Hírek

AUG.
25.
2023

Kukkoló

Jimmy O'Rourke a nappali kanapéján ült, miközben szüleivel a hét filmjét nézték. Forró nyári éjszaka volt, és az O'Rourke lakásban nem volt légkondicionáló. A régi brooklyni apartmanház elavult vezetékei egyszerűen nem bírták a terhelést. Ehelyett a tizenhat éves fiúnak meg kellett elégednie azzal, hogy rövidnadrágban üldögél és a sarokban lévő nagy ventilátorral próbálja lehűteni magát.
A film elég unalmas volt, de úgy tűnt, az anyja élvezi. Az apja körülbelül fél órával ezelőtt elszunnyadt a székében. A fiú a szeme sarkából az apja nyugágya melletti nyitott ablakon keresztül látta, hogy kigyullad a fény. Pontosabban, a fény a hátsó hálószobában az udvar túloldalán. A falon lévő órára...


AUG.
24.
2023

Egyiptom - Avagy Edit gyönyörű keblei és gyönyöradó puncija

„És lőn abban az időben, miután az emberek fiai megsokasodának a földön, hogy lányaik születtek, akik bájosak és szépek voltak. És amikor az angyalok, az egek fiai látták őket, kívánkoztak utánuk, és így beszéltek egymás között: Menjünk és válasszunk feleséget magunknak az emberek lányai közül, és legyenek gyermekeik tőlünk. ” (Énoch könyve)

Barátainkhoz megérkezett a fia a feleségével együtt. Hatosban borozgattunk. Közben szóba került milyen szép emlékeik vannak Egyiptomból. Mi a feleségemmel még nem jártunk ott. Afrikai törzshelyünk Tunézia volt. Rengeteg szép emlék kötött az országhoz. A sztorizgatás hatására bennünk is felébredt a vágy az ősi kultúra megismerésére. Megbeszéltük,...


Amatőr fotós

Réka hajlékony teste megfeszült, ahogy a nyelvem többször átcsapott duzzadt csiklóján és, egy újabb elmehajlító orgazmus küszöbén állt. Nagyon szerette, ha nyaltam a punciját, én pedig kívántam az édes, forró nektárt a szűk, 19 éves lyukából.
– Óóó! Oh, oh, ohhhhh!! – nyögte elragadtatva.
Karjaimat hosszú, napbarnított combjai köré fontam, csepegő punciját szorosabban a számhoz húztam, és nyaltam és szívtam duzzadt szeméremajkait. Nyelvemet fel-alá járattam a résén, időnként megállva, hogy nyelvvel gyorsan megbasszam a szűk kis popsinyílását. Gyönyörű, fiatal unokahúgomnak minden orális stimulációt megadtam, amire szüksége lehetett.
– Uuuuhhhh! – kiáltotta, amikor a finom édes...


Katy teste

Mindig is szokatlan hozzáállásom volt a saját testemhez. Ha belegondolunk, nem ritka, hogy az emberek úgy gondolnak a testükre, mint ami részben különbözik saját énjükről alkotott elképzelésüktől. Talán mindig is erősebb volt bennem a testnek az éntől való elválasztása, mint másokban. Már régóta tudom, hogy nagyon vonzó vagyok. Megfelelő sminkkel szexi arcot varázsolhatok a pompás testhez. Nagyon régen felajánlották nekem a lehetőséget, hogy divatmodell legyek a volt szovjet köztársaságban, ahol felnőttem. Visszautasítottam, amikor rájöttem, hogy egy oligarcha tulajdona leszek, amíg rám nem un és ekkor egy csatlós csendben eltüntet. Egy pillanatig sem bánom meg ezt a döntést, de az érvelésem...


AUG.
23.
2023

Biliárd 1. rész

Tökéletesen előkészítettem a lökést. Nyolc golyó a sarokzsebbe. Ha sikerül, akkor egyrészt öt dollár lesz az enyém, másrészt a dicsekedés joga, hogy legyőztem a gimnázium legjobb biliárdosát. Természetesen megvolt a hazai pálya előnye. Kilenc golyósat játszottunk a biliárdasztalomon az alagsoromban.
Csak egy erős kis koppintásra van szükségem, enyhe angol érintéssel a jobb oldalon... Óvatosan, ne túl sokat, mert a 8-as labdához vezető út rohadt keskeny! Kész? Lélegzetet visszatartani... A felét kiengedni. Most pedig lőj!
– Kértek egy kis limonádét? Most készítettem frissen facsartból. – kiáltotta a húgom a pincelépcső felétől.
A váratlan megszakítás miatt a karom önkéntelenül...


Anyák könyve - 1. könyv - Anya, aki megmenti fiát

Melánia Howard napsütötte ágyában feküdt, kezét a hasára csúsztatta, majd telt melleit simogatta, szemei lazán lecsukódtak, amikor felidézte a két héttel korábbi eseményeket. Csak egy rövid selyem pongyolát viselt, miközben pihent, és saját buja testében érzésében gyönyörködött. Telt, kerek mellei, sötét bimbóudvarral, vastag, gumiszerű, borszínű mellbimbókkal ékesítve, széles csípővel megáldva. Lehet, hogy nem volt szép modell alkat, de egy pillantást vetve rá, bárki tudta és látta, hogy szexre teremtették.

A férje korán elment golfozni, mint minden szombat reggel. Nem sajnálta a szabadidejét, megtalálta a módját, hogyan szórakoztassa magát, amikor nem volt férje a közelben....


Miért gondolják a pasik?

Igaz az, hogy az életünk során a másik felünket keressük?

Nem keresek, de férfiak megjelennek az életemben, aztán hosszabb, rövidebb ideig szerepet játszanak. Szó szerint, mert amíg megpróbálnak becserkészni, addig eljátszák azt a szerepet, ami szerintük nekem tetszik. Ha tudnák, hogy végig tesztelve vannak, és a rostán olyan nagyon kevesen akadnak fenn. A legtöbbje kihull az első beszélgetés után.

Régebben, naivan azt kerestem a férfiakban, akivel az érdeklődésünk megegyezik, de rá kellett jönnöm, hogy azok a pasik, akik szeretik Leon Carax, vagy Lars von Trier filmjeit, azok nem vonzanak, azoktól egyiktől sem indultam be szexuálisan.

Hosszú bevezetőm után...


AUG.
22.
2023

Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 5. rész

Az előző rész ott fejeződött be, amikor Tünde pinájába és fenekébe feldugtak egy-egy távirányítós dildót, amit ragasztószalaggal rögzítettek, majd a férfiak elvonultak vacsorázni.

Tünde már elég régóta feküdt kifeszítve a derékszögön, csuklója, karja már enyhén zsibbadt, és eléggé nehezen tartotta magát, hiszen hasa és melle alatt nem volt semmi, amire feltámassza. Azt sem tudta, hogy a dildók távirányítással működésbe hozhatók. De ez a tudatlansága hamarosan felismeréssé változott, amikor először a pinájában, majd nem sokkal ezután a fenekében is rezegni kezdtek. Meglepődött, de rövidesen kellemes érzések kúsztak fel benne a hátsója felől. A rezgés erősödött, majd megállt. Már...


Fogócska nagyoknak 1. rész

A gimnázium után egy nagyon régi magániskolába kerültem. Megvolt benne minden, ami egy ilyen helytől elvárható: régi stílusú ebédlő, előadótermek és minden más szükséges és szokásos kényelem. Ez egy viszonylag kicsi intézmény volt. Az első évfolyam mindössze hatvan diákból: huszonhárom fiúból és harminchét lányból állt. Két héttel a többi diák és a tanári kar nagy része előtt érkeztünk gólyaorientációra.
Valójában az egyetlen emberek, akikkel az elmúlt héten kapcsolatba léptünk, a konyhások voltak, akik csak étkezés közben voltak jelen; a könyvtáros, aki egy unalmas workshopot tartott a könyvtár és a számítógépes rendszerek használatáról; illetve az orientációs csapat, amely a felsőbb...


Vannak még véletlenek 1. rész

34 éves házas, 1 gyermek apukája vagyok. Egy nagy országos építőipari cég egyik építésvezetője vagyok. Most éppen a miskolci gigaberuházáson, egy több lakóparkos új városrész építésén. Egy uncsi értekezleten zizzent meg a telefonom. Egy pár éve nem használt a mostanira átirányított postámra jött egy levél.

„Szia! Zsé vagyok. A hirdetésed alapján találtam rád. Ha még aktuális jelezz vissza”

Szinte azonnal beugrott, hogy ez csak a már egy éve is elmúlt, randi vonalra feltett hirdetés lehet. Feleségemmel pont egy már 2 hete tartó szexmentes időszakomban elkeseredésből tettem fel. Kattogott az agyam és arra jutottam, hogy miért is ne, egy válasz semmire nem kötelez.
...