A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 9. rész - Helén, a Lady

A modernül berendezett nappaliban felcsengett a telefon. Helén felvette:
- A te vagy Livia. Jól van, remekül megy a dolog. Ibolya megfigyelései, javaslatai tökéletesek. Igen már a puncimat is nyalogatja… na nem szereti nagyon, ahogy azt sem kedveli, ha számba veszem a farkát..
Nem dehogy nem erőltetetem… jó gyerek, kifogástalan szerető, férjül veszem eldöntött tény..
- Kösz a gratulációt, én is köszönöm még egyszer fáradozásaitokat
- Igen pontosan úgy teszek komolyan már nem kell verni, csak esténként a kedvenc pózai egyikében, ahogy Ibolya ajánlotta. Persze hogy csókol.. Goddesse-t nem őt nem szereti, félórát csalánozta múltkor. Örült mikor elment. Most? lent dolgozik a kertben csalán próbálok majd ültetni, előkészíti a talajt szinte lehetetlen azt venni.. de lehet hogy már nem is lesz rá szükség. – Nagyon nagyon jó az ágyban. Elsőrangú!
- Persze suttogok, amiket mondtál.. jól megvagyunk kösz. 15-én!
- Persze hogy beszámolok ezután is egyrészt hivatalosan rabszolga, nem szólhatna semmit, és tudod még szerelmesebb belém mint én belé. Mindent megtenne értem látom rajta.
- Persze mindig szimpatizáltunk, de az igazi szex is fontos.
- Egyre jobb lesz, ha az ilyesmit fokozni lehet egyáltalában. Erős, kisportolt, művelt okos, nagy önuralommal, akaraterővel… apának is tetszik… persze a dologról fogalma nincs.
- Nem attól nem is féltem.. ti pszichológusok lehet hogy leközlitek valahol, de abból nem fog rájönni. Nem olvas ilyen lapokat, fogalma sincs rólatok. Ibolyára kedvesen emlékszik, mert megszüntette a fájdalmait. Rólad meg van győződve, hogy pénzért tetted. Te nem vagy a zsánere a hosszú magas, filigrán nőket kedveli, te kicsit zömök vagy, mint nőt észre sem venne, soha eszébe se jutsz.
- Őt nagyon becsüli, csak azt nem érti mit keres ott.
- Áh ahhoz buta, fogalma sincs hogy ti ketten egy párt alkotok e területen, nem kapcsol össze benneteket. A detektívnőre Riára gyanakszik, de annak csak a nevét tudja.
- Bettie már nincs? Találtál újat Ibolyának. Nagyszerű. Az ausztrál összecsomagolta és hazavitte. - - Persze hogy jön… Így van az OWK-ról már nem is beszél, nem egyáltalában nem vágyódik oda. - - Elég vagyok neki én. Máshová megyünk nászútra. Úgy van kitaláltad oda.
- Jó én is még egyszer mindent köszönök, jó volt az elgondolásod, már másnál is bevált? ez új azt hittem első vagyok.
- Jó kösz, most lesietek hozzá, már vagy 3 órája dolgozik ott. Még megutálja a kertet!
- Képzeld már enyeleg is, tegnap megharapott, persze hogy picit. Verjem meg? Jó kipróbálom mézes kenyér és korbács na persze csak az a feneség náluk a kettő kicsit összekeveredik.
- Jó szia!
Helén mosolyogva tette le a telefont. Már több száz hasonló esete van… Változik a világ, még tényleg a jövő a női uralom lesz…gondolkodott áh nem több mint 90 % az m/f Petiék óriási kisebbséget alkotnak Megmaradnak kuriózumnak.
Mosolyogva ment ki a kertben dolgozó jövendőbelijéhez
- Petikém, 15-én bekötöm a fejed.
- Ahogy parancsolod, a te tulajdonod vagyok. - nevetett .
- Próbálj lottózni, talán lesz pénzed és kifizeted az adósságot, akkor szabad vagy.
- Nem lottózok, a tied vagyok és maradok!
-Hm. Lehet hogy még megbánod, nem ismersz még. – mondta kacagva
Az "adósság" amiről beszélgettek közös megegyezéssel született: mikor Helén elhozta Pétert az OWK-ból pontos elszámolást dugott az orra alá. A 100.000 eurós ajándék, a megfigyelési költségek, Ibolya és Livia közreműködésének díjai mellett még kisebb összegek is szerepeltek ezek közt lelkiismeretesen fel volt tüntetve a Péter által felvett 3 évi kölcsön is. Az összeg több százezer eurót tett ki napi 20 euró kamatot jelentett. Ezt Helén nagylelkűen heti 25-re csökkentette: az adóssági szerződés az alapja kettőjük kapcsolatának:. A szerződés 2 esetben bontható fel:
1. ha Péter kifizeti a tőkét és a kamatokat,
2. ha valamelyik fél meg kívánja szüntetni a kapcsolatot.
Természetszerűen a 2. pont Helénre is vonatkozott. A szerződés DVD-én van jól lekódolva.
A kamatot az OWK szerit fizeti (1 Dom =1 nádpálcaütés) ami heti 25 nádpálca ütést jelent . Így Peti heti 25-tel fizet. Ha rosszul viselkedik az külön elbírálás alá esik az további büntetést jelent ezt Helén dönti el! mert amíg adós addig az ő tulajdona. A heti 25 ütést mindig pénteken kapja este lefekvés előtt a deresre kötözve. Helénnek azonban jogában áll elengedni.
Így eddig még csak egyszer feküdt a deresen, az első pénteken, a többi pénteket mindig megúszta. Helén elengedte mert a szex-el meg volt elégedve. Ez persze messze nem jelentette, hogy Péter nem kapott volna ki soha. Esténként lefekvés előtt különféle módon legtöbbször "preventív okokból", nehogy elfelejtse rabszolga voltát Helén rendszeresen veri. Meg akarja ezzel előzni, hogy "elügyetlenkedje" a dolgot állítja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:52
Na végre vége lett.
#4 Orgazmaker 2006. 09. 5. kedd 00:10
Ezer bocs, félrekattintottam, és csak egy default "6"-os ment el...de vedd úgy hogy 10-et nyomtam...télleg bocs, majd a következő loginommal pöttyintek egy 10est..sry
#3 Orgazmaker 2006. 09. 5. kedd 00:05
Nos, azt hiszem, csak gratulálni tudok neked.Sok S/M történetet olvastam már, de te teljesen egyedi aspektusból tárgyaltad a dolgot.Szex tényleg volt sok benne, ezt én is hiányoltam az elején, de azzán rájöttem, hogy ez teljesen másról szól. Számomra telesen új megvilágításba helyezted az S/M-et. 10 pontot adok, bár a helyesírásra jobban odafigyelhetnél.Sok helyen pedig teljesen értelmetlen a mondat, csak sejteni lehet, hogy mit akarsz mondani. Ha legközelebb erre is figyelsz, akkor 11 pont.:))
#2 Anyád 2006. 01. 6. péntek 13:25
Elég zavaros
#1 Törté-Net 2006. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?