradt.
Persze, Bernd az évek során egyre konzervatívabb lett, az ágyban is lecsillapodott az idő haladtával - de akkor mi van? Ilyen az élet - gondolta Margit, és teljesen belenyugodott a helyzetbe, ám akkor jött az a halálos baleset az autóval.
Margit ezen a napon egy tökéletes szabású farmert viselt, hozzá egy szűk stretch felsőt lélegzetelállító dekoltázzsal. Tulajdonképpen ez nem volt az ő stílusa, így kiöltözni a mostohafia előtt. Ám hamarosan indulnia kellett a munkába, mert kiesett az egyik kolléganője. Tehát már otthon felvette a jelmezét, és nem csak a klubban, ahol pár hónapja dolgozott. Máskor többnyire konzervatív darabok voltak, amiket Margit hordott. A felsője alatt kirajzolódott melltartója körvonala. Úgy látszott, egy bélelt melltartót vett fel, mert mellei még kerekebbnek formásabbnak tűntek, mint valójában lettek volna. Tom úgy érezte, hideg borzongás fut le a hátán. Vajon tényleg a mostohaanyja? Ebben a szerelésben még sohasem látta az anyját. Na, igen, egy órával hamarabb érkezett haza az iskolából, de miért öltözött hirtelen ilyen szexisen? Miért nem vette észre soha, milyen hihetetlenül vadítóan néz ki?
- Mi van? - kérdezte Margit és rázta fel Tomot az álmodozásból ezzel. - Miért nézel rám ilyen nagy szemekkel? A felső új, ma délelőtt vettem, mikor Mónikával vásárolni voltunk. Nem tetszik neked? - kérdezte komolyan.
- De, de, de, nagyonis! - hadarta Tom. - Ez... - kereste a helyes szót. - jó, szuper, fantasztikusan áll, mama.
- Hát, megjárja. Mégis azt hiszem, ez túl vagány nekem, de Mónika szerint nem szabad elrejtenem, amim van.
Az asztalhoz lépett, hogy letegye az ételt, így elkerülhetetlenül előre kellett hajolnia. Tom nem tudott mást tenni, és megkockáztatott egy mély pillantást Margit dekoltázsába. Láthatta, ahogy a melleit csak a melltartó fogta vissza a lefelé himbálózástól. Ezzel egy időben rádöbbent, hogy a farka kiegyenesedett a nadrágjában.
Csak annyi jutott eszébe, hogy "Istenem". Képtelen volt bármit mondani. Valamit gyorsan tennie kellett, mert a dudor a nadrágján már látható volt.
- Mindjárt jövök vissza. Ki kell mennem, mama. - habogta Tom, felugrott és gyorsan eltűnt a közeli WC-ben.
Margit jól sejtette, miért volt annyira zavart, vagy inkább izgatott a fia. A dudor nem kerülte el a figyelmét. Jelentősen alábecsülte az új felsőjének a hatását. Az ő látványa izgatta fel annyira a fiát, hogy azonnal ki kellett mennie a WC-be lenyugtatni magát? Őrület! Ezzel nem számolt. A gondolat őt is felizgatta. Megragadta a mellét és röviden megsimogatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 zoltan611230 2018. 02. 8. csütörtök 08:41
Jó nagyon...
#25 cvirag 2016. 03. 2. szerda 22:35
Egyszer fordítottam, lelkesen és kíváncsian, de aránytalanul sokat szenvedtem vele. Egyszerűbb írni egy újat. Sajnos nem igazán megy az angol nekem sem.
De valaki csak lesz, aki kedvet kap rá. smile
#24 Ulysses 2016. 03. 2. szerda 20:11
Nah, akkor bele kell húznom, mert angolt még nem tanultam. nyes Az eddigi fordításaimnak német az eredetije.
Ezek szerint te már olvastad cvirág? Miért nem fordítod le te? Mondjuk a kezdése nem semmi. Amennyit értek belőle, elég gyorsan a tárgyra tért a szerző. smile
#23 cvirag 2016. 03. 2. szerda 18:46
Én ezt szeretném, ha karácsonyra lefordítanád. Nagyon fincsi történet.
https://www.literotica.com/s/the-sleepover-15
#22 Ulysses 2016. 03. 2. szerda 17:30
Tisztelt Vakon53!
Tudomásom szerint a az eredeti mű szerzője nem tervezte többrészesre ezt a sztorit. Igazából nem kedvencem a téma sem, ezért én nem vállalkoznék az esetleges folytatás fordítására. Talán karácsonyi ajándéknak majd fordítok nektek (családi sztori kedvelőknek) egy igazán jól megírt családi témájú történetet, de egyelőre mások szerepelnek a közeli terveim között.
#21 vakon53 2016. 03. 2. szerda 13:20
Nem rossz sztori.Folytasd.
#20 feherfabia 2015. 07. 29. szerda 06:35
Egész jó!
#19 fingerlis 2015. 06. 27. szombat 17:42
igen....!
#18 listike 2014. 09. 10. szerda 16:45
Jó volt.
#17 zoltan611230 2014. 02. 9. vasárnap 07:25
Jo.
#16 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:48
Egész jó.
#15 Mikey 2013. 11. 1. péntek 18:58
Nem rossz, de a szerző matekból sem áll a helyzet magaslatán. wink
#14 Ulysses 2013. 10. 16. szerda 16:34
Sajnos folytatással nem tudok szolgálni, legalábbis eddig az eredeti szerzője nem írt folytatást. Annak ellenére sem, hogy a sztori végét nyitva hagyta. Ha megjelenik a sztori folytatása, akkor sem biztos, hogy lesz elég erőm, türelmem fordítani, mert ezzel a résszel is nagyon megszenvedtem. Tele volt helyesírási hibákkal, a központozást csak hírből ismeri a szerző, helyenként átugrik egyes szám első személybe, máskor meg az időket keveri össze. Pl. az eredeti első mondatában későnyári nap szerepel, míg a záró bekezdésben még előttük áll a nyár.
Viszont találtam más fordításra érdemes történetet is azon az oldalon. Majd igyekszem, bár a családi kategória elég távol áll az én ízlésemtől.
Még valami! Ha nekem kellene pontozni, max 3-at adnék rá. Azt is csak azért, mert nem kevés munka fekszik benne. smile
#13 Jedi 2013. 10. 15. kedd 11:05
Remek
#12 zsuzsika 2013. 10. 13. vasárnap 16:58
Nem rossz sztori.Folytasd.
#11 ticsu21 2013. 10. 12. szombat 21:20
Nagyon izgató! Még... smile
#10 Ickx 2013. 10. 11. péntek 20:59
Nem mostoha mostoha... 3 smile
#9 sztbali 2013. 10. 11. péntek 15:49
Remek!
#8 papi2007 2013. 10. 11. péntek 12:52
izgató 10p
#7 listike 2013. 10. 11. péntek 11:53
Nagyon tetszett. Folytatsd légyszíves. 10pont.