ÁPR
14
2015

Isten hozott itthon!

hetero

Forró nyári éjszaka volt, a kocsimban ülök, taposom a gázt sietek haza. Angliában voltam kiküldetésen 6 hétig. 6 héten keresztül csak Skyp-on keresztül tudtam vele érintkezni. Nem érezhettem az illatát, nem simogattam selymes bőrét, nem csókoltam mézédes ajkait. Már teljesen kész vagyok a hiányától, nem nekem való ez a hosszú távollét. Egész úton azon gondolkodom, hogy mi mindent kell bepótolnunk.
Befordulok az utcába, már látom a házat. Ekkor egy furcsa nyugalomérzet kerít hatalmába. Itthon vagyok. Leparkolok, kiveszem a cuccaimat az autóból és cipekedek befelé. Hirtelen felvillan az ajtó előtt a lámpa, már figyelte, hogy mikor érek haza, várt rám. Kinyitja az ajtót és meglátom őt. A lélegzetem is eláll, olyan dögösen néz ki, egy fekete rövid kis kimonó van rajta, fekete harisnya és a kimonó alól kikandikál egy csipke harisnyatartó és melltartó szélei. Ebből már sejthető, hogy nem alvással fog telni az éjszaka hátralévő része....

*  *  *

Szex az öcsémmel 2. rész - Új fiú(k) - új kapcsolat(ok)

homo

Az öcsém Ricsi 16 éves, míg én 18 éves vagyok. Először is a történetünket nagyon röviden összefoglalnám. A különböző táborozásokból való hazaérkezésünket követően végképp rá kellett döbbennünk, hogy köztünk nem kizárólag testvéri szeretet van, hanem úgy is vonzódunk egymáshoz, mint fiú a fiúhoz. Ennek következménye egymást követő 2 éjszaka is szexuális együttlét lett. (Ennek ugyan valahol örültünk, valahol viszont nem, hiszen így/úgy de tudtuk, hogy ennek hosszú távon jó vége egyikünk számára sem lesz.)
Azután eltelt megközelítőleg 2 hónap. Az eltelt időbe amennyire lehetett megpróbáltuk kerülni egymást. Ez eleinte, többé-kevésbé de látszólag sikerült. Ezt követően október elején jött egy nem várt telefonhívás egy tragikus hírrel. Édesanyánknak a nagymamája elhunyt. De hát a dédnagymamánk nem itt a szomszédságunkban élt. Így nagyon mérlegelni kellett, hogy az öcsém és én elmenjünk-e a temetésre vagy sem. Mi nagyon szívesen mentünk...

ÁPR
13
2015

Kedves Látogatóink!

Újabb kerek számhoz érkeztünk, a mai napon a történetek száma elérte a 7700-et, köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, nélkületek nem sikerülhetne! :) És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

Családi riportok 5. rész

családi, testvérek, nagynéni/nagybácsi

Az ötödik történet számomra a legextrémebb. Egy chat oldalon ismerkedtem meg a hölggyel és hamar a szexre terelődött a beszélgetés. Olyan dolgokat mesélt amiket enyhén szólva is kétkedéssel fogadtam, ezért megkérdeztem tőle, hajlandó lenne - e személyes találkozóra, hogy eldönthessem a fantáziája ennyire élénk vagy tényleg az igazat mondja. Mivel személyesen azért elég nagy bizonyossággal el tudom dönteni a beszélgetőpartneremről, hogy hazudik - e, nagy várakozással néztem a randink elé. Egy budapesti kis teázóba ültünk be és három órányi beszélgetés valamint fejenként két tea és két sütemény után egy olyan történettel lettem gazdagabb, amit direkt a végére hagytam, bár időrendben ezt ismertem meg harmadikként.
A hölgy egy 25 éves nagyon csinos, szolid, kedves, intelligens, amolyan tanárnős típus volt, de valójában egy édességboltot vezet. Soha nem találkoztam még az ártatlan külső és perverz belső ilyen keverékével. 99,9 % - os...

*  *  *

Nyaralás az Adrián 1. rész

hetero, szűz, tini

Tizennyolc épp elmúltam, amikor a tengerpartra készültünk nyaralni.
Nem voltam túl lelkes, mert a csapatban jobbára idegenek voltak és csak a szüleim határozott unszolására mondtam igent. Meg Attila miatt, aki a legjobb barátom volt. Kocka és álmodozó, gyermekkorom óta a cimborám. Pont, mint én, s talán ezért voltunk annyira jóban.
A leendő társaság az ő ismerősei közül volt, két lány, korunkbeli csajok, akiket akkor láttam először, meg az anyjuk és Attila nagybátyja, aki az egészet szervezte. A lányokat ő sem látta korábban még, csak hallott róluk Anikó néni, a nagybácsi barátnője elejtett szavaiból. Így tudtuk meg, hogy roppant csinosak és olykor szeretnek kirúgni a hámból, ami épp nekünk sem volt ellenünkre, bár szüleink meghagyták, hogy ha lehet, ne részegen töltsük az időnk nagyobb részét.

*  *  *
ÁPR
12
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
10
2015

A Csillagszemű

hetero

Jó vele aludni. Az egyetlen egész-éjszaka-ölelős pasim. És olyan finom szaga is van. Könnyű, szinte felhőszerű paplan, finom szövésű paplanhuzat, és két ölelő erős, szőrös férfikar. Életem végéig ellennék itt…
Sötét van, az éjszaka közepe lehet, de én felébredtem. A hátamon fekszem, és erősen fáj a hasamnál. Beletelik néhány pillanatba, mire rájövök, a karja súlya nyomja a hasamat. De nem akarok kiszabadulni az öleléséből, így csak feljebb húzom a tenyerét, a bordáim majd megtartják, és helyreáll a világ rendje. Hallom a lélegzetén, hogy megébredt a műveletre, a tenyerét immár magától húzza felfelé, egészen a mellemig, és lényegében alvás közben elkezdi morzsolgatni a mellbimbómat. Azok azonnal megkeményednek az ismerős érintésre. A reakciómat észreveszi, és egy apró, csodálkozó nyögést hallat. Tetszik neki. Nekem is, ahogy kényeztet. Nagyot sóhajtok, és érzem, hogy minden idegszálam kisimul, olyan jó nekem most.

*  *  *

Mike családja 6. rész

családi, gruppen, tini, diák, anya-fia, apa-lánya, testvérek

„Szeretnénk tőletek egy szívességet kérni!” – mondta a lányom, Molly, miközben a barátnőjével, Amy-vel besétáltak a gimiben lévő irodámba. Csak pár hét telt el azóta, hogy bemutattuk Amy-nek a mi kis családunk vérfertőző viszonyait ugyanebben a helyiségben. Amy a feleségemmel együtt végignézte (aki egyébként szexuális felvilágosítást tanít ugyanebben az iskolában), hogyan dugtam meg a gyönyörű, 16 éves Molly lányomat az íróasztalon.
Amy még egy csodás szopással is megajándékozott, és az egész történet végül egy egészen hihetetlen orgiába torkollott a lakásunkban (Mike családja 3. rész). A farkam kezdett megmozdulni a nadrágomban, ahogyan visszagondoltam az emlékezetes alkalomra. Néztem a lányok gyönyörű kebleit és a kemény bimbójukat, amik majd átszúrták a szűk, fehér pamut felsőjüket. Maggie épp ekkor lépett be az irodába, és becsukta maga...

*  *  *