Jan anyósa 1. rész

Szavazás átlaga: 8.04 pont (94 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 9.
Hossz: 42 431 karakter
Elolvasva: 2 608 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: JANS SCHWIEGERMUTTER
Szerző: MixedPickles                    (Literotica; 2021)
– Gyere, menjünk az erdőszéli ösvényen – kérte a férjét. Jan megállt, és komoran nézett a fák fölött az apósa villájához tartozó, egymásba ágyazott nyeregtetőkre. megragadta a karját, és felsóhajtott:
– Hogy neked mindig ilyen érzékenyen kell reagálni. A szüleim nincsenek otthon, és senki más nem lát meg minket, amikor elmegyünk a házuk mellett.
Jan morgott:
– Igazából én szeretem a szüleidet, de az anyukád rendszeresen megjelenik, mindig olyankor, amikor az otthoni munkámra szeretnék koncentrálni. A mai napig nem jöttem rá, hogy vajon azért csinálja-e ezt, hogy irányítson minket, különösen engem.
– Ó – a felesége legyintett, megfogta a kezét, és maga mellé húzta – A mama azt mondja túltette magát a házasságunkon. Te vagy az álmai veje.
– Tudom – erősítette meg Jan – Látom, hogy próbálkozik. Hogy is mondjam, talán az arisztokratikus viselkedését értelmezem félre. Mindig lelkiismeret furdalásom támad, amikor megjelennek, és úgy érzem, hogy fel kell nőnöm hozzájuk.
elmosolyodott:
– Tulajdonképpen ha a nők beszélnek, akkor jobb hallgatni.
Jan nem reagált a viccére:
– Bár nincs benne semmi lekezelő, éppen ellenkezőleg, mindig megkérdezi, hogy vagyok.
– Látod? – bólintott – Biztosan meg fogod szokni a stílusát. Már mondtad nekem, hogy én is úgy viselkedek, mint anya, de úgy tűnik, velem szemben nem bánod.
– Ez eleinte eléggé irritált – ismerte be Jan. – Emlékszem, az első randevúnkon a méltóságteljes modorod tiszteletet követelt.
Elvigyorodott:
– Időközben ezt megtanultam értékelni, és tudom, hogy teljesen másképp is tudsz beszélni, például a hálószobában.
nevetett:
– Javasoljam anyának, hogy legközelebb próbálkozzon a piszkos beszéddel? Talán jó pontokat szerezhet nálad.
– Jaj, gyere – felelte dühösen Jan, és a házra nézett. – Biztos vagyok benne, hogy megtalálom a kulcsot az anyukáddal való bánásmódhoz.
„Talán azért, mert negyven évesen is gyönyörű. ” – gondolta magában.
Piához fordult:
– Annyira egyformák vagytok. Valahányszor megjelenik, úgy érzem, mintha egy másik verzióddal lenne dolgom, és nem tudom, hogyan viselkedjek. Főleg, ha oldalról vagy hátulról látom, egy pillanatra arra gondolok..., mintha te lennél..., ilyenkor jön az impulzus...
megszorította a karját, és felkacagott:
– ... Megcsípni a fenekét, mint az enyémet?
– Hát – köhintett Jan – eddig mindig időben észrevettem a hibát.
felnevetett:
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.04 pont (94 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Gaiai
2024. május 2. 13:56
#10
Ez a mű azért érdemel egy tízest, mert valójában éppen annak a folyamatát írják le, ahogyan az emberek igyekeznek a párjuk elé tárni a titkos szexuális vágyaikat: Nem csak úgy durrbele közlik azt, hanem vinoman, egyre közelebb és közelebb kerülve beszélnek a lényegről, miközben azt vigyelik, hogy a párjuk hogyan reagál És az külön tetszik, hogy éppen ezért a történet szakaszokra van bontva, hogy kihangsúlyozza: Egy ilyen terv nem születik meg egy szuszra, hanem napok, hetek és sok párbeszéd eredménye lehet. Nem életszerű az, hogy egy feleség azt mondja spontán a férjének: Én baszni akarok a barátnőm férjével, hiszen nem tudhatja, hogy a férje hogyan reagálna, azt ki kell puhatolni.
Érzékletes az is, hogy úgy tudom, álltalában a nőktől indulhat el egy ilyen ötlet, mivel ők a csábítók és ők a bátrabbak. Emellett, talán ők jobban vágynak a változatosságra, az új dolgokra is, mint a férfiak. Nem kell ezzel egyetérteni, de én ezt tapasztaltam.
Ami még érdekes, hogy az emberek gyakran fantáziálnak valaki másról, miközben a feleségükkel szerekeznek. Hazudik, aki azt állítja, hogy nem "gondolt még félre" soha. Talán, éppen egy ilyen gondolat ébreszti fel néha a szeretkezés iránti vágyat.
"Huh, de jó volt végig nézni Sarah barétnőjének a testén, mégha ruhában volt is! Szinte láttam magam előtt a meztelen testét! Vajon, mmilyen lenne bele merülni abba legalább gondolatban?... Nagyon izgató. Megyek és úgy megb.szom a nejem, mint még soha, miközben a barátnőjére gondolok!"
Igy is megtörténhet ez, ilyenek vagyunk. Fantázilunk és azt szeretjük át is élni, ha lehetséges. De ehhez kell egy megbízható társ, akivel harmónikus és nyílt a kapcsolat. Az pedig egy nagy marhaság, hogy sokan még mindig azt gondolják, az ember monogám lény... Egyszerűen nem erre vagyonk genetikailag és ösztönök által kódolva, szinte kizárólag az erkölcsök és a társadalmi elvárások kényszerítenek bennünktet a monogámiába. Szinte, mert azért van olyan is, akinek a párja tökéletesen megvelel és elegendő minden téren, ezért nem kíván mást a szexuális életében. Van ilyen is, el kell fogadni. De, azt is el kell fogadni, ha mások máskhogy éreznek és máshogyan gondolkoznak.
Néha, én is fantáziáltam swinger partikról és megnéztem néhány videót... és tetszett, amit azon láttam. Rettenetesen izgató az, hogy egy ilyen parti olyan, mint egy marha nagy svédasztal, ahonnan bárki bármiből annyit meríthet, amennyit csak akar! "Előbb abba a fekete hajú nőbe merítem bele a fegyverem, majd át sétálok a szőkéhez és abba. Azután a harmadikba és így tovább." Ezért lehet lebilincselő erejű drog az ilyen parti és akár a párcserés szex is.
Voltam már ilyen eseményben? Nem... sajnos. A rejtett félelmeim akadályoztak abban meg. "MIt szólna hozzá a párom? Mit szólna hozzá a legjobb barátnője, vagy a férje?"
Ezért kell puhatolózni előtte a párunk véleményét és fantáziálásait, mert féltjük a párkapcsolatunkat is.
Végezetül, a fordítás ugyanúgy tíz pontot érdemel, mert remekül ültette át a száraz angol elemeket a magyar változatosságba és megfelelően ki is használta a nyelvünk lehetőségeit! Gratulálok a fordítónak!
3
Fluxus
2023. november 15. 08:29
#9
Nagyon jó fordítás.
1
t
tibee72
2023. november 9. 15:43
#8
Tetszik. A folytatás még jobb is lehet.
1
kivancsifancsi
2023. október 27. 16:20
#7

Jó írás lecke, hogyan kell felkészülni egy párcserére. Lássuk a megvalósítást. 

1
l
listike
2023. október 9. 11:55
#5
Nagyon várom a folytatást.
1
gyuri0926
2023. október 9. 08:04
#3
Nem igazán értem miért pontozták le ennyire, ez egy jól megírt, izgalmas történet, a párcseréről, az arra való felkészülésről.
4
Andreas6
2023. október 9. 07:57
#2
Nagyon jó írás, remélem, hamar jön a folytatás.
1
T
Törté-Net
2023. október 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1