Forró pillanatok

Szavazás átlaga: 5.71 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 17.
Hossz: 6 867 karakter
Elolvasva: 395 alkalommal
Hol is kezdjem? Először nem akartalak megismerni, mert már abból ismertelek ahogy rád néztem. Nem volt nehéz kitalálni milyen nő lehetsz. Mindig csinosan de extrém hivalkodóan öltözködtél. Amivel természetesen az én figyelmemet is felhívtad. Szexis voltál egy szürke hétköznapon is ezért kár is lenne tagadni, hogy bármikor amikor megláttalak elképzeltem miképp tennélek magamévá. Habár nem akartalak megismerni ugyanakkor olthatatlan vágyat is éreztem utánad.

Eszembe se jutott, hogy hasonlóképp érezhetsz, nem is reméltem, hogy kölcsönösség lehet köztünk. Mint utólag kiderült hatalmasat tévedtem.

Napok, hetek, hónapok teltek el úgy, hogy csak néztelek de köszönésen kívül semmit se szóltam hozzád. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve apró ajándékkal leptelek meg ami el is érte a célját. Beszélgetésbe elegyedtünk. Olyan voltam mint egy tudatlan cserkész az erdőben aki a legrosszabb helyen gyújt apró szikrát és abból fékevesztett tűz kerekedik. Még emlékszem, hogy éjszakákba nyúlóan beszélgettünk, és szinte azonnal az erotika talajára tévedtünk annyira kívántuk egymást.

Első igazi találkozásunk alkalmával az egyik közeli erdőbe mentünk, bár mindketten tudtuk, hogy mit akarunk a másiktól mégse mondtuk ki egy szóval sem. Egy elhagyatott részen álltunk meg, zavartan beszédbe elegyedtünk amikor végül nem bírtam tovább majd így szóltam:
– Na most már nem bírom tovább, gyere ide. – azzal a lendülettel magamhoz húztalak és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk.

Nem ellenkeztél, sőt kifejezetten vártad már, hogy megtörténjen az első csók. Én a helyzettől megmarkoltam a derekad és az egyik fának döntöttem a hátad, majd még hevesebb fokozatra kapcsolva csókoltalak miközben a kezem fel-alá járkált combodon és néha betévedt lábaid közé de nem érintve a csodás részedet.

– Most inkább állj le kedves Rómeó – csitítottál le – Mert ha nem teszed itt helyben mászok rád.

Kedvem való lett volna a dolog de azért mégse itt szerettem volna az első alkalmat veled. Tehát megpróbáltam türtőztetni magam ami belátom nem volt egyszerű feladat.

Nem sok idő telt el, hogy ismét találkozzunk, ezúttal a lakásodra invitáltál ahol már évek óta éltél magányosan.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.71 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2023. május 17. 23:51
#7
Nem nyalásnak szántam. Pontot sem várok senkitől. Rájöttem, hogy jobb, ha előbb a kommenteket olvasom el, és csak azt érdemes elolvasni, amikről többen is jót írtak. Amit lehúztak, abba bele sem kezdek. Ha más is így tesz, akkor az én történetemet nem is olvassák, mert azt éppen mindenki lehúzta. A legutóbbi történetem eléggé kemény, nem is való mindenkinek, sőt én sem vagyok ide való, erre már rájöttem. Még lesz egy próbálkozásom, aztán befejeztem, azt hiszem.
1
Ez egy válasz tinn 2023. május 17. 21:41-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. május 17. 10:05
#5
Olyan jó, hogy ti elolvassátok, véleményt írtok. Nekem már nem kell gyötrődnöm a silányabb írásokkal. Csak azt olvasom el, amiről jókat írtok.
0
Ez egy válasz Ulysses 2023. május 17. 07:31-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. május 17. 07:31
#4
Nagyon idegesítő ez a nőnek mesélős előadásmód. Ebből az jön le, hogy csak egy valakinek szól. Így ne számíts az olvasók jóindulatára.
1
veteran
2023. május 17. 04:38
#2
Nagyon gyenge.
1
T
Törté-Net
2023. május 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1