JAN
02
2013

Különleges szexélményeim 23. rész

gruppen, iroda, anál, munkatárs

Sziasztok. Ismét egy különleges szexuális élményben volt részem. Szóval, időközben kiderült, hogy az a pár panel ház felújítás mégsem elég nekünk, a három építőmérnöknek a cégnél. Ekkor váratlanul a segítség a nagyváros önkormányzattól jött. Egy Kínai vállalat létesíteni akar itt az ipari parkban egy telephelyet, tervezzék már meg az oda való kijárást, víz, áram , gáz bevezetési lehetőségeit a leendő gyárcsarnokokba stb . A csarnokokat magukat majd a kínaiak tervezik meg, és építtetik fel, lehet épp a mi cégünkkel. De mivel ez csak ez csak egy kb 2 hónapos munka, az önkormányzat nem akar új embert felvenni, a többi ember meg most leterhelt az építési osztálytól. Ekkor jött az ötlet , hogy kérnek egy bér építész mérnököt az öregtől, aki a jelenlegi alpolgármester cimborája. Megtehettem volna, hogy kijelentem, én nem megyek, az öreg belement...

DEC
31
2012

Boldog új évet kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk pár statisztikával nektek: Ez évben 489 új történet (7,6 millió karakter,több, mint 1900 A4-es oldalnyi) és 105 új képregény (több, mint 2400 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az íróknak, fordítóknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is megtisztelnek minket a műveikkel. És köszönjük nektek olvasóink, igyekszünk méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
*  *  *

Böbe és én 7-8. fejezet

családi, nyaralás, szűz, tini

7. fejezet - Látogatás Julikánál
Miután Böbe elindult, útra keltem Julikához. Az utca végén lakott, kis séta után odaértem. Kicsit idegesen megnyomtam a csengőt. Kis idő után egy 40es éveiben járó nő jött ki. Kicsit alacsonyabb, mint én, kicsit molett, derékig érő fekete haja apró tincsekben befonva lógott a fenekére. Egy lenge szoknyát és egy vékony felsőt viselt, ami tökéletesen kiemelte az idomait.
- Julika nénit keresem! - mondtam neki - Pisti vagyok, Böbe a nagynéném.
- Én vagyok. Hívj csak Julikának. Gyere be!
- Rendben, köszönöm Julika.
Egy aránylag nagy nappaliba invitált be, és rögtön a kanapéra ültetett. Julika a szemközti kanapéra ült.
- Miért kerestél fel?

*  *  *

Emlékeim 3. rész

hetero, szűz, tini

Sanyi nem sokára új munkahelyre ment és az egy -két hetes távollétet jelentett.
Egy hétvégén egyedül voltam otthon és Tibor anyukája megkért, hogy hétvégére lehessen a srác nálam. Újra elő jött a kis ördög.
Már többször szemügyre vettem a srácot, és elhatároztam, hogy bevezettem a kúrás rejtelmeibe. Nem is sejtette, hogy a hétvégén egy anyukája korú nőt fog megbaszni és szűz kis fasza egy vén kurva pinájába avatódik fel, olyanban ami elnyelt már néhány faszt.
A fiú Tv – nézett én lezuhanyoztam, zuhany után egy kis kence, és egy aprócska bugyi, Sanyi egyik kinyúlt atlétája és így mentem be a szobába. Miközben helyett foglaltam a franciaágyon.
- Milyen a film? - kérdeztem

*  *  *
DEC
28
2012

Egy üzletasszony naplója 18. rész

gruppen

72. fejezet
Danny 1.
Jake telefonált egyik nap:
- Sean akar veled beszélni. Egész pontosan, hogy nem érdekel-e egy munka?
Felhívtam a pasit.
- Mire gondolsz valójában?
- Egy ismerősöm keresett meg, Danny, hogy a múltkor látta a szexpartin azt a csinos tini lányt, - Violetet -, aki meztelenül rohangált ide-oda. – felelte. – Dannynak egy hétvégére el kell utaznia üzleti útra és gondolta elvinné magával Violetet. Egész pontosan egy kis vidámságra vágyik, egy olyan nőre, aki szereti mutogatni is magát. Dannyt ez felizgatja. Ja és persze rendesen megfizetné a 2 napot. A válaszom kicsit elszomorította, miszerint Violet remek választás lenne, de nem kefél. Azt ajánlottam neki, hogy keressen egy kurvát, biztos talál megfelelőt. Aztán eszembe jutottál, hátha téged érdekelne a dolog.

*  *  *

Ejnye-bejnye

hetero

A sztori legkedvesebb része számomra nem is igazán az intim együttlét volt, hanem, ami utána következett, de nem lövöm le a poént. Egy teljesen átlagos nap volt, hirtelen hallom, hogy ding-ding, lám csak kaptam egy sms-t. Ez állt benne:
- Este felmennék hozzád borozni, ha nem gond!
Visszaírtam gyorsan:
- Rendben.
Mindent megvettem, magamnak vodkát, édeskémnek, fehérbort. Nagyon szeretem, ha iszik, mert akkor rendesen elengedi magát. Este 8 körül csörög a kaputelefon, már tudtam, hogy ő az, beengedtem, kapott tőlem két kis puszikát, majd leült a már megterített asztalhoz. Iszogattunk beszélgettünk, pár óra elteltével annyira lettem figyelmes, hogy tündéri kis lábacskáival elkezdett játszani a szerszámommal, ami csak duzzadt és duzzadt és tudtam, hogy ezt ő nagyon szereti. Hagytam hadd élje ki magát és egyszer csak lecsúszott az asztal alá és már az ajkaival...

DEC
27
2012

Böbe és én 5-6. fejezet

családi, szűz, tini

5. fejezet – A reggel
A reggel ismét eljött, a csengőre ébredtem. Nagynéném már ébren volt egy ideje, és ajtót nyitott. Zsuzsa jött át kora reggel, hogy megyünk a Tisza-partra, és időben induljunk. Mire elmúlt a reggeli álmosság, felkeltem, kimentem a konyhába. Böbéék már a kávé mellett beszélgettek.
- Jó reggelt álomszuszék!
- Jó reggelt nektek is! Mi újság?
- Csilla nem jön, mert a barátnőihez megy. Csak hárman leszünk. – mondta Zsuzsa.
- Kár... – jegyeztem meg kissé csalódottan.
- Róla a szemed is levedd! Még csak 13! – torkollt le Zsuzsa – különben is nem elég neked két nő?
- Dehogynem!
- Akkor meg adj egy csókot!
Odaléptem Zsuzsához, és szájon csókoltam. Rögtön utána nagynéném irigy pillantását vettem észre rajtunk

*  *  *

Vártam rá...

hetero

Csalódottan ülök vissza az asztalhoz, csak azért mentem ki pisilni, hogy jobban körülnézhessek, de Zs. nincs sehol. Annyira számítottam rá, hogy ma eljön, tudja, hogy csütörtökönként az Egyetem Presszóban züllünk. Persze esetlegesek a találkozásaink, ő nem egyetemista, már dolgozik, időnként feltűnik bulikban, aztán hetekig nem látjuk.
Nem is tudom, hogyan keveredtünk mi össze. Pontosabban, nem vagyunk "összekeveredve", csak hozzánk csapódott, valamelyik fiú régi haverja, esküszöm, nem tudom már, nyilván ittam egy kicsit akkor is, és ez rontja a memóriát. Szóval itt van időnként, és első pillanattól érzem, hogy kíván. Ilyen intenzíven még senki nem nézett rám. Egy csúnya szakítás után vagyok, sebeket nyalogatok még mindig, a pasik le vannak ejtve, és akkor jön ez a talányos vigyorú, szép szemű, kicsit cinikus és nagyon okos fiú, és kész vagyok. Nem, nem fűz...

*  *  *