JÚN.
13.
2024

Polgárőrség 3. rész

Péntek 11-kor a polgi hivatal kisbusza vitte a 7 fős kis csapatunkat. Kázmér a fél óra alatt felmérte hogy párban ki kivel akar lenni, ő pedig a versenyirányításnál lesz és rádión tartja velünk a kapcsolatot. Engem nem kérdezett így nekem Virág maradt. Kiszállva jeleztem jó nagy szopatás ezzel a nővel se beszélgetni, se hülyéskedni nem lehet.
– Bocs tesó, ezt dobta a gép. – nevetve veregette meg a hátam. – Mindig neked se jöhet minden össze. – kacsintott sejtelmesen. – Majd alszol egy fa árnyékos oldalának dőlve.
Virág is szúrós vadsággal vizslatott a fa barakokhoz menet. Kázmérral és Gyula bával voltam egy szobában. Dulifuli lettem, de Gabi bá se akart cserélni, mivel a druszájával...


Gül Baba rózsái 2. rész

3.
Egy kopogást hallottak. Egy szolgálólány volt az.
– Fényességes Gül Baba, szent dervis! Abdullah, a janicsár aga érkezett néhány őrrel, hogy a kis rózsatolvajt elkisérjék a Duna-parti termálvizes fürdőbe.
A janicsár aga a béggel egyenrangú katonai rang. Abdullah volt akkor a budai török rendőrség főnöke.
Gül Baba elvette a kezét Leila alaposan elpáholt fenekecskéjétól és nedves puncitól.
– Jó, küldd be a janicsár agát egy perc múlva! Az őrök várakozzon az épületen kívül!
– Igen, Uram – mondta a szolgálólány és kihátrált a szobából.
Leila azon töprengett, hogyan fogja összeszedni magát, hogy felöltözzön, és pánikszerűen kimeneküljön innen. Elvégre ő...


JÚN.
12.
2024

Embervadászat

Forrón sütött a nap, a felhevült aszfalton fényesen csillogott a délibáb. Az utcák kihaltak voltak. A lakótelepek különösen is azok, mert az emberek csak úgy nem ülnek ki a ház elé, mint falun. A lány a lakásban volt és az ágyon feküdt, ruhástól. A plafont nézte és azon gondolkodott, hogy ugyan ma sikerül-e neki kijutni innen. Volt még egy félóra a válogatásig, de már tele volt izgalommal. Remélte, hogy ma ki fogják választani a vadászatra. Fölkelt és körülnézett a lakásban. Mindent úgy hagyott, ahogyan két évvel ezelőtt találta, amikor feltörték neki, hogy tudjon hol aludni. Alig hitte el, hogy már két év telt el azóta, hogy lezárták a lakótelepeket. Olyan volt mintha csak pár napja történt...


Szobalányból kis kedvenc

Házasságunk után fél évre beindult mindkettőnk vállalkozása.
– Szívem, nem bírod te ezt a strapát.
– Mire gondolsz édesem?
– Látszik mennyire kimerít téged a vállalkozás és a házimunka együtt. Miért nem veszel fel valakit, aki legalább a főzést, mosást, takarítást elvégzi helyetted.
– Ugyan miért mondanék le egy alkalmazotti fizetésről? Nem is beszélve arról, hogy sok lenne az adó is. Meg nem szeretnék valakit, aki... Tudod...
– Nem értelek.
– Hát aki a személyes dolgainkban turkál.
– Azt én se szeretném, de mégiscsak könnyebb lenne neked.
Pár napra rá bevásárolni voltam és összefutottam Mirjammal. Ő már előző életemben is szerepelt.
Egy óvodába...


JÚN.
11.
2024

A Jégmadár röpte 2. rész

Ott tartottam, hogy hevertem, lustálkodtam a kanapén, a szoba pedig valósággal visszhangzott a kefélés műsikolyaitól. E ponton annyira már nem érdekelt, hallják-e a szomszédok. Ajna, drága kis jégmadaram keményen lovagolta meg a drabális, börtöntöltelék küllemű hapsit, ütemes csattogás hallatszott és nem tudtam eldönteni, mi adja ki. Ajna feneke, ahogy a fickó szétgyúrt, undorítóan eres és csupaszra borotvált combjaihoz verődik? Vagy a fickó szintén borotvált zacskója, amire a kamera valamiért újra meg újra ráközelített, ahogy himbálózik?

Ilyen gondolatok közepette meglestem, mennyi van még a videóból. 43 perc. 43 perc?? Mégis minek? Ajnát a pasas már kinyalta, persze úgy, hogy...


Sallay Gabi pálcázása 2. rész

Az ifjú tanárnő, ha egyszer már ilyen lehetetlen helyzetbe keveredett, nem akart lebukni. Az utasítás elhangzott, ám amit kér tőle az igazgató, az kifejezeten megalázó.   Lehet, hogy meztélen fenékre kapni az ütéseket, sokkal jobban fáj. Egyáltalán mit fog tenni ez a felfuvalkodott hólyag? Vagy mit fog mondani?
De hát sok tépelődni való idő nem volt. Gyorsan végiggondolta, milyen fehérneműt vett fel aznap reggel. Vajon Dr. Ridegh Lajos észrevenné-e hogy fehérneműként egy icipici kis fehér bugyit választott. Ez az erotikus szerepjáték adná a savát-borsát ennek a performansznak? Lehet, hogy felizgatja a látvány?
– Igyekezzél, fiú, vagy esküszöm, megduplázom az ütések számát –...


A szűz szellem 3. rész

Zoli elfoglalta a helyét a nappali kanapéján és tétován feszengett, amikor beértem.

– Nóri még nincs itthon? – kérdezte picit rémülten.
Zavaromban a lányra néztem, aki egy kicsit furán tekintett vissza rám, s akkor esett le a tantusz, hogy talán Zoli nem látja őt.  

– De, csak talán picit szégyenlős! – ütöttem el a kérdése élét, s közben biccentettem Nórinak, hogy jöjjön közelebb hozzám.
Vette az adást és kecsesen odajött hozzám, ekkor forrón és hosszan megcsókoltam, s elkezdtem a kezeimmel végig simogatni az egész testét. Benyúltam a köntöse alá, a pici tangán keresztül izgattam a punciját, amíg el nem kezdett nedvesedni, majd a cickóit kiemeltem a csipkés...


JÚN.
10.
2024

Részeg fiammal 1. rész

Amit most elmesélek, az véletlenül történt meg velem. Nem volt szándékos, nem volt tervbe véve, nem volt benne a napomban, de mégis megtörtént. Talán gyengeség, talán a magány, talán a kiéhezettség, nem tudom, de megtörtént, hogy egy nap lefeküdtem a fiammal.

Vasárnap kezdődött, amikor megünnepeltük a 18. születésnapját. Nagy ünnepség volt, Mi szülők, nagyszülők, és a barátai. Egy ideig jó volt. Fogyasztottuk is szépen, ami azt illeti. Bor, pálinka, rövidek. Jó kedvünk volt, ünnepeltünk. Nagyon bíztam benne, hogy ettől a sok italtól, megjön a férjem hangulata, és majd éjszaka folytathatjuk a dolgot kettesben. Akkor már egy ideje nem nagyon volt köztünk szex. Egy darabig, még megvolt...


Munka, szex, szerelem 1. rész

Balázs vagyok 22 éves, frissen végzett egyetemista. 190 cm. Magas, közel 100 kg. Ami szinte csak izmot jelentett rajtam, mert aktívan sportolok. Szőke rövid hajam, és kék szemem van. Közgazdaként végeztem, mellette angol, francia és német nyelvvizsgáim vannak. Szüleim vidéken élnek, mezőgazdasággal foglalkoznak. Az egyetem elvégzése után álláskeresésbe kezdtem. Budapesten a vasasban vízilabdáztam, ezért Pesten szerettem volna maradni. Felkeltette a figyelmemet egy ajánlat, Magyarország legnagyobb növényi termékeket feldolgozó üzemébe keresnek készletgazdálkodási vezető mellé asszisztenst, közgazdász végzettséggel.  
Elektronikus úton feltöltöttem a cég honlapjára az önéletrajzom, és pár...