A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 6. rész - A vizsgálat

Nem volt szerencséjük Christie az eljárást a szabályok szerint folytatta.
A hatalmas vallató szobában Péteren kívül ott volt Lady Goddesse 6 gárdista, Lady Samantha és Christie.
- 0031257 sz. rabszolga mielőtt a kihallgatást megkezdenénk megismertetünk a hagyományos enyhébb csoportba tartozó vallatási módszereinkkel - hallotta Christie fenyegető hangját. - Ez csak egy jóindulatú kezdeti figyelmeztetés, és csak a testednek azt a részét kínozzuk meg egyelőre amit a természet arra készített! Az igazság kiderítésére alkalmazhatunk keményebb módszereket érzékenyebb, kéjt kapó testrészeidre is.
- Most nem kérdezünk még semmit, a gyanúsított rabszolgát először egy "bevezető kínzásnak" szoktuk alávetni. Ezzel jók a tapasztalatok: a "bevezetés" után a kihallgatáson már általában úgy vallotok, mint a vízfolyás, csak ritkán kell a procedúrát megismételni.
- Mindenképpen beszélni fogsz, garantálom! Ha kell naponta megkínzunk, de kiszedjük belőled az igazságot, beszélni fogsz mert bízol benne, hogy akkor abbahagyjuk. Abba szoktuk hagyni, ha nem voltál túl makacs, mert a túl makacsokat, csak később állijuk bíróság elő azok "utó kínzásban" is részesülnek. Szóval észnél legyél!Samantha kezd el a szokásos puhítást!
- A deresre! szólt szigorúan Samantha
Péter remegve engedelmeskedett. Nem is kérdezik csak ütik? Hitetlenkedett.
Lady Goddesse arcán elégedett mosoly játszódott.
- Ez az, ez a jó módszer! jegyezte meg elégedetten Rimánkodni fogsz, hogy elmondhasd az igazságot. De most még nem vagyunk rá kíváncsiak, most még hazudnál, majd ha majd a tökeidet is megkezeltük elgondolkodsz érdemes-e egyáltalában megkockáztatni egy ici pici hazugságot is. Rajta lányok, mutassátok meg a férfi nem e hitvány képviselőjének milyen fájdalmas tud lenni a női hatalom!
A gárdisták a hason fekvő Pétert rászíjazták a deresre. Derekára is szíj kerül, most nem tudja dobálni a testét, mint az üdvözlésnél…Két gárdista állt a deres mellé barna fonott korbáccsal (később tudta meg ez a 80 cm-es "Brawn Lady" volt talán a legkíméletlenebb korbácsok egyike). Ez is tükörszoba volt, mint úgy látszik minden hasonló OWK helyiség
A korbácsok suhogni kezdtek Péter már az első ütéseknél feljajdult. Az ütések elképzelhetetlen kínokat okoztak a fájdalomtól félőrülten üvöltött. Az egész teste vonaglott, rángatódzott a kínoktól, Goddesse a deres elé ült a hajába markolt fejét felemelte, kéjes élvezettel nézte az eltorzul ordító fiú arcát és a szájba köpött:
- Meg akart menteni a barátnőd? Visszakap de megnézheti milyen állapotban, piszok spicli! üvölts csak! Szeretem hallgatni. Ismét beleköpött a szájába
Péter számára Goddesse, a megalázás, a szavak, a köpés már semmit nem jelentettek. Beszűkült agya csak az őrületes fájdalmat érzékelte. A kegyetlenül csattogó korbácsok okozta kín egybefolyt elviselhetetlen tűnt számára. Nem érdekelte a tükörszoba képei, a korbácsoló lányok arckifejezései, megjegyzései, kizárólag a meggyötört fenekére tudott gondolni miközben torkaszakadtából ordított, rimánkodott.
Nem volt megállás, felváltva ütötték ugyan, de a fájdalom hamarosan egybefolyt úgy érezte hogy az agya lüktet látta mint vonaglik csavarodik béklyókba kötözött teste, próbálta összehúzni a farizmait, de a korbácsütések erejét nem igen tompították elszörnyülködve állapította meg, hogy már a korbácsok is véresek vonagló farizmai hamarosan vérvörös egybefüggő területté váltak ami leért e comb felső részéig, úgy érezte mintha tüzet raktak volna a hátsó felén.
- Ne neeeee elég ellééééég mindeeeeent elmondok üvöltözte a jajgatás és könyörgés között.
Samantha rendelkezett:
- Pecket a szájába. Valami fa pecket tettek a szájába, amin szíjak voltak, rászorították a fejére, már csak tompa érthetetlen hangot tudott kiadni. Egyszer csak a kínszenvedés abbamaradt.
- Meg volt a 25? érdeklődött Samantha
- Pontosan annyi jelentette az egyik "végrehajtó". Egy csinos arcú rövid szőke hajú bőrruhába öltözött gárdista lány nevetve. – Kicsit érzékeny a fiú, a többiek jobban bírták, ez már az első ütéstől az utolsóig végig üvöltött.
- A pellengéres bakra! hallotta a parancsot. Rémülten vette tudomásul: tovább verik az nem igaz már nem bír ki többet. Megdöbbent: még megölik! De nem tudott tiltakozni: a szájából nem szedték ki a kellemetlen fagömböt.
- Folytatni a puhítást!
A bakhoz hasonló négyzetes mintegy 50 cm magas faszerkezetre került. E furcsa szerkezet 3 részből állt az első rész a fej és a kéz rögzítésére, a harmadik a bokák rögzítésére szolgáló kaloda volt, a középső rész a fenék kidomborítására szolgált. A fakaloda kétrészes volt. Szétnyitották és lezárták. A középső rész domború félgömbjére itt most nem rögzítették, de nem tudott még mocorogni sem.
Aggódva nézte véres fenekét, ami szinte lángol úgy érezte még vérzett. A szerkezet jól kidomborította, nem ott már nem bír ki semmit gondolta kétségbeesve. Enyhén hajlított fekvő helyzetben volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:51
Eddig csalódtam.
#5 papi 2013. 11. 19. kedd 07:49
Egész jó.
#4 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:48
Hát elmegy...
#3 srb4fncm 2008. 07. 20. vasárnap 17:30
ez uncsi nem érdekes
#2 Pisti 2005. 11. 10. csütörtök 18:54
Hát ennél komolyabbra számítottam.
#1 Törté-Net 2005. 11. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?