A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 7. rész - Mentési akció

A börtön a palota alatt helyezkedett el. Sötét komor vastag falu középkori cellába került. Alig fél óra múlva hogy összebilincselve leszállították jött az új parancs a rendelőbe kell vinni.
Ibolya komoran nézte összevert fenekét. A gárdistanő a parancsnak megfelelően otthagyta a beteget. Ibolya hosszasan vizsgálta, aztán megkönnyebbülten magyarázott:
- Hát jól elintéztek, a heréid azonban renden vannak a talpad is rendbe jön nem kell különösebb kezelés, de a feneked hm az komoly. A tárgyalásig itt maradsz, kissé rendbe hozom a hátsódat a folyadékban a fertőtlenítőszeren kívül érzéstelenítő is van. 2 perc múlva nem fog már fájni. Kapsz nyugtatót, altatót és fájdalomcsillapítót. A fájdalomcsillapító persze tilos de nem törődök vele.
- A kínvallatás a legrosszabb ott minden engedélyezett: a paprikás borsos beöntéstől, a makk csalánozásán, verésén keresztül, a hererúgásokig… minden. Persze bírói engedély kell hozzá az most nem lesz. A vallatási ügyet Patricia leállította.
Ibolya néhány nap múlva tudatta úgy 2 hét múlva áll össze a bíróság. Az egy évben kétszer ülésezik. A vád: "súlyos bűncselekmény": hazugság egy nőnek ráadásul előre megfontolt szándékkal ez súlyosbító körülmény. Ibolya szerint talán a börtönt elkerüli, az lenne a legfontosabb. Sok függ az amerikai nőtől ő lesz a vádló Mona a bíró.
Az nem kétséges, hogy ismét megverik 6-100 ütést ír elő a büntető törvénykönyv… az ő esetében a felénél többet kell kiszabni, ha nem volna az amerikai "subleme" akkor talán az egyharmad is elég volna.Nagyobb baj, hogy szemtelenkedésért is panaszt tett azért valószínűleg megpofozzák de az sem kellemes, mert 60 pofont is megítélhet a bíróság.
Van azonban enyhítő körülmény a 100.000 euró adomány ami megérkezett az OWK számlájára.
Péter csak ámuldozott: mi a fene baja van az amerikainak vele és csak Helén fizethetett ennyit, szégyenkezett.
- Hogy Patricia mit csinál nem lehet előre megmondani, teljes amnesztiát adhatna de nem nagyon fog a Goddesse valami nagyfejű talán a pentagonban dolgozik, a CIA-nél valami nagyfőnök, vele nem tanácsos kikezdeni, ha az feldühödik sokat árthat az OWK-nak. Bár szeret ide járogatni talán nem teszi meg, fogalmam nincs miért haragszik rád ennyire az a nő. - hümmögött
Livia meglátogatta a Goddess-t és elmesélte az egész ügyet. Goddesse magas karcsú 45 éves imponáló jelenség volt, nem szokta meg, hogy ellentmondjanak neki, de mikor megértette a problémát nagyot röhögött:
- Jó nem állok közéjük, szexis srác, tetszenek az ilyen típusok, jó rabszolgát csináltam volna belőle, még tapasztalatlan de hozzá lehetne szoktatni a verésekhez, ezt egy újjal nagyon élveztem volna, a másik kettőt is betanítottam. Gyere megmutatom a ketrecbe vannak. Nézz csak meg őket! Bevezette a hálószobájába az ágya végében két óriási méretű drótketrecben kuporogtak a rabszolgák.A popó verési versenyen a baloldali vesz részt a póni lovaglásain meg a másik.
Kinyitotta a ketrec ajtókat:
- Üdvözöljétek az új barátnőmet!
Azok azonnal térdre estek és csókolgatták Livia cipőjét.
- Jó elég most videózhattok 8-ig akkor vacsora, de előbb csináljátok meg az alvóhelyeiteket az erkélyen. Ma sem kell a ketrecben aludnotok, a szükséges felszerelés a szekrényben van.A két fiú buzgón nekiállt a munkához.
Visszamentek a napaliba:
- Mindkettő tengerészgyalogos, kemények, és nevetve hozzátette: a szex mindenféle fajtájában igen jók. Nem volt nehéz felfedezni őket, a "karibi" OWK-ban tekeregtek, ott sok a single domina, de elhappoltam őket az orruk elöl. Szerencséjük van jó és "hasznos" úrnő vagyok segítem az előmenetelüket az egyik már őrmester. Sokat vagyunk együtt jól elvagyunk, de a védenced nagyon intellektuális szívesen kipróbáltam volna... de nem lehetek ennyire önző, vigye a szerelme!
- Persze vannak még rabszolgáim, de ezek a legszívósabbak Azt a 25-öt a deresen mindegyik különösebb jajgatás nélkül kibírta volna, nem úgy mint a Petikéd. Mást is elviselnek - sokat mondóan rámutatott egy pénisz korbácsra - még ezt is. Most nem verhetem a feneküket, pláne az őrmesternek nem, meg akarom nyerni a fenékverés versenyt.
- A hülye védencedről is elhittem, hogy katona, gondoltam szerzek egy harmadikat is, a nyavalyás nagyon jól álcázta magát. Mi ő tulajdonképpen: egyetemista? jó sportoló lehet valószínűleg ez tévesztett meg bár gyanakodtam nagyon művelt angolsággal beszélt. Ki akartam szedni a titkát, jó mulatság lett volna!
- Tudod rögtön utána néztem és megdöbbenve olvasom, hogy ez a nevű katona már rég halott. Ez dühített fel.
- Néhány hét szigorított zárkára gondoltam, mint vádló de egye a fene a szerelmes barátnőd miatt ettől eltekintek A büntetésként csak pofozást és korbácsolást követelek ezt sem tenném, ha nem sértette volna meg egy halott amerikai katona emlékét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:51
Én se értem mi ez.
#3 papi 2013. 11. 19. kedd 07:49
Nem rossz
#2 nagydee 2005. 12. 21. szerda 13:10
továbbra sem értem, hogy ez a sorozat mi akar lenni...????
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?