Meleg kalandok

Szavazás átlaga: 6.58 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2023. február 19.
Hossz: 13 253 karakter
Elolvasva: 577 alkalommal
Középiskolás voltam és kollégista is. Ebben az időben vettem észre, hogy másként nézek a fiú iskolatársaimra, mint a lányokra. Persze voltak lány barátnőim is, mivel feltűnő lett volna, ha a fiúknál nyomulok.
Mivel többen voltunk egy szobában ezért a szex ott szinte megoldhatatlan volt, ezért maradt a zuhanyzó mint a legkézenfekvőbb megoldás szexuális vágyaink levezetésére ami ekkor főleg a maszturbálásból állt. Itt jött létre első homoszex kalandom melyet most megosztok veletek.
Egyik szobatársam Zénó volt, aki az osztály legrosszabb tanulója címmel büszkélkedhetett annak ellenére, hogy mindig sokat tanult. Így kezdődött kis kalandunk is, tanulás közben.
Mindketten a szobába tanultunk, mivel a tanulószobával ellentétben ott csend és béke honolt. Én az ágyamon feküdtem, amikor Zénó odajött hozzám, hogy magyarázzak el neki egy matematikai tételt. Leült mellém az ágyra és elkezdtem őt a matematika rejtelmeibe bevezetni. Kis idő elteltével arra kért, hogy mivel elfáradt engedjem meg neki, hogy ledőljön mellém, de én csak folytassam tovább az előadásomat. Mivel mindig is segítőkész voltam ezért természetesen nem mondtam neki nemet. Erre mellém feküdt a keskeny ágyon úgy, hogy alig volt köztünk távolság. Rendületlenül tovább magyaráztam a feladat megoldását és közben a testét mértem végig. Fantasztikus alakját, feszes fenekét, hosszú lábait, izmos felsőtestét és természetesen a farmerban domborodó tekintélyes csomagját. Előadásom közben egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy farmerja elől egyre jobban dagad és szaporábban veszi a levegőt, majd miután észrevette, hogy nem kerülte el figyelmemet a változás megkérdezte, hogy menjünk-e zuhanyozni.
Ilyen ajánlatot természetesen nem lehetett visszautasítani, így hát mindketten levetkőztünk és elmentünk a közös zuhanyzóba.
Szerencsénkre a tusoló teljesen üres volt, így kiválasztottuk az ajtótól legtávolabb lévő két fülkét. Zénó gondosan bezárta zuhanyzó és az előtte lévő előtér ajtaját is, akkor még csak sejtettem, hogy miért.
Megnyitottuk a forró vizet és kellemes gőzt varázsoltunk magunknak. Mindketten beálltunk a zuhany alá és elkezdtük testünk szappanozását, persze külön-külön. Már arra gondoltam, hogy nem lesz semmi, amikor Zénó megkérdezte, hogy megmossa-e a hátam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.58 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. február 20. 14:53
#5
Nem tetszett.
2
veteran
2023. február 20. 08:08
#4
nem az én világom.
2
cscsu50
2023. február 19. 12:37
#3
Nem tudott felizgatni.
2
a
angel234
2023. február 19. 01:24
#2
Nem jöttem izgalomba az írástól.
2
T
Törté-Net
2023. február 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1