A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 8. rész - A tárgyalás

Péter gyógyult visszaszállították a börtönbe. Megtudta, hogy a tárgyalása másnap délelőtt lesz. A sebei még látszódtak, de fájdalmai nem voltak. A bíróságot a "celebration"-re szokták összehívni a tárgyalás nyilvános. A teremben minden hely foglalt volt. Péter tárgyalása 10-kor kezdődött
Mikor Lady Mona bevonult a hallgatóság felállt a férfiak letérdeltek. Péter meztelenül térden állva várta a bírónőt. A bírónő előtt lévő kereszt alakú gerendához volt szíjazva. Keze csuklóban a keresztgerendához bokái a függőlegeshez volt szíjazva. Enyhe erekciója volt, amiért már többször is megpofozta két gárdista kiérője. Csak vádló volt, jelen esetben Lady Goddesse. Védekezésre a vádlottnak a bírónő adhatott lehetőséget. Ügyvéd nem volt.
- Te vagy a 0031257 sz. munkás rabszolga?
- Igen Excellenciás Asszony.
A bírónő Goddesse felé fordult:
- Lady Goddesse ez ellen a - 0031257 sz. munkás rabszolga ellen óhajt vádat emelni?
- Igen Excellenciás Asszony!
- Ismertesse a vádat kérem!
Vádlott riska kocsi húzó rabszolga volt. Amint meglátott erekciója támadt szemtelenül nézegetett és pimaszul nevetett. Kérdésemre, hogy mi a foglalkozása azt mondta, hogy amerikai katona.
- Egyebet nem tett?
- De igen! Tisztelet nélkül beszélt velem, mintha egyenlők lennénk úgy társalgott feltűnően jó nem rabszolgához illő angolsággal és kihívóan nevetgélt Excellenciás Asszony.
- Mást nem tett?
- Nem.
- Vádlott! Beismered, hogy erekciód volt, nevettél, tiszteletlen voltál az úrnővel és hazudtál neki?
- Igen Excellenciás Asszony!
Lady Mona visszavonult vagy 10 perc múlva visszajött.
Ítéletet hirdetek!
A vádlott
Bűnös
az OWK Büntetőtörvénykönyvének 18. és 28. §-aiban.
Enyhítő körülmény: az értékes ajándék amit a királyságnak adományozott. (BTK 50 §. B.p.5. bek.)
A hazugsággal kapcsolatos beismerés nem számítható enyhítő körülménynek, mert arra akarata ellenére derült fény.
A vádlottat furcsa viselkedése miatt a hatóság figyelte. Összeesküvés gyanúja merült fel: mint pl. titkos hang és fénykép készítése. Őrizetbe vétel történt és a BTK 37. §. c.p. alapján a szabályoknak megfelelően kínvallatásnak vetették alá. A vallatás során a kínzás megengedett férfi kreatúrákkal szembe. E nélkül a tapasztalatok szerint a nőknek mindig hazudnak, ez rendes szokása a férfi nemnek. Ellentétben a nőkkel az igazmondás nem lételemük, hacsak lehet mindig be akarják csapni a nőket. Ilyesmi egy női Monarchiában megengedhetetlen!
A nyomozás kiderítette, hogy nem összeesküvő ugyan, de fény derült egy súlyos bűncselekményre. A vádlott csak heréinek sokkolásakor vallotta be hogy nem katona, csak nagyzolni és feltűnni akart a neki tetsző úrnőnek. A vallatás szabályszerűségét, jogosságát a Bíróság megállapította. Kiderült a vizsgálat kezdetén a vádlott azt a tényt hogy nem katona nem árulta el sőt igyekezett elhallgatni és ezt a tényt a bíróság megállapította.
Összeesküvéssel kapcsolatban vádemelés nem történt e dolog nem tartozik a büntetőper tárgyához.
Súlyosbító körülmény: az előre megfontolt szándék. (BTK. 51§. B. pont 1. bek.)
A Bíróság a vádlottat halmazati bűncselekmények szerint
testi büntetésre
ítéli
A büntetés 3 részből áll:
1. Az engedély nélküli erekció (Btk.4.§.), valamint a tiszteletlen viselkedés egy hölggyel szemben (BTK 7.§) bűncselekmény büntetése: 20 pofon. Kivitelező a sértetett hölgy Lady Goddesse, az elitélt a büntetés alatt meztelenül térdel kezét az oldalára szorítja (55.§. 1.1p.).
2. A hazugság (BTK 18.§.)büntetése: 25 nádpálca ütés és 2x35 korbácsütés. Az elitélt meztelenül hason fekszik az e célra szolgáló deres bakon, amely kidomborítja gluteus izmait, ahová a nádpálca ütéseket kapja. A deresen rögzítve van. Először a hivatalos nádpácával verik meg
A korbácsolás ugyanebben a testhelyzetben a talpain történik, a "Black Lady"nevü 60 cm hosszú egyágú korbács használatával.Végrehajtók: 8 gárdista Lady: Andrea, Veronika, Danielle, Samantha, Rita, Laura, Karma, Jana.
A büntetés kivitelezését a Bíróság személyesen ellenőrzi.
A gyakorlati végrehajtásért: a büntetést végzők sorrendjéért, az egyes gárdisták ütéseinek megfelelő erősségéért, az ütések elhelyezéséért, számáért, a hivatalos büntető nádpálca kiválasztásáért, az elitélt megfelelő testhelyzetének biztosításáért és hasonló gyakorlati dolgokért Madame Loreen és Madame Sarka együttesen felelősek. Vita esetén a bíróság a helyszínen dönt.
A BTK-ra történő hivatkozás:
a/ nádpacázás: az 54.§. 1. p. 1.2.1.bek. és a 55.§.2.p. nak megfelelően
b/ korbácsolás : a BTK 54.§. 7.pont, 55.§. 2.p. szerint
A talp korbácsolását a nádpálca büntetés után azonnal kell elvégezni. A két büntetés egy egység, így félbeszakítása esetén teljes ismétléseknek van helye ( 54.§ 1.p.e.p.)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:52
Na ez már jobb.
#1 Törté-Net 2005. 12. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?