Miki bácsi 7. befejező rész

Szavazás átlaga: 7.79 pont (90 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 19.
Hossz: 10 021 karakter
Elolvasva: 1 526 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Egyik vasárnap Sára is megjelent.

– Minek köszönhetem a látogatást? – érdeklődtem kedvesen tőle.

– Bizsereg a picsája – közölte Vera a rá jellemző diszkrécióval. – Magatokra is hagylak benneteket, nézni sem bírom az üzekedéseteket.

Cinkosan rám mosolygott, és valóban elment. Sára egy kicsit feszélyezve érezte magát, már régen találkoztunk. Leültem a fotelomba, és magamhoz hívtam.

– Gyere ülj ide! Mesélj mi van veled? – Próbáltam oldani a feszültséget.

Az ölembe ült, és mesélni kezdett. Elmondta, hogy mióta velem volt sokkal bátrabb, és kiegyensúlyozottabb lett. A fiuk is kezdik észre venni, van egy srác aki komolyan kezd udvarolni neki. Örültem, hogy jól mennek a dolgai, és csak mondta, és mondta a magáét. Tudtam, hogy nem csak gyónni jött ma hozzám, ezért akcióba lendültem. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, először a combjait simogattam. Majd megsimogattam a punciját bugyin keresztül, halkan felsóhajtott. Becsúsztattam a kezem a bugyija alá, szeméremajkai engedelmesen nyíltak szét a kutakodó ujjaim előtt. Kezdett nedvesedni, ekkor egyik ujjam lassan a hüvelybe toltam. Meglepetten felnyögött, elhallgatott, becsukta a szemét, és mosolyogva élvezte a kényeztetést. Becsúsztattam a második ujjam is, és szép lassan és mélyen dugni kezdtem. A hüvelykujjam hegyével néha a csiklójához értem. Teste összerándult ilyenkor, mintha elektromos áram futott volna át rajta. Így játszottam vele egy darabig, a bugyija teljesen átázott.

– Dugj meg! – súgta alig hallhatóan.

Boldogan teljesítettem a kérését, mert már én is keményen meredeztem. Lesegítettem az ölemből, fején keresztül lehúztam a ruháját. A bugyijától egy mozdulattal szabadultam meg, és én is lerúgtam a bokszerom magamról. Hátulról átöleltem, és a kis, formás, érzékeny melleit simogattam. Farkam keményen feszült a fenekének. Kibontakozott az ölelésemből, az ebédlőasztalra hajolva, lábait szétrakva fel magát. A lábai közé álltam, marokra fogtam a fegyverem, és néhányszor a csatakos pinához dörgöltem. Majd a bejárathoz igazítottam a makkom, és egy határozott mozdulattal behatoltam. Annyira nedves volt a kis barlangja a vágytól, hogy könnyedén tövig csusszantam belé.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.79 pont (90 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. július 24. 04:51
#6
Egész jó volt.
1
l
laja.jl
2023. július 20. 21:12
#5
A sorozat összességében tetszik. Nem lett szappanopera.
1
D
Dollyka82
2023. július 20. 16:52
#4
Ennek is vége.
1
kivancsifancsi
2023. július 19. 16:28
#3
Határozotan jó a sorozat. Végre Timi is punciba lett megbaszva, de most már elvárom, hogy gumi nélkül és csak egymás örömére töltsenek egy napot.  
1
Andreas6
2023. július 19. 06:51
#2
Egész jó. Miért nem szed Timike tablettát? 
1
T
Törté-Net
2023. július 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1