A törté-net.hu egyik szerzőjének látogatása titkos helyen

Szavazás átlaga: 7.65 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 7.
Hossz: 22 773 karakter
Elolvasva: 749 alkalommal
Ebben a történetben kemény és durva bdsm részek vannak. Akik ezt nem szeretik, vagy zavarja őket, azok ne olvassák el. Ha mégis, az a saját felelősségük, döntésük.
Ajándék történet, ígéretem szerint, hogy mi az igazi bdsm.
László érdeklődéssel nyitotta meg a gmail címére, általa ismeretlen személytől jött üzenetet. A szeme falta a sorokat.
Kedves László!
Egyik látogatónktól kaptam meg a nevét és az email címét, aki felhívta a figyelmemet arra, hogy ön rendszeres írója a torte-net. Hu oldalnak, ahol leginkább bdsm történeteket ír, mert saját bevallása szerint ez érdekli önt. Most pontosan olyan férfire lenne szükségünk, aki otthon van ebben a témában, ismeri és szereti is csinálni.
Kérem, hogy a mellékelt telefonszámon szíveskedjen felhívni, hogy egy beszélgetést a témáról össze tudjunk hozni. Ha valóban érdekli a bdsm, akkor tegye meg, hogy felhív, nem fogja megbánni.
Üdvözlettel Mariann
Hát ez furcsa. Vajon ki lehetett az, aki felhívta rám a figyelmet, és vajon miért van ennek a Mariannak szüksége olyan férfire, aki ismeri és szereti a bdsm-et. Csak nem arra vágyik, hogy én , megverjem? De végül is mindegy. Veszíteni valóm nincs, felhívom.
– Tessék! Mariann vagyok – vette fel egy női hang a telefont.
– Csókolom a kezét! Én pedig László, akit egy email-ben megkeresett.
– Nagyon köszönöm, hogy felhívott. Lenne az ön számára egy kedvező ajánlatom. Ezzel kapcsolatban szeretnék önnel személyesen beszélni. Megtenné, hogy a megadott címen megkeres, mondjuk holnap délelőtt tíz órakor?
– Semmi akadálya, a héten szabadságon vagyok. Kíváncsivá tett ezzel az ajánlattal. Holnap tízkor ott vagyok.
– Jelezzen be, legyen szíves a kaputelefonon, nyitok, a parkoló mellett kell feljönni a házhoz, a bejáratnál fogom várni.
– Köszönöm, ott leszek.
Egész este járt az agya, vajon miről lehet szó. Az biztos, hogy összefügg a bdsm-el, de hogy milyen formában arról fogalma sem volt. Még aludni is nehezen tudott, annyira furdalta az oldalát a kíváncsiság.  
Másnap kocsiba ült, betáplálta a telefonjába a címet, és alig több mint fél óra után megérkezett a budapesti agglomeráció egyik villanegyedébe, ott is egy olyan kerítéshez, amin nem lehetett keresztül látni. A kapunál, a rendszerrel bejelentkezett, majd a kinyíló kapun behajtott, ment felfelé, amíg meg nem látta a többszintes villaépületet. Leparkolt, és már látta is, hogy egy nő várja a bejáratnál.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.65 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. július 1. 15:11
#13
Nem a kedvencem a bdsm de azért végig olvastam.
2
veteran
2024. június 11. 03:35
#12
Ha nekik ez kell csinálják.
0
Selymi
2024. június 7. 18:01
#10
Talán mert te sem színvak nem vagy, sem érintett a dologban. 
Én is mondanám most, hogy részvétem Laci, de tudom, hogy ez most édeskevés neki. Ezért én most inkább édességet kívánok az életébe, de azt tengernyit.
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. június 7. 11:01-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. június 7. 11:01
#9
Jól szórakoztam, bár az s/m történeteket nem kedvelem, de ilyen formában, ami nem komoly, hanem egy paródia, elviselhető és vicces volt. Azt nem értem, hogy a szürke árnyalataira hol is van hasonlóság, mert azon kívül, hogy abban is emberek szerepelnek semmit nem találtam, ami egyezne.
0
doriangrey
2024. június 7. 09:11
#8
És részvétem édesanyád miatt.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 7. 07:38-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. június 7. 08:41
#7
Ne vedd rossznéven, de amit leírtál, abból inkább az jön át, hogy te vagy, aki nem úgy nézi a dolgokat, ahogy vannak, hanem ahogy látni akarja... 
Ezért nehéz az életed. Bocs, de ez mindünknek fájdalmas lesz/volt/van és a megoldás mindig az, hogy átalakulunk. Mi magunk. De ne dobd sutba, amit eddig elértél, vagy alkottál, csak vedd észre, hogy benned lesz valami máshogy huzalozva.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 7. 07:38-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. június 7. 08:25
#6
No comment. Kedves ÍRÓ-k egyétek egymást, a helyett, hogy szórakoztatnátok.
2
Andreas6
2024. június 7. 08:20
#5
Aki hülye, haljon meg!
0
Lolamacko
2024. június 7. 08:09
#4
Minden stressz, bánat, gondok ellen a legjobb gyógyszer az írás. Ezt tapasztalatból tudom. Írd ki magadból, mint ahogy Éva is kiírta. A másik gyógyszer, ami mindent gyógyít a humor. Ezt a történetet olvasva is mosolyognod kellene. Remélem írásra inspirál a történet.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. június 7. 07:38-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. június 7. 07:38
#3
Tegnap azt mondtam Lolamackónak, hogy megfogadom Kékég ajánlását, és inkább hagyom a fenébe a kommentelést, de ha jól sejtem, akkor szereplőként illendő lenne véleményt momdanom. Ezért ezt az egyet megírom. 
Kedves Éva! Ahogy kezdeni szokás, van egy jó meg egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? Választok én, és kezdem a jóval: megszületett számodra a rekord ha jól sejtem, mert lehet, hogy sokáig tartott, míg elfogadta a szerkesztőség ezt az írásodat, de ilyen gyorsan gondolom még nem jelent meg írásod. Ha jól veszem ki, két nap kellett, hogy elfogadják és hogy kikerüljön. Ez mindenképpen pozitívum remélem nálad is. Mert most jön a rossz hír:
Előzetesen azt jósoltam, hogy röhögni fogok ezen az íráson valószínűleg, de ez nem jött be. Most úgy kb keresztbe áll az agyam, és csak pislogok, hogy ez még mi a jó fene? Mondtam, hogy a "kell" miatt írt írástól nem várok valami sokat... de ettől azért többet vártam volna. Az egy dolog, hogy nem ismersz, és ezért rengeteg hülyeséget írtál rólam. Az egy dolog, hogy nem tudod, hogy nős vagyok. De azért az eddigi szereplőim és történeteim (különösen a megcsalással kapcsolatos írások) alapján leeshetett volna, hogy számomra egy hasonló helyzet semmiképp se jönne össze, mivel nálam a hűtlenség semilyen formája nem játszik. Mondjuk autóm sincs, de ez mindegy. 
Sokat mondogattad, hogy nem akarsz ismétlésekbe belemenni, és ezzel az indokkal zártál le sorozatot is. Éppen ezért mertem remélni valami újat. Kíváncsi voltam, hogy milyen helyszínt, alap szituációt fogsz kitalálni. De ez a csalódás keserű volt, nagyon keserű. Hogy az első sorozatodat kell újra olvasnom... ez hatalmas csalódás volt. 
Abban legalább nem kellett csalódnom, hogy a BDSM-ről csak hallomásból tudsz alapvető dolgokat, de az iszonyatos csalódás volt, hogy a Szürke ötven baromságát tudod csak ismételni, gondolok itt a szerződés beleerőltetésére. És mellette még: felszisszentem olvasás közben, hogy "NOOORMÁLIS?!" Vesét ütni direktbe?? Bazd meg! Az egy dolog, hogy láttál egy filmet, és ettől most a BDSM mindent tudó istennőjének képzeled magad, de gondolj bele, ha esetleg valakinek egy kínálkozó lehetőséghez most esetleg ötletet adtál, és az illető egy életre megnyomorítja a partnerét az első ütéssel, csak mert nálad olvasott valamit, ami jól hangzott, de egyébként egy totális baromság! Összegezve: egy nagyon silány, erőltetett fércmunka, a BDSM teljes ismerete nélkül. 
Azért, hogy ne menjek el még egy pozitívum emlegetése nélkül! Ez az írás bemutatta azt, hogy mennyire igazam volt abban, amin kibuktam, és ami miatt abba akartam hagyni az írást, és ami miatt gyakorlatilag ez az írás is megszületett. Amikor én írtam kritikus írást, az 3 pont környékén áll. Amikor te írtál hasonlót, az 9 ponton. De ugyan kérem, az baromság hogy pofa és név alapján mennek itt a pontozások!
Eredetileg azért kellett megírnod ezt a förmedvényt, hogy engem jobb belátásra bírj, és írjak tovább. Marhára nem sikerült elérned. Az első gondolatom az volt a végén, hogy "Basszus! És én marha ide írtam? Ilyen írások közé?" 

Utóirat Lolamackónak (hogy ne kelljen még egyszer idejönnöm): a munkám kicsinál fizikailag, a kollégáim idegileg, anyagilag igencsak pocsékul állok ha finoman akarok fogalmazni, pár hete temettem el az anyámat, stb stb... de az itteni "tüskéimet" itt is szereztem! Az itteni sértegetések nincsenek hatással szerencsére a mindennapi életemre, de nem is a magánéleti problémák okozták az itteni viselkedésemet, hanem az itteni viselkedése egyeseknek. Vagy inkább a többségnek.
2
frankie
2024. június 7. 07:31
#2
Szemléletes, jól megírt, lendületes történet. Gondolom, ha lesz folytatás, akkor a megírt story miatt alapos büntetés lesz Laci jutalma... Csak azért nem adtam 10 pontot, mert az erőszak nem tetszik.
-1
T
Törté-Net
2024. június 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1