Édes kísértés 2. rész

Szavazás átlaga: 8.28 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 7.
Hossz: 10 572 karakter
Elolvasva: 1 929 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Ó, bassza meg! – Roxxie készen állt, hogy kiugorjon a bőréből, ahogy az érzések gyorsan fejlődtek.
A vágy hogy a mosdóba menjen és a kezével véget vessen a kéjhullámoknak, előbb belülről égette a punciját, majd kívül is megjelent. Megfogta az egyik mellét, és simogatni kezdte a bimbót, miközben csípőjét az apja arcára nyomta.
– Apu kérlek!
A férfi széjjelebb húzta egymástól a szeméremajkait, és a nyelve olyan volt, mint egy szigony. Roxanne egyensúlyozott rajta és nekidörzsölte lédús punciját. Ezután az ujjait is bevetve egyszerre csinált valamit a nyelvével és az ujjaival, amitől a lány felsikoltott. Nem tudta visszatartani a lélegzetét, nem tudott gondolkodni. Hullámokban élvezett el. A teste összeszorította és elengedte az apját, bár a betolakodó nyelv túl kicsi volt ahhoz, hogy teljesen kielégítse őt. Szüksége volt a férfi farkára.
Roxxie lehunyta a szemét, ahogy az érzések kezdtek alábbhagyni. Hagyta, hogy a feje visszaessen a hűvös gránit munkalapra. A puncija átázott a szükségtől, és annyira megdagadt, hogy biztos volt benne, hogy nem fogja tudni összecsukni a lábát.
Don felállt és vággyal teli szemekkel nézett rá. Pénisze erősen a nadrágja anyagához nyomódott és nem tudta elrejteni, milyen kemény. A lány pézsmás, csípős illata felszállt rá amikor az térdre ereszkedett, hogy viszonozza szívességét, de a férfi megrázta a fejét.
A lány mellett elnyúlva elvett egy darab mogyoróvajat a finomságokkal teli tálról. A szájába dobta, majd elkapta a lánya száját egy mély csókban, amiben mindketten ott voltak az édesség íze mellett.
Roxxie nyelvén robbant az íz és tapogatózni kezdett a nadrágja zsinórján. Rájött, hogy a kezei képtelenek ügyesen kezelni a csomót, amit ki kell oldania. Motyogva késért kezdett nyúlni, de apja előre sejtette, mit fog tenni. Mosolyogva hátrébb lépett, kioldotta a csomót a nadrágján és hagyta, hogy a padlóra essen. Egy gyors mozdulattal ledobta az alsónadrágját is.
– Menj a pulthoz, kicsim! Apa elveszi a saját halloween-i csemegjét.
Máskor ez nevetségesen hangzott volna, de most a hangjában rejlő szükség miatt minden más elhalványult. Mit számít az, ha először hátulról akarja magáévá tenni? Csak az számít, hogy az a hímvessző mélyen el legyen benne temetve. Ez kellett neki. Még akkor is, ha a szája vágyott a férfira.
– Szeretnélek szopni!
– Majd később! Először a punciban akarok lenni! – válaszolta az apja és végigsimította a kezét a hátán.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.28 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 7. 10:14
#4
Eseménydús, jó történet néhány elütéssel. Lehetne igényesebb az egyébként ragyogó történet kidolgozása.
1
kaliban
2023. szeptember 7. 06:09
#2
Ugyan olyan magyartalan mint az előző rész volt. Kár érte, mert a történet nem lenne rossz, csak kevés a befektetett munka.
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1