FEB
06
2015

Most pénteken 4. rész

hetero

- "Azt hiszem jól döntöttem...," - egyre csak füleltem - "...most a szavak sokkal izgatóbbak lesznek..." - éreztem, s lecsuktam a szemem, hogy még jobban rájuk koncentrálhassak.
- Olyan kellemesen forró... - lehelhette szinte a párom fülébe - ...és síkos vagy... - hallatszott egy halk cuppanás - Kurva jó veled szerelmeskedni. - hosszan, jóformán csak lélegzetvételeik neszét hallottam.
- "Cseppet sem kapkodnak..." - vált még nyilvánvalóbbá, hogy jól döntöttem - "..., de miért is tennék...," - néztem meg az ágyon heverő telefonomat - "... még öt óra sincs." - törte meg egy kis mocorgásuk a békés elmélkedésemet.
- Annyira jó..., - kezdte az előbbihez képest kicsit már hangosabban a srác - ...hogy engedtél végül az unszolásomnak. - kiérezhető volt a hangjából a nem kis önelégedettség.

*  *  *

André kalandjai Onániában 4. rész – Natalie

hetero, nyaralás, illusztrált

Kati által történt „beavatása” ellenére André továbbra is sűrűn kiverte a farkát – főleg éjjel, ha apja és barátnője a lakókocsi másik felében jól hallhatóan keféltek. Ilyenkor többnyire felült az ágyán és az áthallatszó zajoktól, a nyögéstől és sikolyoktól felizgatva gyakran egymás után többször is kielégítette magát.

Rejszolás közben egyébként nem annyira a strandon lévő meztelen nőkre, de még csak nem is Katira gondolt, hanem arra a vele körülbelül egyidős gyönyörű fiatal lányra, akit egyik sétája során látott az egyik fehér bungaló teraszán napozni.

*  *  *
FEB
05
2015

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül - A tesóm barátjával

hetero, tini, diák

Kémia órára jött be először.
Rövid barna haj, fitos arc, avantgárd öltözet. Pusmogás futott végig a termen, nem is tudtunk róla, hogy az idős Ibolya néni le lesz váltva. Huszonhat-huszonhét év körüli volt az új okítónk maximum.
Megfogott azonnal Gabi, az új kémiatanárnő. Nagy macskaszemeivel többször felém nézett, először nem is tudtam milyen arcot vágjak, de a harmadik héten már bátran mosolyogtam rá. Tizedikesek voltunk, már tudtam magamról, hogy fiúk, lányok egyaránt felizgatnak. Lelkileg is nagyon tudok kötődni bármelyik nemhez. Komoly kapcsolatom nem volt még fiúval, de a bátyám barátai közül már két sráccal is jártam.
Gabi miatt még csinosabban öltöztem, igyekeztem visszafogottan, de nőiesen megjelenni.

*  *  *

Lángoló szívek Floridában 1. fejezet

leszbi

December 26.
Samatha kisietett a bejárati ajtón és a reptéri kisbusz felé indult. Hajnali 5 óra volt, a karácsony második napján, és a város sötétségbe és hidegbe burkolódzott. Átadta a csomagjait a sofőrnek, hogy az betegye a csomagtartóba, majd megvárta, hogy a férfi kinyissa neki az ajtót. Amikor beült, két idős párral és egy üzletemberrel találta szemben magát, akik közül senkit nem ismert. Azonban mellettük ült az az ember is, akire vágyott. Elmosolyodott magában és leült a rá váró Sally mellé. Ahogy elindultak, kényelmesen elhelyezkedett, megfogta a lány kezét és megkönnyebbülten felsóhajtott.
Nehéz volt ez a két hónap, amíg kerülgették egymást és csak titokban találkozhattak, remélve, hogy senki nem gyanít semmit a kapcsolatukról. Most azonban egy egész hetet tölthettek csak kettesben, anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Minél messzebb kerültek a...

FEB
04
2015

Férfi szemszögből

hetero, szűz, diák

2005.
Eléggé bekattantam; sok mindent el lehet mondani rólam, de azt, hogy a munkámat hanyagul végezném, nem. Még csak pár éve voltam annak a fiú kollégiumnak az egyik felügyelője, de a srácok csípték a fejemet, nem voltam túl szigorú, megértettem velük a hangot, elvégre én is világ életemben kollégista voltam. Volt kollégistákkal még ma is eljárunk fesztiválokra, bulikra, sokszor együtt iszunk, kocsmázgatunk, szórakozgatunk.
De aznap éjjel nem nekem, hanem a srácoknak kellett volna szórakozni. Koli-buli volt, dedós kis esemény, de persze lányok-fiúk ellógtak a buli előtt, hogy jól becsípjenek, aztán spiccesen táncoljanak. Mivel az iskola magas színvonalat nyújt, nem csapunk mi nevelők nagy hepajt az ilyen esetekből, a kicsiknek is kell élni; most fiatalok, elvezzék ki. A lány- és fiúkollégium külön-külön épület, ezeket a bulikat pedig a nagy étkezőben szoktuk...

*  *  *

Növesztés

homo

A standon találkoztam a szomszéd házban lakó Józsi bácsival. Együtt zuhanyoztunk fürdőzés végén. Véletlenül kerültünk egymás melletti zuhanyozó fülkébe. Kiálltam szappanozni a fülke elé, hogy a folyó víz ne mossa le azonnal a szappant. Ö is kiállt szappanozni. Vetettem egy sanda pillantást a kukijára, hogy összehasonlítsam az enyémmel.
Hát, mit mondjak, lankadtan is háromszorosa volt az enyémnek. Úgy látszik hosszúra sikerült a pillantás, mert észrevette és szóvá is tette, hogy azért nézem-e, mert szeretnék egy akkorát.
Persze rögtön rávágtam, hogy igen! Mondta, hogy neki vannak orvosi könyvei és abból kiol-
vashatjuk, azt amitől nekem is lehet ilyen férfias a tököm. Meg is beszéltük, hogy holnap

FEB
03
2015

A lakatlan sziget

hetero, közlekedés, nyaralás, anál, szűz, tini

42 éves lettem én, és megleptem magamat egy Ausztrál úttal. A családot előre küldtem 3 nappal, mert nekem még le kellett zárnom néhány üzleti ügyet, de megígértem nekik, hogy február 25.-ére ott leszek én is Sydneyben. Együtt ünnepelünk a családdal, és az üzlet társamékkal Feriékkel. Feriéknek kapóra jött, hogy én még maradok három napot, mert a lányuk Lujzi is csak akkor tud jönni, így nem kell egyedül jönnie. Lujzi egy magán suliba járt és nagyon komolyan vette a tanulást, igazi stréber volt. Állandóan tanult, és olvasott. Persze sok választása nem volt, hajtotta az anyja, és az isten sem volt valami kegyes hozzá. 14 évesen 165cm magassághoz 92 kiló társult. Nem volt a fiuk kedvence, viszont minden tanulmányi versenyt megnyert. Szép arcú lány volt, csak hát súlyos. Én kedveltem Lujzát, mert lehetett vele beszélgetni, okos volt és volt humora. Sokszor a hajába túrtam,...

*  *  *

Ápolónő

hetero, nyaralás, szűz, közlekedés

Vasárnap éjszaka vonattal indultam a Hajdúságból, Dunántúlra, hosszú unalmas utazásra számítottam. Váróteremben egy hölgy megszólított, érdeklődött a késés okáról mivel ő még csak most érkezett. Szokásommal ellentétben beszélgetni kezdtem vele, hamarosan megtudtam Évának, hívják és pesten ápolónő. Kellemesen telt az idő a vonat érkezéséig, majd egy üres fülkében egymásmellé ülve folytattuk a csevegést. Egy idő után a mosdóba távozott, érkezésekor megjátszottam az alvót, ő vissza, ült mellém. Kisidő után térdére tettem a kezem tovább színlelve az alvást. Gyengéden megfogta, de nem mozdította el, később felcsúsztattam combja tövéig ekkor sem tolta el. Megjátszottam az ébredőt, rám nézett, de kezünket meg sem mozdította. Hosszan néztük egymás szemét majd ajkaink elindultak, és hosszú, forró csókban találkoztak. Mire a nyugatiba értünk kezeink...

FEB
02
2015

Vezérszurkoló 2. rész

családi, leskelődés, férj-feleség, tini, diák, munkatárs, iroda, anya-fia

Jamie nem maradt sokáig Sherinél, mert az csak arról beszélt, mire készül ezzel meg azzal a fiúval. Jamie unta magát, ezért kimentette magát a leckével. Mikor hazaért, bekopogott Jameshez, aki a háziját írta.
- Szia - köszönt be. - Mizujs?
- Semmi - felelte James. - Hogyhogy ilyen hamar hazaértél?
- Sheri időnként olyan unalmas, hogy képtelenség elviselni. Csak a fiúkról beszél, és hogy kivel mit csinált és a másikkal mit fog még.
- Rólam is beszélt?
- Aha, egy keveset.
- Mit mondott?
- Kedvel téged. Azt mondta, jó az ízed.
- Ezt hogy érted? - pirult el.
- Fogalmam sincs, te mondd meg - mondta Jamie. - Hogy érthette?
James még jobban elpirult, ahogy eszébe jutott, mikor Sheri leszopta. Mit szólna Jamie, ha tudná, mit tett a legjobb barátnőjével. Mikor kinyitotta a száját, hogy elmagyarázza a történteket, zajt hallottak szülei...