Laura kalandjai 2. rész

Szavazás átlaga: 7.04 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 5.
Hossz: 17 972 karakter
Elolvasva: 1 145 alkalommal
Reggel mielőtt elmentek a fiúk, még csináltam nekik reggelit, igazán rászolgáltak az esti teljesítményükkel. Aztán mikor elindultam dolgozni, már a következő alkalom járt a fejemben. Nap közben volt azért időm gondolkozni, és kezdett is már a fejemben összeállni, hogy mit is szeretnék. Ugyanis az első pasi, aki eszembe jutott harmadik srácnak, az Ákos volt, az exem. Róla tudtam, hogy nagyon jól az ágyban, és hogy jó sok spermája is van általában. Nemrég ugyan viszonylag könnyedén rávettem, hogy megdugjon, viszont azóta már együtt vannak Dórival, aki jó barátnőm lett mostanában. Szóval az esélytelen hogy csak úgy elhívjam. Viszont úgy talán működhet a dolog, hogyha Dórit is hozza magával. Ahogy ismerem, neki se lenne ellenére, és legutóbb pont ő kért fel egy hármas szexre kettejükkel. Csak hát tudom róla, hogy ő is eléggé szereti a gecit, szóval nem biztos, hogy engedné mindhárom fiút rám élvezni. Na de annyi baj legyen, majd csak kitalálunk valamit. A csodás szendvicsszexben mindenképpen részem lesz, még most is beleborzongok, ha arra gondolok, milyen úgy elélvezni két fasszal a testemben.
Úgy gondolkoztam, hogy először Dorkát kell megkérdeznem, benne lennének-e, Atiéknak csak akkor szólok, ha már tuti, nem hiszem, hogy kifogásuk lesz ellene. Oké, lesz még egy pasi, akit alig ismernek, viszont lesz még egy lány is, aki elég jó csajnak számít, nagyon szép arca van, vékony, de formás teste van és elég nagy mellei és vonzó popója. Nemrég pedig szőkére festette a haját, és az is iszonyú jól áll neki.
– Hát majd letérdelünk mindketten kicsit összebújva, egymás mellé tesszük a fejünket és úgy élveznek majd ránk egyik a másik után, vagy esetleg egyszerre. Aztán amelyikünk csábosabb mosolyt tud villantani, annak az arcára a vagy a szájába spriccelnek többet – mondta nevetve Dóri mikor felvetettem neki a problémámat. Egy közeli étteremben találkoztunk kedd este és nagyon tetszett neki az ötlet, amit kitaláltam.  
– Igazad van, nyilván nekik is lesz beleszólásuk. – békéltem meg így a dologgal.
– Igen, mondjuk azok alapján amit Atiékról meséltél, szerintem szívesen élveznek majd az arcunkra. Meg Ákost is ismered, ő is úgy szeret a legjobban elélvezni, egy kiadós seggbe baszás után általában.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.04 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. június 7. 09:42
#5
Teljesen leszbi.
1
Krols
2024. június 5. 15:00
#4
Valóban, lehet hogy inkább az, de úgy gondolkoztam, hogy a szerkesztők korrigálják majd a kategóriát, ha úgy látják jónak. Én magam hezitáltam, hogy melyik kategóriába soroljam, de számomra ez egy hetero történet mert a lányok a fiúkkal történő szexre készülnek, arról beszélgetnek, csak közben "kisegítik" egymást. 🙂
1
Ez egy válasz Shavo 2024. június 5. 08:00-kor írt üzenetére.
Shavo
2024. június 5. 08:00
#2
Ez heteró helyett lezbi kategória.
1
T
Törté-Net
2024. június 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1