Hírek

JÚL.
18.
2019

Egy szerető apa kalandozása a fiával 1. rész

Jómagam 56 éves vagyok, a fiam 31 éves, de a történet bő 1 évtizede játszódik.
Ma már egy gyönyörű leány- és egy belevaló fiúunokám, akiknek persze a fiam az édesapjuk. A fiú 10, a leányzó 6 éves.
A fiamat a nejem sajnálatos halála miatt már 4 éves korától egyedül neveltem.
A történet nagyjából 15 éve zajlott, amikor is a fiam éppen túl volt azon a dacos korszakán, hogy senki előtt sem túl sűrűn mutatkozott meztelen. A csajok mellett többször úgy láttam, hogy a srácok sem hagyják hidegen, ahogy engem pedig ő nem hagyott hidegen.
Hosszúkás arc, középhosszú szőke haj, gyönyörű égszínkék szem, nagyjából 175-180 cm, 70-75 kg, kamaszosan sportos felsőtest, gyönyörű arc és szexien arányos lábak. Jól láttam, hogy a bokszerén keresztül, hogy a farkának igencsak szűk lenni odalent. Néztem rá mosolyogva, majd félreálltam, hogy betudjon menni a szobájába, de nem tudtam ellenállni neki és utána mentem, viszont kb.


JÚL.
17.
2019

A szomszéd lánya

Hadd osszak meg veled egy rövidke, ám annál izgalmasabb történetet, ami a minap esett meg velem, mert ekkora mázlija nem mindenkinek adatik életében! Egy igazi gyöngyszemet hozok ma világra, amiről a főszereplők még csak mit sem sejtenek!
Hétfő dél körül a boltba indultam, amikor a kaput nyitva, megláttam a szomszéd 15 - 16 éves lányát és a kis szöszi barátnőjét, a kapujukban állva búcsúzkodni.
- Holnap este érünk haza, de majd felhívlak, jó? - mondta a barátnő.
Odaköszöntem, de rám se hederítettek, miközben a szomszéd lánya, egy szál bikiniben állva, átölelte barátnőjét, és puszit nyomtak egymás arcára. Talán együtt napoztak a hátsó udvaron? - ez ugrott be hirtelen, ezt a kínzóan kívánatos kiscsajt, ennyire hiányos öltözékben látva.


Az unokabátyám felesége

20 éves voltam, mikor ez megtörtént velem. Fiatal, szexre éhes, az unokabátyám felesége 28 volt.
15 éves lehettem, mikor hozzá ment a rokonomhoz, akkor kezdtem férfivá válni, nyilván izgatta a fantáziámat egy idősebb nő, már akkor is. Ő egy átlagos kinézetű csaj volt, hihetetlen formás fenékkel. Sokszor maszturbáltam rá gondolva. Aztán telt-múlt az idő, én 18 lettem, épp szakítottam az akkori csajommal, ő meg gyereket szült, otthon volt. Abban az időben sokat jártam át hozzájuk kávézni és beszélgetni, tök jóban lettünk. Rendszerint egyedül a kis gyerekkel volt otthon, a férje sokat dolgozott.
Mindenről beszélgettünk, a szexről is. Közvetlen csaj volt, nagyon barátságos. Azt vettem észre, hogy nem vagyok számara közömbös. Voltak jelek rá. Pl: volt olyan, hogy beszélgettünk a szexről, kinek milyen póz a kedvence, aztán mondta: "hmm, milyen jól esne egy gyors szex".


JÚL.
16.
2019

A római kiküldetés ára

Egy nap a férjem azzal állított haza a munkahelyéről, hogy a cég, ahol dolgozik, hamarosan képviseletet nyit Rómában és egy munkatársat várhatóan több évre kiküldenek oda beindítani a dolgokat. Persze, mondanom sem kell, hogy mindkettőnk fantáziáját megmozgatta a dolog, sokat beszélgettünk, ábrándoztunk a római életről, hiszen mindketten imádtuk Olaszországot és lényegében véve mindent, ami olasz: az olasz tájakat, a tengert, a kultúrát, a gasztronómiát. Fiatal korunkban néhány napot töltöttünk Rómában és valósággal elvarázsolt: úgy jöttem haza, hogy tudtam: egyszer még vissza kell oda mennem és a néhány napos, rohanós városlátogatásnál mélyebben, alaposabban bele kell merülnöm a római életbe. Gyerekeink már dolgoztak, saját lábra álltak, külön éltek tőlünk, úgyhogy ilyen jellegű, családi nehézségeket sem okozott volna a „római vakáció”. Én 45 éves voltam akkor, a férjem pedig 48.


János bácsi 2. rész

Kezében a pezsgővel megérkezett. Már „munkaruhában” volt. Vagyis a fürdőköpeny, alatta a gyönyörű test, fél merev gyönyörrúddal.
Kanapén elhelyezkedve, megkóstoltuk a finom nedűt. Tudakolódtam, hogy mivel foglalkozik, iskolái, stb. Megtudtam, hogy a gimnáziumi érettségi után a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán tanult és most egy cég főkönyvelője.
Nálunk az egész család abban a gimiben érettségizett – mondtam.
Megittuk a pezsgőt. Megsimogattam Jancsikát, aki már nagyon leselkedett a köpeny mögül.
Most sietek, mert egy volt gimis barátomat várom, aki ma jön haza külföldről. De talán ezt már említettem. Amikor tud, elszabadulni a családjától, eljön hozzám. Felelevenítjük a felejthetetlent. Bocsánat, ha túl hangosak leszünk.


JÚL.
15.
2019

Ha különleges a pillanat

Caroline megölelte a húgát mielőtt az kiugrott volna a kocsiból és beviharzott volna az utolsó tanítási napjára. A péntek ígéretesnek tűnt mindkettőjüknek. A szüleik közölték hogy egy kis szabadság nekik is jár és két hétre elutaztak Franciaországba. Caroline mint megbízható tizenhét éves lett a ház gazdája és egyben Amber felügyelője.
Miután kitette a húgát, visszahajtott a házukhoz és egy könyvvel és innivalóval felszerelkezve kiült a hátsó udvarba hogy élvezhesse az arizonai napsütést. Ki akarta használni a hat óra nyugalmat, ami Amber hazaérkezése előtt rendelkezésére állt. Az idő gyorsan elrepült és Caroline hamarosan újra kocsiban találta magát ahogy a Rincon Elementary felé tartott. Amber széles vigyorral fogadta amikor meglátta. A fiatalabb lány beült az első ülésre, a nővére pedig elvette tőle a hátizsákját és a hátsó ülésre dobta.


Swingerezés - 1. fejezet - Orgazmus a tetőtérben

Adam 27, én pedig 26 éves vagyok. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, amiből szerelem lett első látásra. Adam átlagos magasságú, jó felépítésű, izmos testalkatú. Szerencsére nem az a csupasz, izomagy típus, hanem épp ellenkezőleg. Intelligens, humoros és bármiről el lehet vele beszélgetni. Egy igazi férfi. Amit rólam tudni lehet, hogy vöröses-barna hajú, átlagos magasságú és vékony, körte testalkatú vagyok – kicsi cici, nagyobb popó -, Adam szerint gyönyörű kék szemekkel. Gimis korunk óta élünk párkapcsolatban. Mivel ilyen fiatalon jöttünk össze, ezért Adam rajtam élte ki hatalmas szexuális étvágyát, na meg mellette naponta akár háromszor is kiverte. Mondjuk ezt a szokását még ma is tartja… De rám is joggal mondhatták volna, hogy nimfomániás, mert soha nem volt elég Adam farkából, ami a hosszát tekintve átlagos, viszont jó vastag, hm… pont az én méretem. Ő volt az első pasi, aki eljuttatott a csúcsra.


JÚL.
12.
2019

Egy filmforgatás előélete 10. rész

Diana intett Balázsnak, hogy töltsön és Bettinához fordult.
- Most te következel. Szeretném hallani, mi volt a legizgalmasabb szeretkezésed.
Bettina piruló arccal elmesélte az Edinával történt szeretkezését. Mikor befejezte Diana elismerően bólintott.
- Ez igen izgalmas volt engem is megbizsergetett. Te mit szólsz hozzá? – fordult Balázshoz.
- Én már régen szerettem volna látni Bettinát egy lánnyal szeretkezni – vallotta be Balázs Bettinára nézve, aki ugyancsak csodálkozó arccal nézett rá. Diana felnevetett és Bettinához fordult
- Szeretkeznél a barátnőddel Balázs előtt?
- Most már igen – mondta pirulva Bettina, mire Balázs szeme felcsillant.
- Szeretnéd megbaszni Edinát? - fordult Diana Balázshoz.
- Igen – mondta Balázs és Bettinára nézett, de nem látott rajta rosszallást.


Találkozás Münchenben

Egy társkereső oldalra regisztrálva, megismertem meg egy Münchenben élő Magyar nőt, akivel már párszor leveleztem, és beszélgettem chaten. Már pár beszélgetés után nagyon oda voltam érte, a vágyam hatalmas volt, és csak egyre tudtam gondolni, hogy vele lehessek. Sajnos elég tetemes volt köztünk a távolság, ami miatt mindketten bánkódtunk is rendesen. Egyszer csak mit add Isten jött egy olyan lehetőség, hogy csütörtök, péntekre esett egy olyan ünnep, ami miatt munkaszüneti nap volt mindkettőnknek. Spontán megbeszélés alapján eldöntöttük, hogy találkozni fogunk.. És akkor megtörtént a csoda. A hosszas beszélgetés után eljön a várva várt nap, megbeszéltünk szinte mindent, nehéz volt összehozni a távolság miatt, de megvan.
Egy esős hét után, szinte már remeg értem, csak rám vár. Közlekedés rémálom, sietek, rohanok, torkomban a gombócok, megyek a megadott munkahelyi címére, amit megadott, hogy hazavigyem a lakására.