A+ A-

Ötvenötödik születésnap 4. rész

Reggel a lány hazavitte őket, hogy meg tudjanak fürödni. Már csak egy nap volt hátra, hogy apjuk hazaérkezzen a kiküldetésből.. Megbeszélték, hogy munka után mindent bevásárolnak és előkészítenek minden a születésnapra.
A bevásárlás jól sikerül. Megbeszélték, hogy mit főznek és milyen italok lesznek. Este fáradtam ültek egymás mellett. Andit nem hagyta a kiváncsiság nyugodni. Tudta, hogy az elmúlt napok sok újat hoztak a húga életébe és az elöttük álló születésnap után az életük meg fog változni.
Azt hiszem meg kellene egy-két dolgot beszélnünk- kezdte.
Hallgatlak - mondta aAni.
Kiváncsi vagyok mi a véleményed, most igy hideg fejjel az elmúlt napok történéseiről?
Kicsit nehéz erről beszélni. Szégyellem magam magam előtt, de ugyanakkor olyan élvezetekben volt részem, amiről még csak nem is álmodtam.
Várjál - szakította félbe nővére. Egy dologról feltétlenül beszélni kell, amiről eddig nem volt szó. Azt ugyan elhatároztuk, hogy apunak milyen ajándékot adunk, de mi lesz utána. Jó hogy mi szeretjük egymást és már szeretkeztünk. A kérdés, hogy akarjuk- e még. És mi lesz apuval. Ha ott lesz felizgulva a látványunktól a simogató kezünktől.-és itt elhallgatott. A választ tudta, hiszen olyan sokszor gondolta át, de men akart huga helyett dönteni.
Húga egy nagyot sóhajtott és lassan elkezdte. - Amikor azt mondtam, hogy mindent megtennék apáért, akkor ezt szó szerint értettem.
Tehát akkor az ővé leszünk? -kérdezte Andi egy csepp remegéssel a hangjába.
Igen.-mondta a húga kissé tétován és a nővérére nézett. Nagyon komolyak voltak mind a ketten. Andi felemelte a kézét és megsímogatta húga arcát. Tehát apának egyszerre két szeretője lesz - mosolyodott el ás a húga bólintott. Ha ő is akarja.
Lehet, hogy nem fog belemenni, hiszen ez mégis csak vérfertőzés- aggodalmaskodott a húga.
Igen ez az lenne, ha nem imádnánk feltétel nélkül. És senkinek nem kell tudni, hogy a zárt ajtók mögött mi minden történik. Tudod én voltam már egy pár pasival. És be kell vallanom nagyon sokszor képzeltem azt, hogy apuval szeretkezek. Akkor mindig sokkal nagyobbakat élveztem. És amikor nőkkel voltam azt kivántam, hogy ő is ott legyen. Szerettem volna látni az arcán az élvezetet. Azt hiszem gyerekkorom óta szerelmes vagyok belé. Sokszor igyekeztem elnyomni, de nem sikerült. Tudod történket dolgok, amit azt hittem, hogy soha nem mondok el senkinek, mert még magam előtt is szégyeltem, bár újra megtenném őket.
És nekem elmondod?- kérdezte Ani kicsit félve.
Hát azok után ami történt közötttünk nem sok értelme lenne magam és teelőtted titkolózni.
Akkor nagyon kérlek, mondj el nekem mindent.
Hát jó. Ott kell kezdenem, mikor anyu itthagyott minket, akkor én is nagyon kétségbe estem. Nagyon hiányzott, de apu viselkedése jobban megdöbbentett. Csak velünk foglalkozott és magát egyre jobban elhanyagolta. Nem tudom te mennyire emlékszel arra az időre. Persze nem ápolatlan volt, de mindegy volt mit vesz fel. Nem vett magának semmit. Akkor határoztam el, hogy én leszek aki gondoskodik róla..És volt más is. Tudod mikor a nagyitól hazajöttünk és apu közölte velünk, hogy anyu elment akkor apu fürdetett téged. Kikövetelted tőle, hogy anyu helyett fürdessen ő. Olyan zavarban volt az első időkben és én úgy irigyeltelek téged.
Engem? Miért? Mert apu megfürdetett?
Igen, mert minden este végigszappanozott és mindenütt, mert én felhívtam a figyelmét, hogy "ott" is meg kell mosni, meg a popsidat is. Szerettem volna a kézét ott érezni. Az egyik este mondtam is neki, hogy engem miért nem fürdet meg. Nagyon zavarba jött és azt mondta, hogy én már nagy vagyok.
És soha nem fürdetett meg?
Hát egyszer majdnem sikerült. Valami névnapot ünnepeltek a munkahelyén és későn jött haza. Én fürdettelek meg és izgatottan vártam haza. Feltünően jó volt a kedve, Nagyon jól sikerült az este, azt mondta sokat táncolt és valami nővel is öszejött. De nem akart ott maradni éjszakára. Én mondtam, hogy még nem fürödtem és elkezdtem vetkőzni elötte. Zavarba jött, de én közben mindenfélét kérdeztem a buliról és láttam hogy a szemével végigsimogat egy ideig ott álltam előtte egy szál bugyiba, majd lassan a fürdőszoba felé indultam. Úgy tettem, mintha nagyon érdekelt volna a történet pedig csak őt akartam, hogy lásson meztelenül. Láttam, hogy nem jön én oda mentem hozzá és megfogtam a kezét és magammal húztam a fürdőszoba felé. Aztán az ajtóban elengedtem a kezét és hátat fordítva neki lehúztam a bugyimat. Igy kicsit lehajolva maradtam úgy szerettem volna, ha megsimogatja a fenekem, de nem tette. Mikor visszafordultam elégedetten állapítottam meg, hogy bámulja a fenekem. Úgy léptem e a kádba, hogy lássa szétnyiló puncimat. Ettől vér vörös lett, de nézte. Olyan édes volt. Nyelt egy nagyot, majd félrefordította a szemét. De én nem hagytam. Kérdéseimmel kikényszeritettem, hogy nézzen és megmutattam neki mindent. Nem tudta a szemét levenni rólam. Akkor rátértem a nőre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 29. hétfő 07:14
Tényleg nem ártana a megfelelő forma - tagolás, gondolatjelek, stb. Ezekkel még jobb lenne.
#8 zsuzsika 2016. 03. 12. szombat 08:12
Jó volt.
#7 fingerlis 2015. 06. 22. hétfő 15:57
naaa ! ...tovább !
még...., +10*....
#6 A57L 2013. 08. 22. csütörtök 04:44
Nem rossz.
#5 genius33 2012. 11. 26. hétfő 07:22
Szupper nyes
#4 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 22:26
isten ez gyönyörűűűű!
#3 East West 2005. 08. 31. szerda 11:43
Hat egyszeruen nagyszeru a tortenet.
Remelem be lesz fejezve es nem hagysz minket ketsegek kozott vajon mi is lesz azon a szuletesnapon.
#2 hUgO 2005. 08. 27. szombat 15:00
folytatast pls!
#1 Törté-Net 2005. 08. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?