Hírek

JÚN.
8.
2020

Heni történetei 1. rész

Hát igen. A koronavírus betette a kaput. Nullára redukálódott a találkozások száma a hölgyismerőseimmel. Anyuval is csak telefonon beszéltem, semmi új élményem nem volt amit megírhattam volna és ekkor a véletlen összehozott valakivel. A Baromi jó fogás című sorozatom 9. részének kommentszekciójában válaszoltam Bizse42 hozzászólására és megadtam a mail címemet, hogy írjon. Nem írt, viszont egy másik hölgy jelentkezett és megadta a számát. Felhívtam és elmesélte, hogy évek óta hűséges olvasóm és örül, hogy fel tudta venni velem a kapcsolatot, mert szeretné ha megírnám a vele történteket. Mondtam, hogy megírhatná ő is, de azt mondta nincs írói vénája. Megkérdeztem nem zavarja - e, hogy nekem sincs? Annyit mondott: "Ha - ha!" majd hozzátette, nem fog fényezni engem, a lényeg, hogy sokkal jobb a stílusom, mint neki lenne. Szóval ha van kedvem a rendelkezésemre bocsátja a történeteit.


Szomszédom felesége 2. rész

Gyorsan lezavartam a szerződést, öltöny le, megfürödtem és felvettem egy vékony melegítőt. Elővettem a hűtőből 2 üveg vörösbort és elindultam a szomszédba. Kopogtam, szinte azonnal kinyílt az ajtó és ott állt Ő egy könnyű kis nyári ruhában, illatosan, enyhe sminkkel az arcán, mosolyogva. Beléptem, az ajtót belöktem és megcsókoltam, hosszan, szenvedélyesen. Megéreztem a frissen főzött étel aromáját, kellemes zöldséges, fokhagymás illat lengte be a lakást.
- Csináltam egy kis fokhagymás sült csirke mellet párolt zöldségekkel, remélem szereted- mondta. -Igen, akkor nézzük talán meg mit készítettél. Leültünk a gyönyörűen megterített asztalhoz, a tálaló fedelét levéve gőz szállt fel, ami jelezte, hogy pár perccel ez előtt lett kész. Örültem, mert ez megerősítette azt az érzést, hogy az elmúlt nap történéseit nem bánta meg.


JÚN.
5.
2020

Nénémnél

Történetem még gyerek koromban jobban mondva tini koromban játszódik, amikor is a nyarakat a Nagynénémnél töltöttem egy vadregényes hegyekkel körülvett pici kis faluban. Néném apám testvére volt nálam két fejjel alacsonyabb molett nő volt. Minden nyári szünetet ott töltöttem náluk. A gyerekei már nem laktak vele és a férje sem élt már ezért jó volt mindig meglátogatni nagyon örült, hogy legalább pár hetet nem lesz egyedül esténként. Meg hát a kert is elég nagy volt azt is művelni kellett. Én abban az időben éltem a bulizós éveimet és nagyon hamar barátokra is találtam ott a hegyek között. Mikor nem volt mit segítenem mindig velük lógtam hol túráztunk hol horgásztunk, vagy csak spontán zenét hallgattunk. Már elég régóta játszadoztam a farkincámmal és ez a szokásom a nénémnél sem maradhatott el. Esténként mikor mentem fürdeni jó sok vizet engedtem a kádba és elmerülve benne szoktam maszturbálni.


Egy bárban kezdődött 2. rész

Az első menet után kicsit elfáradtunk.
Utána kicsit elszundítottunk. Mivel elég meleg volt talán valamivel több mint egy órát pihenhettünk , én ébredtem először. Odakint már erősen hajnalodott , meleg volt, takaró nélkül feküdtünk az ágyon. Néztem ahogy alszik, fehér mellei világítottak a félhomályban, lábai kicsit szétnyíltak. Nem bírtam magammal óvatosan simogatni kezdtem a combját ahogy közeledtem az öléhez ösztönösen nyitotta szét álmában. Mellbimbói lassan hegyesedni kezdtek. Egyszer csak megfogta a kezem és forró pinájához húzta. Próbáltam tovább izgatni, puszilgattam a nyakát vállát mikor a melléhez értem el tolta a fejem és azt kérte hozzak neki inni valamit.
Töltöttem két narancslevet amit lassan kortyolgatni kezdtünk. Közben kimentünk a teraszra cigizni én csak egy nadrágot vettem fel Ő egy kicsit hosszabb pólót amiből félig kilátszott a segge. Az erkélykorlátnak támaszkodtunk , beszélgettünk.


JÚN.
4.
2020

A lúzerek bosszúja

Az egész történet ott kezdődött, hogy a gimnáziumot kolisként töltöttem, mert messze nem tudtuk volna megoldani az otthonról való bejárást. Én, Dávid és Bence voltunk egy szobába.
Nagyon hamar össze is barátkoztunk. A történet szempontjából még fontos lesz a folyosó másik lévő szoba lakói, Peti, Sanyi és Barni. Velük elég jóba voltunk. Egy osztályba is jártunk mind a hatan, viszont ott nem annyira mutattuk ki, hogy mennyire jóba vagyunk, mivel Barni és Dávid már a kezdetektől fogva a menő srácok közé tartoztak, mi négyen pedig nem. Ez nem is lett volna gond, mivel ők elérték, hogy a többi menő srác ne piszkáljon minket. Ez viszont a csajoknál nem így volt. Mivel Barni és Dávid voltak az osztályban a falka vezérek, így ők egyértelműen csajra vágytak, akivel lehet szexelni. Ez meg is lett. A kettő legismertebb csajt az osztályból fel is szedték. És ezek a csajok rendre piszkáltak is minket. Ők Dóri és Anna voltak.


Egy filmforgatás előélete 17. rész

Bettina felhívta Edinát és találkoztak a törzshelyükön. Bánatukra mind a két intim box foglalt volt ezért csak suttogva tudtak beszélni.
- Na mesélj mi az a fontos, hogy képes voltál végre találkozni velem.
- Ne haragudj, de annyi minden történt, és ha elmesélem meg fogsz érteni.
- Na, mondd már mi volt Dianával!
Bettina elmondta az Dianával történt szeretkezését, amit Edina hol hitetlenkedve, hol irigykedve hallgatott.
- És jó volt vele? Tényleg annyira élvezted? És kinyaltad neki…ott is? – kérdezte izgatottan és belepirult a kérdésbe.
- Igen - mondta Bettina zavarta és az emlékezéstől bizseregni kezdett.
- Hát nem vagy semmi –mondta barátnője elismerően – lassan túlteszel rajtam.
- De van valami más is. Te olyan okos és tapasztalt csaj vagy, hogyan kellene elcsábítanom egy nőt, akinek még soha nem volt leszbikus kapcsolata.


JÚN.
3.
2020

Jazz

A bandában szaxofonozott. Fura banda volt, nem a szokásos, divatos hangszereken játszottak, és nem is olyan zenét, amit ma elad a média az agyatlan fiatalságnak. De az a bár önmagában fura hely volt, pár hete nyílt, és máris voltak törzsvendégei, fiatal huszonévesektől, idősebbekig sokan megfordultak arra. És ott volt az a jazz banda, amelyik olyan sokszor lépett fel.
A férfi tehát szaxofonos volt. Nem a zenéből éltek meg, csak hobbiból nyomták olykor éjszaka a show-t, mert szükségük volt időnként kiereszteni a gőzt. Sok új, ígéretes baráttal ismerkedett meg abban a bárban, de a lányt már régebb óta ismerte. Még fiatalka volt, csak tizennyolc, utolsó nyarát tölti a városban, még mielőtt egyetemre menne. És a férfi mégis a magáénak akarta, nem érdekelte, hogy szeptembertől bizony már messze lesznek egymástól.


A külföldi munka

Történetem ott kezdeném, hogy mint nagyon sok ember én is kimentem külföldre szerencsét próbálni, és egy osztrák festői környezetben lévő pizzériában találtam állást magamnak. A munkahelyem és a szállásom között hosszú volt az út ezért meg azért is mert szeretek bica-jozni azzal közlekedtem. Mivel a szállásom csak egy kisebb szoba volt és magamnak kellett mindent megcsinálni egy kis idő után egyre furább ötleteim támadtak. Első ilyen jellegű volt, hogy a teljes testem leborotváltam aztán elkezdtem szoláriumba járni rengeteg pornó filmet néztem egyre jobban izgattak a lányos dolgok. Lassan azon kaptam magam, hogy a boltban jobban érdekeltek a lányos ruhák, mint a fiúsak. Minden nap, ha csak időm volt rá szoliba mentem és már beszereztem egy szexi piros kis tangát, amiben is befeküdtem a gép-be és örömmel konstatáltam, hogy egyre jobban látszik a vékony tanga körvonalai.