MÁJ
22
2014

Lift sztori

homo

Enyhén kapatos állapotban is tudtam, hogy ismeretlen az a srác, aki belépett mellém a liftbe kora hajnalban. Aranyosan festett nagyon és el is vörösödött amikor valami köszönés félét dünnyögtem neki.
Vad ruhát viselt, a farmere feszült a lábán, hosszú szárú bakancsába felemás cipőfűző volt, és rózsaszín póló kandikált ki a bőrkabátja alól! Nem egy férfias öltözet, de tetszett nekem, olyan természetességgel viselte a szokatlan kombinációt, mintha a teste részét képezné a ruha.
Ahogy felfelé siklott a lift beszívtam a citrus illatot, amit a parfümje árasztott és legszívesebben odabújtam volna hozzá, hogy megízleljem a száját. Biszexuális beállítottságú vagyok, ám fiú kalandom, még nem igen volt addig. Inkább, csak a fantáziám csapongott az azonos neműek iránt.

MÁJ
21
2014

Kurvát játszik a feleségem 5. rész

gruppen, nyaralás, férj-feleség

A sörömet kortyolgattam a könnyű ebéd után. Velem szemben Kriszti és Melinda az utolsó falatokat fogyasztották.
– Mi lesz a délutáni program? – kérdeztem a lányokra nézve.
– Egy kis lustálkodás, napozás, esetleg közös jakuzzi – nézet Kriszti Melindára.
– Nekem jó. Hála nektek, az egész hétvégém szabad – tette hozzá Melinda.
– Menjünk – szóltam, s felálltam az asztaltól.
– Mindjárt utánatok megyek – mondta Melinda – csak felugrok a szobámba fürdőruháért.
– Rendben, akkor a szobánkban várunk –feleltem.
Kettesben, lassan sétáltunk vissza lakosztályunk felé.
– Milyen volt Melindával kettesben? – kérdeztem Krisztit.
...

*  *  *

E&M 1. Szombat hajnal...

hetero

Egy szeptember reggel Milán arra ébredt, hogy borzalmas izomláz van a combjában az előző esti ágyjelenet miatt. Remegő lábakkal állt fel, hogy kimenjen a dolgát végezni. Amennyire csak tudott, csendben kiosont a wc - re, majd a konyhába. Néma hisztivel fogadta, hogy nem maradt kávé, így kénytelen lesz főzni. A konyhában üldögélve, várva, hogy elkészüljön a nap indításához elengedhetetlen forró fekete, lassan hömpölyögtek a gondolatok a fejében. Emesével három napja voltak együtt, bár már lassan egy éve ismerték egymást. Ez volt az első együtt töltött éjszakájuk, ami egész tűrhetőre sikerült és mivel előre megbeszélték, hogy az egész hétvégét egymás karjaiban és lábai közt töltik, jó előre bevásároltak, hogy hétvégén mással ne kelljen foglalkozniuk. Fülének annyira kedves sistergéssel lefőtt a kávé, öntött magának egy csészével, majd rágyújtott. A...

*  *  *
MÁJ
20
2014

Izgalmakra vágyódva 2. rész

hetero

Az előző történetem eseményei után, kissé felbátorodva és még mindig szexre éhesen töltöttem napjaim. Unalmasnak mondható hétköznapestéim kisebb szexjátékokkal dobtam fel, főleg a magam és néha mások szórakoztatására. Mint már írtam az előző részben szép, nagynak mondható melleim formás gömbölyű fenekem erotikus kisugárzásom mindig is tetszett a pasiknak, de én mindig értettem hozzá hogyan lehet még többet kihozni magamból és az adott szituációból. Tomi messze tőlem, én itt a lakásunkban egyedül, vágyakkal és szex utáni vágyódásokkal teli hétköznapokkal és hétvégékkel. Talán érthető, hogy miért is dobom fel oly módon az estéim, hogy az izgalmas is legyen, merész is és ne is legyen túlzás amit később esetleg megbánnék. Értek ez alatt olyan dolgokat mint például: este kivilágított függöny nélküli lakásban meztelenre vetkőzés és úgy flangálás a...

*  *  *

Hármasban

gruppen

Fáradtan lögyböltem az italomat a pohárban és figyeltem, ahogy az okkersárga folyadék komótosan vánszorog fel az üvegre, majd vissza. Tényleg ilyen sűrű lett volna, vagy csak én ittam már annyit, hogy eltompultak az érzékeim? Nem tudtam eldönteni, de nem is volt fontos. Talán mindkettő igaz volt, talán egyik sem. Lehet, hogy részeg voltam, de ha igen, akkor is biztos, hogy nem eléggé.
Még mindig elég tiszta volt a fejem ahhoz, hogy tudjak gondolkodni. Alaposan meghúztam a kezemben szorongatott poharat és halk koppanás kíséretében visszaeresztettem a pultra. Nem akartam emlékezni, de a gyűrű a jobb kezemen, amelynek aranyos fénye meg az alkoholtól homályos tekintetemen keresztül is jelzőfényként világított, folyamatosan emlékeztetett borús helyzetemre.

MÁJ
19
2014

Vízparti sátorozás

családi, nyaralás, testvérek

Végre eljött a vizsgaidőszak vége. Az utolsó vizsgámra készültem éppen, amikor megcsörrent a telefonom. Az egyik évfolyamtársam hívott, hogy irtózatos buli készül a Körös parton, egész hetes elferdülésre számítsak és mindenki sátorban lesz, így ha nekem nincs, akkor újítsak be magamnak egyet. Ez nem okozott, gondot, apámnak volt egy korrekt kis sátra, amivel horgászni járt. Lefixáltuk, hogy hol találkozunk és gyorsan leráztam a cimbit, hogy legyen időm a római jog rejtelmeiben legalább bokáig elmerülni.
Egy tanulási mélyponton felhívtam apámat, hol elkérjem a sátrat. Persze odaadta. Másnap reggelre, mire be kellett mennem ZH-t írni, éreztem, hogy római jogot izzadok. Szerencsére könnyebb volt, mint számítottam rá, így felszabadultan indulhattam neki a cuccok összeszedésének.

*  *  *

Avagy a medencén túl 2. rész

gruppen

Fanny és Hans megbeszélték, hogy nem kötik a többiek orrára az afférjukat, de azért nem tesznek úgy, mintha mi sem történt volna, sőt…az eset sürgős ismétlést kíván, lehetőleg olyan alkalommal, amikor nincs korlátozva az idő. Mondjuk szombat este. Ám szombaton, még mindezek előtt más program is akadt. Végre volt ideje a kis csapatnak, hogy kitombolja magát nyílt vízen is. Nyár, nap, és az óceán, más se kellett hozzá. Egy laza kocogás után úsztak egy jó órát, aztán tettek egy rövid túrát egy csak gyalog, és szikla felől közelíthető partszakaszra, bízva abban, hogy a strandolók nyüzsgésétől mentesen élvezhetik a délutánt. Meleg volt, de nem túl nagy forróság, ideális idő egy kis lustálkodásra. Rajtuk kívül senki nem volt azon a keskeny homoksávon, ahová egy kis sziklamászás után értek, így lustán elnyúltak a homokos parton. Nem sokkal később Chris egy...

*  *  *
MÁJ
16
2014

Szex a szakadék szélén

hetero

Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy nőfaló szexbolond, ahogy azt rólam egyesek terjesztették. Ez egyáltalán nem igaz. Akik így állítottak be, azok csak hasonszőrűek lehettek, mint a kurva és öreg szomszédasszonyom, aki már három férjet fogyasztott el 40 évesen, de még mindig minibbnél-minibb szoknyában riogatja a tisztességes férfi népet.
Persze hívogatott, hogy állítsam be a Tv készülékét (lehet mást is), mert nem megy rajta semmilyen program, - naná ha direkt eltekergette- de hiába alkalmazott még egyéb trükköket is, akkor se volt rá gusztusom. Na erre jön a bosszú és fűnek fának meséli - még ki sem megy a lakásából az ajtón ennek a nőfalónak a csaj, a másikat már engedi be az ablakon! Hogyan állhatnak szóba vele a nők??