A+ A-

Beus

Bea kora délután indult el itthonról a barátnőjéhez leánybúcsút tartani. Előző hónapban már lebeszélték az időpontot. Úgy tervezték, hogy estig a lakásán iszogatnak, majd utána belevetik magukat az éjszakába.
Miután elment magamra maradtam. Elmosogattam az ebéd után maradt tányérokat, majd ledőltem aludni, mert egy hosszú éjszakai műszak várt még rám.
Úgy terveztem, hogy hatig alszom, aztán felkelek és elkészülök indulásig, ám félhat körül a telefonom csörrenésére ébredtem. A főnököm hívott, mégsem kell bemennem, mert nem lesz annyi munka, mint várni lehetett és mivel tartozott egy szabad nappal, így nekem adta az otthon maradás lehetőségét. Őszintén megmondva örültem is meg nem is. Meló miatt nem terveztem semmit estére és már nem is volt kedvem haverok után nézni. Inkább bedőltem a tv elé és megnéztem pár filmet. Elmúlt éjfél, mikor teljesen eluntam magam. Erőt vettem magamon kikapcsoltam a tv-t és kimentem az erkélyre, hogy elszívjak egy szál cigit alvás előtt. Odakint kellemes lágy nyári szellő kapott az arcomba. Az ég csillagos volt, a levegő friss, frissebb, mint odabent. Elővakartam egy szál cigarettát a dobozból, majd rágyújtottam.
Az ajtó melletti székre ültem és bámultam az utcára, mely a jó idő ellenére kihalt volt. Ez sajnos kisvárosi átok. Este kilenc után véget ér az élet, mindenki takarodót fúj és befészkeli magát a vackába, míg a nap újra uralomra nem tőr. A cigivel már majdnem végeztem, mikor egy taxi állt meg a ház előtt. Végre valami látnivaló - gondoltam - és egy kicsit előrébb dőltem, hogy helyet adjak a kíváncsiságomnak és láthassam kit hozott a taxi. Ismerős arc. Az én gyönyörűm szállt ki belőle, ám alig, hogy előbújt, két srác követte. Az egyik kifizette a taxit, majd az elhajtott. Hárman maradtak, és én az erkélyen. Már épp készültem rá, hogy lekiabálok neki, üdvözlőm, mikor a szőke srác belemarkolt a fenekébe, magához húzta és megcsókolta. Bea láthatóan nem tiltakozott. Eközben a másik srác mosolyogva nézte őket. Nem értettem mi történik. Összezavarodtam. A szívem hevesebben kezdett verni. Dühős lettem. Uralkodnom kellett magamon, hogy ne öntsön el a méreg. Óvatosan elnyomtam a még a kezemben lévő cigarettát, és közben tovább figyeltem őket. Alig, hogy végzett a szőke srác a barátnőmmel máris a másik kapta le. Ez izmosabb, és alacsonyabb volt mint a másik. Barna haja felzselézve meredt az égnek, miközben a barátnőmet csókolta. Ekkor teljesen kész lettem, de mégsem tudtam mozdulni. Lábaim a földbe gyökereztek, mint akit megbabonáztak. Csak bámultam lefelé a másodikról.
Miután az izompacsirta is végzett vele, a fenekébe markolt és elindultak a lépcsőház ajtaja felé. Ekkor eszméltem fel. Tudtam, hogy ennyivel nem lesz vége. Átviharoztam a szobán, igyekeztem minden nyomot eltűntetni magam után, majd nevelt lányom szobájába rohantam, mely a mi hálószobánkból nyílt és magamra zártam az ajtót. Nem tudom miért tettem, de ezt tettem. A kislány nem volt otthon. Előző nap vitte el az apja, hogy együtt töltsenek egy egész hetet.
Pár másodperc múlva kulcszörgés hallatszott, majd kinyílt az ajtó. Erősen füleltem, minden neszre megrezdültem, majd szemem a kulcslyukhoz szegeztem és vártam. Visszafojtott levegővel tapadtam a résre, mikor hírtelen Bea suhant el előttem. Felkapcsolta az éjjeli lámpát majd megállt az ágy előtt, melyre tökéletesen rá lehetett látni ebből az apró résből. A két srác odalépett hozzá, és vetkőztetni kezdték. Nem aprózták el a dolgot, fél perc alatt meztelenre vetkőztették, majd ők is megszabadultak a ruháiktól. Látni lehetett, hogy ittasak. Mindhárman, de legfőképp Bea, de ez nem mentség arra, amire készül ezzel a két, számomra idegen férfival, kiknek a farka meredten ágaskodott, várva a gyönyört. A szőke srác ekkor ismét megcsókolta a barátnőm, miközben a másik a punciját masszírozta, mely már nedves volt az izgalomtól. Előbb a csiklóját dörzsölgette, majd mutató ujjával a puncijába hatolt, és erőteljesen ujjazni kezdte, egészen addig míg a másik srác abba nem hagyta a smárolást. Ekkor Bea leült az ágyra, a két srác egyik-egyik oldalról mellé állva várták, hogy orális élvezetben legyen részük. A szívem még mindig hevesen vert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 07. 23. szerda 15:34
Nagyon gyenge.
#3 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:43
Egész jó
#2 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:33
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 06. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?