JAN
09
2015

Tanyasi csirke 2. rész

leszbi, nyaralás, tini

Ebéd után elmosogatunk, segítettem az állatoknál, majd borsót fejtettem Annuskával és mire mindennel végeztünk jött az este. Eszmi még mindig nem ért haza, de anyja egyáltalán nem aggódott. – Amíg fiatal addig tombolja ki magát – mondta. Mint egy darab fa estem az ágyba. Olyan fáradt voltam, hogy bármit is csináltak a szomszéd szobában én mélyen aludtam.
Hajnaltájt arra ébredtem, hogy valaki matat az ágyamon.
- Visszajöttem puncika, hogy befejezzük – vihogott Eszmi és rám vetette (inkább rám esett) magát. Olyan büdös volt a szája, hogy elfordítottam a fejem, amikor rám lehelt. – Bocsika – dadogta – az a sok cigi meg pia…de a piát te is szereted. Az én kis fincsi páleszomat mind megittad mi. Na… néz rám, amikor veled beszélek hallod! Szóval … a…bocsika, hogy elmentem, de tudod jött a Dani. Láttad?

*  *  *

Riley 2. fejezez

hetero

Riley egy toronyház tetőtéri luxuslakásában találta magát – és ez nem álom volt, hanem maga a mennyország. Talán lezuhant a repülője, és ő majd így tölti el az örökkévalóságot. A szoba közepe felé botorkált, lassan körbefordult, és megpróbált mindent egyszerre megcsodálni. Alig hallotta Cade suttogását. – Nézz körül, amíg én rendbe hozom magam.
Hihetetlen volt. Üveg, króm és hatalmas ablakok képeslapra illő kilátással. A megfelelő helyeken feltűnő ékkövek csillogtak szétszórtan a fekete felületen. A kandallópárkányra ámulatba ejtő, üvegből készült műalkotás kavargó vörös és arany árnyai vetültek. A tűzhely előtt odaillő fekete bőrkanapék álltak, lazán odavetett smaragdzöld, zafírkék és rubinvörös párnákkal. Látta, hogy az étkezőben az ébenfa asztal üvegként fénylik a szőnyegen, melyről ordított, hogy egy vagyonba kerülhetett. A...

*  *  *
JAN
08
2015

Észrevétlen szerelem 4. rész

leszbi

Attól kezdve átlagos munkanapjaink némiképp megváltoztak. Maga a munka ugyanaz maradt, de minden egyes alkalommal, amikor Diane-nek megbeszélése volt, én nagyjából fél órával a kezdés előtt bementem hozzá az irodába. Az első alkalmakkor még próbált ellenállni, de sosem ért el sikert. Elég volt egy perc, vagy kettő, és már remegő combjai közé furakodott a nyelvem.
Észrevettem, hogy bár igyekszik csendben maradni, visszafojtani a nyögéseit és a sikolyait, teste minden rezdülése elárulja a gyönyörét. Azt hiszem, mélyen belül meggyőzte magát, hogy nincs semmi rossz abban, ha egy beosztottja nyelvét használja, hogy megnyugodjon a fontos megbeszélések előtt. Bár élveztem amit csináltam, és néha úgy éreztem, már attól el tudnék menni, ahogy remeg a teste nyelvem munkájától, egyre többre és többre vágytam. Bár türtőztettem magam, de egyre inkább vágytam rá, hogy...

*  *  *

Elsőnk

hetero

Első történetem, amit lejjebb fogtok olvasni, így szükségesnek érzem a bemutatkozást.
Zsolti vagyok.
Hogy hány éves, hogyan nézek ki?
Lehetek 20, lehetek 40.
Lehetek magas/alacsony, szőke/barna, kopasz/dús hajú, lehetek kigyúrt/mackós, amit az olvasó csak elképzel.
És remélhetőleg a fantáziádban lakom, miután elolvasod az írásom.
Sajátosságomként azt tartom, hogy nem kívülállóként pötyögöm le két ember huncutkodását, testi beteljesülését, hanem úgy, hogy az olvasóm -igen, Te!- teljesen bele tudja magát élni, mivel ez Neked íródott, Hozzád szól!
Elsőnk
Már másodjára találkozunk, az első is jól sikerült, de nem tudtunk egymásé lenni, mert nálatok voltunk. Hogy ilyen hibát ne kövessünk el még egyszer, most már egy szállodában találkozunk.

JAN
07
2015

Különleges szexélményeim 35. rész

családi, testvérek, anál

Sziasztok. Mostanában sok dolgom volt a munkahelyemen, nem volt időm írni, de most az ünnepi szünetekben maradt annyi időm, hogy itthon, persze az asszonyra meg a gyerekre vigyázva összefoglaljam a dolgokat. A főbb szeretőim még mindig Vivi, a dögös biszex cigánylány, illetve Viki, a kisgyerekes szőke anyuka, akik persze egymást is alaposan lerendezik. És persze a húgom. Mivel már féléves terhes, akkorára megnőtt a hasa, hogy most már a vele folytatott terhes szexet van értelme leírni. Már így az ünnepi szünetben szóltam Erikának, hogy az öreg berángatott amolyan év végi összesítő jelentés összeállítására. Minden évben van ilyen, az asszony nem is furcsállta. Szóval már ott vártam a szokásos találkozóhelyünkön a terhes húgomat, hogy szokás szerint alaposan megbasszam. A terhesség alatt teltkarcsú alakja Bettinek már nem vastagodott számottevően, a telt, lufi feneke is a...

*  *  *

True Love

hetero, tini

Őszi nap. Esős. Nem szeretem az esőt; és ő sem szeret engem. Ez így marad örökké. Amikor a legjobban nem számít rá az ember ő akkor előjön és megfürdet egy gyorszuhannyal. Nem tesz kivételt a napok közt, konkrétan tesz rá, hogy nekem a mai napon találkozóm van egy különleges személlyel. Egy igen különleges személlyel, a barátnőmmel. Azzal a csodás lánnyal, akivel engem megáldott az Ég. Tudtam, hogy az a busz, amivel jön, legalább 5 percet késik, ha csak az időjárást nézzük. Ezt leszámítva, kimentem a pályaudvarra a szokásos szürke hosszú nagy gombokkal ellátott kabátomban, és a fater jó öreg kék esernyőjével. Az eső csak zuhogott, én meg útközben szlalomozhattam a pocsolyák között, mire megérkeztem. Gyorsan be is álltam egy eresz alá, hátha megmentem ezzel magamat és a ruhámat is. A busz már jóval a várt időponton túl se érkezett meg, gondoltam elugrok egy...

JAN
06
2015

Alkalmi szállás

hetero, diák

Még főiskolán történt meg velem az eset. Levelezős voltam, ezért csak havonta egy hetet kellett suliba járnunk. Mivel nem laktam túl messze a várostól, ahol a suli volt, ezért minden nap vonattal jártam suliba. Egyszer aztán hosszú naposok voltunk, és láttam, hogy nem fogom elérni a vonatot, ezért aztán szünetekben szállás után keresgéltem az Interneten. Ott találtam rá egy címre. Nem is volt messze, de volt egy kis bökkenő. Nem volt nálam készpénz. A számlámon persze volt, de a közelemben nem volt atm. Lesz ami lesz alapon felhívtam a szállást. Egy kedves női hang szólt bele. Bemutatkoztam, elmondtam, hogy mi a problémám. Azt hittem, hogy leteszi a telefont vagy el küld a jó édes....ba, hogy szórakozzak mással. Nem is lepődtem volna meg rajta, az igazat megvallva én se adtam volna szállást magamnak, de bátraké a szerencse alapon megpróbáltam. De nem így történt. A hölgy...

*  *  *

Alkalmi szex a motoros srácokkal

homo

Jud vagyok, forgalmas benzinkúton dolgozom. Apám rakott be az állásba, a tovább tanulásomat nem tudták finanszírozni. Én pedig jól el vagyok, tetszik a munkakör. A két férfi kollégám, Andrev és Thomas, és a lány, Isabel. Ő a kasszában ül naphosszat, mi a fiúkkal mindent mást megcsinálunk.
Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy általában több férfi fordul meg a helyen. Imádom a magas, erős, domináns hímeket nézni, sokszor fantáziálok arról, hogy kemény pasas utasítgat szex közben. Álmaimban megaláznak, követelnek, többen használnak egyszerre, kis kurvának titulálnak, és alaposan megöntöznek nedűjükkel.
Egy esős napon megakadt szemem egy ideálomhoz hasonlító, sötét hajú, szekrény nagyságú vállú férfin, 25 lehetett maximum, a kék szemébe pillantva elkapott a remegés. A rövid út alatt, míg motorjától beérkezett a fedett és esőtől védett részre,...

JAN
05
2015

Együtt

családi, szűz, tini, diák

Első fejezet
Én tizenkét éves voltam, a bátyám pedig majdnem tizennégy, amikor a szüleink elváltak és mi a nagyszüleinkhez költöztünk. A szüleink konfliktusából nem vettünk észre semmit, ezért nagyon meglepett a dolog. Az előtt külön szobánk volt, mondhatni, hogy normális életünk volt.
Aztán hirtelen ott találtuk magunkat falun, annak is a szélén, egy tanyán. A nagyapánk nem hitt az olyan úri huncutságokban, mint a villanyáram és vezetékes víz, ezért habár a faluban volt áram, telefon és közút, nálunk villany helyett petróleum világított és az udvaron álló kerekes kútból húztuk a vizet. A vécé az udvar végén volt, fürdeni pedig csak úgy lehetett, ha fát vágtunk és a sparhelten vizet melegítettünk magunknak.