NOV
10
2014

Szexkapcsolat

hetero, vibrátor

- Szia Kedvesem! – ezzel a köszöntéssel nyitok ajtót Neked. – Már vártalak.
2 hete találkoztunk utoljára. és akkor is csak az utcán futottunk össze, és hiába csábítottalak, nem értél rá, pedig a szemed csillogásából éreztem, hogy nem lenne ellenedre, ha legalább egy gyors dugásra sor kerülne. De tegnap írtál facen, hogy ha alkalmas lenne, akkor felugranál egy kicsit. Vagy hosszan. Én meg kapva kaptam az alkalmon, hogy végre újra élvezhessen puncid édességét.
Ahogy belépsz, már hozzám is bújsz. Majd egy fejjel vagyok nálad magasabb, lehajtom a fejem, hogy ajkaink összeérjenek. Beletúrok göndör hajadba, kicsit megmarkolom, tartom a fejed, és nem engedem el, a csók közben.
Aztán csak szét kell válnunk. kis nyálszál még összeköt minket, de az is elpattan. Még egy pillanatig le van hunyva a szemed, de aztán kinyílik, rám nézel a szép fekete szemeddel,...

*  *  *
NOV
07
2014

A nővérem, Gréti

családi, tini, nővér, testvérek

Nem, nem panaszkodni akarok. A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét. Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk. Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is. Az erdei lakban kezdődött minden, úgy tűnik itt is fog befejeződni.
A szüleink nagyon szerették egymást. Érzelmileg és fizikailag is. Mivel nem volt szomszédság, így nem nagyon kellett suttogni. Anya hozzá is szokott a hangoskodáshoz szex közben, mikor mi még nem voltunk, utána meg már nem érdekelte, meg egyébként is úgy voltak vele, hogy vastagok az erdészház falai. Persze nem voltak elég vastagok anya sikoltozásaihoz.
Azután ahogy egyre idősebbek lettünk, és nálunk is működésbe léptek a hormonok, már sokkal zavaróbb volt minden. Anya és apa meztelenül járt-kelt előttünk, ha épp úgy hozta a helyzet. Nem szégyenlősködtek. Ez is...

*  *  *

Irodában

hetero, iroda

Szokásos nap volt. Ment a meló, pergett a kép. Eszembe villant, hogy mennyire régen nem láttam Őt. Nagyon hiányzik. Az arca, a hangja, a mosolya, az illata. Hiányzik ahogy rám néz. Mindig is szerettem ahogy rám nézett. Benne volt a vágy és a vidám kacérság. De mint mondtam, már régen nem találkoztunk. Így maradtak a hétköznapok nélkülözései. Egyszercsak megszólal lágyan a telefon az asztalomon. Nem tudom miért, de éreztem, hogy Ő van a vonal másik végén. Örülünk egymás hangjának, és már tudom, hogy valami pár hét után megint elindult.
- Meglátogatnálak estefelé az irodában - mondja.
Én természetesen nem tiltakozok, sőt, nagy örömmel veszem az ajánlatot. A nap hátralévő percei keservesen lassan peregnek. De szép fokozatosan szállingóznak haza az emberek és mosollyal az arcomon nyugtázom, hogy már csak kevés van hátra míg újra látom Őt. A háttérben Depeche...

*  *  *
NOV
06
2014

Péterke

hetero

Már rég óta tudtunk egymásról: Fiatal, mégis felelős beosztásban dolgozó srác, pimaszul jóképű, sportos, és süt róla a tesztoszteron. Nem csoda, hogy bomlanak a lányok utána. Hírneve rég megelőzte: igazi skalpgyűjtő, csak ritkán fordul meg az ágyában kétszer ugyan az a lány. Azaz pont ideális számomra, főleg most, hogy nagyjából engedélyt is kaptam rá Líviától, közös ismerősünktől. Haha! :tenyerét dörzsölgető szmájli: Már alig vártam ezt a szülinapi iszogatást, ahol ő is a meghívottak között van. Hátamon kivágott laza ruha, és végre megjáratom a harisnyakötőmet is, ami eddig csak a hálószobában debütált, mondjuk ott nem kis sikerrel…
Már egy ideje a buliban bájolgunk, Péterke sehol. Nem mondom, hogy minden ajtónyitásra felkapom a fejem, mégis nagyon várom a belépőjét. Koktélokkal mulatjuk az időt, méghozzá sikeresen, már a bugi a lábamban, és...

*  *  *

Hárman az ágyban, avagy a szomszédunk felesége

gruppen, férj-feleség

Hivatalosak voltunk a szomszédba szalonna sütésre. Vittem a feleségnek virágot a férjnek nagyon jó bort mert igazán szeret poharazni. Szalonna sütés közben igencsak sikerült feltöltenie magát kellően berúgott. A bor megtette hatását, felbátorodva elkezdte feleségemet cikizni, nem az alkalomhoz illő szavakkal inzultálni. A szövegelést a hölgyek úgy próbálták megállítani, hogy többször töltöttek neki ami meghozta hatását szabályosan berúgott.
A lakásukon lévén bevittük és lefektettük. Kimenve a szobából tovább beszélgettünk, időnként bementünk megnézni. Húzta a lóbőrt, hagosan horkolva aludt. Kis idő múlva elköszöntünk de a feleség tartóztatott de csak felálltunk és indulni készültünk mikor elhangzott a kérdés.

NOV
05
2014

Lelkes fantáziám 1. rész

hetero, munkatárs

Csak bámultam magam elé az asztalomnál ülve és szórakozottan lökődtem a számítógép egerét. Mélyet sóhajtottam, majd kifújtam az összes levegőt a tüdőmből, miközben megcseréltem keresztbe tett lábaimat. Az asztalra könyököltem és a tenyerembe süllyesztettem a homlokom. Istenem, holnap lenne a nagy napom! – gondoltam magamban – Holnap lenne az esküvőm.
Még szomorúbb lettem, de egyszerűen már mélázni se volt erőm azon, hogy elrontottam, hogy tönkretettem az életem. Az elmúlt hónapokban csak ez járt a fejemben és csak magamat okolhattam érte. Nem volt erőm szembenézni a másoknak okozott fájdalommal, ezért eltávolodtam az addigi életemtől. Ritkultak a hazautazásaim, rengeteget dolgoztam, kevéske szabadidőmet pedig Zsófival töltöttem. Élveztem a szingli lét örömeit. Majdnem szingli, mert azért volt valakim. Egészen pontosan én voltam valaki szeretője. Elhúztam a...

*  *  *

Ég veled!

leszbi

A tetőn ültem. Az enyhe téli idő hívogatóan hatott, én pedig nem tudtam benn maradni a négy fal között. Csak ki kellett mozdulnom valahova, ahol senki sem zavar. Így hát csak ültem ott, a kabátomba burkolózva, és bámultam az ölemben heverő levelet.
Szöget ütött a fejembe, amit Sorina mondott. Most, ahogy végiggondoltam, mióta visszajöttem hazulról az ünnepekről, semmit nem hallottam a szomszéd lakásból. Semmi zajt. Még egy nyikkanást sem. Ez persze akkor nem zavart. Legalább csendben készülhettem a vizsgáimra. Ilyenkor úgyis minden apró nesz megzavar a tanulásban. De, visszagondolva, tényleg különös az egész. Hiszen Szomszédlány kistesói, már csak életkori sajátosságaikból fakadóan is, egész nap úgy rohangáltak fel-alá, mint akiket felhúztak. De az ünnepek óta...

NOV
04
2014

Évforduló 2. rész - Reggeli és az utolsó este

hetero

Reggel, mikor felébredtem, egyedül találtam magam az ágyban. Magamra kaptam egy rövidnadrágot és elindultam megkeresni. Pár perc mászkálás után zajt hallottam, így elindultam a hang irányába. A konyhába érkeztem, ahol épp reggelit készített.
Még nem vett észre, így megálltam az ajtóban gyönyörködni. Egy fekete szatén köntöst viselt. Elképzeltem, ahogy bőrömhöz ér a selymes anyag, és rögtön elkezdett mocorogni a farkam. Mögé lopóztam és átöleltem. Belecsókoltam a nyakába. Úgy meglepődött, hogy majdnem elejtette a tányért, ami a kezében volt.
Megfordult. Átöleltem és megcsókoltam. Visszacsókolt, majd csókolózni kezdtünk. Simogattam a hátát, derekát, fenekét.
- Rögtön kész a reggeli, bújj vissza az ágyba!