Semmi, csak egy buli 3. rész

Szavazás átlaga: 7.38 pont (74 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 30.
Hossz: 17 767 karakter
Elolvasva: 3 097 alkalommal
Köszönöm a segítséget a helyesírás javításában.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Kicsit óvatosan mentem be az idegenek szobájába, bármennyire is természetes, egyszerű, tisztességes embereknek tűntek. A szoba ugyanaz volt, mint a miénk, csak a szétszórt dolgaik voltak mások. Ricardo már pattintotta is az üveget. Finom volt, de már az illata is nagyon erős. Csak vizes poharakkal tudtak szolgálni. Több mint féldecinyit töltött. Mind a hárman egy húzásra megitták, – de én tudtam, hogy a rövidet nem bírom, attól megszédülök, hányok, – így a felét sem ittam meg, de az is megrázott, beleremegtem. A fiúk gyorsan túl voltak a másodikon is. Kyra látta, hogy nem iszom, így ő sem kért többet. A fiúk a motorokról és az autókról beszélgettek, Kyra próbált közös hangot találni.
– Mi Rikkell a régi Daciájával jöttünk. Imád bütykölni, és soha nem robbant még le. Mindig abból indul ki, hogy ha bármi zavarja, elromolhat, inkább kicseréli. Mivel jöttél?
– Motorral.
– Mi van? Tiéd a garázsban, az a nagy moci? De izgalmas! Imádom, bár mi csak apu régi motorjával mentünk, egy 250-es MZ-vel. És nem félsz ilyen hosszú úton?
– Részben. Az a nagy moci a tes... A pasimé. – Időben kijavítottam, senki nem vette észre, hogy majdnem bebuktam. Kyra tapsikolva ugrott fel.
– Te Rik! A sportmoci, amit néztél ott lent, az övé! – Mutatott rám.
– Vigyél el egy kört kérlek! – Ugrott fel.
– Nincs ruhád, felszerelésed – vágtam vissza.
– Csak itt az udvaron! Legyél kedves!
– Meglátjuk! – Mondtam, de láttam, hogy a fiúk már szinte mindenen nevetnek. Még nem
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
k
, de spiccesek. Odaléptem és elvettem a
p
alf
alf
t
.
– Jobb, ha most elteszem, míg túl sok nem lesz. – Kaptam el az üveg nyakát, és indultam a szobánkba.
– Megyek veled! – Ugrott utánam Kyra.
– Olyan menő lány vagy. Irigyellek téged. Én is szeretnék vezetni, de még autóvezető jogosítványom sincs. Talán most összeszedem magam anyagilag, hogy le tudjam tenni.

Csak úgy dőlt belőle a mondókája. Nem volt kedvem visszamenni. Nagyon nem érdekeltek a csaj hülyeségei, már az a kis
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
is hatott rám, de nem tudtam, hogy küldjem el, hogy ne sértsem meg az önbecsülését, hogy ne éreztessem vele, butuska. Csak dallamos hangját hallottam, de az értelmezését kizártam az elmémből. Csak jöttek a szavak.
G
alf
ye
alf
rm
alf
ek
. Srácok. Szex. Lányok. Motor. Nyomon követni. A kívánt vágy. Szeretnék. A szavak keveréke jutott el a tudatomig. Felállt és elém guggolt. Ekkor
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítettem
magam arra, hogy figyeljek rá.
– Akkor?

Nem tudtam rájönni mit akar, az előzőekben nem figyeltem. Kérdőn néztem a szemébe, de csak egy furcsa csillogás volt azokban a gyönyörű kék szemekben, és ez nem segített. Az arcom simításával megragadta a tarkómat, és az ajkát az enyémhez nyomta. Az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
annyira eltompított és lelassított, hogy nem tudtam hirtelen elrántani a fejem. Gyengéden és játékosan csókolt. Érzékibb volt, mint bármelyik fiú, – még a középiskolásban, a volt osztálytársammal, a leszbikus játéknál is. Egyszer volt, megismételhetetlen.

Hagytam magam sodródni az árral. Semmi sem aljasabb annál, mint a bátyámmal dugni, leszopni és nyelni gecijét. Ez az azonos nemű kapcsolat, – bár a mai politika rákfenéje, – még mindig elfogadottabb, mint a
v
alf
ér
alf
fe
alf
rt
alf
őzés
. Ha jó, miért ne? Hiszen csak egy buli. Magával ragadt, sodródtam. A délutáni kielégületlenség, a bennem maradt vágy tompította józanságom maradványait is. Kyra rámenős volt. Felhúzta a pólómat. A fejem a ruhámból még ki sem bukkant, de a szája már a mellemnél volt. Még fel sem ocsúdtam, és már az egész mellemmel játszott. Nem volt nagy, de még így is eltartott egy ideig, amíg minden részét megpuszilta. Majd ledobta magáról is az ingét. Igazából csak a pillanat töredékéig láttam, de elég volt, hogy rájöjjek, hogy testéhez képest nagyok, és inkább körtére hasonlítanak, mint almára, de talán mégis kerek formájúak. Továbbra is szopta és nyalogatta a melleimet. Éreztem, nem én vagyok az első nő számára. A nadrágom már nem volt begombolva, húzta le rólam, de jobban érdekelt, amit láttam.

Az a vágy, hogy nagyobb mellem legyen! Spórolok plasztikai műtétre, szilikont tetetni bele!

Először az egyik tenyeremet tettem a mellére, – az enyémet szinte fedi is teljesen, de nála a töredékét sem fedte, – két tenyerem is alig-alig takarta be teljesen. Drasztikusan eltávolodtam a fejétől. A melleit akartam látni. Azt a mindenit! Kerek, csak azért néztem körte formájúnak, mert a bimbók nem középen voltak, mint az enyémen, hanem geometriailag sokkal lejjebb, de még így is előre néztek. Ott is sötét volt a bőre, az udvar majdnem fekete, de a mellbimbó benne pici, – nem úgy, mint az enyém, ami már az elején kidomborodott a mellemből, szinte újabb kis mellet képezve. A kemény tapintású, és csodálatosan sima bőrű és feszes melleket
v
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
tam
. Az a gondolat jutott eszembe, hogy nem csak a kis mell áll keményen. Hát, ez is kemény. Utána gondoltam arra, hogy abból következtettem, hogy a nagy csak puha lehet, hogy anyu mostanában sokat ölelt melltartó nélkül, és a melle puha és szétterült volt. Egy belső hang vezérelt, hogy szívjam a bimbót. Lassan, félve közeledtem. Érdekes volt. Akárcsak a férfiaknál, a nyelvemmel éreztem néhány szőrszálat, de nem sokat és nem erőseket. Ez nem a gombostűfej méret, mint a pasiké. Méretes, domború, kemény. Pár szívás után kissé furcsa ízű váladék csöpögött a számba. Tetszett, néha nálam is meg szokott jelenni, – mint a hígított tej – a bimbó hegyén, amikor magamat izgattam. Tetszett. Nincs undor, nincs kényelmetlenség. Inkább az ismeretlen felfedezésének izgalmát éreztem. Kyra sem tétlenkedett, megszabadított a fehérneműmtől, megsimogatta a borotvált bőrömet, majd a nyílást ellenőrizte, hogy nedves-e már? Nos, az volt már rég. Két ujja már bennem is volt. Ismerős, csak most fordítva, mint amikor magamnak csinálom. Megcsókoltam a mellét, és hatékony segítségével megszabadítottam az összes ruhájától. A lába közé nyúltam. Hát ez a bunda túltett az őserdő aljnövényzetén. Még a legszőrösebb srácon sem láttam még ilyen vastag, hosszú szőrzetet. Úgy futottam át rajta, mint Titi haján, ujjaimmal – mint egy fésűvel – beletúrva. Ezt is meg kell nézni!

Koromnál feketébb, fényes, sőt, láthatóan is dús fanszőrzet, ami göndörödik és kunkorodik. Azta! Fogtam egyet és meghúztam. Mint egy hajszál. Még soha nem látott ollót, vagy borotvát. Kyra elmosolyodott, majd addig közeledtünk, amíg ajkaink összeértek. Még ez is más volt vele. Rájöttem, hogy ezt az érzést vastag ajkai puhasága okozta, és az, hogy nem akarta mindenáron rám erőltetni a nyelvét. Feltörtek belőlem a lányos dolog emlékei a kamaszkoromból. Már akkor is heves bizsergés fogott el. A fejünk eltávolodott, és ő megelőzött. Dugta a fejét a combom közé. Nem elmélkedett. Óvatosan belém nyomta a nyelvét. Olyan jó volt, hogy sziszegem. Ujja már a nyíláson felfelé futva kereste a csiklómat. Amint megtalálta, megrándultak az izmaim. Nem éreztem a pasik vadságát, – még talán hiányzott is, vagy nem? A gyengédség nagyon megnövelte a kéjérzésemet. Szégyelltem, hogy milyen gyorsan elélveztem. Adott egy kis időt, hogy magamhoz térjek, de már csókolni is kezdett. Az arcbőre csúszós és váladékos volt. Mindent felülírt a kíváncsiságom. Az arcomat a bundájába temettem. Éreztem a szőrzet kellemes illatát, éreztem már valami hasonlót. Két kézzel utat nyitottam a nyelvemnek. Kinyújtottam, de átértékeltem az eddigieket. Nem kell betörni az ajtón. Kicsit határozottabb voltam, mint ő. Kyrát utánozva, – ahogy ő tette velem, – megkerestem a peckét. Ez volt a hatékony és eredményes technika számára is. Motyogva, sóhajtozva élvezte, és jókora orgazmust produkált. Mozdulatlanságunkat megtörve, hirtelen felugrott. Megfogta a törölközőmet, bebugyolálta magát és kirohant. Néhány perc múlva visszajött.
– A fiúk is akcióztak, és azt mondták folytassuk négyesben.
– Mi történt? – Ekkor hirtelen felvillant a fény. – Nem, nem akarom tudni, hallani.

A két srác perceken belül betoppant. Meztelenül, elbutítva az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tól
. Mindkettőjük szeme elkerekedett, ahogy megláttak minket az ágyon. A bátyám Kyra nagy melleit bámulta, Ricardo pedig a manöken alakomat. A két srác szó nélkül közeledett felénk, mindkettő mosolygós arccal. Ricardo pénisze nem sokkal, de mégis kisebb volt, mint Titié, és egy hajszállal vékonyabb. Természetesen neki is szőr borította a farka tövét. Izzadt, mégis hideg kezekkel markolta meg a melleimet. Ekkor jöttem rá megint, milyen kicsi is az enyém, lapátnyi tenyere beterítette. Nyomta, rángatta, próbálta megszorítani, de mivel ez nem volt kielégítő számára, a darázsderekam fogta át. A kezében volt erő, mert egy pillanatra elbizonytalanodtam, hogy felülről vagy alulról nyomja-e ki belőlem a vacsora maradékát a beleimből. Felemelt, hogy elférjen alattam, és beállította a lőcsét hüvelyem bejáratához. Az övé vékonyabb volt, mint a tesómé, jobban is tudtam ezért rácsusszani. Titi sem tétlenkedett, komolyan dolgozott Kyra mellein. Kézzel, szájjal és alulról is pumpálta őket, bízva abban, hogy a mellek tovább dagadnak, mint egy lufi. Láttam Kyra arcán a megdöbbenést, ahogy Titi alapos munkát végez a pinájában. A lány teste a lepedővel együtt csúszkált. Elkezdtem liftezni, élvezni, de sajnos Ricardo sebtében kihúzta belőlem, és menyasszonya mellett, bátyám csuklójára és alkarjára spriccelt. A srác gyorsan lő, az biztos.

Kyra lenyalta a barátja cuccát a bátyám kézfejéről. Titi a mellekről. Ricardo meg Titi alkarját nyalta. Nem durva, – mert én is fehérmájú vagyok, – de amikor a két srác arca közeledett egymáshoz, elfordultam, hogy ne öklendezzek. Nem akartam látni, pedig korábban pont ezt én is egy nővel csináltam.

Már elgondolkodtam azon, hogy miért történik ez velem, és az emberek nagy többségével? Két nő láttán nyál csordul, de két férfitől undorodik. Szerencsére gyorsan leállítottam agytekervényeim, hiszen folyt tovább az esemény. Ricardo ugyanis a barátnője túloldalán feküdt hason, Kyra meg a térdemre tette a kezét.
– Gyere, ülj az arcomra!

Még mindig tartott a kéj bennem, a faszon mozgás, a csiklóm szőrös alsótesthez dörzsölése és az emlékek által felfokozott vágy. Mindent elvetett, minden rossz gondolatot és érzést kitörölt az elmémből. Lassan áttettem térdemet Kyra feje felett, megtartva az egyensúlyomat Titi vállaiba kapaszkodva. A fiúk már nem egyszer kényeztettek így, tudtam mit, és hogyan kell csinálni, hogy az alul lévőnek is kényelmes legyen. Kyra gyengéden megérintette a nyílásomat a nyelvével és nyalta egész hosszában, mélységében. Közben Titi Kyra melleit puszilgatta és dajkálta, nem az én melleimmel foglakozott. Volt bennem egy kis női féltékenység, amiért azok a dinnyék annyira vonzották a bátyámat. Szerencsére kezdett felszínre törni a valóság, – a két ok: a méret és a vérrokonság hiánya vonzóbb volt, mint az én pici cicijeim. De aztán Kyra-nyelv ért hozzá a csiklómhoz, ugyanakkor Ricardo teljesen beszívta a mellemet. Ebben a helyzetben a bátyám csak csókolhatott. Szájürege áporodott volt,
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
os
, sőt fájdalmas is, ahogy egymáshoz csapódtak fogaink a rohadt nagy tempóban, ahogy dugta a csajt. Elhúzódtam az ajkaitól. Kyra művészien nyalogatott. Feje és egész testének ringató mozgása együtt játszott. Ricardo a melleim habzsolta, ez is növelte az elégedettségemet. Már nyögtem is. Titi az arcomra nézett, mielőtt lecsukódott a szemhéjam, láttam, hogy csöpög róla az izzadság. A bimbózó orgazmusomat már nem tudtam visszatartani. Úgy éreztem, ez a többes kényeztetés határozottan erősebb, finomabb és tartósabb vágyat eredményezett. A testem remegett. Légszomjam volt, nem tudtam, nem akartam levegőt venni. Valami bizsergetett belül, a torkomhoz kaptam, és úgy éreztem, hogy valaki
f
alf
oj
alf
to
alf
ga
alf
t
, de nem volt kedvem tovább keresgélni. A szívem, majd a halántékom és pinám is lüktetett, de a vágy, az élvezet fogva tartott. Elugrottam. Szó szerint a földre estem, magzatpózba gömbölyödve lihegtem. A szobát betöltő zaj egyre erősebb lett. Bátyám a már ismert, bátorító nyögéseit hallatta, amelyek növelik az erejét dugás közben, mintha súlyt akarna emelni. A női sikolyok, amelyek olyanok voltak, mint egy orgona magas hangjai. Belülről jöttek.
– Eeelllléégggg fej... Fejezd be... Óóóó... Nagyon jó... Nem bírom, noeeee, mélyebb... S zív... Rikk szoooppassss! – Ismételte tompán.

Nem volt erőm nézni, elég volt hallani, amit a csipetcsapat végzett az ágyon. Végső erejükben a bátyám is nyögött, Kyra erőtlenül sóhajtozott, Ricardo farka csattogott, ahogy kézzel kényeztették. Végre csend lett. Fájdalmas csend. A fülem csengett, lüktetett, olyan volt, mintha bedugták volna, védve a huzattól. A szívem hevesen vert, a pulzusom nem lassult. A bátyám hátulról nagy kifliben átkarolt. Megijedtem a fülembe súgott szótól.
– Szeretlek.

Csak reméltem, hogy ez csak testvéri szeretet. Kyra apró lábai imbolyogtak körülöttem. Elment
p
alf
is
alf
il
alf
ni
, de ami kijött, az csak egy kényszerérzés volt, egy szerintem szokatlan dugás után, miatt. Visszajött és leült a földre elém. Az amúgy is szétszórt gondolataim teljes káoszba fordultak. Bratyóm felemelte a térdem, de csak annyira, hogy a farkát behelyezze. Szétfeszítette a hüvelyemet, ahogy behatolt. Kyra lassan kiegyenesítette a felső lábamat, hogy a feje az ölembe tehesse. Valami hihetetlen finomsággal nyalta az alsó ajkaimat, kitekeredett testhelyzetben, majd a csiklómat kényeztette. Ricardo túl hangosra sikeredetten tette le az üveg
p
alf
ál
alf
in
alf
alf
t
, amiből előzőleg jól belekortyolt. Hosszas sóhajokkal csillapította égő érzését, de ezzel betöltötte a szobát az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
gőzével. Nem sokon múlt, hogy nem esett ránk, csak a földre huppant és egyből nekem is esett. Nem lehet olyan rossz a cickóm, mivel Ricardo a rabszolgája lett, – vagy nem volt senki más szabad?

Szokás szerint beszívta. A körülöttem zajló mozgás koordináltalan lett. A bátyám elég erősen megdöfött hátulról a farkával ahhoz, hogy a testem megremegjen és megmozduljon. Az arc, az orr és a nyelv elölről megszállottan ostromolta a pinámat, a földtől távolabbi mellemet pedig
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
által uralt száj próbálta felfalni. Nem volt többé érzékelés, csak sodródtam az akció sodrásában. Úgy éreztem, az egész testem elzsibbadt. Csak millió apró tűszúrást éreztem.
– Hagyjatok békén! – Törtem ki utolsó erőmmel.

Kiszakítottam magam a testek fogságából, a hátamat az ágynak támasztottam, a térdemet a karommal szorosan a felsőtestemhez húztam, a sarkam a nunámat takarta. A szemeim bambán néztek át a szobán, előttem egy szürke folt volt, középen egy világos golyóval. Az időérzékem is elhagyott. Hirtelen Kyra csicsergő hangja fúródott a dobhártyámba.
– Mi vagy te? Egy gép? Egy kibaszott robot?

A szemem fókuszálni kezdett. Az eleinte halvány körvonalak kezdtek kiélesedni. Bátyám a hátán feküdt, Kyra pedig karóba húzta magát. Sikoltozás hallatszott, de nem a fájdalomtól, hanem a kéjtől. Teste a rudin táncolt, a melle nem ugrált, csak remegett. Ricardo hozzám lépett, de kinyújtott karommal és gyilkos pillantással jeleztem neki, hogy meg ne próbáljon közeledni. Értelmes fiú, megértett. Így négykézláb kúszott a kefélők mögé, és lökte Kyrát vállánál fogva Titire, aki élvezte a feszes kebleket.
– Te barom...!

Kyra arcán valami nagy fájdalom látszott, felnéztem és láttam, ahogy Ricardo elkezdte bitorolni a fenekét, de rájött, hogy fájdalmat okoz. Sűrűn köpött a segglyukba, bekente az ujjaival belül, vagy nem tudom. Testük lassan összeért. Bent van, mindkét lyuk használatban!

Kyra rám nézett, az arca lassan torzulni kezdett. Nem a
k
alf
ín
alf
alf
l
, hanem a kéjtől. A szeme elkerekedett, kezdett átalakulni tündérdémonná. Nagyon mély sóhajait elfojtotta a fiúk erőlködő nyögése. Egy kurva nagy baszást néztem élőben, és örültem, hogy nem én vagyok a női alany, a szendvics közepe. Bántott a tempó, a vadság. Kyra, transzállapotban, előre, felfelé nézett, mint egy
k
alf
áb
alf
ít
alf
ós
alf
zeres
, üveges tekintettel. Mindhármójukat ellepte az izzadság. Egyre intenzívebben mozogtak, egyre kapkodósabbak lettek. Ricardo kihúzta ernyedt farkát. Nem láttam, de éreztem a barna mackó szagát. Kyra a bátyámon feküdt, már mindketten mozdulatlanul.

A nap vakított. Büdös, állott izzadság, geci – és seggszag terjengett a szobában. Testrészek kibogozhatatlan gubancban. Kyra melle a kezemben. Ricardo az egyik lábamon fekszik, a másik lábam a bátyám hátán. Nincs jobb kezem! Lassan rájöttem, hogy párnának használom a fejem alatt. Ki kellett mennem, mindkettő helyről ürítenem kellett. Az éjszaka folyamán valaki már tett hasonlót. Undorító, barna folttal hagyta ott a WC belsejét. Papírt dobtam bele és úgy könnyebbültem meg. Zuhanyozás közben Kyra tántorogva odaállt mellém a bugyborékoló vízsugár alá. Éreztem a meleget a lábamon. Én is
p
alf
is
alf
il
alf
ek
a zuhany alatt, de nem a másikra eresztem. Lemostam. Felfrissülve távoztam. A szemeim körül mély, fekete árkok. Kyrának is. Megnyugodtam.

Titivel kettesben maradtunk.

– Jó nő vagy te kis fruska. – csókolt meg.

Négyen reggeliztünk, mint egy vert sereg, amikor
m
alf
eg
alf
cs
alf
ör
alf
rent
Titi telefonja. Anyja hívta. Édesanyja, vagyis Titi mamája agyi infarktust kapott. Nem volt kérdés. Táskába gyűrve ruháink rohantunk haza vad tempóban. Tankolás és Go. Majdnem leestünk megérkezéskor a motorról. Nagyi, mivel sokat foglalkozott velem is, pedig csak mostohatestvérek vagyunk, jól volt, időben elkapták az eseményt. Az örömutazást hazafele egy vad vágtával helyettesítettük, de ez is jó volt. Titivel havonta kétszer-háromszor volt szex. Egy év harmónia után áthelyezték Írországba. Az ír feleségnek nem kellett fél éve. Hívott ki, de az már megcsalás lett volna, azt már nem tartottam etikusnak. Felrobbantottam az életem. Férfiakat, nőket felváltva, párhuzamosan, használtam élvezetem csillapítására. Míg egyszer csak egy stróman személyi asszisztense lettem. Az volt a dolgom, hogy az ágyasa legyek az üzleti utakon, és futár a pénzosztásnál. Offshore cégekkel mosott pénzt préseltem a svájci és Maldív bankok széfjébe. A megszámlálatlan pénzből néha nekem is jutott egy nem kicsi, nem véletlenül a táska rejtett rekeszében maradt. Manapság csinos, gazdag és válogatós nőként élem a mindennapjaimat.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (74 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 29. 09:29
#10
Jó befejezés.
1
t
tibee72
2023. október 2. 15:08
#9
Jó lett, mindenféle szexjelenettel.
1
s
sipospista
2023. szeptember 30. 17:29
#8
Izgalmas minden resze
1
kivancsifancsi
2023. szeptember 30. 15:07
#7
Jó kis történet, dicséretes a földrajzi ismeret. Gratulálok.
2
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 30. 11:02
#6
Nagyon remek, izgalmas és izgató, jó történet. Nagyon tetszett!
1
veteran
2023. szeptember 30. 09:31
#5
Remek, vad de nem erőszakos.
1
Andreas6
2023. szeptember 30. 07:03
#4
Tetszett, bár az utolsó bekezdés elhagyható lett volna.
3
didide
2023. szeptember 30. 05:32
#3
Hu de vad volt
1
T
Tátrai Attila
2023. szeptember 30. 04:20
#2
Nagyon jól volt  mikor lesz a folytatása 
1
T
Törté-Net
2023. szeptember 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1