Ho, ho, ho! 1. rész

Szavazás átlaga: 7.2 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 9.
Hossz: 14 006 karakter
Elolvasva: 784 alkalommal
Matt nyomorultul érezte magát. Kemény hónap volt ez az egyedülálló férfi számára, a legrosszabb, amiben valaha is része volt huszonkilenc életévében. Elég nehéz volt elviselni, hogy a leépítések miatt elveszítette állását, de hetekkel később, amikor új állást talált, elvesztette barátnőjét, ami tovább rontotta a hangulatát. Nem hitte volna, hogy a dolgok a jelenleginél valaha is rosszabbra fordulhatnak. Azután ebben a székben találta magát, és megtanulta, mi is valójában a .
Matt napjai végtelen hetekig a kiabálások és szagok, a fájdalmak és sértegetések borzalmává váltak, amelyek kimerítették. A szék a poklává vált, attól a pillanattól kezdve, hogy felvette az átkozott egyenruhát, egészen addig a pillanatig, amikor éjszaka hazatántorgott. De nem tehetett mást, mint félretéve a büszkeségét kimondta:
– Ho, ho, ho! Jó kisfiú voltál idén?
Karen elmosolyodott magában, miközben a sorban állt, és hallgatta a Mikulás mennydörgő hangját. Matt régi barátja volt a férjének, Tysonnak és neki. Ahogy csak lehetett ott voltak mellette, amikor elvesztette az állását, majd szakított a barátnőjével. Matt túl büszke volt, vagy túlságosan zavarban volt ahhoz, hogy bármiféle jótékonyságot elfogadjon. Még azt is próbálta leplezni, hogy a helyi bevásárlóközpontban volt kénytelen Mikulásként elhelyezkedni, de Tyson rájött.
Matt könyörgött neki, hogy egyik barátjuk se tudja meg, és egyikük se legyen a bevásárlóközpontban, amíg ő dolgozik. Az élete kétségbeesett vált, és csak abban reménykedett, hogy átvészeli a szezont anélkül, hogy ismerősei tudnának a helyzetéről. Ennek az ünnepi időszaknak annyi volt, és csak minél gyorsabban túl akart rajta esni. A következő év már biztosan jobb lesz.
Sok más emberhez hasonlóan Karen is a bevásárlóközpontban volt két nappal karácsony előtt, és őrülten küzdött hogy az utolsó pillanatban ajándékokat tudjon venni. Igazából a vásárlás nagy részét befejezte. Ez csak egy ürügy volt, hogy eljöjjön a bevásárlóközpontba és meglátogassa Mattet.
Karen egy kicsit kacér volt a baráti körükben. A legtöbben – köztük a férje is – elkönyvelték, hogy ez a személyisége része. Matt imádta minden ilyen pillanatát, és Karen jól tudta, milyen hatással volt a viselkedése a férje barátjára. Több mint három éve kezdődött, amikor Karen és Tyson először randevúztak. Matt nem titkolta, hogy szerinte Tyson roppant szerencsés ember.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.2 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
s
sipospista
2023. október 8. 07:23
#7
Jol indul.tetszik
1
l
laja.jl
2023. szeptember 10. 23:40
#6
Eddig alig üti a 16 karikás színtet,
1
kivancsifancsi
2023. szeptember 10. 12:53
#5
Egyetértek az előttem szólókkal. Ennél többet vártam.
1
veteran
2023. szeptember 9. 20:13
#4
Sokkal jobbat reméltem.
1
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 9. 11:22
#3
Várom a folytatást, mert eddig csak a dugás igérete...
1
Andreas6
2023. szeptember 9. 08:23
#2
Ez még bevezetőnek is kevés.
2
T
Törté-Net
2023. szeptember 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1