Hogyan vesztettem el 6. rész

Szavazás átlaga: 7.41 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 18.
Hossz: 13 204 karakter
Elolvasva: 958 alkalommal
Zoli – Frau Fischer

A rendszerváltás után egyre több külföldi vett házat, telket a falunkba. Szép új házak épültek, és a régieket is gyönyörűen felújítottak. Ez persze köszönhető volt a Balaton közelségének, alig öt kilométerre voltunk a tótól. Mégis itt nyugodt környezett volt, nem volt az a nyüzsgés mint a parton lévő településeken. Volt olyan ház amit csak nyaranta néhány hétig használtak, volt olyan is, hogy egész nyáron lakott volt. Barátok, ismerősök, családtagok váltották egymást. Sokan voltak olyanok is akik nyár elején leköltöztek, és csak ősszel hagyták el a falut. Sok házban csak a feleségek laktak, a férjek pedig csak hétvégeken jöttek meg. Ilyen volt a Fischerék háza is, itt is a nyár nagy részét egyedül töltötte Frau Fischer. Mivel jól beszéltem németül, a sváb ősöknek köszönhetően, többször megkértek a „gyütt-mentek”apróbb szívességekre.

Innen jött az ötlet gimnazistaként, hogy megalakítsam életem első „vállalkozását”. Apámmal vetettem egy jó minőségű fűnyírót, és munkát vállaltam a nyaralóknál. Nagyobb igény volt a munkámra, mint amire számítottam. Nagyon jól kerestem, és persze az is előny volt, hogy tudtam velük beszélni. Frau Fischer az elsők között keresett meg. Szerettem nála dolgozni, mert nagyon jól fizetett, és ráadásul nagyon kedves volt velem. Mert bizony voltak nagyképű, gőgös németjeim is akiknek semmi nem volt jó, őket hamar lepattintottam.

Frau Fischer az ötvenes évei elején járhatott, fiatal korában biztos sportolt valamit, mert még mindig nagyon jó alakja volt. Mindig bikiniben flangált, néha egy kendőt kötött a derekára. Érdeklődéssel figyelte a teraszról amikor dolgoztam, mustrálgatott, úgs láttam tetszenék neki. Egy rohadt meleg Júliusi délelőtt, félmeztelenül, keményen toltam a gépet, amikor megszánt. Hideg üdítőt hozott, ami nagyon jól esett, és naptejet. Kérdezés nélkül bekente a hátam, majd elöl is. Nagyon kellemes volt az érintése, teljesen zavarba hozott. Amikor végzett elégedetten végig mért, majd visszament a teraszra. Megköszöntem a kedvességét, és folytattam a munkát. Hamarosan végeztem, a kert végében volt egy kerti tusoló, meztelenre vetkőztem, és lezuhanyoztam. Úgy gondoltam a teraszról nem lát ide az asszony, ám amikor arra néztem láttam, hogy a terasz végén, ágaskodva leskelődik. Elfordultam, és úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Csak egy fürdőnadrágot vettem fel, a többi cuccomat egy táskába pakoltam, és elindultam haza felé.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.41 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. április 7. 00:33
#3
Az első négy rész jobban tetszett,mint az utolsó két rész,de ettől függetlenül jónak tartom a sorozatot.
1
Andreas6
2023. július 19. 06:22
#2
Nem rossz, aránylag kevés hiba  van benne.
1
T
Törté-Net
2023. július 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1