Jó választás volt 4. rész

Szavazás átlaga: 8.48 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 6.
Hossz: 18 543 karakter
Elolvasva: 600 alkalommal
Ez az írás Kékég ötlete alapján, Kexi69 tanácsaival, majd későbbiekben becsatlakozásával született és íródik tovább.
Otthon hosszasan szeretkeztünk, odaadó, figyelmes volt, és hosszan, elhúzottan szeretkezett velem, és elégített ki. Csendben, ölelkezve feküdtünk. Róza gyorsan elaludt. Én a délutánon gondolkodtam. Amit láttam, hogy mindkét nőnek kellett a benti, a hüvelyi izgatás is. Sokat gondolkodtam, és egy komoly elhatározásra jutottam...

Másnap beszéltem férjemmel, kikértem tanácsát. Tudtam, hogy mint egy jó barát áll mellettem, segített, segítettem és még a váláskor megfogadtuk, hogy utána is segítjük egymást. Jó ötletnek találta, hogyan szerezzek majd meglepetést Rózának, akivel egyszer futólag találkozott, mikor bejött hozzám. Róza nem tudta, hogy a férjem is tudja ki ő mostanság a számomra, és azt is, hogy most Róza nálam él, és a cég által neki kibérlett lakásban Róza rokona lakik.
Csendesen szervezkedtem, és amikor minden tuti volt, elé álltam.

– Kicsi Rózám! –  Pusziltam meg takarítás közben.
– Nem kérdezem, kijelentem! Péntek délután egész hétvégés wellnessre fogunk menni!
– De jó, szupi! –  Ugrott a nyakamba.
Gyorsan jött az indulás napja. Két összenyitható szobát vettem ki, de ővele ezt „elfelejtettem” közölni, és egy szobába költöztünk.

István

Amikor Kata, – az első feleségem – felhívott, hogy Rózával kapcsolatban a segítségemet kérje, elgondolkodtam kettőnk viszonyán.  
Annak idején igaz szerelemből házasodtunk össze, és a kor elvárásainak megfelelően Kata a nászutunkon veszítette el a szüzességét, általam. Természetesen a jegyben járásunk alatt is élveztük egymás testét, de csak orális örömöket nyújtottunk egymásnak. Izgatottan vártuk mindketten szerelmünk valódi beteljesülését, ami részemről óriási élmény és kielégülés volt, Kata viszont csalódottságról számolt be. Hiába volt égig érő a szerelem, Katának a szex nem jött be. Végig próbáltuk az összes – akkoriban elérhető – technikát, a Káma-Szútrát az elsőtől az utolsó lapig, –  amit én nagyon élveztem, de ő egyre kevésbé. Az egyedüli tevékenység, ami némi örömet, –  és néha-néha kielégülést – okozott neki, az volt, ha órákig nyaltam, különös tekintettel a csiklója izgatására. Házasságunk elején még előfordult, hogy cumizott, de arról is egyre inkább leszokott, inkább csak a kezével kényeztetett, miközben a punciját simogatta. Szerettük egymást, ezért meg akartuk menteni a házasságunkat, így szexológushoz fordultunk.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.48 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. június 10. 08:33
#2
lesz ez még érdekesebb is.
0
T
Törté-Net
2024. június 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1