Anna kalandjai a világ körül 2. rész - Afrikai kaland

Szavazás átlaga: 7.41 pont (58 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 4.
Hossz: 61 777 karakter
Elolvasva: 755 alkalommal
Otthon mindenki nagyon örült a lány megkerülésének. Ő alig mesélt nekik. Nagyon szótlan volt és magába fordult. Mivel egészségügyi végzettsége volt, elkezdett dolgozni egy és minden energiáját a munkájára fordította. Sokszor jutottak eszébe a jemeni gyerekek, akiket annyira megkedvelt. Tervezte, hogy valamit változtatni fog az életén, de még nem tudta hogyan kezdje.  
Aztán egy nap a híreket nézve meglátta az afrikai , ahol az a rengeteg ember élt összezsúfolódva, éhezve, sokan betegen. Anna érezte, hogy neki oda kell mennie, ott talán tud segíteni, tud valami hasznosat tenni. Megjegyezte a segélyszervezet nevét, akinek az autóját látta a híradós felvételeken és másnap az interneten rákeresve telefonszámokat is talált és nekiállt a kapcsolatfelvételnek. A felajánlkozását szívesen fogadták és találkozót beszéltek meg a szervezőkkel. Mire indulnia kellett az ismerőseitől hatalmas segélyszállítmányt gyűjtött össze, amit a szervezet hálásan fogadott. Néhány hét múlva kiszállt a repülőgépből a forró afrikai földrészen, egy poros repülőtéren.  
Szörnyű dolgokra számított, de ami ott várta az minden várakozását fölülmúlta. Azt hitte sokat tud az emberi szenvedésről, de most rá kellett jönnie, hogy elképzelni sem tudta, ami létezik. A emberek, a reményt vesztett felnőttek, a kiégett . Itt a csecsemők is annyi éltek már át, ami Annának hihetetlen volt. Egészségügyi szakközépiskolát végzett és most nagyon jól tudta hasznosítani a végzettségét. Ápolt, ételt osztott, gyerekekkel foglalkozott, oltásokat adott, sebeket kötözött. Egy percre sem pihent meg az első napokban, mert úgy érezte neki kell mindenkin segítenie. A társai látták, hogy már alig áll a lábán és akkor a vezetőjük behívatta magához.

– Holnap nem csinálhatsz semmit – adta ki a parancsot.
– Nem értem – ámult el a lány.
– Ezt így nem lehet csinálni. Nem kell megijedned, mindenki így kezdi, mindenki, aki itt van, átéli ezt, hogy nem tud leállni az első napokban. Most itt az ideje, hogy lassíts. Ha te kikészülsz, akkor nem tudsz segíteni, ezért be kell osztanod az erődet, és időnként föl is kell töltődnöd, ezzel védekezve a teljes kiégéstől.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 29 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.41 pont (58 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Arya
2024. január 9. 04:27
#6
Miért is? Ha valaki nem tudja mi a különbség az erotika és a pornó között azon gondolod a címkézés segít? 
Ezer szerencse, hogy nem az Oliver KFT dönt abban, hogy melyik írás erotikus és mi való erre az oldalra. Hidd el kérlek, hogy sokan unják már a hektoliterszámra csöpögő izzadtságot és más nedvességet. Kell a romantika is, mert az is erotika! Akinek nem tetszik annak jogában áll, hogy leszólja, de csak saját magáról mond ezzel véleményt. 
Egy nem profi írótól szerintem ez igenis szép teljesítmény és a romantikus címke rajta elegendő ahhoz, hogy kiderüljön belőle, ebben nem lesz gruppen vagy hasonló. 
Aki pedig szeretné ezt egy kizárólag pornó oldallá változtatni annak javaslom gondoljon bele mivé fajulhat majd ez. Kellenek a színek a fekete-fehér és a szürke mellé.
1
Ez egy válasz kaliban 2024. január 4. 17:19-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 4. 17:19
#5
A történet szerintem is nagyon jó, az viszont tény, hogy erotika csak minimálisan van benne. Véleményem szerint jól elfér ez is itt az oldalon, de kellene egy "Ligh Erotika" kategóriát létrehozni, ahová besorolható lenne ez, és az ehhez hasonló írások. Így már a címkéből látni lehetne, hogy ez nem pornó, tudja mire számíthat az olvasó.
2
O
Oliver
2024. január 4. 10:23
#4
Nagyon jó, de nem ide kellene feltenni.
2
Andreas6
2024. január 4. 07:26
#3
Az írás jó, de szerintem nem erre az oldalra való.
1
Álmoska5
2024. január 4. 02:46
#2
Nekem ezzel a kis töténeteddel,  nagyfokú olvsozzságodat - új oldaladdat - mutatod be kedvenc olvasóid részére.
10.P.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2024. január 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1