Hálózati üzemzavar és következményei 7. rész - 1. fejezet

Szavazás átlaga: 7.47 pont (79 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 15.
Hossz: 35 825 karakter
Elolvasva: 1 278 alkalommal
Úgy gondolom, a hosszú szünet miatt nem árt összefoglalni az eddigieket.
Egy váratlan internet hálózati üzemzavar miatt órákkal a tervezett időpont előtt értem haza. Illetve nem is haza, mert megálltam Gábor szomszédomnál és a kerti lugasából felfedeztük, hogy feleségemnek férfi látogatója érkezett. Gáborral kilestük, hogy párom, Andi éppen megcsal, egy idegennel. A látottakon felizgulva az idegen után Gábor is, én is megkeféltem nejemet.

Az ezt követő időszakban volt némi feszültség közöttünk. Ezt úgy vezettük le, hogy összeültünk Gáborékkal és mindnyájan őszintén elmeséltük, ki hogyan látta, élte meg annak az estének a történéseit.
Ettől már mindnyájan megnyugodtunk, de nem akartuk még abbahagyni a kellemes mesélős estéket. Ezért elhatároztuk, hogy mindenki elmeséli, hogy házasodás után hogy csalta meg először a párját. Mi, Andi és én már túl voltunk a történeteinken és most Gáborékra került a sor.
Már csak Gábor és Mariann története volt hátra. Gábor ragadta magához a szót.

– Nekünk erről csak egy történetünk van. Házasságunk első pár évében egyikünk sem lépett félre. Amikor megtörtént, azt együtt követtük el egy másik házaspárral.

Ez a történetünk úgy kezdődött, hogy az utcán összefutottam egy rég nem látott ismerősömmel, Tamással. Tulajdonképpen a bátyámnak volt a barátja, gyerekkorunkban nagyon sok volt az a 4-5 év korkülönbség, ami jó pár évvel később, az utolsó találkozásunknál már lényegtelen volt. Most meg már pláne. Mivel az utca túloldalán éppen egy volt, beültünk egy . Több is lett belőle. Sokat beszélgettünk, ami abból lényeges, azt röviden leírom.

Két diplomát szerzett, egy mérnökit és egy közgazdaságit. Most egy saját kisvállalkozása van, egyedi mérőberendezéseket gyártanak. A cég törzsgárdája 15 fő körül van, de ha több munka jön össze, további 10-12 embert is alkalmaz. A vállalkozás jól jövedelmez és a kertvárosi lakása mellett van egy tóparti nyaralója is. Azt úgy jellemezte, hogy nagyon romantikus, egy alig ismert tó mellett, ott is eldugottan áll, sűrű növényzettel körülvéve. A kertje annyira rejtett a kívülállók elöl, hogy nyugodtan lehet meztelenül napozni, fürdeni. 7 éve él boldog házasságban. Feleségéről csak annyit mondott, hogy szerinte nagyon szép, fiatalos.

Én is csak keveset meséltem magamról, azt, hogy tanár vagyok egy helyi középiskolában és én is boldog házasságban élek, de még csak 3 éve. És én is szépnek tartom a feleségem.

Így is nagyon elszaladt az idő és ideje volt hazamenni. Búcsúzásként telefonszámokat, e-mail címet cseréltünk és meghívott, hogy a közelgő nyári vakáció idején látogassuk meg őket a nyaralóban.

Gyorsan elszaladt a tavasz vége és már kezdtük konkretizálni a meghívást. Addigra messengeren már megismertük egymás feleségét is. Tamara, a felesége már első látásra lenyűgözött. Nyúlánk termete, nem túl nagy, de formás mellei már önmagukban is figyelemre méltóak, de ami legjobban megfogott benne, az a kedves meleg tekintete, vidám, könnyed természete és a soha el nem múló mosolya.

Végül is elérkezett a megbeszélt látogatási időpont, amikor néhány napra indulhattunk a tóparti házba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.47 pont (79 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. május 17. 12:05
#5
Tetszik ez a rész is, várom a folytatást.
0
kivancsifancsi
2023. május 16. 07:32
#4
Egyetértek az előttem szólókkal. Bízom benne, hogy a folytatás is ennyire jó lesz, csak jöjjön hamarabb.
0
Andreas6
2023. május 15. 06:55
#3
Kellemes írás, jó stílusban megírva, viszonylag kevés hibával. Tetszett!
0
veteran
2023. május 15. 05:30
#2
Ennél jobb üzemzavar nem is kell. 
1
T
Törté-Net
2023. május 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1