A+ A-

Szerencsés csillagzat 3. rész

Otthon az élet sivár volt. Sok volt ugyan a munka, mert lakásfestés volt, de egyfolytában keresztanyámra gondoltam. Esténként nagyokat maszturbáltam arra gondolva, hogy Keresztanyámmal szeretkezek.
Rájöttem, hogy nem érdekelnek a lányok, hanem az érett nők, mint Keresztanyu. Egy idő után fantáziámban Keresztanyut felcserélték más nők. A szomszédasszony, a tanáraim.
Mikor befejeztük a lakásfelújítást, Anyu azt mondta:
- Na eddig dolgoztunk, most jöhet a megérdemelt pihenés. Meglátogatjuk Krisztit a Balcsin, és ha már ott vagyunk sátorozunk néhány napot.
Másnap fel is kerekedtünk. Vittünk egy csomó cuccot. Anyu vidám volt. Én inkább szomorú. Meglátogattuk a nővérem, vittünk egy kis hazait, majd a közeli kempingben letáboroztunk. Felvertük a kétszemélyes sátrat. Napközben strandoltunk, jött a tesóm is. Jókat fürödtünk. Egyik este Anya megkért, hogy testápolóval kenjem be ,mert elég jól leégett.
A kétszemélyes sátorban nem volt sok hely, de Anya levette a pólóját és hasra feküdt, várva a testápolót. Elkezdtem, kenegetni. Közben eszembe jutott a Keresztanyám. Valószínűleg azért, mert hasonlóan nézett ki anyám is. Igaz, anyám kicsit karcsúbb volt, de ahogy masszíroztam, rájöttem, hogy talán még jobb nő is mint keresztanyám.
Az arca is szebb, szelídebb, bár szomorúbb is. Keveset mosolyog. Eddig sosem gondoltam anyámra, mint nőre, mert mindig Keresztanyám járt a fejemben. Ahogy Anyut kenegettem, egyre jobban állt a farkam. Egy lágyabban simogattam. Nem csak a hátát, hanem a előrenyúlva "véletlenül" a melle oldalát is bekentem.
- A lábadat is bekenjem?
- Igen légy szíves, nagyon jól esik.
Elkezdtem a lábát is kenegetni. Nem csak bekentem, hanem masszíroztam is. Anyámnak nagyon jól eshetett, mert láttam, hogy lehunyt szemmel mosolyog. Egy kis bugyi volt rajta. Ürügyet találva, hogy a fürdőruha vonaláig leéget, a fenekét is bekentem. A kis bugyit félrehúzva masszíroztam a fenekét. Majdnem eldurrantam. Mióta itt vagyunk a Balcsin nem volt alkalmam kiverni. Jobb ha abbahagyom, gondoltam. Anya megköszönte és lefeküdtünk aludni. A sátor nem volt nagy, és meleg volt, ezért nem takaróztunk be. Közel voltunk egymáshoz. Én elfordultam és sokáig nem tudtam elaludni.
Megkívántam Anyát. Csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jó lenne vele. Aztán egy idő után elszenderültem. Éjszaka egyszer csak felébredtem, mert Anyu mocorgott. Én már felé fordulva aludtam, Anyu pedig nekem háttal. Fenekét kitolva "kiskiflibe" helyezkedett. Farkam nekiért gömbölyű fenekének, ami ettől a gondolataimtól ágaskodni kezdett. Egyre jobban keményedtem, éreztem, hogy laza pizsamanadrágom nem tudja visszafogni a farkam, az keményen nekinyomódott Anyu fenekének. Nem mertem megmozdulni, pedig legszívesebben ott nyomban kivertem volna. Aztán néhány perc múlva
Anya meging fészkelődött egy kicsit, mire a farkam pont behelyezkedett a feneke közé, a vágatában. Bár bugyi volt rajta, szinte éreztem a punciját. Teljesen kész voltam. Szenvedtem. Most mit csináljak? Aztán nem bírtam magammal. Nagyon lassan, szinte csak millimétereket mozdulva elkezdtem kefélő mozdulatokat csinálni. Közben figyeltem Anyát, nehogy felébredjen. Nagyon izgató volt a helyzet. Ahogy a lila köd leszállt egyre bátrabb lettem, látva, hogy Anyu nem ébred fel. Már nagyon közel voltam ahhoz, hogy elmenjek, mikor Anyu hírtelen megfordult és rámrivalt:
- Te mit művelsz kisfiam? Nem szégyelled magad?
- Ne haragudj Anya, de nem tehetek róla...- hebegtem vörös arccal.
- Akkor ki tehet róla? Én? Az Anyád vagyok.
- Igen és gyönyörű vagy. Nagyon kívánlak.
- Ne légy szemtelen. Ezt nem lehet. Fordulj el és aludj. Holnap megbeszéljük.
Ezzel mindketten elfordultunk. Bár gondolom, aludni ő sem tudott. Kavarogtak a fejemben a gondolatok. Szégyelltem magam, ugyanakkor szomorú is voltam. Kívántam Anyámat, de már nem kaphatom meg. Milyen jó lenne, ha újra Keresztanyuval lehetnék.
Másnap felkeltünk, feszült hangulatban reggeliztünk, az éjjel történt dolgokról nem beszéltünk. Aztán megérkezett a nővérem. Lementünk fürödni. Én elvonultam olvasni. Már majdnem elaludtam, mikor egyszer csak egy nagy vödör vizet zúdítottak a nyakamba. Felugrottam, rohadt hideg volt. Anyu és a Tesó csak röhögtek:
- Kell már egy kis frissítő!
- Na megálljatok! - És utánnuk eredtem, miközben ők futottak a vízbe.
A vízben utolértem őket és egy nagy csata bontakozott ki. Ketten egy ellen, de azért bírtam magam tartani. Többször a víz alá nyomtam őket, néha nekik is sikerült.
Önfeledt játék volt. Anyu is teljesen felszabadultan vett részt a játékban. Ennek örültem, mert ezek szerint nincs harag. Nagyon sokáig a vízben voltunk. Este a Tesó visszament a táborba, mi pedig vacsizni.
Vacsora után mentünk zuhanyozni, majd aludni. Zuhanyzás közben észrevettem, hogy fáj a hátam, a nyakam, a mellkasom. Leégtem. Nem voltam bekenve, mert nem akartam fürödni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (199 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 genius33 2016. 04. 18. hétfő 07:39
Fincsiii
#16 listike 2014. 01. 29. szerda 17:34
Méééééééééééééééég.
#15 A57L 2013. 08. 27. kedd 04:36
Elég jó.
#14 papi 2013. 07. 25. csütörtök 07:18
Még van egy-két lehetőség.
#13 tomi19 2012. 12. 24. hétfő 16:24
Egyre szebb már csak a nővére hiányzik a listáról 10 pont.
#12 sihupapa 2008. 10. 25. szombat 03:18
Szép az élet.
#11 zucsa 2008. 05. 24. szombat 06:08
Egyre jobb !!
#10 Katalin62 2008. 01. 9. szerda 20:33
Hát igen,nincs is annál csodálatosabb,mikor az ember szeretett gyermeke fiatal,kőkemény faszával keményen seggbe bassza az anyját.Hu azok a szép emlékek.Ohhh...ohh....
#9 Torkos 2007. 09. 17. hétfő 12:38
Ez is jó, bár a téma kicsit göröngyös, de ez is egyidős az emberiséggel. Hozzá kell szokni, hogy már nem tilos erről beszélni. A szeretet néha elkalandozik és furcsa helyzeteket hoz. Ez az izzás is átjön.
#8 tiborg 2007. 07. 26. csütörtök 12:48
jobb,mint 2. folytasd gyerek.
#7 SÜTŐ ÁKOS 2007. 03. 15. csütörtök 00:21
jó!
#6 Karesz 2007. 03. 1. csütörtök 18:05
Anyámmal nekem is csodás volt.
#5 504002 2007. 02. 28. szerda 17:05
nagyon jó
#4 Bélus 2007. 02. 28. szerda 15:09
Remek, élvezetes! Jön a Tesó?
#3 JOE 2007. 02. 28. szerda 14:11
This is Wery good
#2 Neved? 2007. 02. 28. szerda 14:07
nekem tetszik ! ! !
remélem nem ez az utolsó rész ;)
#1 Törté-Net 2007. 02. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?