Ábrándból valóság 2. rész - Féltékenység

Szavazás átlaga: 7.59 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 7.
Hossz: 16 057 karakter
Elolvasva: 736 alkalommal
Rohadtul fáradt vagyok. Itt ülök egy gyorsétteremben és a szemben lévő kávézót figyelem, mert a kedvesem ott fog találkozni egy barátnőjével, azt mondta.

Annyira vágytam Lilire, és az, hogy ő az enyém lett a legnagyobb boldogságot hozta el nekem. Aztán a is. Lili annyira gyönyörű, olyan csodás lány, hogy nem tudom elképzelni, hogy csak én akarom őt. Tudom, hogy minden férfi csorgatja rá a nyálát, és azt is tudom, hogy sokan el is akarják csábítani.

Igaz eddig semmi jele annak, hogy ő elcsábulna, szeret engem. Hihetetlen, de tényleg szeret, és csak engem szeret, de tudnom kell, mit csinál, kivel találkozik, ki az, aki ráröppen és el akarja csábítani.

Éjjel mikor elalszik, lecsekkolom a telefonját, az üzeneteit, az emailjait. Beraktam a postaládájába azt a funkciót, hogy minden levelet elküld a rendszer nekem is, amiket ír, vagy kap. Nem vette észre, nem figyel ő ilyenekre, nem is sejti, hogy ellenőrzés alatt tartom. Most is úgy tudja, hogy otthon vagyok és dolgozom, mert amikor elköszönt, odajött hozzám, úgy tettem, mint aki nagyon benne van a munkában. Benne is kellene lennem, mert nagyon el vagyok maradva a fordításokkal, de el kellett jönnöm, hogy lássam, kikkel találkozik.

Az íróaszatlomnál ültem a gép előtt, mikor indult, és úgy tettem, mint akit nem is érdekel, csak odapillantottam és egy futó csókot nyomtam az arcára, de ő átölelte a nyakamat és az ölembe ült és csókokkal halmozott el, aztán a végén még a fülcimpámba is beleharapott játékosan. Jaj! Annyira gyönyörű volt és kívánatos, és aranyos, és nagyon, nagyon megkívántam. Többször is elértem már, hogy lemondta a találkozókat, mert elcsábítottam, de ma már nem mertem, mert nem akartam, hogy gyanút fogjon.

Néhány nappal ezelőtt is egy találkozóra készült, és előtte lezuhanyozott, amitől föllobbant bennem a gyanú, hogy mire is készül. Mögé álltam és a nyakába csókoltam. Imádom a kis pihéket a nyakán, mikor fölhajtom a haját, és ő mindig sikongat, mikor ott csókolom, annyira érzékeny, ez egy rejtett erogén zónája. Remélem soha senki nem fog erre rájönni rajtam kívül. Tur dtam, hogy ettől beindul, és nem hagytam békén. Benyúltam a bugyijába és simogatni kezdtem a szeméremdombját, éreztem mennyire sima, biztos frissen borotválta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.59 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. szeptember 18. 17:28
#10
Jól kidolgoztad a férfi főszereplő érzéseit, belső vívódàsait, de a történet első felét izgalmasabbnak találtam.
2
Lolamacko
2023. szeptember 11. 10:48
#9
Igen. Jól látod. Neki ez a szerelem. Nem tanulta meg azt az érzelmi kommunikációt, amit mi helyesnek és jónak tartunk. Neki ez a normális. Ismerem a főszereplőt. Azért majd olvasd el az utolsó részt is. Bevallom kétféle befejezést írtam, ide csak az egyik kerül föl, a másikat megtartottam magamnak, mert az csak ábránd.
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 11. 10:15-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. szeptember 7. 11:33
#7
Köszi a választ az első résznél. A bünti örömmel teljesítve.
2
kivancsifancsi
2023. szeptember 7. 11:30
#6
Köszi ezt a gyönyörű írást. Tanmesének beillő alkotás, hogy mit jelent betegesen féltékeny lenni.
2
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 7. 10:34
#5
Az igazi nagy szerelem féltéssel jár, de amikor átcsap féltékenységbe, jönni fognak a nagy áthidalhatatlan problémák. A legjobb kapcsolat is meggyengülhet tőle.
2
Éva596
2023. szeptember 7. 10:07
#4
Még ebből a féltékeny állatból is ki tudtad hozni azt a lágyságot, ami benned van. Érdekesen forognak a kerekek az agyadban, de jó irányban. Az első részből lehetett erre következtetni, bár nem ekkora elvakultságra. Kíváncsi vagyok a következő rész irányára.
2
Andreas6
2023. szeptember 7. 06:39
#3
Ekkora barmot ritkán látni. Amúgy az a véleményem, hogy aki ok nélkül féltékenykedik, az megérdemli, hogy megcsalják, vagy elhagyják. 
4
kaliban
2023. szeptember 7. 06:00
#2
Ezt nagyon elb..ta a pasi. A zöld szemű szörny teljesen elvette az eszét. Nem tudom, sikerül-e még helyrehozni a kapcsolatukat, de várom a folytatást. Tetszett.
4
T
Törté-Net
2023. szeptember 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1