NOV.
30.
2023

Csőtörés

-Pistám! Pistám! Várj már kicsit. – kiabált Terike, ahogy a munka után álltam be csütörtökön az Opelemmel az udvaromra.  
Terike sietett felém. Mióta eszem tudom ismerem. 5 házzal arrébb lakott ő is a szülői házban, ahogy én. Kis gyerekként, még tojás héjjal a seggemen szerelmes voltam belé hiába volt 8 évvel öregebb. Szakácsnak tanult. Gyakorlaton is, majd frissen végezve is a suliba volt szakácsnő. Az iránta érzett szerelmem addig tartott még Gyulához nem ment feleségül. Onnan a vágyakozás maradt meg a nő iránt. Voltak gyenge próbálkozások, de mindig ügyesen hátrált ki belőle.
– Szia Terike!  
– Szia Pista! Nagy bajom van és azt mondta a Károly te tudsz segíteni vagy tudsz...


A pap

A huszadik századdal egy évben születtem. Családi nyomásra huszonkét éves koromra elvégeztem a papi szemináriumot, és két évvel később pappá szenteltek. Az érsekségen töltöttem a szolgálatot, én voltam a helyettes helyettesének a helyettese. Az az egy senki, misézni alig engedtek, és a különböző szertartásokon is csak asszisztálhattam. Nem éreztem jól magam, nagyon elvágyódtam egy olyan helyre ahol valóban becsülettel tudom gyakorolni a papi hivatást. Imáim meghallgatásra találtak, egy bakonyi faluban hirtelen elhunyt a plébános, az ő helyére kerestek azonnal valakit. Természetesen jelentkeztem, és szerencsére engem választottak. Persze ebben az is közre játszott, hogy nem volt más...


Unokatesóm nője

Unokatesóm 2 évvel fiatalabb nálam. Személyesen évente 1-2-szer találkoztunk. Írásban annál inkább kommunikáltunk. 50 km-re laktunk egymástól, azért nem futottunk össze gyakrabban.
Ez a történet akkor kezdődött, mikor küldött a nála 3 évvel fiatalabb új nőjéről, Móniról és magáról egy közös képet. A helyes arcába es mosolygós tekintetébe már akkor beleszerettem. Persze nem érzelmileg, de tetszett nagyon. Megkértem, küldjön róla egészalakosat, hadd lássam mennyire csinos. Hát nagyon! Vékony, nőies alkat, keskeny derék. Ez igen! Ha nem az ő nője lenne, biztos nyomulnék rá. Megkúrnám szívesen. Ha majd arra járok, beugorhatok és bemutatja. Hát naná, hogy hamar volt arra dolgom.
A...


NOV.
29.
2023

A Föld napján

Juli egyedül ült otthon, élvezte a szép tavaszi napsütést, de unatkozott!
Április huszonegyedike, péntek reggel volt... és az egész hétvégét egyedül kell töltenie! Nem jön haza a fia, a kampuszban ünneplik a Föld Napját.  
Hétfőn a búcsúöleléskor még a fülébe súgta:

– Gyere el Julikám! Nagyon jó buli lesz, a legtöbb srác barátnőjét is hozza... A mi csapatunk, a Delta Tau szervezi... nem lóghatok meg. Várlak!
– De én nem a barátnőd vagyok...
– De mindenki azt hiszi! Irigyelnek is... Nem döntött még, megnézte a postafiókját: a fia elküldte a Föld Napi faültetés és az esti adománygyűjtő ünnepség, és a kirándulás tervezett részletes programját. Most olvasta el...


A cserediák 5. rész - Szerepjáték

Az eladófiúval megesett – nevezzük így – bolti „afférom” után a férjem azzal kezdett el nyaggatni, hogy legközelebb játsszunk szerepjátékot. Konkrétan az volt a kívánsága, hogy úgy szexeljek egy nálam sokkal fiatalabb fiúval, mintha az anyja lennék. Vagyis játsszunk anya-fiú szexet. Először megdöbbentett az ötlete, perverznek és gusztustalannak tartottam, de ő nem tágított és addig-addig rágta vele a fülemet, míg – egy jó kis wellness-hétvégéért cserébe – végül beleegyeztem. Csinált rólam néhány jól sikerült szexi fotót és feltette egy internetes erotikus társkereső oldalra. Jöttek persze az üzenetek, a megkeresések, nem volt hiány jelentkezőkből. Ezzel egyszersmind egy új világ tárult fel...


Gini

Béla kilépet az utcára kicsit megcsípte az arcát a hideg szél.
Béla sétált hazafelé és a hideg szél továbbra is az arcába fújt. A férfinak hirtelen jó kedve lett, arra gondolt, hogy most kellene regényt írni amíg jó kedve van. Általában azok a dolgok sikerülnek jól amit jókedvűen csinálunk.
Béla hirtelen hátrafordult a fekete ruhás nőt látta maga mögött. A nő fenyegetően nézett szinte izzottak a szemei mint a parázs, már szó sem volt arról, hogy kedves nagymamának néz ki.
– Gonosz boszorkány takarodj innen. – mondta Béla és bár határozottan akart beszélni érezte, hogy megremegett a hangja és biztos volt benne, hogy a boszorkány is hallotta a megremegést.
– Megöllek te...


NOV.
28.
2023

A tanítvány

Tulajdonképpen kimaradt a fiatalságomból – mint sok minden más – az az élmény, hogy egy magamkorabeli serdülő lánnyal létesítsek szexuális kapcsolatot. De hát akkoriban inkább csak taszítottam a lányokat, mint vonzottam. Aztán pedig az a természetes férfi ösztön, hogy egy tapasztalatlan, egyúttal üde testű, nőiségében éppen bimbózó leányt megtanítsak nőként viselkedni az ágyban, bevezessem az erotikába  (vagy ahogy álszent embertársaim mondanák: „megrontsam”), valahogyan ösztönéletem legmélyén szunnyadt. Egyrészt, mert főleg olyan nőkre vágytam, akik már tapasztaltak voltak a nemiség dolgában, akiket nem kell hosszasan győzködni annak „hasznában”, másrészt nem is tudtam elképzelni, mit is...


Szükséglet 2. rész

Sanyival  való közös életet a fránya betegsége törte meg.
Otthon voltunk mikor rosszul lett, mentőt kellett hívni. Én egyből rohantam Aranka, Sanyi anyukája munkahelyére. Nem lepődött, ijedtt meg. Ő tudta, Sanyinak vele született szívbetegsége van. Kórház stabilizálja, majd egy hónap Balatonfüred a szívszanatórium. Én nem csak a betegség miatt, hanem a további lakhatóságom is veszélybe került, magamba zuhantam. Aranka oldotta meg a gordiuszi csomót. Lakjak nála, csak a rezsibe kell beszállni, így Sanyi albérletét is egy hónapra kiadhatja a kis városka bikájának, a légyott lakásaként. Igazából csak aludni fogok Arankához járni, hiszen Sanyi kiesése előre vetíti a rengeteg túlórát.
...


Szülinapi kártya

Apáék válása óta már három év telt el. Nála maradtam, mert anya új társa bizonytalan személyiség volt a bíróság szerint. Egészen jól elvoltunk. Amikor eljött a születésnapja, szellemi rövidzár fogott el. Semmi olyat nem tudtam kiötleni, aminek szerintem örült volna. Egyéb ötlet híján online készítettem egy beváltható szívességkártyát, és jókívánságommal elküldtem az e-mail címére.
A délutáni találkozásunkkor nem hozta szóba. Feltételeztem, hogy még nem olvasta el. Lefekvés előtt azonban megérkezett a válasza:
“Nagy dolgot szeretnék kérni! Ha kellően sok idő eltelik, annyira be tud az ember gerjedni, hogy szinte alig tud gondolkodni. Persze saját kézzel lehet segíteni, de egy idő után...


NOV.
27.
2023

Férfivá avatják a fiamat

1. fejezet 
Maputo repülőterén Szófia és Péter végzett a beléptetés adminisztrációjával, örömükre az előcsarnokban várták őket, a minisztérium részéről Nakibo, és Pompo a gépkocsivezető.  

– Végre személyesen is találkozunk Asszonyom, Uram! Nem gondoltam, hogy ennyire fiatalok – rázta meg a kezüket Nakibo – Négy óra út áll előttünk! Ebédelnének?
– Nem kérünk! A gépen bőséges volt az ellátás. Péter valóban fiatal, de Peruban már velem dolgozott! A férfiakat ő tanulmányozza.
– De csak egy kunyhót kértem... nem lesz gond?  
– Miért lenne? – kuncogott a lány – nem először lakunk egy szobában.  
Amíg az őserdei úton haladtak, Péter mosolygott, Szofi most sem...