SZEP
03
2014
SZEP
02
2014

Házibuli 2. rész - Első hármas

gruppen

Dél körül ébredtem. Benéztem a lányokra, akik még mindig egymás karjában aludtak. Behúztam rájuk a szoba ajtaját. A konyha felé vettem az irányt, hogy reggelit készítsek. Mire előkészítettem mindent, megjelent a két lány az ajtóban. Eléggé nyúzottnak tűntek...
Kaptak egy-egy bögre kávét, majd sütöttem nekik tojást. Mire végeztük a reggelivel, egész magukhoz tértek. A szöszi elmondta, hogy nagyon jól érezte magát párommal az éjjel és szívesen megismételné máskor is - akár hármasban is... Felajánlotta, hogy ha van kedvünk, este látogassuk meg.
Reggeli után összeszedte a dolgait, kicsit ráncba szedte magát, majd mielőtt távozott volna, megadta a címét és a telefonszámát. Ezután párom is ráncba szedte magát, majd a nappaliban belezuhant egy fotelba. Én is letelepedtem egy másikba, pont vele szemben. Megkérdeztem, hogy érezte magát az éjjel.

*  *  *

Bájos Bajkeverő 8. hét

hetero

Ákos utolsó munkanapja volt a mai. Korán bement, és azt mondta, hogy estig ellesz, mert sokáig fog tartani, mire a helyére lépő kollégának elmagyaráz mindent.
Amint elment, én is kipattantam az ágyból, és készülődni kezdtem. Időben be akartam érni a bankba.
Felvettem a legjobb ruháim, hogy úgy tűnjön, van pénzem, ami igaz is, de nem akartam lebukni.
Remegve vettem ki a táskát, számoltam át ismét a pénzt, majd léptem ki az utcára.
Csípős hideg volt, a szél süvített, és a fejem felett hófelhők kavarogtak. Kicsit világvége érzésű volt az egész.
Átvágtam a tömegen, mely az utcán hömpölygött, majd megálltam a bank bejárata előtt.
Míg oda nem értem nem is izgultam. Lekötött az időjárás... ott viszont remegtem, és féltem. A szívem a torkomban zakatolt, és a dermesztő hideg ellenére izzadtam. Tudtam, hogy nem fordulhatok vissza, mert ha...

SZEP
01
2014

Egy anya visszaemlékezései 1.rész

családi, közlekedés, anya-fia

A nevem Dave. Szeretném elmondani, hogy mi történt, miután az apámnak volt egy agyvérzése, ami nagyon legyengítette.
Nyáron hazajöttem a főiskoláról, amikor hazaértem, anyám kevésbé volt zaklatott, mint apám, de nagyon megkönnyebbült az érkezésemkor. Anyám 20 évvel fiatalabb, mint az apám, és anyám is húsz évvel idősebb nálam. Most egy kimerült nő láttam.
Egy takarítás után apám irodájában találtam egy dobozt, teleírt papírlapokkal . Kíváncsi voltam, de sokkolt amikor olvastam ezt a levelezést, amelyet egy titkos csoport tagjai folytattak egymás között, vérfertőzéses igaz történeteket és tapasztalataikat cseréltek ki az anyukák egymás között. Volt egy lista,amely szabályokról szólt és fel volt ragasztva a doboz fedelének a belsejében: 1 . Minden történet igaz kell, hogy legyen.2.. Minden nevet meg kell változtatni, hogy megvédje az ártatlanokat. 3. A...

*  *  *

Egy asszony élete megváltozik

gruppen, férj-feleség

1
Hazautaztunk. Visszatértek a régi hétköznapok. Illetve nem egészen...
Sokat gondoltam a nyaralásra, arra mennyire megváltoztam, vajon végleg? Úgy gondoltam sosem tenném meg azokat a dolgokat többé, amiket ott megtettem. Persze Géza az más.
Lányom és Zoli sokat találkoztak, általában Gézáéknál, ez persze érthető volt, hisz ott szabadon kefélhettek. A férjemmel sokkal nem lett jobb a helyzet, kedvesség, szex nem volt semmi továbbra sem, én viszont belekóstoltam a jóba...
A lányom egyetemre járt és elment a kollégiumba pár nappal a nyaralás után. A férjem reggel 7 órakor kilépett és elment dolgozni. Én, mint mindig vele keltem fel 6-kor, főztem kávét, reggelit adtam neki és uzsonnát készítettem neki, mint ahogy sok éve minden nap. Én még hálóingben búcsúpuszit adtam és ő kilépett az ajtón. Ezek után szoktam zuhanyozni, öltözni, házimunka stb. Aztán...

*  *  *
AUG
29
2014

Anyósom meglepése 2. rész

családi, anyós

Két vagy három hét telt el az emlékezetes eset óta.
Munkámat mobillom csörgésére félbehagyva a kijelzőn mama felíratott olvastam, kíváncsian vettem fel, mert nem szokott ilyentájt hívni.
Ijedt hangon rebegte el, hogy elfordulva van a zárban a kulcs, kivenni nem tudja, de nyitni sem nyitja az ajtót.
Megígértem hamarosam megyek segíteni, addig ne piszkálja, mert teljesen tönkre teszi.
Gyors tusolás, szerszámos táska autóba és irány a mama háza.
Kutyus jelezte érkezésem, így már a nappali ablakánál várt, mondtam, megpróbálom kintről az én kulcsommal kinyitni.
Elég nehezen sikerül a hibát elhárítani, melyet ágyas pálinkával kívánt megköszönni, ágy lehet, de pálinka nem, válaszoltam röviden.

*  *  *

Kicsapongásaim 4. rész

gruppen

- Kértek inni valamit? - kelt fel végül a fiú - Egy kis pezsgőt? - és már indult is a konyha felé - Van behűtve. - fordult még vissza.
- Meg epret is! - szólt utána a kedvese.
Zsibbadtan elnyújtóztunk az ágyon. Egymással szemben, de ellentétesen, oldalunkra fordulva, fejünket kezünkre támasztva feküdtünk és beszélgettünk, míg várakoztunk a "felszolgálónkra".
Szó szót követett. Bár érzékelhető volt, hogy mindkettőnk képzeletében sokkal több körvonalazódott korábban ahhoz képest, ami most történt, de semmiféle valódi csalódottság nem uralkodott egyikőnkön sem, hisz tudtuk jobban egymásra kell még hangolódnunk a vágyaink beteljesítése érdekében. S ha nem ma, - bár maradhatunk a lakásban, akár reggelig is, de az semmiképp sem valószínű, mert a srác nős, így a "kimaradásai" jóval hosszadalmasabb előkészületeket igényelnének -, majd sorra kerülő...

*  *  *
AUG
28
2014

Egy kis cuckold

gruppen, férj-feleség

Kb. 2 hónapja olvasgatom a történeteket és most úgy döntöttem megosztom veletek a mi élményeinket és az én érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban.
30-as éveinek elején járó házaspár vagyunk akik, úgy 5-6 éve keresgélnek többes erotikához partnert. Eleinte csak
párokkal akartunk megismerkedni, de egyrészt nagyon nehezen találtunk normálisat, illetve nagy volt a birtoklási vágy bennem és nem az érdekelt, hogy milyen lehet a másik pár hölgytagja, hanem, hogy mit fog tenni a másik férfi az ÉN FELESÉGEMMEL. Lehet, hogy ez lelki mazohizmus, de szabályosan szenvedtem ettöl az érzéstől és mégis volt benne valami borzongatóan izgató. Egy alkalommal elírták a hirdetésünket és a megjeleölt párokat keresünk helyett, férfit és hölgyet keresünk került a szövegbe. Na mondanom se kell megszaporodott a válaszok száma, persze nem hölgyektöl, hanem férfiaktól.