A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 5. rész - Lady Goddesse

Péter ámulattal nézte az ágyát Az bizony "bekeretezett ketreces" ágy, nagy hasáb alakú alkotmány volt.
A tribün alatt voltak a "szolgaistállók". A szobájában minden ágy be volt keretezve kényelmesen be lehetett feküdni, csak az volt furcsa, hogy be kellett mászni abba a ketrec félébe. Később jött rá, hogy ez itt így van rendszeresítve. Még ha az úrnő hoz is magával egy szolgát a szoba csak egyágyas… a rabszolgának csak ketrec jár. Már nem fájt annyira a feneke de a dolog így sem tetszett neki valami nagyon… állatokat szoktak így tartani, soha nem fantáziált ilyenekről. A botozás az más, az most már izgalommal töltötte el és kezdett büszke lenni magára nagyon szívesen nézegette magát és a csíkokat újból és újból. Csak azt szégyellte, hogy annyira jajgatott. Legközelebb nem fog, összeszorítja a fogát nem égeti le magát. Soha nem hitte volna, hogy egy nádpálca ilyen fájdalmas tud lenni.
Míg nézelődött egy "kolléga érkezett.
- Új vagy?
- Persze most jöttem az üdvözlésről., láthatod a nyomokat!.
- Igen látom. Nem vertek meg nagyon, ki üdvözölt:
-Loreen két gárdistával.
- Ah az nem komoly! Van egy kettő aki jobban elhúzta volna a nótádat mondjuk Christie vagy Sarka… de most filmeznek. Szerencséd volt. Péter elszörnyülködve nézte vérvörös megdagadd alvadt vérrel tarkított fenekét.
- Mi a film témája?
- Azon még tanakodnak, valami lakáj vagy kocsis leszek, akit a hercegnője megbüntet, de lehet hogy apród. Vitatkoznak. Tudod ahhoz külső hely kellene, legalább is az operatőr azt állította, itt nem megy… na jól néz ki a szerencsétlen Sarka beígért neki 3 nap szigorított börtönt szemtelenségért. Most még nem kapja meg mert szükség van rá, de hamarosan elítélik, amikor összeül a büntetőbíróság, addig megcsinálják a filmet.
- Az operatőr alattvaló, de azok is ép úgy büntethetők, mint mi… a szerencsétlen elfelejthette nem szabad a hölgyekkel vitatkozni! Újonc. Nem elég hogy ingyen dolgozik nekik most még jól el is tángálják.
- Találkoztál már Bettie-vel?
- Persze spermát vett tőlem.
- Aha értem, akkor te is megértesz engem miért jelentkeztem önként a szerepre.
Nevettek.
- A börtönt pláne a szigorított zárkát kerüld. Tudod onnét van az ismeretségünk Bettie-vel. 3 nap szigorított zárka után hozott rendbe 3 hét alatt Ne tudd meg mi történik ott!. A Palota alatt van a börtön, az már nem játék. Sötétzárka, elveszíted az időérzékedet, boldog vagy ha lejönnek 6 óránként érted, hogy megkínozzanak. A botozás, korbácsolás a legenyhébb ott. Tudod milyenek a nők, ha nem is kedvelik a dolgot azt teszik amit mondanak nekik: úgy megkínoznak, hogy soha többé eszedbe nem jut nem rabszolgaként viselkedni. Egy vállvonogatásért kaptam azt a 3 napot, ha nincs Bettie soha ide vissza nem jövök.
- Mi a fenét csinálnak?
- Vernek ott rendszeresen naponta kétszer is, de sajnos mást is csinálnak magyarázta új egyébként később megtudta amerikai ismerőse. Kezelésbe veszik a tökeidet is meg a farkadat is. Ott egyéni kezelés van a börtönőröktől függ én jól kifogtam. Szóval csak arra vigyázz, hogy oda ne kerülj! Itt ellébecolhatsz, a legtöbbet csak a programokban meg búcsúzóul verik meg. Ha vigyáz magára valaki és jó rabszolga kibírható az ittlét néha még izgalmas is!
- Na szevasz, megyek gyógyulni. Fütyörészve távozott
Elment Bettie-hez gyógyítatni magát, gondolta irigykedve Péter.
Azt hitte elfelejtkeztek már róla, de Loreen egy idő múlva megjelent egy írrel.
- Itt a szobatársad! - nevetett pontosan annyit kapott mint te.
Hamarosan ebédidő következett.
Délutánt füvet nyírt, vacsora urán a Wanda night clubban takarítottak. Izgalmas dolgok voltak ott András kereszt, korbácsoló bak, deres és elképesztően sok kínzóeszköz. Lényegesebb volt azonban a rabszolgák számára, hogy a pultnál sört kaptak. Kiváló cseh sört. Bár a gárdista hölgyek vigyáztak rá, hogy be ne rúgjanak, nem voltak szigorúak. Észrevehetően megenyhültek eddigi szigorú arcvonásaik és nevetve nézték a nagy örömet, amit a sör a rabszolgák közt kiváltott.
Péter szerencsétlenségére meglökte egyik társát az kiejtette a poharat. Össze is tört, azt hitte most ismét viszik a deresre, de Loreen csak megfenyegette ujjaival, mosolygott:
- Csak nem be rúgtál már be ennyitől?
- Bocsánat Úrnő, ügyetlen voltam
Természetesen összetakarított mindent, de következménye nem lett a dolognak.
Nem emberevők ezek a nők állapította meg.
Hamarosan aludni zavarták őket.
A napok csak teltek, szinte unalmas volt reggel elég későn keltek egy órás tora volt, néhány kört kellett futni, fekvőtámaszok és egyéb gyakorlatok.
Utána fürdés és reggeli.
Riskát húzott, az volt a dolga. Meglepetésére egyik nő sem ütötte meg az ostorral, sőt udvariasak volta. Pedig a homlokán már ott volt fekete pont is és Loreen is lemérte már a péniszét is. Regisztrálták. Most már azt is tudta, hogy azt nem a heréktől, hanem felűről kell mérni… 19 cm volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:50
Legyen már valami.
#2 papi 2013. 11. 19. kedd 07:48
Nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?