A+ A-

Egy asszony a buszról a könyvtárban

Egy valódi történet amely egy nővel történt meg, velem, de megpróbálom úgy elmesélni ahogy - legalábbis szerintem - a férfi érezhette.
Barátommal Zolival mentünk könyvtárba, a buszmegállóban ácsorogtunk. Zoli 20 éves én 18. A buszmegálló tömve. Nézegettem az embereket, a nagy melegben mindenki olvadozott. Feltűnt egy nő, úgy 40 lehetett, térdig érő szoknya, póló volt rajta és melltartó. Ez világosan látszott, mert a nőnek hatalmas mellei voltak, saccra legalább 130-as méret. A nő asszonyos alkat volt, nem vékony, nem kövér, de rendesen volt feneke. Bámulgattam unalmamban, gondolatban összehasonlítottam eddigi barátnőimmel, akik rendre 16-18 évesek voltak. És tetszett a látvány, a dús idomok, élőben még nem találkoztam ilyennel, bár mindig vágytam rá.
Közben megjött a busz és felszálltunk, a tömegben elvesztettem a nőt, pár megálló múlva ismét jött a tömeg és az emberek egymáshoz nyomultak. Én is görcsösen kapaszkodtam a rúdba, mikor érzem, hogy hátulról nekem nyomódik valaki. Éppen arra gondoltam, arrébb megyek, vagy elhúzódom, ekkor azonban éreztem, hogy a hozzásimuló test puha és gömbölyű. Egy női test volt, hátrapislantva láttam, hogy az a nő volt, akit annyira bámultam.
Hatalmas mellei teljesen hátamhoz nyomultak, szétlapultak hátamon. A kegyetlen melegben és tömegben izzadni kezdett a hátam alatta, éreztem melltartója keménysége alatt gömbölyű melleit a végén hegyes bimbóval. A nagy meleg ellenére nagyon tetszett a dolog, így nem húzódzkodtam el, sőt még fenekem is kissé hátratoltam, hogy mindenhol érezzem. A könnyű szoknya alatt éreztem is a combja puhaságát. Így utaztunk 1 megállót a hőségben, tömegben de én élveztem, főleg mivel a busz mozgásától függően a nő teste néha elvált tőlem, hogy a következő pillanatban újból nekem nyomódjon. Aztán valahogy a nő kiszabadult és mellém állt. Lopva néztem, ő észrevette és halkan súgta nekem: na mi van fiú, szeretsz dörzsölődni? Vigyorogtam és visszasúgtam: ilyen szuper dolgokkal bármikor. A nő nem sértődött meg, mosolygott. Aztán fordult a helyzet és úgy hozta a sors, hogy én kerültem mögé. Nem nagyon tiltakoztam, mikor a tömeg nekinyomott a nőnek. A szövet rövidnadrágom alatt farkam igencsak ágaskodott, így lehetetlen volt, hogy a nő ne érezte volna vékony szoknyáján keresztül a fenekének nyomódó keménységet. De mivel nem szólt, egyik kezemmel elengedtem a kapaszkodót és óvatosan megsimogattam fenekét. A nő nem tiltakozott, ezen felbátorodva kezemmel teljesen rásimultam fenekére, tapizni kezdtem kemény fenekét. Bár nem volt tini, azért látszott, hogy nem hagyja el magát, puha bőre alatt izmos feneket éreztem. Összerándult, de utána nem volt reakció, így bátran fogdostam tovább popóját, kicsit lejjebb nyúlva combját markolásztam. Közben már teljesen bekeményedett farkam nekidörzsöltem fenekének, el is vettem kezem, hogy jobban érezhessem farkamon fenekét. Felszabadult kezem ekkor megfogta derekát és kissé bátortalanul elindult felfelé és előre. Mikor továbbra sem volt reakció, előrenyúltam és pólója alá csúsztattam kezem, megsimogatva hasát, majd feljebb elértem melleit. Óriási kéjjel markoltam meg egyik mellét a póló alatt és melltartóján keresztül is éreztem mellei domborulatát, dús húsát. Nem bírtam tovább elengedtem a kapaszkodót másik kezemmel is és azzal is előrenyúltam pólója alá és immár két kézzel markolásztam mellét, közbe persze hátulról szorosan nekisimulva fenekébe nyomtam farkam.
Ekkor a busz hirtelen lefékezett és én elterültem az egyik ülésen a egy idős úr ölében, aki felháborodva szidni kezdte a fiatalokat. Én gondolatban még a nő melleinél jártam, így hirtelen válaszolni sem tudtam neki, csak zavartan felálltam. A nőre nézve láttam írtóra élvezi a helyzetet, nyíltan nevetett rajtam. Bosszúsan mondom neki:
- Mit nevetsz?
- Így kerül valaki a mennyből a pokolba.
- Hát az biztos, hogy előbb majdnem a mennyekbe kerültem, olyan klasszat tapasztaltam.
- Mi tetszett annyira kisfiú?
- Hát nem mindennap simogathatok ekkora csodás dudákat!
- Mi az hogy simogattál? Úgy fogdostál, hogy azt hittem kiszorítod a szuszt belőlem.
- Szívesen megtenném még egyszer.
- Hé, vedd már észre én 40 vagyok családos gyerekes anya, te meg fiatal suttyó.
- Az a jó, mindig ilyen nőre vágytam.
- Tényleg tetszem?
- Teljesen elbűvöltél, a farkam még mindig áll.
A nő elgondolkodva nézett maga elé.
- Csak egy baj van.
- Mi?
- Hogy utálom a melltartót és sokkal szívesebben csöcsörésztelek volna melltartó nélkül.
- Szívesen tennéd?
- Mindent megtennék érte és pláne ha mást is tehetnék.
Közben elérkezett a megálló, mindketten és Zoli is leszálltunk. A nő hozzámfordult, na szia mennem kell.
- Ne feledd mondom, melltartó nélkül meghódítanád a világot.
Zolival néztünk utána, míg elment aztán kérdi ki volt ez a nő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:05
Nagyon jó.
#9 papi 2013. 07. 6. szombat 21:04
Nem rossz
#8 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:15
olvastam már jobbat is
#7 Ati 2008. 04. 8. kedd 18:22
Szerintem ebben van izgalom hakitalálta hanem király !!!!
#6 olasz 2004. 01. 12. hétfő 11:55
szerintem nem rossz!!!szerintem nem kitalácio!mert ki állmodozik csupaször puncirol????
#5 KaNoKa2 2004. 01. 11. vasárnap 20:17
tőbb ilyen kéne!
#4 Nemtomki 2004. 01. 11. vasárnap 20:14
Azért én adok rá egy jó közepest. A fantázia miatt.
#3 lajos 2004. 01. 11. vasárnap 15:38
Ez az amikor álmodik a nyomor.
#2 Bazalt 2004. 01. 11. vasárnap 09:54
Nem akarlak megbántani, de ez rémes!Ajánlom, hogy még több időt tölts a könyvtárba.
#1 Törté-Net 2004. 01. 11. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?