Csodák 2. rész

Szavazás átlaga: 7.38 pont (86 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 1.
Hossz: 18 895 karakter
Elolvasva: 1 074 alkalommal
... Rossz érzés nem hagyott aludni azon az éjjelen. Ez is egy csodának számított akkor is ha negatívum sült ki belőle. Életem addigi legszebb szeretkezése után szívódott fel, mint a kámfor. Éreztem illatát a tiszta ágyneműmben is. Szorongtam miatta. Törékeny testével most merre lehet? Hetekig minden nap kérdeztem előkerült-e, majd csak hetente végül már nem is beszéltünk róla. Az élet, az életem ment a maga, az előre megírt módján. Tanulás, bulik, egyre több , füvezés és ismét a nők. Koruk nem érdekelt csak vékonyka és kismellűek legyenek. Inkább kivertem magamnak, de egy csöcsös csajjal nem tudtam ágyba bújni. Próbálkozás volt, de teljes meztelenségig egyikkel sem jutottam el, így az aktusig sem.

Harmadéves voltam. Egy gólyatáborban segédkeztem. Első nap egy három fős szintén egyetemista lánycsapat lépett fel. Szinte a kemény rocktól a mulatós dalokig mindent is játszottak. Koncert után a legvékonyabbik fellépő csajjal elegyedtem beszélgetésbe. Krissz, vagyis Krisztina volt a neve. Furcsa volt, hogy egy jó és népszerű csaj miért pont velem tölti beszélgetéssel az estét. Magam is meglepődtem: se , se fű mégis nevetve, jókedvűen telt el az éjszaka. Az együttes tagjai a mi táborunk félreeső barakkjában aludtak. Mi a gólyák szívatásával töltöttük szinte az egész napot. Délután aludtam. A régi barkasz hangjára ébredtem amivel a zenész csajok jöttek. Dühösen veszekedtem egy ötvenes pasival aki a sofőr volt. Később tudtam meg az egyik lány nagybátyja és a csapat mindene, menedzsere is volt. Kriszti lépett hozzám.

– Mi a baj Zsolti? – fogta meg kedvesen karomat. Na erre mint egy fagyi a mikróban azonnal elolvadtam.

– Ahh, hagyjuk, semmi. Aludni próbáltam, még ez az ürg... – gyorsan vágott szavamba a lány.

– A mi Pistabánk!

– Igen Pistabáááá be nem indította a... A.. – el kellett olvasnom – a barkaszát. – nevettünk.

– Figyusz, nincs kedved eljönni velünk a koncertünkre... Beviszlek vip szalaggal. – mint aki készült, elővarázsolt egyet a semmiből.

– Miért is ne... – így indult el életem csodásra fordulása. A nyárból, a szünetből hátra lévő két hetet végigkoncerteztem a csajokkal. Huszonegy évesen a nagy kan csávó egy tőle egy évvel fiatalabb csaj után kullogtam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (86 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Sentinel1
2023. október 16. 19:13
#6
Nálam is 10 pont, nagyon tetszett!
1
kivancsifancsi
2023. június 1. 07:44
#4
Érdekes és érzelmes írás. Talán kicsit túlzó, de fogadjuk el ilyesmi is létezhet.
1
Álmoska5
2023. június 1. 01:37
#2
KÉKÉG!
Igazi énjét, tehetségének nagyságát, karcolja  bele véglegesen és kitörölhetetlenül egy képzeletbeli rézkarc  tájkép  falusi környezetébe. Ezen ízes beszédű régió életének hétköznapjai élethűen tükrözi át olvasói számára.

Gratulálok!
Nagyon szép és értékes munka.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Olvasóid külön kérésére újból készíthetek egy statisztikát, hogy a legtöbbet olvasott írók közül  Magácska /Te    melyik  dobogó melyik fokának lépcsőjére léphetnél fel GONDOLATBAN!  Közkívánatra a darázsfészekben  is körbenézhetek, hogy a 8 616  milyen arányban oszlik szét a javítószándékú dicsérő és a ​​​​​​​rosszindulatú lehúzó , szakértői véleményei között. 

Ha ez a személy bírálhatja kedve szerint ,kedvenc - tehetséges és szorgalmas  160 feltöltött  írással - írónőmet, én is bírálhatom 1 feltöltött írótársam munkásságának minősítéseit. 

NÉHA, A FEGYVEREK, VISSZAFELE IS ELSÜLHATNEK!

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Álmoska5"

 
-5
T
Törté-Net
2023. június 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1