Céges karácsonyi buli 3. rész

Szavazás átlaga: 7.89 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 17.
Hossz: 33 826 karakter
Elolvasva: 993 alkalommal
A következőt már nem vártuk meg, mert Ildi kézen fogott és maga után vonszolt a fürdőszobába, ahol egy forró tusfürdőt vettünk és alaposan lecsutakoltuk egymást, közben persze végig tapiztuk a másik legerotikusabb testrészeit is. A forró víz simogatása és a másikunk érintése ismét felkorbácsolta vágyainkat, a tévé még mindig nyögő, sikoltozó hangokat hallató irányába vettük az utunkat és a hatalmas franciaágyra dőltünk, ahol egymás testében elmerülve folytattuk a szerelmeskedést. Ildi azonnal nyalogatni kezdte a hímvesszőmet, simogatta a herezacskóimat, majd a makkomat nyalta körbe. Én a hajába túrtam és simogató kezeimmel irányítottam gyengéden a férfiasságom kényeztetésében. Lassan az ajkai közé vette dorongomat, és érzéki szopásba kezdett. Miközben tövig nyelte a farkamat és nyelvével édesgette, jobb kezével saját magát kényeztette, csiklóját ingerelte, és a szeméremajkaival játszadozott. A háttérben a tévén két fehér pasas dugta egy nagymellű vörös csajszi mindkét nyílását. A nő a pinájával lovagolta meg az alatta fekvő férfit, miközben a másik faszi a háta mögött térdelve baszta keményen a csaj seggét hangos nyögések és sikoltozások közepette. Ildi egyre keményebben szopta a férfiasságomat és vadul ujjazta magát, miközben én a hajába túrva élveztem erős oboázását. A tegnapi gyengéd, érzelmes szeretkezésnek nyoma sem volt. Úgy látszott ma a kemény szexet kívánta, s persze ez nekem sem volt ellenemre. Hirtelen abbahagyta a szopást és saját kényeztetését is, majd hanyatt vágta magát az ágyon szétterpesztette a lábait és magára rántott.
– Basszál meg keményen, durván, azt akarom, hogy szétkeféld a pinám! – parancsolt rám ellentmondást nem tűrően.

S már markolt is a farkamra és húzta a nedvesen lüktető puncijához azt, s én természetesen amint odaért a makkom, egy nagy lökéssel döftem tövig belé a kőkemény szerszámomat.
– Ez az! Kúrjál meg! – kiabálta.

S miközben a lábait a vállaimra tette, én vadul, gyorsan és keményen basztam, ahogy tudtam. Teljes hosszában toltam be és húztam ki a faszomat a hüvelyében. Herezacskóim a fenekén csattantak minden egyes alkalommal, mikor péniszemet tövig döftem bele, s makkom a méhszájához verődött.
– Még, még, igen, de jó, kurva jó! Basszál még! – sikoltozta, s közben vergődött, vonaglott alattam az élvezettől az ágyon.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 16 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.89 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 21. 10:26
#3
Jól bírták mindketten a sok szexet. 
1
Andreas6
2023. július 17. 06:14
#2
Egy ilyen nő nekem is kellene. 
0
T
Törté-Net
2023. július 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1