Igaz szeretet 7. rész

Szavazás átlaga: 8.33 pont (70 szavazat)
Megjelenés: 2023. február 21.
Hossz: 14 601 karakter
Elolvasva: 1 248 alkalommal
... Nem ment ki, nézett hátulról, láttam a tükörben. Törölközőt a kád szelére dobtam. Indultam kifelé öltözni, de nénnye megfogta a kezem.
– Sietsz? Nem beszélgetünk még egy kicsit? – meglepetés meglepetést követett.
– Igazából mosni kell meg valami kaját összerittyenteni.
– Kaját tudok adni... – határozottan mondta nénnye.
– Jó akkor maradhatok. – indultam a ruhámért, de elkapta csuklóm.
– Gyere a szobába kényelmesebb. – húzott az ágyához, majd hirtelen mikor leültem visszafordult. – Az ajtó... – a puliktól nemigen van ismerős sem aki betudna jönni, max apa akinek csak ugrálnának. Azé jobb ha a függönyt is behúzom, még félreérthető lenne két nő meztelen beszélgetése. Valójában nem is igazán értettem nénnyét. Megmosdatott, most meg így akar beszélgetni. Felültem az ágyra párnát tettem a falhoz a hátam mögé. Nénnye a lábamhoz ült szembe velem, meggörnyedve, félig felhúzott térdekkel. Nem akartam bámulni nagy előre csüngő mellét a térde között, így a haját néztem inkább. Nem deres volt a fején, de sok volt a fehér csík a barna hajban ami melír hatást keltet. Semleges, semmi téma volt beszélgetésünk. Az volt a fura, mint aki csak unatkozik lábszáram, lábfejem simogatta, közben folyamatosan nézte különböző testrészeim. Egyszer mint akinek zsibbad a térde kinyújtotta, még meg is dörzsölte, sarkát a combomra tette. Lábujjai a hasam csikizték. Rájött a kuncogásomból és intenzívebbe vált ingerlésem. Lefogtam lábfejét ne tegye. Furcsa volt magas boltozata, formás lábujjai. Első három szinte egyforma hosszú a másik kettő, hirtelen fogyott el. Nagylábujja tetején sötét folt. Megérintve jöttem rá szőrös amit a félhomályban nem láttam hiába szokott hozzá már a szemem. Erre ő is megfogta lábfejem és simogatni kezdte miközben a zöldséges nőt emlegette milyen szemét módon, dupla haszonnal akarja a tojásokat eladni, így inkább felveszi a kapcsolatot az ismerősökkel és az öreg, munkagépnek vizsgáztatott barkasszal kihordja. Unalmamban én is simogattam lábfejét. Feltűnt, hogy az én sarkamon több bőrkeményedés van, mint az övén.
– Nénnye, pedikűröshöz jársz? – simítottam vegig sarkát. – sok fiatalabbnak már repedezett a sarka, a tied me...
– Ja mint anyádé is volt, nem tom nem okádtak tőle a férfiak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.33 pont (70 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2023. február 22. 12:21
#9
OK, "megerőszakoltam" magam. A tartalom jó, sokkal érdekesebb, mint jó pár történet jobb helyesírással. Ettől eltekintve nem izgatott fel, jobban vonzanak a fiatal, csinos nők, egy óriás mell számomra lelombozó hatással van. Legyen szép napod!
1
Ez egy válasz Kékég 2023. február 21. 16:19-kor írt üzenetére.
cscsu50
2023. február 21. 20:05
#8
Kellemes történet.
1
Kékég
2023. február 21. 16:19
#7
Drága BARÁTOM! Valóban barátként tekintek rád, sokat segítettél már. DE picit rosszul esik, hogy egy hibám miatt, azaz nem erősségem a helyes írás nem olvasod végig írásom. Pont rólad nem képzelem el, hogy egy vak embert nem segítenél át az úton, nem beszélnél egy szellemileg fogyatékos emberrel. Igen nekem hibám, nem figyelek kellően, nem olvasom át többször, hogy javítsam. Kérlek erőszakold meg magad és a tartalomra figyelve, ne a hibákra, olvasd és mondj véleményt a tartalomra. Nekem, tőled ez fontos lenne. Köszönöm szépen. : )
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. február 21. 08:20-kor írt üzenetére.
Andreas6
2023. február 21. 08:20
#6
Sajnos engem zavar a sok nyelvtani hiba: helytelen szórend, kihagyott névelők, stb. Ne haragudj rám, kedves Kékég, de ezért felhagytam a tartalmában bizonyára kiváló történeted elolvasásával.
3
kivancsifancsi
2023. február 21. 07:24
#5
Egyetértek az előttem szólókkal. Nem kell ragozni. Gratulálok.
0
a
angel234
2023. február 21. 03:26
#4
Remek történet egy jó írótól.
0
veteran
2023. február 21. 03:24
#3
Csodásan van megírva.
0
Álmoska5
2023. február 21. 01:11
#2
KÉKÉG! Kedves írónő! Megint egy óriási értéket nyújtottál át olvasóidnak. Köszönöm Ők nevében is Neked!

Nem vagyok nő, de olyan gyönyörűen, tényszerűn van levezetve, két nő  szeretkezése, hogy már ettől izgalomba jöttem, mintha kukoltam volna  őket! 

 -"  Mutató és gyűrűs ujjam bevezettem a hüvelyének szélére az alsó ajkak közé. Itt is húsos, nem bőrdarab mint nekem. Fura. Lehet erősebben kéne, hogy érezze? Próbáljuk ki. Hát nem hisz suttogást hallottam.
– Jó az irány, de ne vadulj.
Ok. Vettem. Középső ujjam kereste a megnyílt rést. Nedves, de nem folyik mint egy hegyi patak, csak nedves, mint a tegnap mosogatás után szikkadt szivacs. Biztos nem csinálom jól. Vajon tegyek át magamból? Én még mindig érzem a segg lyukamon is mennyi folyt ki, mennyi van még bennem. "_

 Nálam az érték lenn olvasható.

"Álmoska5"
-2
T
Törté-Net
2023. február 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1