A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 1-2. rész - A hirdetés

"Szorgalmas, engedelmes, odaadó, saját úrnővel nem rendelkező nyári munkás-rabszolgákat keres május és szeptember közti időre az OWK. Csak testileg és szellemileg kifogástalan, szívós, jó alakú, jó formában lévő fiatal a női uralom iránt elkötelezett férfiak jelentkezhetnek. Felvétel esetén az uralkodónő személyes tulajdonát képezik. Feltétel: a tökéletes egészség! Dohányzás, alkohol és kábítószer függőség kizáró ok. Jelentkezés (képpel együtt) Lady Gabrielle-nél"
Péter elgondolkozva olvasta az Interneten legújabban felfedezett honlapon lévő hirdetést. Véletlenül akadt rá. Azóta kivett már néhány OWK filmet, amik tetszettek neki. Itt ott mintha még a LEDA-t is felülmúlnák. Pedig sokat böngészik, chattel elesett amerikai barátja nevével. Érdekes az Interneten idáig nem tűnt fel neki ez az amazon birodalom. Amint utána olvasott rájött: túl drága, nincs pénze egy ilyen vakációra.
A dominákra sincs, nem egy 1000 eurós kirándulásra, vannak stúdiók ahol már 100 euróért megcsinálnák, de ennyi pénze sincs. Nem volt mindig ilyen szegény, kesergett, hisz franciául, angolul már kiskorában megtanult jómódú szülei jóvoltából, francia óvodába járatták, minden vakációt vagy Angliában vagy Franciaországban töltött aztán jött az autószerencsétlenség és minden megváltozott. Árvaként nagymamája nevelte tovább szerényebb körülmények közt, most már ő is beteg: az is nagy kiadás nincs ilyesmire pénze.
Közben ismét a felhívásra terelődött a figyelme. Hm fénykép is kell, van olyan a gépben, áh mit veszíthetek? Mit is kér ez a hogy is hívják nézett még egyszer bele a hirdetésbe Gabrielle és már kopogta is: "20 éves OWK iránt érdeklődő úrnő és pénz nélküli berlini egyetemista érdeklődik…" hátha adnak valami kedvezményt….
A válasz hamar az email-én volt. Gabrielle üdvözölte mint "hímnemű kreatúrát" és biztosította, jöhet, de fizetni kell előre, később, ha a 3 hónapot eltölti meg lesznek vele elégedve az uralkodónő kedvezményben fogja részesíteni, kivételesen ingyen kaphat tagságot. Ha nem felel meg, a pénzt visszakapja… de azt mielőbb küldje, nincs kedve szélhámosokkal szex telefonozni!! Megadta a mobilját ahol konkrétan is megbeszélhetik a részleteket..
Azonnal hívta:
- Péter vagyok Berlinből Hölgyem.
-Na ne angyalom! Legfeljebb Péter rabszolga alázatosan jelentkezik és meghallgatást kér!! A válasz németsége kifogástalan volt.
- Elnézését Úrnő, igen értettem. Csak biztos akarok lenni az anyagiakban, mert kölcsönt kell felvennem, ha becsapódok bajba jutok!
- Hát ide figyelj kis hülye! Ezért a bizalmatlanságért külön verést érdemelnél…amit az emailben írtam az igaz! micsoda pofátlanság egy Úrnőt csalással gyanúsítani! Különben vedd tudomásul semmi szükségünk a pénzedre, az csak biztosíték. Megélünk anélkül. Viszont a munkaerő drága, kitaláltuk, hogy jól megdolgoztatjuk a hozzád hasonló csórókat és "jóindulatból" kielégítjük vágyaitokat is. Így pénz helyett verejtékkel fizettek, cserébe kínokat kaptok. Ez a vágyad nem? Az üzlet beindult, egyre több az amerikai és egyéb gazdag domina jön többnyire nem is egy rabszolgával. Sok a munka. Minek vegyünk fel alkalmazottakat, olcsóbbak vagytok. Érted már tökfej! Egy takarítónő többe kerül mint te és ráadásul csak 8 órát dolgozik, adót kell fizeti utána stb. Különben ép az ilyen csórókat kedveljük a legjobban, aki adóssággal jön ide, az kitölti az idejét
- Értem Úrnő! Logikus. Áll az alku! Hiszek Önnek!
- Hm. az érdeklődők nagy része a tapasztalat szerint valóban jön. A kedvezmény nagy csábítóerő. A németek általában jó munkaerők, szinte nehéz munkájuk miatt megbüntetni őket, de ne aggódj találékonyak vagyunk! A kérdőívet alaposan áttanulmányoztad?
- Csak felületesen lényeges?
- Persze ütődött, nem nekünk, hanem neked. Tudni akarjuk a vágyaidat pontosan! Érted!? A legpontosabban! Nagyon különbözők vagytok! Ha nem akarod pl. hogy a heréidet kínozzuk, vagy a szádra üljön valaki stb. azt jelezned kell! Aztán valamennyire figyelembe is veszünk. A nők, mint felsőbbrendű lények ilyen téren szabadok, de általában figyelembe veszik nyavalygásaitokat.
- Ne aggódj még senkit sem ment haza nyomorékon, ki fogod bírni! Az óvadékot küld és ha eszed van nagyon részletes leírást is mellékelsz – kapsz egy számot és betesszük a múzeumunkba. Anonim maradsz.. Tudjuk attól féltek, hogy kiderül a titkotok.
- Nem élünk vissza az ilyesmivel, nem mintha annyira törődnénk lelkivilágotokkal, hanem mert nem tenne jót az üzletnek. Vedd tudomásul ki fogunk ugyan használni, de azért valamit kapsz is amiről olyan sóvárogva álmodozol. Úgy 50 %-otok másodszor, harmadszor is visszajön! Sőt olyan is van aki itt szerez úrnőt, szóval szerencse fel!
- Igen Úrnő, mindent pontosan úgy csinálok ahogy ajánlotta.
- Jó, remélem nem vagy szélhámos.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2018. 02. 4. vasárnap 17:55
Indításnak ez király volt... 9p folytasd!!
#4 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:48
Jó az indítás.
#3 papi 2013. 11. 19. kedd 07:45
Folytasd.
#2 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:44
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2005. 10. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?