Első alkalom - A szüzességem érdekes elvesztése

Szavazás átlaga: 6.93 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 4.
Hossz: 8 994 karakter
Elolvasva: 636 alkalommal
A történetem egyetemista koromban kezdőik. Fontos tudnia a Kedves Olvasónak, hogy ez igaz sztori, így lehet, néhol nem olyan fantáziadús, mint várják, néha keményebb, mint amire számítanak – de a lényeg, hogy valós.
 Fiatal óta tudom, hogy egy férfi testbe született nő vagyok, ám mivel abban a korban még nem volt lakossági internet (az iwiw előtt jó 10 évvel járunk! ), nem tudtam erről a dologról sok mindent. Azt igen, hogy titokban szeretek lányként öltözni és viselkedni – de azt már nem, hogy nem vagyok egyedül, sőt, akár nő is lehetnék.
 Vidéken nőttem fel, ott még most is tabu ez a téma, nem hogy akkor.  
 Mikor felkerültem Budapestre egyetemre, azonnal kitárult előttem a világ: egy kis 30 négyzetméteres albérletben éltem, bár titokban, de a négy fal közt meg esténként az utcán nőként. Pár héttel a 19. születésnapom után végre volt merszem egy nagyobb esti sétára, egészen a Vörösmarty tértől a Hősök teréig, végig az Andrássy úton. Nem voltam kihívó, de azért az átlagnál szembetűnőbb: szép smink, hosszú, fekete paróka, igényes műmell, gyönyörű csipkés ruha, és nem tű, de magassarkú cipő. Nagyon sok pasi megbámult és pontosan láttam a szemükben: nőnek láttak. Fel sem tűnt nekik a valóság.
 És ez engem nagyon beindított. Akkoriban még működött az egyik legnagyobb kereskedelmi TV teletexén egy meleg „párkereső” SMS-chat. Nyilván mindenki alkalmit akart, s ekkor életemben először, miközben soha nem voltam még férfival, beírtam én is: „női ruhás, passzív fiatal srác az Oktogonnál... ”-szerűséget.
 Kb. egy tucat SMS-t kaptam, ám láthatóan mindegyik igazi meleg volt, és nem feltétlen akarták, hogy nőként legyek alattuk. Bár ez csalódás volt számomra, addigra már annyira beizgultam, hogy a legérdekesebb üzenetre válaszoltam: egy magát harmincasnak valló pasi azt írta, nemsokára indul a meleg szaunába, elkísérhetném, mert akkor nemcsak vele dughatnék, hanem sok más pasival is.  
 Ott ültem 19 évesen, szüzen, talpig csajként, s úgy döntöttem, igent mondok. Visszavedlek pasinak és elmegyek egy tök idegennel egy tök idegen helyre azért, hogy végre megtapasztaljam, akár, ha úgy adódik, több férfitól is, milyen „nőnek lenni” az ágyban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.93 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. január 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1