FEB
19
2019

A haverom anyja

hetero

A neveket igyekszem mellőzni. Ahol mégis nevet látsz, a párbeszédek szükségszerűsége miatt van, és bár nagy fájdalmamra, de megváltoztattam őket, mivel véletlen se szeretném, ha akár csak a gyanúja fölmerülne a kilétünknek, ha netán bárki ismerős olvasná soraimat. Talán azt is adhatnám alcímnek: Az álmok mégis valóra válnak. Mert bár 10 év késéssel, miután rég letettem róla, hogy valaha bármelyik összejöhet, elkezdtek valósággá válni. A komoly meló, a kocsi, a lakás. De még mindezek előtt, életem legizgalmasabb szexuális kalandjával kezdődött addigi szürke életem megszépülése. Már vagy 15 évvel azelőtt is, hetedikes korom óta róla ábrándoztam. A haverom háta mögött az osztályban mind odavoltunk az anyjáért, amióta egyszer bejött hozzánk a tanórára a fiáért. Máig kristály tisztán él az emlékezetemben, amint belibben az ajtón miniszoknyában és magassarkúban, ámulatba ejtő parfümillatot húzva maga után. Akkoriban 40 fele járhatott.

Vágyálom

s/m, anál

A citrusos illatosító mit sem ért, az autó bőrülései mélyen magukba itták a füstszagot, mely a vastagon rúzsozott, buja ajkak közül, elegáns kígyóként bújt elő, hogy aztán sziszegve marjon a reszkető kis szerencsétlen szemébe. Lizzy könnyei leáztatták kissé a rózsaszínes szemhéjpúdert, Alice rosszallóan bökte oldalba hegyes körmével. Bár csupán ketten foglalták el az egész hátsó ülést – Lena az anyósülésen sodort éppen újabb, kellemes aromájú zöld cigarettát -, Lizzy szorosra zárt combokkal, egészen parányira összehúzódva feszengett. Levegőt venni is csak egészen halkan mert, nehogy jelenléte túl nagy figyelmet keltsen királynői között.
- Szerintem kössük be a szemét, mielőtt odaérünk – javasolta Lena, az aprótermetű, ám annál határozottabb fellépésű szőkeség, szavait kísérve meggyújtotta végre a spanglit.

FEB
18
2019

Csak azért, hogy elaludhassunk

családi, testvérek

Bármilyen vastagok is voltak a falak a házban, nem voltak eléggé azok. Meg sem tudom számolni hányszor feküdtem az ágyban a szüleim veszekedését hallgatva, miközben ők azt hitték hogy nem halljuk őket. Egy idő után már szinte nem is érdekelt, de Monica másképpen reagált. Ha a vita elkezdődött, akkor hamarosan keresett valami mást, amivel elterelhette a gondolatait. Ez a más pedig többnyire én voltam, mert a szüleinken kívül én voltam az egyedüli személy a házban. Pontosan ez történt most is. Hallotam a padló recsegését az ajtóm előtt, azután rövid szünet következett. A kilincs lassan lenyomódott és az ajtó csak annyira nyílt ki, hogy Monica benézhessen. Feleslegesen aggódott amiatt, hogy felébreszt. Még a nem törődömségem ellenére sem tudtam elaludni a kiabálás miatt.

*  *  *

A borosgazda 14. rész

hetero, munkatárs

Teca még mindig nem dolgozott, ugyanis Bélát nem engedték ki a kórházból. Szükségem volt a jegyzeteire, hogy ki tudjam fizetni az asszonyokat. Ezért elmentem hozzá, láttam nagyon feszült, ideges.
- Mi a baj?
- Összejött minden, a férjem nem engedik haza, megint valami komplikáció lépett fel. Meg te is főnök teljesen elhanyagolsz, mindenkire van időd csak rám nem - szakadt ki belőle.
- Teca, úgy emlékszem hűséget nem fogadtam. Add ide a papírokat, és már megyek is.
- Maradj, ne haragudj, tiszta dilló vagyok, össze-vissza beszélek mindent.
Utánam szaladt, és a nyakamba borult.
- Mit tegyek, hogy újból megkívánj?
- Talán lehetnél egy kicsit bevállalósabb, és kreatívabb - szemétkedtem vele.
Elgondolkodott, aztán keze lassan a nadrágomra csúszott, és megsimogatta a farkam. Majd elém térdelt, kicsatolta az övemet, és lehúzta a nadrágom a bokszerommal együtt.

*  *  *
FEB
15
2019

Aran(y)ka és én 3. rész

családi, tini, unokatestvérek

2000. július 25-én reggel érkezett meglepetés. Amikor kávéztunk így szólt:
- Eljönnél velem ruhákat vásárolni?
- Én és a ruhavásárlás? kérdeztem vissza
- Ízlésem túl rossz ahhoz. egészítettem ki rögvest
- Ne nevettesd már ki magad! Fiú létedre remek ízlésed van. válaszolt mosolyogva. Ezek után már nem utasíthattam vissza az invitálását. Bár tény, hogy kedd volt, ami piacnap, így a városba tartó reggeli buszokon tömeg van. Azt viszont nem nagyon szeretem. A 7:28-as busszal mentünk be a városba. Mi már éppen csak felfértünk annyira, hogy nem a lépcsőn kellett utazzunk, de hogy megtudjak én is kapaszkodni, igen közel kellett simuljak Aranyhoz.
- De finom illatod van! jegyeztem meg halkan
- Köszönöm! De ezt a parfümöt tőled kaptam szülinapomra. válaszolta a lány

*  *  *

A szép és szexi MILF

hetero

Huszonegynéhány évesen elkezdtem egy sulit, ami fél évig tartott. Mivel fel kellet járnom emiatt a nagyvárosba, és az órarend eléggé feszített volt, jobbnak láttam valami kis kuckót keresni ott lakás céljára. Az első órám korán kezdődött, az utolsó későn ért véget ahhoz, hogy hazautazzam, majd reggel vissza. Keresgéltem, és mivel az iskola is szép összeg volt, a lakás is pénzbe került, ráadásul ez idő alatt jóformán semmi keresetem nem volt, ezért valami nagyon olcsó szállást akartam. Nem nagyon akart sikerülni.
Egy nap anyám egyik barátnője kávézott nálunk, és meghallotta, hogy épp ez ügyben telefonálgatok. Fogta a telefonját és felhívott valakit. Hallottam, hogy azt kérdi a hívottól, hogy nem tudna e egy olcsó kis szállást a részemre. Amikor letette, közölte, hogy egy volt gimis osztálytársával beszélt, azt mondta segít, holnap menjünk el hozzá. Másnap felautóztunk, és találkoztam Kingával.

*  *  *
FEB
14
2019

A házmester felesége

hetero

A harmincadik születésnapom felé közeledve, egy januári péntek délután mámoros hangulatban indultam haza a melóból, pedig még egy kortyot se ittam.
Emlékszem erős szél süvített, mégis mintha a szabadság szelei emeltek volna minden lépésemmel egy szebb élet magaslataiba a gondolattal, hogy most végre elkezdődött az ÉLET, amiről azt hittem, sosem adatik meg. Nyiss a világ felé, és a világ is nyit feléd! -mondják- Van benne valami!
Bár én a húszas éveimben sikeresen elkerültem ezt a filozófiát, idővel rájöttem, hogy némi bátorsággal, és a hétköznapi piálást mellőző életmóddal, az ember többre képes, mint hinné! Olyan meló, amit még élvezek is amellett, hogy eleget fizet?
Amiből telne lakáshitelre meg egy párszázezres használtkocsira? Félretenni, hogy legyen lóvé, ha beütne valami krah? Meg ne adj isten néha megengedhess magadnak ezt azt?

*  *  *

Egyéjszakás kaland

leszbi

Mindenki tudta, hogy leszbikus. Az egész iskola. Mégsem volt kiutálva annyira, mint amennyire az elvárható volt. Egyszer-kétszer beszólogattak neki, ha arról volt szó, de inkább békén hagyták őt. Voltak barátai, lány barátai, akik heterók voltak, és mégsem féltek attól, hogy a barátnőjük másképp érez irántuk az elvártnál. Osztálytársam volt, de nem hiszem, hogy váltottunk volna két szónál többet ezalatt a négy év alatt. Hogy miért is gondolok rá?
Talán azért, mert a srác, akivel közel három éve együtt voltam, megcsalt, kihasznált és átvert.
De inkább azért, mert a kapcsolatunk utolsó hónapjaiban már nem éreztem jól magam vele. Többre vágytam, de nem pont arra, mint amire ő, valami sokkal másabbra, különlegesebbre.
Csak akkor döbbentem rá, hogy pontosan mi az, amit akarok, amikor meghallottam a pletykákat a lányról. Azt beszélik, hogy van egy szekrénye, ami tele van segédeszközökkel, mint amilyen Mr.

Régebbi frissítések