Kíváncsi lányok 2. rész

Szavazás átlaga: 8.93 pont (94 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 27.
Hossz: 12 842 karakter
Elolvasva: 3 005 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Örült hogy a húga abbahagyta a farkának szorítását, mert ha folytatta volna, akkor pillanatok alatt a pólójára lőtte volna a magját.

Lekapta a nedves törülközőt a zuhanyajtóról és magával vitte amikor a fürdőszoba ajtaja felé indult. Ahogy elsétált a lányok mellett, észrevette hogy egyikük sem tudja levenni a szemét pattogó farkáról. A két lány egymásnak suttogva követte a folyosón. Arra gondolt, hogy a fenekéről beszélnek. Bement a szobájába, odament az ágyához és leült.

Evelin követte az ágyhoz és amikor leült, térdre ereszkedett előtte. Szonja megállt pár méterrel az ágyától, és csak nézett.

– Én mit nézhetek, amíg ti ezt nézitek? – kérdezte a fiú.

Evelin azonnal elkezdte kigombolni a blúzát. Szonja áthúzta a pólóját fején. Milán nem szólt semmit miközben nézett és várt. Hamarosan mindkét lány félmeztelen volt.

– Mindkettőtöknek szép mellei vannak, de tudjátok mit szeretnék még jobban látni, mint a melleiteket? A popsik rajongója vagyok. Itt ülök meztelenül és azt gondolom, hogy az lenne igazságos, ha ti ketten is meztelenek lennétek!

Mindkét lány elpirult, ahogy egymásra néztek. Evelin adta meg magát először. Megvonta a vállát, felállt és elkezdte lehúzni a nadrágját. Szonja habozott egy pillanatig, majd elkezdte lehúzni a rövidnadrágját. Fél perc múlva a két lány meztelen volt.

Milán szemügyre vette a két csupasz testet. Még soha nem volt meztelen lány a szobájában. A farka lüktetett a látványuktól. Hanyatt feküdt az ágya közepére, majd megveregette a matracot, jelezve, hogy azt akarja, hogy Evelin feküdjön le vele.

A lány felmászott az ágyra és elnyújtózott mellette. Fejét a fiú mellkasára hajtotta, kinyújtotta a kezét és engedély kérése nélkül megmarkolta az ágaskodó hímtagot. Milán felsóhajtott a kéjtől. Intett a meztelen húgának, hogy jöjjön közelebb és álljon az ágy mellé az Evelinnel ellentétes oldalon.

Amikor a lány odament, Milán felcsúsztatta a kezét a testvére combjának hátsó részén és megszorította az egyik meztelen popsigömböt. Miközben szorította, közelebb húzta a húgát az ágyhoz. Amikor a combjai hozzáértek az ágyhoz, felé hajolt és megcsókolta a punciját. Szonja azonnal megmerevedett, de nem húzódott el. Milán az arcát a szeméremszőrzetébe fúrta és csókolgatta a halmot... A lány pedig kezdett ellazulni.

– Ez az előváladék? – kérdezte Szonja, amikor meglátott egy csepp nedvességet kiszivárogni a testvére farka végén lévő résből.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.93 pont (94 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsigi
2024. február 6. 22:34
#6
Ez sokkal jobb, mint az első. Remélem tovább emelkedik a színvonala, és még jobb lesz a folytatás.
1
t
tibee72
2023. augusztus 31. 09:12
#5
Ez a rész még jobb lett mint az első. Folytasd.
1
genius33
2023. június 28. 18:52
#4
Egészen jó. 
1
sztbali
2023. június 27. 18:43
#3
Jól folytatódik.
1
Andreas6
2023. június 27. 06:51
#2
Gondolom, legközelebb már dugni is fognak.
1
T
Törté-Net
2023. június 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1