MÁR
01
2013

Testvérek között is 1. rész

homo

Hazaértem suliból. Még csak délután két óra van. Apa, anya dolgozik, Zoli, a bátyám biztos még edzésen van. Ilyenkor késő délután szokott hazajönni, szóval még több órám van egyedül. Kata, a nővérem, már egyetemre jár Budapestre, ő biztos nincs itthon.
Bemegyek Zoli szobájába, előveszem a laptopját. Az övé sokkal gyorsabb, mint az én ősrégi PC-m, úgyhogy ha nincs itthon, szívesen használom. Ne kapcsolta ki teljesen, csak hibernálta, és az emailjéből se lépett ki. Csak egy kicsit szétnézek az emailjei között, vajon miről levelezik.
Az első pár levél semmi különös, hírlevelek. Aztán a csajától, Anditól egy levél. Nézzük csak! Nagyon tetszik a lány, Zoli nagyon jól választott! Biztos úszóedzésen találkoztak, mindketten úsznak. Zoli 16 éves, izmos, de nem kigyúrt, rövid fekete haj, széles váll, izmos has... irigylem is érte, ilyen szeretnék én is...

*  *  *
FEB
28
2013

Torna után

leszbi

Nem tudom, most mit csináljak. Most, hogy itt a lehetőség. Hacsak nem értettem félre azt a pillantást a mellemre, és aztán a cinkos vigyort, amivel a lány a szemembe nézett. Pár hete járok ebbe a stúdióba tornázni, és minden csütörtökön itt van ő is. Egyszerre öltözünk át a szűkös kis helyiségben, kényelmetlen közelségben egymáshoz. Az ember ilyenkor kínosan ügyel, hogy még csak véletlenül se nézzen másokra, hozzá se érjen senkihez. Azért persze ő rögtön feltűnt. Gyönyörű fényű a haja, az ilyet mindig megcsodálom, és kerek cicijei vannak, picit súlyosabbnak tűnnek, mint az enyémek. És kedves a mosolya.
Múlt héten már végzett, amikor megérkeztem. A zuhanyzóból jött, és az ajtóban, épp velem szemben, lecsúszott róla a törölköző. Önkéntelenül az ágyékára tévedt a tekintetem, a világosbarna, szépen formázott szőrre a zárt nagyajkak fölött. Ő a...

*  *  *

A Főnök

bizarr, hermafrodita

Ez a történet nem olyan régen esett meg velem. Hosszas munkakeresés után végre egy irodában kaptam munkát, ahol amolyan irattologatóként eldugtak az egyik részlegen. Nem volt túl megerőltető , az évek során kallódó összevissza iratokat fűztem le, raktam rendbe. Viszonylag nyugalom volt, nem zavartak.
Egészen addig, amíg pár hónapja nem kaptunk egy új irodavezetőt, a csinos Timi személyében. 25 éves, hosszú lábú, vékony, szép arcú. Kicsit magasan hordta az orrát, friss diplomás, első munka, van ilyen. Timi szépen lassan elkezdte átrendszerezni az irodát. Pár embert elküldött, párat felvett. Az eddig ott dolgozókat pedig egyesével behívta az irodájába és hosszan beszélgettek. Mivel nekem nincs sem osztályom, sem közvetlen felettesem, így én kerültem a legvégén sorra. Kicsit izgultam, mikor bementem. Timi hellyel kínált, leültem vele szemben az íróasztal „beosztott”...

FEB
27
2013

A Hódítás 2. rész

leszbi, vibrátor, leskelődés, tini

Egész este le-föl szaladgáltam. Izgatott voltam, gyötört a bűntudat. Nem tudtam eldönteni, hogy mikor Klári hazaérkezik, elé vessem magam, a bocsánatáért esedezzek, vagy próbáljak meg lenyugodni és hallgassak, mint a sír, aztán lesz, ami lesz. Ezek, és még sok hasonló gondolat rohangált az agyamban, mikor hallottam, hogy valaki matat a zárral a bejárati ajtónál.
- Hát, most minden kiderül, hogy tudok hazudni – Gondoltam.
A szívem a torkomban dobogott. Az ajtó lassan kinyílt én meg próbáltam teljesen átlagosan viselkedni, kisétáltam a nappaliból az előszoba felé.
Ami az ajtóban fogadott, attól elállt a lélegzetem. Mindenre számítottam csak erre nem.
- Szia apa! Emlékszel Szandrára? Képzeld! Visszajöttek... - Szinte lesokkolt a látvány, ahogyan a lányomba karolva állt velem szemben az a lány, akivel alig néhány órája egy orbitálisat keféltünk.

*  *  *

Az igazi orgazmus...

hetero, tini

Elég hamar kezdtem a betekintést a szex édes világába. 15 éves voltam, mikor először masztiztam úgy, hogy a csúcsra jutottam - de akkor elfelejtettem azt, hogy az hogy is történt. Négy év telt el, mire újra eszembejutott...
Erre egy évre összejöttem a mostani párommal - 12 évvel idősebb nálam. Nagyon szerettük egymást, állandóan egymással akartunk lenni. Mivel ő már tapasztalt volt, én meg egyáltalán nem, számomra egy kicsit nehezebben ment a dolog, mint neki. Fura volt, hogy valaki kíván, hogy valaki lesi a rezdüléseimet amikor hozzám ér. Sokat pettingeltünk. Ilyenkor csak simogatott, csókolgatott, még teljesen ártatlan testemet nyalogatta, markolászta. Teljesen odavoltam érte, nagyon szerettem volna, ha megtörténik az a bizonyos - de nem akartam elhamarkodni. Majdnem egy évet várattam - és ő várt is hősiesen -, mire úgy gondoltam, hogy megérdemli a testem. Engem anyukám...

*  *  *
FEB
26
2013

Pikk-bubi

gruppen, anál

Meztelenül elnyúlva fetrengtünk mindhárman, én Ágival az ágyon, Teve barátom a szőnyegen és a plafon felé fújtuk a füstöt, amitől a szoba már egy félresikerült okkult szeánsz képét öltötte magára a pislákoló gyertyafényben.(Tudom, elég durva tűzvédelmi és egészségügyi szempontból az ágyban cigarettázni, dehát van olyan szeretkezés ami után egy cigaretta elszívása elengedhetetlen.) A kiömlött vörösbor még mindig diszkréten csepegett az asztal lapjának széléről a padlóra, finoman eláztatva a pikk bubit. Ági bal kezében a félig leégett camel cigi - természetesen Teve cigije amiről becenevét is kapta, mivel tizenvalahány éve csak ezt hajlandó szívni - jobbjában ujjaival a két elhasznált óvszert csavargatva.

*  *  *

Efeboszok a tóparton 4. rész

homo

Amikor a fiúk eltávolodtak, rendbe szedtem magam, és elhatároztam, hogy a sok leskelődés után végre most már én is akcióba lépek. Mire a kamaszok visszatértek, a nyiladék szélén lapultam, megvártam, amíg megtörölköznek és leheverednek, aztán úgy, ahogy voltam, meztelenül kiléptem a nád takarásából, és mosolyogva odaköszöntem a fiúknak:
- Helló srácok!
Egy bomba becsapódása sem kelthetett volna nagyobb pánikot a kamaszok között. Rémülten felültek, hirtelenjében ki a pólóját, ki a törölközőjét kapta az ágyéka elé, és döbbenten, vérvörös arccal, leesett állal nézték, ahogy közelebb lépek és szétvetett lábbal megállok előttük.
Misinek jött meg először a hangja.

FEB
25
2013

Törlesztés

hetero, iroda, munkatárs

Rossz érzésekkel, dühösen és elkeseredetten lépett ki Anita a bank ajtaján. A huszonéves lány óriási adósságot halmozott fel, hogy barátjával közös lakásban élhessen, de ezt már jó ideje nem tudták fizetni. Hiába alkudozott az intézménnyel, nem sikerült megállapodni, sem több haladékot szerezni. A friss diplomás, csinos, visszafogott és konzervatív lány egy irodában dolgozott, barátja azonban munkanélküli lett, az ő keresete pedig többé nem volt elég a részletek törlesztésére. A kilátástalanság egyre közelebb került hozzájuk.
A banki ügyek miatt kicsit késve érkezett a munkahelyére, ahol duzzogva és egykedvűen állt neki a papíroknak, táblázatoknak. Az irodában kevesen dolgoztak, mindenki egy részben elkerített gép mellett ült, így beszélni sem nagyon tudott senkivel. Rossz kedve csak még rosszabbra fordult, amikor a terem másik végében gépe mellől felállt...