A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 6. rész - A vizsgálat

Nem volt szerencséjük Christie az eljárást a szabályok szerint folytatta.
A hatalmas vallató szobában Péteren kívül ott volt Lady Goddesse 6 gárdista, Lady Samantha és Christie.
- 0031257 sz. rabszolga mielőtt a kihallgatást megkezdenénk megismertetünk a hagyományos enyhébb csoportba tartozó vallatási módszereinkkel - hallotta Christie fenyegető hangját. - Ez csak egy jóindulatú kezdeti figyelmeztetés, és csak a testednek azt a részét kínozzuk meg egyelőre amit a természet arra készített! Az igazság kiderítésére alkalmazhatunk keményebb módszereket érzékenyebb, kéjt kapó testrészeidre is.
- Most nem kérdezünk még semmit, a gyanúsított rabszolgát először egy "bevezető kínzásnak" szoktuk alávetni. Ezzel jók a tapasztalatok: a "bevezetés" után a kihallgatáson már általában úgy vallotok, mint a vízfolyás, csak ritkán kell a procedúrát megismételni.
- Mindenképpen beszélni fogsz, garantálom! Ha kell naponta megkínzunk, de kiszedjük belőled az igazságot, beszélni fogsz mert bízol benne, hogy akkor abbahagyjuk. Abba szoktuk hagyni, ha nem voltál túl makacs, mert a túl makacsokat, csak később állijuk bíróság elő azok "utó kínzásban" is részesülnek. Szóval észnél legyél!Samantha kezd el a szokásos puhítást!
- A deresre! szólt szigorúan Samantha
Péter remegve engedelmeskedett. Nem is kérdezik csak ütik? Hitetlenkedett.
Lady Goddesse arcán elégedett mosoly játszódott.
- Ez az, ez a jó módszer! jegyezte meg elégedetten Rimánkodni fogsz, hogy elmondhasd az igazságot. De most még nem vagyunk rá kíváncsiak, most még hazudnál, majd ha majd a tökeidet is megkezeltük elgondolkodsz érdemes-e egyáltalában megkockáztatni egy ici pici hazugságot is. Rajta lányok, mutassátok meg a férfi nem e hitvány képviselőjének milyen fájdalmas tud lenni a női hatalom!
A gárdisták a hason fekvő Pétert rászíjazták a deresre. Derekára is szíj kerül, most nem tudja dobálni a testét, mint az üdvözlésnél…Két gárdista állt a deres mellé barna fonott korbáccsal (később tudta meg ez a 80 cm-es "Brawn Lady" volt talán a legkíméletlenebb korbácsok egyike). Ez is tükörszoba volt, mint úgy látszik minden hasonló OWK helyiség
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:51
Eddig csalódtam.
#5 papi 2013. 11. 19. kedd 07:49
Egész jó.
#4 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:48
Hát elmegy...
#3 srb4fncm 2008. 07. 20. vasárnap 17:30
ez uncsi nem érdekes
#2 Pisti 2005. 11. 10. csütörtök 18:54
Hát ennél komolyabbra számítottam.
#1 Törté-Net 2005. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?