A+ A-

A "Négyes" Vakáció 3. rész

Arra ébredtem, hogy valaki simogat. Semmi kedvem nem volt kinyitni a szemem, mégis erőt vettem magamon. Timi térdelt mellettem, és selymes tenyerével mindenfelé becézgette a testem. Rámosolyogtam, de muszáj volt behunynom a szemem, bántott a fény. Azt nem láttam van-e más is a szobában, de örültem volna, ha igen. Feleségem egyre többet időzött a farkamon és kemény szerszámom ütemes lüktetésekkel hálálta meg a cirógatást. Éreztem, amikor fölé hajolt, forró lehelete megérintette a makkomat. Nem tettem semmit, hagytam őt érvényesülni. Éreztem magamon játékos nyelvét, amint megérinti a végét, majd lefelé siklik a tövéhez. Mikor leért, oldalról vette ajkai közé és nyelvével, a heréket nyalogatta. Egyik lábam félretolva behuppant a combjaim közé. Kezei felnyúltak a mellkasomra és a bimbókat kezdte morzsolgatni. Megremegtem az érzéstől. Ekkor szája megint felfelé vándorolt, miközben végig az ajkai között tartott. Amikor ráfordult a fejére, finoman, éppen csak a hegyét vette be. Megörültem ettől, csípőmet megemelve, próbáltam mélyebbre kerülni benne. Nem hagyta, hogy én irányítsak, azonnal kiengedve magából, megszólalt.
- Ne mozogj! Feküdj nyugodtan! - mondta.
- Megpróbálok. - feleltem, nem túl nagy meggyőződéssel.
- Nagyon jó volt eddig minden, most meg akarom hálálni neked.
- Már megháláltad azzal, hogy belementél. - válaszoltam és felemeltem a fejem, hogy lássam őt.
- Ne nézz rám, mert nem merem elmondani. - fejem visszaejtettem a párnára, és hallgattam. - Nem hittem, hogy ilyesmikre képes vagyok, de örülök, hogy megtettük. - mondta.
- Én is, és még nem is vagyok féltékeny. - feleltem.
- Annyira más ez így, szinte nem is érdekel, hogy mi történik. Annyira izgalmas! Most le akarlak szopni, és a számba élvezhetsz, jó?
- Igen! - feleltem, miközben fejemben kavarogtak a gondolatok arról, mik is történtek velünk. A vágy szinte tombolt bennem, nagyon élvezem, amikor megmondja mit fog csinálni velem, és ő tudta is ezt jól.
Lassan megint ráereszkedett meredező szerszámomra, de most addig engedte ameddig csak tudta. Volt már olyan, hogy le tudott engedni a torkán, de nem sokszor csinálta még. Most sem vette be teljesen, egyik kezével megfogta a tövénél és követte szája mozgását le-fel, le-fel. Nehezemre esett mozdulatlanul feküdni, de nem akartam elrontani a játékát. Továbbra is lassan szopott, majd megint kiengedett a szájából.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 09. 12. csütörtök 04:14
Elég jó.
#4 papi 2013. 06. 29. szombat 13:19
Nagyon jó
#3 tomikj 2008. 05. 2. péntek 08:28
Mi is ilyen bulit szeretnénk fiatal csini párral!Épp most keressük a megfelelöt!Reméljük ez minél előbb megoldódik!Ez a történet is mint a többi nagyon tetszett,már mindet elolvastuk!Köszönet érte!Tomi
#2 tamás 2008. 04. 30. szerda 09:39
tetszett, amikor egy feleség ilyenáldozatkész az szuper lehet
#1 Törté-Net 2008. 04. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?