NOV
23
2012

Apás hónap

homo

Már 15 éves koromban tudtam, hogy más vagyok, és sokat olvastam róla, hogy mi is van velem pontosan, de nem ez segített igazából önmagam megismerésében.
Nyáron anyukámnak el kellett mennie egy egyhónapos konferencia és továbbképzésre Franciaországba. Jó volt a viszonyunk, bár keveset láttam, mert légi-utaskísérő volt. Egy szép házban éltünk hárman: apa, anya és én. Szüleim sohase veszekedtek, mindig jók voltak hozzám. Apával több időt töltöttem, lazább munkaideje miatt. Felnéztem rá, mióta az eszemet tudom. Mindent megadott nekem, reggel mosolyogva ébresztett és havonta elvitt valahova, hogy érezzem szeretetét. Magas, erős ember volt, 8 éves kora óta futott, és kondiba is járt. Valahol titkon nagyon tetszett nekem, vonzódtam a szőrös, nagy, izmos emberekhez, és apa pont olyan volt, mint a férfi, akit magam mellé képzeltem.

NOV
22
2012

Egy lány a buszról

hetero

Vidéki srác lévén, kicsit fura volt nekem, mikor felkerültem Pestre. Otthon mindig gyalog, vagy biciklivel jártam iskolába, itt viszont a csodálatos BKV szolgáltatásait használom. Igaz, hogy tömve vannak a járatok, mocskosak és, ha esik az eső, akkor a kocsikban is fel kell nyitni az esernyőt, de megvan a csodálatos tulajdonságuk, hogy úton - útfélen felszállnak olyanok, akiken mindig megakad a szemem. Így volt ez pár éve is, mikor épp hazafele tartottam és szokásomhoz híven olvasással ütöttem el az időt, mikor leült mellém, egy igen dekoratív lány. Nem az a típus, aki után egyből mindenki megfordul az utcán, inkább az a kis, szerény, visszafogottan öltöző, de azért, ha az ember jobban megnézi, akkor egyből látja, hogy felettébb csinos. Ahogy leült mellém, reflexszerűen rápillantottam, majd arrébb ültem, hogy kényelmesen elférjen. Ő rám nézett, mosolygott egyet, majd...

*  *  *

Horgász kaland

gruppen, anál

Egyszer történt, hogy horgászni mentem egy öntöző csatornához, egy eléggé elhagyatott helyre. Nem volt oda engedélyem, így igyekeztem minél kevésbé látszani a véletlenül arra tévedők számára.
A szembe lévő oldalról eléggé nyitott volt a tér, de ott meg nem volt út, onnan nem lehetett mozgást várni.
Már jó ideje horgásztam, amikor kerékpárzörgésre lettem figyelmes. Gyorsan összeszedtem cuccomat és meglapultam. Egészen közel hozzám megszűnt a kerékpárzörgés – lebuktam – gondoltam.
De nem buktam le. Két húsz év körüli leányzó érkezett, és vihorászva, egymást cukkolva vetették magukat a vízbe.
- Mondtam neked, hogy erre senki sem jár – sajnos. Erre tévedhetne egy jó nagy farkú hapi, és megdöngethetne mindkettőnket.

*  *  *
NOV
21
2012

Júlia 1-2. rész

hetero

1. fejezet - Kalandom kezdete Julcsival!
- Gyönyörű vagy! –törtem meg a csendet, kissé habozva, mert féltem a reakciótól.
- Ne mond ezt – szemei csillogtak miközben rám nézett. A lenyugvó nap még pont odasütött az ajtó elé, ahol álltunk. Este nyolc óra körül lehetett, és már túl voltunk pár üveg sörön. Hosszú, fárasztó hetem volt, így megszerveztem haverokkal, hogy a péntek estét mindenki tegye szabaddá egy biliárd parti erejéig. Nem volt könnyű összehozni, hogy mindenki ráérjen, de végül sikerült, ami jó érzéssel töltött el. Legfőképp azért, mert azt akartam, hogy ő is ott legyen.
Pár hónapja ismertem meg, bár ez erős túlzás, mert csak egy röpke pillanat volt az egész. Julcsi a húgom legjobb barátnője. Őszintén megvallva nem tudom hol rejtegette azelőtt, mert még korábban sosem láttam. Ám már az első találkozásunkkor elbűvölt. Olyan...

*  *  *

Unalmas nyár esték...

hetero, játék

Egyik este csörög a telefon. a Szomszéd:
- Helló Gergő itthon vagy?
- Szia persze, mond?
- Nincs kedvetek átjönni kártyázni?
- Tudod mit, legyen.
- Rendben, akkor 7 körül várunk.
- Ok. Szia.
Röviden valahogy így hangozhatott a beszélgetés. A történet, hogy kerek legyen, épp otthon üldögéltem édesanyámmal, a barátaim mind nyaraltak, vagy épp pár száz km - re arrébb voltak, így a nyár estéim unalmasan teltek. A szomszéd lány szintén otthon üldögélt a szüleivel, és a két család jóban volt egymással.
Este át is mentünk, és elkezdtünk kártyázni. Persze a szülők hamar kidőltek, így a szomszéd lánnyal ketten maradtunk kártyázni a végére. Beszélgettünk mindenféléről, és a végén azon vette észre magam, hogy méregetem, és azon jár a fejem, hogy hogyan lehetne megnézni ruha nélkül is. Persze náluk voltunk a nappaliban, a...

NOV
20
2012

Faith és Grey

gruppen, anál

Faith ásított, és kinyitotta a szemét. Amikor meg akart fordulni, a karja megrándult a feje felett, és nem engedte. A lány újra megrántotta a karját, de észrevette, hogy a keze az ágyhoz van kötözve. A másik dolog, amit észrevett, hogy meztelen. Faith elmosolyodott. Az utolsó, amire emlékezett, hogy elaludt Gray karjában a verandán. Tehát a férfi az ágyba vitte, levetkőztette, és az ágyhoz kötözte. Ez csak azt jelenthette, hogy Gray tervez valamit. Valami finomat. Faith altestét elöntötte az izgalom. A gyomra bizsergett, a mellbimbója megkeményedett a várakozástól. Lehet, hogy Gray megint elnáspángolja? Vagy megdugja a fenekét? Faith halkan felnyögött, és összezárta a combját, amikor eszébe jutott, hogyan volt képes a férfi uralni az ő testét. A magáévá tette. A lány testének nem volt egy négyzetcentimétere sem, amelyet így vagy úgy ne jelölt volna meg. Finom borzongás...

*  *  *

Álom és valóság

hetero

Az egész egy unalmasnak ígérkező délutáni chatelésnek indult. Szokásomhoz híven egyik törzsszobámban nyomtam a baromabbnál baromabb dolgokat, mikor a szó ismét a szexre terelődött. Nem emlékszem már rá, hogy hogyan, de egyik csajjal elkezdtünk hülyülni, hogy leszbik vagyunk, és járunk, és aki nem ismert minket, az be is szopta az egészet. A csajjal ezek után mindig így csináltunk. Édesemnek, szívemnek ilyesmiknek hívtuk egymást. De privibe soha nem dumáltunk, csak jó volt így tenni a fejünket. Egyszer épp a szokásos köszönési formát hoztuk, mikor egy csaj beszólt, hogy mi komolyan leszbik vagyunk? Mire mi rögtön, hogy persze meg ilyesmik, és elkezdtük befűzni a csajt, de előtte szinte egyszerre nyomtunk egymásra privit, és megbeszéltük az egész oltást. Mikor látszott, hogy a kívülálló csaj nem áll kötélnek, és jól bevett mindent, akkor meguntuk és elkezdtünk privizni....

NOV
19
2012

A bankett

családi, szűz, tini

A nevem Tania, egy tizenhat éves kései gyerek. A történet, amit elmesélek tavaly nyáron történt velünk, amikor apánk az egyik hülye konferenciájára ment, ahol két szobát kapott, hogy a családja is vele mehessen. Ezért megával rángatott minket is. Szokás szerint én anyával aludtam egy szobában, apám meg a bátyámmal, Tommal, aki végzős az egyetemen.
Alig, hogy megérkeztünk a szállodába, apámnak sürgős előadnivalója támadt és már el is viharzott a nagyelőadó irányába. Szólt, hogy este bankett lesz, és hétre öltözzünk megfelelően. Na, ettől teljesen kiakadtam. Megint végigparádéztat az estélyi ruhámban és az összes középkorú kollégája a melleimre csorgatja a nyálát. Az egyetlen jó ezekben a bankettekben, hogy a vén perverzek nyugodtan megkínálnak piával, hátha attól majd szétdobom a lábaimat valamelyiknek.

*  *  *

Kriszti fantáziája 2. rész - A szerepjáték

hetero, anál, játék, diák, férj-feleség

Csaknem egy hónapja élte a fantáziáját Kriszti, már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, főleg a mesélt történetei miatt, azok ugyanis szánalmasan unalmasak voltak és reméltem emiatt hamar megunja az egészet.
Mígnem egyik nap egy kéréssel állt elém, azt mondta, hogy egy párral beszélt meg "randit" és ők szerepjátékot kértek, arra vett rá hogy segítsek átrendezni a szobámat. Kézenfekvő kérés volt, mivel az az én lakásom, mondtam ugyan neki, hogy nem szívesen segítek, de bevallom felcsigázott a dolog, még ha részese nem is lehetek, a sztorit már vártam amit utána fog mesélni az estéről. így hát segítettem.
A pár a klasszikus tanár-diák szerepjátékot kérte Krisztitől, szóval a feladat az volt hogy egy tanteremhez hasonlót hozzunk ki a nappalimból. A szőnyeg felszedésével kezdtük, alatta parketta volt, ami tökéletes egy tanteremhez. A szoba közepére húztuk az...